Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Uziel Gal

|
Zaslal: pá březen 16, 2012 10:43 am Předmět: |
|
|
skoda a ja uz myslel ze bude prdel  _________________ --------HAD-------
www.skalkajda.cz
Pokud nezvracíš, piješ pod své možnosti. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pyle
|
Zaslal: pá březen 16, 2012 10:56 am Předmět: |
|
|
kra.pa napsal: | S nasazením štítů nepočítám. |
můžeš je vzít na živé štíty ty pěkně řvou  _________________ 1. mrtvý na ŽT2010
1. Talib v ráji na Falcon base 2012
www.twotowers-team.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
David

|
Zaslal: pá březen 16, 2012 12:57 pm Předmět: aa |
|
|
Není potřeba brát nějaký štít obránci se nebudou v budovách opevňovat nebo stavět barikády .První budova ta na kterou budete útočit má minimálně 6 dveře ze všech možných stran.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GHOST
|
Zaslal: pá březen 16, 2012 4:23 pm Předmět: |
|
|
jedna miestnost 6 dveri to je ako v tom filme SKALA asi tam zhebnem
a co dymovnice  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hydra
|
Zaslal: pá březen 16, 2012 4:50 pm Předmět: |
|
|
To neni jedna místnost šest dveří, to je jedna budova, šest dveří do spodního patra a dvoje schodiště šířky 0,5 m do druhého patra  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tracker
|
Zaslal: pá březen 16, 2012 5:12 pm Předmět: |
|
|
Pro útočníky - obrana vzhledem k pozici má mnohem větší výhodu v používání granátů. Buďte rádi že vůbec nějaké piro je zakázané o to to máme lehčí. Min sem byl v obraně a není nic lehčího než házet do té "mezery" kde jsou schody granát mezi uskakující hráče na úzkém schodišti  _________________ Jsem jaký jsem, někdo musí být zlý.
www.yourshirts.cz - textil shop
http://conflictshop.cz/ - Military trička
http://www.idj.cz/tracker88/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
meelounn
|
Zaslal: ne březen 18, 2012 6:36 pm Předmět: |
|
|
Za PTP jedem 3 ks tak ke komu se máme přidat? (13 březen) Wermacht:Stav 46!!! nebo SPOJENEC ARMY:Stav 61!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
David

|
Zaslal: po březen 19, 2012 8:38 am Předmět: |
|
|
meelounn napsal: | Za PTP jedem 3 ks tak ke komu se máme přidat? (13 březen) Wermacht:Stav 46!!! nebo SPOJENEC ARMY:Stav 61!!! |
Ahoj je to napsáno jasně kdo se našel ve skupině obránců je v obraně a kdo tam není je v útoku a tomu ať přizpůsobí svou uniformu. Stačí jen číst neboť velitelé si své věrné oddíl vybíraly,A ti co nebyly osloveni nebo se nedomluvili přímo s konkrétnim velitelem se stali žoldáky útočící skupiny.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
David

|
Zaslal: po březen 19, 2012 8:56 am Předmět: |
|
|
Hydra napsal: | To neni jedna místnost šest dveří, to je jedna budova, šest dveří do spodního patra a dvoje schodiště šířky 0,5 m do druhého patra  |
Ano tak to bohužel je neboť nenechavé ruce našich spoluobčanů zpeněží vše co má cenu tím pádem i naše schodiště,ale domluvili jsme se na tom,že ustanovíme pravidlo a to takové to:Pokud se Hráč dostane na tento velmi úzký prostor,tak dokud nevyjde nebo nesejde do první stabilní místnosti kde se bude cítit bezpečně a nebude na schodišti,nebude se na něj střílet pokud on sám nezačne střílet.Pokud však bude střílet i na tomto prostoru dává jasně najevo že se cítí bezpečně v pozici hrajícího dobyvatele a bude po něm palba opětována.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
David

|
Zaslal: po březen 19, 2012 9:06 am Předmět: aa |
|
|
Ahoj Pavle a Dane včera jsme měli menší organizační schůzku a domluvili jsme se,že vám to po první misi ztížíme o následující bod:po obsazení Štábu dostanete vlajku a tu umístíte na přední vchod budovy a pokud o ní přijdete ta se vám prodlouží recyklace o 5minut za každou strženou vlajku. Co ty na to? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Golda

