Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ra.rasch.ek

|
Zaslal: út prosinec 20, 2011 9:17 pm Předmět: |
|
|
Dvorzak napsal: | BOBULL napsal: | To Kra.pa a Mastodont...bude mi ctí! |
Před bitvou nezapomeň zajít do kostela  |
Hmm, k večeři budou rybičky ...  _________________ Na wůdsbálek Etek 2
Na tůristiku Pro Carbine + Tiberius 8
Black Dogs Teplice |
|
Návrat nahoru |
|
 |
-INDY-

|
Zaslal: st prosinec 21, 2011 9:40 am Předmět: |
|
|
ra.rasch.ek napsal: | Dvorzak napsal: | BOBULL napsal: | To Kra.pa a Mastodont...bude mi ctí! |
Hmm, k večeři budou rybičky ...  |
Asi budeme muset vzít nějaký ty nástrahy.  _________________ BARAKUDA CZ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BOBULL

Založen: 05. 05. 2011 Příspěvky: 104 Bydliště: Česká republika
|
Zaslal: st prosinec 21, 2011 10:39 am Předmět: |
|
|
-INDY- napsal: | ra.rasch.ek napsal: | Dvorzak napsal: | BOBULL napsal: | To Kra.pa a Mastodont...bude mi ctí! |
Hmm, k večeři budou rybičky ...  |
Asi budeme muset vzít nějaký ty nástrahy.  |
Á pan stromolezec! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ra.rasch.ek

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dvorzak
|
Zaslal: st prosinec 21, 2011 10:06 pm Předmět: |
|
|
Berte to jako překvápko pro zpestření
BUM  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Salfa

Založen: 18. 04. 2007 Příspěvky: 1211 Bydliště: Přední Poříčí, okr. Příbram
|
Zaslal: st prosinec 21, 2011 10:10 pm Předmět: |
|
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tantal

|
Zaslal: čt prosinec 22, 2011 3:36 pm Předmět: |
|
|
Ty, abys to zase nesabotoval  _________________ Tippmann X7 Phenom, 12" JJ Edge set, MP5SD mod, Bad Karma TechT bolt, multicam, air system |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GreenPop

|
Zaslal: st prosinec 28, 2011 8:41 am Předmět: |
|
|
Nazdar.
Kluci, opravdu trváte na tom, že si poraněný nechá nést vlastní výstroj a zbraň kolegou? Jelikož vím, že někteří si na své miláčky nenechají sáhnout, tak aby se nestalo, že při transportu raněného se někomu zbraň poškodí.
To máte semej Milsig,TM-7,TM-15 a další hračičky a pořádné železo ani neuvidíte.
Může se to nějak upravit?Třeba výstroj jo,ale zbraň si nese každý svou.
A ještě dotaz.Můžou zajatci utíkat při eskortu,nebo z tábora?? I když je napsáno, že zajatec musí uposlechnout eskortu, po případném napadení a snaze o jejich osvobození se o ně eskorta asi nebude moc starat,takže bude možnost utéct. Jedině, že je eskorta postřílí, nebo nějak znehybní (šátek na oči,...). Takže jedině vybití nebo zahnání eskorty od zajatců by se považovala za jejich osvobození?? A v tábože by to asi pak bylo podobně. To pak by se asi zajaci opravdu museli svazovat.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Chewie

|
Zaslal: st prosinec 28, 2011 4:42 pm Předmět: |
|
|
To nesení zbraně bych neviděl jako problém, ale pokub ty to někomu nepřekonatelně vadilo, můžeme se nad tím ještě zamyslet.
Co se týče zajatců, je to úplně jednoduché - zajatcem se člověk stane, pokud je raněn a dostane se k němu protivník. I po zajetí zůstává raněný, ale protože nepřítel je nelida, tak ho donutí jít i se zraněním. Takže pokud přijde o eskortu, stává se opět na místě bezmocným raněným. Osovbození proběhne prostřednictvím ošetření původního zranění.
Pokud eskorta dovede zajatce do lágru, jsou jejich zranění automaticky ošetřena. Lágr bude oplocen páskou pod proudem (dotyk s páskou kolem lágru se počítá jako zásah). Zajatci odloží své zbraně a výstroj do bedny u vstupu a vejdou do opolceného prostoru. Teoreticky je útěk možný, ale nepředpokládám že by někdo utíkal bez výstroje a zbraně. Osvobození lágru proběhne tak, dojde k preříznutí oplocující pásky a zajatci si vezmou zbraně a výstroj. Tím okamžikem jsou opět plně bojeschopní.
Nevidím tudíž potřebu svazování a spoléhám na dodržování pravidel.
Doufám, že jsem se do toho moc nezamotal. _________________ PERUN s Vámi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GreenPop

|
Zaslal: st prosinec 28, 2011 7:50 pm Předmět: |
|
|
Dík. Tak doufám, že jsem zajatcům zamotal hlavičky.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SNooPYxuR

