Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Chewie

|
Zaslal: st prosinec 05, 2012 7:18 pm Předmět: Commandos II - Operace Biting |
|
|
Commandos: Operace Biting
Je únor 1942. Na pobřeží okupované Evropy byly objeveny nové radarové stanice. Díky jejich působení ztrácí RAF moment překvapení a trpí značnými ztrátami.
Jedna ze stanic radaru Würzburg byla objevena v blízkosti městečka Bruneval v Normandii. Její poloha blízko pobřeží kanálu LaManche jí učinilo vhodným cílem pro další nájezd commandos.
Letadla vysadí úderný oddíl hlouběji ve vnitrozemí. Po obsazení radarové stanice je jejich úkolem ukořistit co nejvíce klíčových součástí radaru a dokumentů. Po splnění úkolu ustoupí na blízkou pláž, kde je spolu s kořistí vyzvednou rychlé čluny Royal Navy.
Strážní oddíly Wehrmachtu nebudou operaci nečinně přihlížet.
Lokace: Milovice - štábák
Termín: 12.1.2013
Čas: 10:00 - 16:00
Herní pravidla:
Cílem hry je splnění zadaných úkolů.
Zásah:
Hraje se na zásah.
Hráč po zásahu padne na zem v místě zásahu, nesmí používat zbraň, smí se odplazit do krytu(max.5m).
Pokud není raněný do 10 minut ošetřen nebo zajat, smí vykrvácet, označit se reflexní vestou a dopravit své mrtvé tělo na mrtvoliště.
Zásah do zbraně vyřazuje zbraň, oprava na základně.
První pomoc:
Po zásahu do ruky, nohy - lehké zranění - řádně obvázat, po ošetření plně bojeschopný. Ztratí-li obvaz, obnoví se zranění.
Po zásahu do trupu - těžké zranění - sundat výstroj, řádně obvázat hrudník, dopravit do lazaretu.
Vícenásobný zásah - platný je nejvážnější zásah, opakovaný zásah stejného druhu nezhoršuje zranění.
Zásah do hlavy - okamžitá smrt.
Doprava těžce raněného:
1 raněný + 1 podpírající který nese jeho zbraň a výstroj (taktickou vestu). Bez podpírajícího nesmí stát, nesmí používat zbraň.
Je-li těžce zraněný po ošetření znovu zasažen, je nutné jej ošetřit dle druhu zásahu. Původní těžké zranění stále platí.
Po dopravení do lazaretu je raněný uzdraven sejmutím obvazů a po uplynutí 10 minut je plně bojeschopný.
Zajetí:
Neošetřený zraněný, nebo dopravovaný těžce zraněný může být zajat, pokud se k nemu protihráč přiblíží na dosah ruky.
Zajatec odevzdá zbraň a eskorta jej odvede do zajateckého tábora. Zajatcova zbraň je předána spolu s ním do tábora a uskladněna v prostoru strážnice.
Zajatci uposlechnou eskortu a jdou určeným směrem. Eskorta vede zajatce do zajateckého tábora vhodnou trasou.
Zajatecký tábor je ohraničen páskou a musí být střežen.
Osvobození zajatců:
1) Během přesunu do tábora vyřazením eskorty a následným ošetřením původních zranění.
2) Ze zajateckého tábora vyřazením stráže a následným předáním uskladněných zbraní. Předchozí zranění jsou během pobytu v táboře vyléčena.
Pyrotechnika:
Pouze kouř
Munice:
Střelec - zásobník 50, max 200 celkem
Kulomet - dle military pravidel, max 200 zásobník, max 500 v muničních schránkách.
Záložní zbraň - 2 plné zásobníky.
Mrtvoliště a lazarety obou stram jsou oddělena.
Startovné 60 Kč
Registrace do 9:20
Briefing 09:30
Start hry 10:00
Pokud akci nevidíte v kalendáři a máte zájem se zúčastnit, napište mi.
Edit - doplněna pravidla _________________ PERUN s Vámi
Naposledy upravil Chewie dne út prosinec 25, 2012 10:54 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kra.pa

|
Zaslal: st prosinec 05, 2012 8:49 pm Předmět: |
|
|
Strany budou stejné jako minule? Kdo bude velet Commandos? Původní velitel je invalida.
Naposledy upravil kra.pa dne st prosinec 05, 2012 8:52 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mastodont

|
Zaslal: st prosinec 05, 2012 8:50 pm Předmět: |
|
|
To sedí omlouvám se ale to ještě nedám  _________________ Ouplně první mrtvola LV 2010 a ta nejblbější
První mrtvola na Krvavý silnici 2011 a ta nejnasranější
Držitel ocenění ŠKVAREK ROKU 2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rajko