Založen: 20. 03. 2007 Příspěvky: 465 Bydliště: TwoTowersToxic City
|
Zaslal: po březen 19, 2012 10:40 am Předmět: |
|
|
David napsal: | [Ano tak to bohužel je neboť nenechavé ruce našich spoluobčanů zpeněží vše co má cenu tím pádem i naše schodiště,ale domluvili jsme se na tom,že ustanovíme pravidlo a to takové to:Pokud se Hráč dostane na tento velmi úzký prostor,tak dokud nevyjde nebo nesejde do první stabilní místnosti kde se bude cítit bezpečně a nebude na schodišti,nebude se na něj střílet pokud on sám nezačne střílet.Pokud však bude střílet i na tomto prostoru dává jasně najevo že se cítí bezpečně v pozici hrajícího dobyvatele a bude po něm palba opětována.  |
To jsou mi novoty, Loni když jsme útočili mi tak se na to ohled nikdo nebral  _________________ www.twotowers-team.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Uziel Gal

|
Zaslal: po březen 19, 2012 11:51 am Předmět: |
|
|
teda nevim, nejsem znalej mista o kterem je diskutovano ale pravidlo kdyz oni ne, tak my taky ne, mi prijde dosti ohebne, nekdo to omylem sepne a bude se strilet tak jako tak. takovej priklad: zacatek filmu Skala... pak to pravidlo nebude k nicemu a budou z toho jenom rozepre _________________ --------HAD-------
www.skalkajda.cz
Pokud nezvracíš, piješ pod své možnosti. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mastodont

|
Zaslal: po březen 19, 2012 12:16 pm Předmět: |
|
|
Golda napsal: | David napsal: | [Ano tak to bohužel je neboť nenechavé ruce našich spoluobčanů zpeněží vše co má cenu tím pádem i naše schodiště,ale domluvili jsme se na tom,že ustanovíme pravidlo a to takové to:Pokud se Hráč dostane na tento velmi úzký prostor,tak dokud nevyjde nebo nesejde do první stabilní místnosti kde se bude cítit bezpečně a nebude na schodišti,nebude se na něj střílet pokud on sám nezačne střílet.Pokud však bude střílet i na tomto prostoru dává jasně najevo že se cítí bezpečně v pozici hrajícího dobyvatele a bude po něm palba opětována.  |
To jsou mi novoty, Loni když jsme útočili mi tak se na to ohled nikdo nebral  |
Obávám se že střílet se bude po každým kdo tam vleze já bych to tak udělal takže nebudu mít obráncům za zlé když mě sesmaží jak mě uvidí stejně to udělaj kurva to budou modřin  _________________ Ouplně první mrtvola LV 2010 a ta nejblbější
První mrtvola na Krvavý silnici 2011 a ta nejnasranější
Držitel ocenění ŠKVAREK ROKU 2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tracker
|
Zaslal: po březen 19, 2012 12:30 pm Předmět: |
|
|
asi tak nějak jak míše Mastodont- Add ta vlajka....zase se musí vytvořit skupina hráčů, která bude trávit u vlajky herní čas = vysoká rizikovost statické hry .
Zatím co hra slibovala útočníkům vysoké pohybové manévry (a tím obráncům spousty masa na odstřel) , toto nové pravidlo vytváří zase nějaký bránící bod Cože je dle mě škoda... _________________ Jsem jaký jsem, někdo musí být zlý.
www.yourshirts.cz - textil shop
http://conflictshop.cz/ - Military trička
http://www.idj.cz/tracker88/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ra.rasch.ek

|
Zaslal: po březen 19, 2012 1:02 pm Předmět: |
|
|
tracker napsal: | asi tak nějak jak míše Mastodont- Add ta vlajka....zase se musí vytvořit skupina hráčů, která bude trávit u vlajky herní čas = vysoká rizikovost statické hry .
Zatím co hra slibovala útočníkům vysoké pohybové manévry (a tím obráncům spousty masa na odstřel) , toto nové pravidlo vytváří zase nějaký bránící bod Cože je dle mě škoda... |
Nezapomeň, že bránící bod je společný s mrtvolištěm, takže pravděpodobnost vystřídání je celkem vysoká, to si ale zařiďte u velitele My budeme dělat maximum, aby se vás na mrtvoliště vracelo co nejvíc
A ty schody jsou fakt zlý, já si tam tak 2 roky zpátky prohučel o patro níž a byla to celkem rána, uražená ASA na zbrani, zásobník a já potlučenej. Začlo se střílet, tak jsme si odšlápl ke stěně a ona tam ta schodnice fakt nebyla, tak jsem letěl  _________________ Na wůdsbálek Etek 2
Na tůristiku Pro Carbine + Tiberius 8
Black Dogs Teplice |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Espesedm

