|
Diskusní fórum www.military-paintball.cz Vítejte na sdruženém fóru paintballových klubů a přátel značkovacích zbraní, hrajících military paintball v lesích, domech, hřištích a všude kde se sejde dobrá parta lidí, kteří si rádi zahrají
|
|
 |
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
FunCorpse
|
Zaslal: pá červen 29, 2018 5:19 pm Předmět: Spyder E99 profukuje do hlavně |
|
|
Ahoj, potřeboval bych radu. Dnes se mi stalo po tom co jsem cca hodinu nechal natlakovanou zbraň že mi vysyčela CO bomba. Od té toby jak na zbraň našroubuji bombu tak mi CO samovolně proniká do hlavně zbraně a CO bomba se tím za chvilku cca 1 minuty sama vypustí. Zkoušel jsem ji rozdělat a důkladně vyčistit + výměna těsnění ale nepomohlo to. Připadá mi že problém je někde u takové osky na pružince ve přední spodní části zbraně. Ale netuším co tam je špatně. Jestli jsem to pochopil správně tak oska s pružinkou bude sloužit jako doraz. Oska je z jedná strany částečně zbroušena ale netuším jestli to zbroušení hraje nějakou roli a jakým směrem má být otočeno. A je tam ze spodu zbraně ještě jeden šroubek - takový větší červík kterým také CO utíká a nevím k čemu slouží.
Díky moc za rady
Edit: Tak už jsem vyřešil. Byl tam ještě jeden díl na kterém byly dvě těsnění a jedno bylo roztrženo. Ale vydrželo 20 let. Tento díl držel právě ten větší červík ze spodní části zbraně. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
|
 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|