|
Zaslal: st prosinec 05, 2012 10:29 pm Předmět: |
|
|
Stejně to byla jen podivná marioneta, kterou ovládali podivné šedé eminence, co nás chtěli nechat zhebnout  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kra.pa

|
Zaslal: st prosinec 05, 2012 11:25 pm Předmět: |
|
|
Rajko už se těší, jak se po zádech invalidy vyšplhá k velení jednotky. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Chewie

|
Zaslal: st prosinec 05, 2012 11:34 pm Předmět: |
|
|
Strany bych řešil až bude jasné kdo přijede. Dobrovolníci na velení se samozřejmě můžou hlásit hned. _________________ PERUN s Vámi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kra.pa

|
Zaslal: st prosinec 05, 2012 11:50 pm Předmět: |
|
|
Jakýsi dobrovolník zastírající se marionetami by mohl být jasný! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lee007
|
Zaslal: čt prosinec 06, 2012 8:52 pm Předmět: Re: Commandos II - Operace Biting |
|
|
Docela bych měl zájem o tu to akci nebo aspon o bližší info |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rajko

|
Zaslal: pá prosinec 07, 2012 8:51 am Předmět: |
|
|
kra.pa napsal: | Jakýsi dobrovolník zastírající se marionetami by mohl být jasný! |
No to je hezké, že se takhle nenápadně hlásíš k velení, ale neboj můžeš bejt příště důraznější, mi tě určitě v tvé nové funkci rádi podpoříme  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
matfit
|
Zaslal: pá prosinec 14, 2012 1:55 pm Předmět: |
|
|
také prosím o zaslání info hodně by mě to zajímalo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BOBULL

Založen: 05. 05. 2011 Příspěvky: 104 Bydliště: Česká republika
|
Zaslal: po prosinec 17, 2012 5:37 pm Předmět: |
|
|
Á, tak tady se to kuje A kdo bude velet Němcům, když je Cíťa přeběhlík? _________________ Kolik třešní, tolik višní... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kra.pa

|
Zaslal: po prosinec 17, 2012 6:17 pm Předmět: |
|
|
BOBULL napsal: | Á, tak tady se to kuje A kdo bude velet Němcům, když je Cíťa přeběhlík? |
Další dobrovolník se hlásí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BOBULL

|
Zaslal: čt prosinec 20, 2012 2:23 pm Předmět: |
|
|
Já už velel vloni...  _________________ Kolik třešní, tolik višní... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kra.pa

|
Zaslal: čt prosinec 20, 2012 7:03 pm Předmět: |
|
|
BOBULL napsal: | Já už velel vloni...  |
No vidíš, tak si to letos zopakuješ. Stejně všichni víme, že Tě to vzrušuje. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cita.s
|
Zaslal: čt prosinec 20, 2012 7:06 pm Předmět: |
|
|
Jo to by šlo už je na tebe vypsaná odmena ?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kra.pa

|
Zaslal: čt prosinec 20, 2012 9:26 pm Předmět: |
|
|
Peruni, čtete to? Velitelé už se přihlásili! Cíťa jedna strana, Bobull druhá. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cita.s
|
Zaslal: pá prosinec 21, 2012 12:20 am Předmět: |
|
|
Já mužu velet jen v boji jinak jsem uplne neschopnej
Protože hned po začátku hry zmizím  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BOBULL

|
Zaslal: ne prosinec 23, 2012 7:51 pm Předmět: |
|
|
Koukám o mě beze mě jenže ona konvertovala i Basandy  _________________ Kolik třešní, tolik višní... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
krouzkovec

Založen: 22. 05. 2006 Příspěvky: 64 Bydliště: TwoTowers - GanjaGroup
|
Zaslal: út prosinec 25, 2012 10:51 am Předmět: |
|
|
Jak to bude s první pomocí pro zraněné...??? Kdo může obvazovat...??? Obvaz si nese každý sám...??? Kolik můžu mít u sebe obvazů...??? Z pravidel minulé akce jsem to nevyčetl... _________________ !!!...GanjaGroup 4ever...!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
taunus
|
Zaslal: út prosinec 25, 2012 12:52 pm Předmět: |
|
|
commandos je pro zvane tymy? ze ji nevidim v kalendari diky za info.
Taunus _________________ 2x carbine ,1x mk 48 para (sp1 vnitrnosti),2x 26ci/3000psi vzduch ,tiberius T8.1
EX Falcon painball team |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Uziel Gal