|
Zaslal: po březen 19, 2012 1:02 pm Předmět: |
|
|
tracker napsal: | Add ta vlajka....zase se musí vytvořit skupina hráčů, která bude trávit u vlajky herní čas = vysoká rizikovost statické hry .
Zatím co hra slibovala útočníkům vysoké pohybové manévry (a tím obráncům spousty masa na odstřel) , toto nové pravidlo vytváří zase nějaký bránící bod Cože je dle mě škoda... |
Souhlas. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rajko

|
Zaslal: po březen 19, 2012 1:43 pm Předmět: |
|
|
No tak se na to patro vy..em kompletně. Je fakt, že ty schody neschody jsou o hubu a byla by škoda, kdyby se tam někdo zbytěčně zrakvil. Barák by se považoval za obsazený ve chvíli, kdy padne spodek a jestli se bude v patře pohybovat nějaký zbytek obránců, by nemělo na výsledek mise vliv.
Maximálně by stálo za úvahu jestli nezměnit počet reciklací obráncům protože bez nutnosti obsazování i druhého patra budou mít ten úkol výrazně snažší. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellboy

Založen: 16. 09. 2006 Příspěvky: 1904 Bydliště: Reichenau Farbenkugel Manschaft
|
Zaslal: po březen 19, 2012 3:11 pm Předmět: |
|
|
Jsem taky pro. Bez pyra se to patro nedá prakticky dobýt, schody jsou o držku a celý se to zvrtne ve vzájemný dusení dýmovnicema a soutěž komu první dojdou kule  _________________ Zbraně nezabíjejí, to Chuck Norris.
www.danielvavra.com
BT TM-15 | Solenoid V2 | TM Ripclip | Flasc Barrel | NCStar 40mm red dot + laser || Custom MR1 | Ripclip | Apex |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dvorzak
|
Zaslal: po březen 19, 2012 4:54 pm Předmět: |
|
|
Tomáš má pravdu, ty schody jsou fakt humus
Hrál bych také jen spodek a třeba snížil čas na dobývání budovy aby to bylo fér
PS: obráncům budovy bych ale nechal přístup do patra a dobytí budovy bych považoval za strnutí vlajky někde v přízemí  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cita.s
|
Zaslal: po březen 19, 2012 5:59 pm Předmět: |
|
|
To se ale zmení celej scenář A myslim si ze tím tato hra neco strati přeci jen ty schody je maso a pravidlo ze kdo bude na jako schodech necha se vyjit do patra a pak.......... myslim ze se to da dodržet samo že se muže stat že nekdo vystřeli ale to k tomu patří
Ale v rámci bezpečnosti proč ne ale v tom případe jsem pro to aby obranci mohli do patra k obrane budovy.
Dale by se muselo specifikovat dobiti budovy jestli sejmuti vlajky?
Čas pro utočníky bych ponechal hodka neni zas tolik. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tracker
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
David

|
Zaslal: po březen 19, 2012 6:57 pm Předmět: aa |
|
|
Dobrá chtěl jsem útočníkům nabídnout alternativu a úlevu,ale nechtějí tak scénář zachováme při starým žádné úlevy.My už to hrajeme bez toho schodiště 4roky a vždycky jsme se tam dostaly a mimo Raracha nikdo nespadl ani vloni.Scénář s obtížností se tam dostat počítá. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cita.s
|
Zaslal: po březen 19, 2012 7:14 pm Předmět: |
|
|
No a je to  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mastodont

|
Zaslal: po březen 19, 2012 7:16 pm Předmět: |
|
|
No jo jenže Rarach je kopyto tam se to přdpokládá  _________________ Ouplně první mrtvola LV 2010 a ta nejblbější
První mrtvola na Krvavý silnici 2011 a ta nejnasranější
Držitel ocenění ŠKVAREK ROKU 2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ra.rasch.ek

|
Zaslal: po březen 19, 2012 7:31 pm Předmět: |
|
|
mastodont napsal: | No jo jenže Rarach je kopyto tam se to přdpokládá  |
Píšu si, Bohouš, první mrtvola Raketová základna 2012 ....  _________________ Na wůdsbálek Etek 2
Na tůristiku Pro Carbine + Tiberius 8
Black Dogs Teplice |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kra.pa

