Diskusní fórum www.military-paintball.cz Vítejte na sdruženém fóru paintballových klubù a pøátel znaèkovacích zbraní, hrajících military paintball v lesích, domech, høištích a všude kde se sejde dobrá parta lidí, kteøí si rádi zahrají
ten zákon neznají ani policajti a ostatní takže pokud se v tom nìkdo nebude rejpat a snažit se znepøíjemnit paintbalistùm hraní ve volném lese, tak je to v pohodì... Mìl jsem akorát jednou problém s ochráncema pøírody kdy to policajti a mìstská policie na jejich udání neøešila - neznali ten zákon.... (volné hraní v lese...) tak to nakonec ti ochránci hodily na to, že jsme hráli - respektive že byla barva na stromech v chránìné krajinné oblasti, která byla opodál - hrozil mi flastr 150 000,- øešilo se to na mìstì odboru životního prostøedí ,ale nakonec jsem to pøes známé a s tím že uklidíme bordel v tom chránìném území vybruslil bez postihu a obèas tam hrajeme dál.....
Naposledy upravil rolos2 dne pá duben 03, 2015 10:13 pm, celkovì upraveno 1 krát
Mám podobnou zkušenost. Maximálnì nám zkontrolovali obèanky a vyhodili nás. Jenže teï k tomu existuje to právní stanovisko a to tomu dává jiný náboj. Je jen otázkou èasu než to nìkdo vytáhne a bude to podle toho øešit.
Musíme si to užít dokud to jde
na to ze ten zakon policajti neznaji bych vubec nespolehal, existujou i vysilacky a mobily a da se to docela rychle overit. ta novela zakona nam dost pomohla, toto pravni stanovisko jeste lepe ale nerika nic noveho. Ta novela Dckarum dost pomohla, predtim to bylo horsi. nicmene stale zustava nutnost souhlasu majitele pozemku treba. _________________ --------HAD-------
www.skalkajda.cz
Trošku to tu sklouzává do OT pánové - ještì nìco ke konkrétní høe? _________________ 1. mrtvý na ŽT2010
1. Talib v ráji na Falcon base 2012
www.twotowers-team.cz
Èasy uvádìny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku Pøedchozí1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Strana 8 z 8
Nemùžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemùžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemùžete upravovat své pøíspìvky v tomto fóru Nemùžete mazat své pøíspìvky v tomto fóru Nemùžete hlasovat v tomto fóru