|
Zaslal: út prosinec 25, 2012 1:27 pm Předmět: |
|
|
jj. taky jsem uz asi pred 10ti dny psal o pridani abych se na to mohl aspon kouknout a do ted ani odpoved ci reakce :p _________________ --------HAD-------
www.skalkajda.cz
Pokud nezvracíš, piješ pod své možnosti. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
krouzkovec

|
Zaslal: út prosinec 25, 2012 2:38 pm Předmět: |
|
|
Zatím je v popisu akce jen omáčka, nic důležitého... _________________ !!!...GanjaGroup 4ever...!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gagarinn

|
Zaslal: út prosinec 25, 2012 6:53 pm Předmět: |
|
|
Měl bych takový nápad pro pořadatele, jelikož z Černých Sviní zůstalo po přestupu aktivních členů jen nefunkční torzo, tak by je mohly ze seznamu vyškrtnou a nahradit jiným týmem. Pokud by z nich přeci jen někdo chtěl jet, tak si ho vezmeme k sobě. Je to myslím schůdné řešení pro všechny strany.
Komár BLACK DOGS TEPLICE _________________ Asi jsem u toho byl, ale nechtějte vědět podrobnosti, stejně si nic nepamatuju. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Uziel Gal

|
Zaslal: út prosinec 25, 2012 7:44 pm Předmět: |
|
|
krouzkovec napsal: | Zatím je v popisu akce jen omáčka, nic důležitého... |
jasny, ale treba bych rad si precetl aspon ramcove, popripade bych byl rad kdyby mi nekdo odpovedel nemam to zrovna za barakem a zlanarit na vylet nejake lidi chce taky cas, na tlesknuti to asi nepujde  _________________ --------HAD-------
www.skalkajda.cz
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rajko

|
Zaslal: út prosinec 25, 2012 9:18 pm Předmět: |
|
|
No Hade nejdřív to bude ode mě hodně hnusné, ale vysvětlení by ti možná mohlo napovědět, že chyba je momentálně na straně organizátora a nemá cenu do něj vandrovat víc než je nutné.
Nebyli jste na minulých akcích a tak je jim zatím "jedno" jestli se zúčastníte nebo ne.
Bohužel je v táboře organizátora nějaký nespecifikovaný problém a tak ani zvaným a přihlášeným účastníkům neodpovídá na otázky a co se týká upřesnění pravidel se ani v kalendáři nic nezměnilo od data vyhlášení akce které bylo 5. prosince.
Prostě tam stojí, že akce bude a bude podobná té loňské, ale nic jiného tam není. Jediná změna je jen v počtu účastníků začínalo to asi na 10 a teď jich je 50 i bez bližších informací a hlavně týmu organizátora, který tam byl zastoupen i minulý rok v dost početné skupině. Prostě tahle akce už má takové jméno, že je všem jedno jestli bude scénář takový nebo makový, ale akce prostě stojí za účast. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Uziel Gal

|
Zaslal: út prosinec 25, 2012 9:36 pm Předmět: |
|
|
nevzpominam si ze bych se nejak navazel, spis jsem psal jen dalsimu co se ptal ze jsem psal taky a nic, tot vse. ale tyden pred akci uz bude docela pozde zdali muzem ci nemuzem prijet .) _________________ --------HAD-------
www.skalkajda.cz
|
Návrat nahoru |
|
 |
Chewie

|
Zaslal: út prosinec 25, 2012 10:57 pm Předmět: |
|
|
Omlouvám se za zpoždění, trochu jsem nestíhal.
Do prvního postu jsem doplnil pravidla.
Do pozvaných přidána Skalkajda a Falcon.
Svině jsem škrtnul.
Pokud jde o to že nikdo od nás není v seznamu přihlášených, tak je to pro to, že jak už je zvykem, nebudeme součástí bojujících stran.
Jestli jsem na někoho zapomněl, prosím PM. _________________ PERUN s Vámi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
krouzkovec

|
Zaslal: ne prosinec 30, 2012 10:44 am Předmět: |
|
|
Ještě jednou k tomu ošetřování zraněných... Obvázat zásah může tedy kdokoli...??? A obvazů může mít u sebe každý kolik chce ...??? _________________ !!!...GanjaGroup 4ever...!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Chewie

|
Zaslal: ne prosinec 30, 2012 11:06 am Předmět: |
|
|
Jo, obvázat může kdokoliv a počet obvazů není omezen. _________________ PERUN s Vámi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Chewie

|
Zaslal: út leden 01, 2013 12:55 pm Předmět: |
|
|
V patek uzavru registraci a pres vikend rozdelime strany. _________________ PERUN s Vámi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|