|
Zaslal: po březen 19, 2012 9:43 pm Předmět: |
|
|
Dostal jsem se k tomu až teď. Jestli to na konci debaty chápu správně, scénář tedy zůstává stejný, jako minulý rok. Je to tak? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
David

|
Zaslal: út březen 20, 2012 7:35 am Předmět: aa |
|
|
Toto je verze kterou budeme hrát.Tam šlo o úlevu na schodišti kterou nabízím komerčákum ,aby se nebáli lez na horu do patra, a s tou vlajkou šlo o to ti ztížit postup polem a rozdělit ti armádu a zpomalit tvou drtivou armádu.
1.v 1. scéně jde o získání informací, neboť ty jsou nezbytné k pokračování dalších scén.
Dle této scény dojde k tomu,že skupina vojáku sídlící a zabezpečující bezpečnost štábu, kde jsou umístěné tajné dokumenty o činnosti jednotky , mapy dalších možných bodů zájmu spojenců a ty potřebuje spojenecká armáda zajistit a prozkoumat .Posádka však tuší ,že dojde k brzkému napadení základny a štábu . A je proto posílená její ostraha.
(A).skupina W -Německá posádka -brání budovu a její přilehlé okolí. Na splnění úkolu má 1 hod.
(B).skupina S. armáda – útočí na budovu a snaží se probít a obsadit budovu, získat mapu základny (prostoru )a dokumenty nebo zajmout velitele posádky. Velitel však muže být evaluován a v budově se již nemusí nacházet . Proto tento úkol muže být přenositelný do dalších scénářů. Při jeho zadrženi dostane útočná skupina bonus , v ústní konzultaci dalšího scénáře.
2.scéna-posádka štábu má v záloze kasárenskou jednotku, která se bude moci na požádání přivolat na podporu štábu, aby útok odrazila nebo eliminovala.Pokud nedojde k nasazení záloh bude se s ní muset spojenecká armáda vypořádat v prostoru a kasárnách.
(A). skupina W -pomoc štábu,vlastní obrana
(B).skupina S.A . -obrana na štábu nebo úder na další pozici a zde eliminovat protivníka. Úkol je splněn při obsazení kasáren nebo po uplynutí hodinového časového fondu.
3. scéna- v laboratoři se nacházejí vědci a ty je potřeba zajmout neboť jsou cenní pro výzkum amerického raketového programu. Vědci se nacházejí uvnitř laboratoře a budou chráněny zbylou posádkou základy.
(A).skupina W – se bude pohybovat v okolí laboratoře a klást odpor útočící straně , cílem je po dobu 1 hodiny zamezit vstupu do laboratoře a zajmutí vědců.
(B).skupina S .A . -probít se do laboratoře a zajmout Vědce a to vše do hodiny. Vědce dopravit do bezpečí.
4.scéna – je dle mapy najít a zlikvidovat raketu připravenou ke staru, raketa je časově nastavená na start a na cíl .
(A). skupina W- se stále snaží přežít a nepadnout , ale přitom stále brání své dané úkoly a pozice.Protože propaganda stále hlásá, že mocné zbraně Třetí říše nepřítele porazí a dětem německého národa přinesou mír.
(B).skupina S .A . se snaží najít a zničit hledanou mocnou zbraň Třetí říše raketu dlouhého doletu s ničivou naloží. Musí to však stihnou než raketa bude časově odpálená . Raketu musí najít a zneškodnit a to vše do 1hodiny od spuštění .
Obránci budou mít 10 recyklačních cyklů a záležet na využití bude jen na veliteli nebo jeho zástupcích.
Útočníci se budou recyklovat každých 10minut nebo při stanoveném a dohodnutém počtu lidí na mrtvolini.
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
matfit
|
Zaslal: čt březen 22, 2012 9:32 pm Předmět: |
|
|
mam prosbu mohli by jste sem hodit funkční souřadnice na parkování ty co jsou na začátku mě odkazujou někam na ukrajinu Díky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hydra
|
Zaslal: čt březen 22, 2012 9:38 pm Předmět: |
|
|
tak to ti to ukazuje správně jinak souřadnice pro google je v popisu akce, 50°37'43.821"N, 14°43'13.695"E tady formát pro mapy.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
matfit
|
Zaslal: čt březen 22, 2012 11:31 pm Předmět: |
|
|
takže na stejném místě jako vždy on tě humor přejde  |
|
Návrat nahoru |