|
Zaslal: st leden 18, 2012 12:55 am Předmět: |
|
|
Už se nemůžu dočkat,akorát jsem zvědav kdo se mi po těžkém zranění potáhne s výstrojí,když má cca 20kg + já a jeho výbava, no hodně štěstí  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pyle
|
Zaslal: st leden 18, 2012 12:16 pm Předmět: |
|
|
SNooPYxuR napsal: | Už se nemůžu dočkat,akorát jsem zvědav kdo se mi po těžkém zranění potáhne s výstrojí,když má cca 20kg + já a jeho výbava, no hodně štěstí  |
Můžu se zeptat co za výstroj o váze 20 kg si na tu denní akci bereš? Je třeba taky brát ohled na spolubojovníky a vlastní výkonnost... _________________ 1. mrtvý na ŽT2010
1. Talib v ráji na Falcon base 2012
www.twotowers-team.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SNooPYxuR

|
Zaslal: st leden 18, 2012 1:03 pm Předmět: |
|
|
Pyle napsal: | SNooPYxuR napsal: | Už se nemůžu dočkat,akorát jsem zvědav kdo se mi po těžkém zranění potáhne s výstrojí,když má cca 20kg + já a jeho výbava, no hodně štěstí  |
Můžu se zeptat co za výstroj o váze 20 kg si na tu denní akci bereš? Je třeba taky brát ohled na spolubojovníky a vlastní výkonnost... |
No ono to nebude doslova 20kg, ale samotná prázdná vesta má nějakých 8kg + milsig zásobníky, pití, mediksumka(kdyby náhodou - člověk nikdy neví), a spousta dalšího harampádí . O vlastní výkonnost se nebojím. Na tu váhu jsem si už zvykl. V nejhorším případě něco vyndám na místě. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Uziel Gal

|
Zaslal: st leden 18, 2012 6:28 pm Předmět: |
|
|
8kg to je nejaka balistika ne  _________________ --------HAD-------
www.skalkajda.cz
Pokud nezvracíš, piješ pod své možnosti. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SNooPYxuR

|
Zaslal: st leden 18, 2012 10:07 pm Předmět: |
|
|
Uziel Gal napsal: | 8kg to je nejaka balistika ne  |
jo jo, ciras )  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Beetle

Založen: 25. 05. 2008 Příspěvky: 233 Bydliště: Schwarzkosteletz
|
Zaslal: st leden 18, 2012 10:17 pm Předmět: |
|
|
No tak to je jednoduché. Rovnou tě pohřbí...  _________________ http://www.nordicarea.cz
....a Gagarinův bratr  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Uziel Gal

|
Zaslal: st leden 18, 2012 10:35 pm Předmět: |
|
|
aha. kdybys zjistil, ze tva balisticka ochrana nestaci na PB koule, dej mi vedet, mam 2x IOTV s ESAPI platama na prodej  _________________ --------HAD-------
www.skalkajda.cz
|
Návrat nahoru |
|
 |
SNooPYxuR

|
Zaslal: st leden 18, 2012 10:48 pm Předmět: |
|
|
Uziel Gal napsal: | aha. kdybys zjistil, ze tva balisticka ochrana nestaci na PB koule, dej mi vedet, mam 2x IOTV s ESAPI platama na prodej  |
V pohodě Díky. Byl to spíš vcelku vydařený kup od jednoho airsofťáka(fuj, to je ale ošklivé slovo ), jinak bych do ní asi nešel  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Uziel Gal

|
Zaslal: čt leden 19, 2012 8:19 am Předmět: |
|
|
doufam ze aspon nejaka army issue. kazdopadne oni mi prijdou hodne zvlastni lidi, kdyz uz se me ptaj na rok vyroby platu ( maj totiz zaruku na balistickou ochranu ) a pod tu zaruku je nechteji kupovat, hold pouzivaj extra ucinny BBs jen tak na okraj, uz nebudu prudit vlakno kam nejedu. kazdopadne si vestu uzij  _________________ --------HAD-------
www.skalkajda.cz
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fery

Založen: 24. 05. 2006 Příspěvky: 1047 Bydliště: Forest - Voděrady City
|
Zaslal: so leden 21, 2012 10:15 pm Předmět: |
|
|
O akci jsem se nezajímal ale teď mam nahradit jednoho vypadleho. Tak se chci zeptat jaký maskování vzor si mužů vzit? Jestli mužů multicam s tim ze budu označen. _________________ Komunikace a spojení - Forest
Administrativní velitel Sudeta Óre
Kdo hledá řád, najde především hojnost chaosu. Chaos vždy vítězí nad řádem, protože je lépe organizován.
Filozof Li-Tin O'Wevidle
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Chewie

|
Zaslal: ne leden 22, 2012 12:38 pm Předmět: |
|
|
Fery - z pohledu organizátora to nevadí, dostaneš pásku. Nesmíš mít vzor druhé strany - pro HW je zvolený vzor BW a pro SOE woodland. _________________ PERUN s Vámi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fery

|
Zaslal: ne leden 22, 2012 9:35 pm Předmět: |
|
|
Chewie napsal: | Fery - z pohledu organizátora to nevadí, dostaneš pásku. Nesmíš mít vzor druhé strany - pro HW je zvolený vzor BW a pro SOE woodland. | Děkuji. Ve woodlandu bych zmrzul  _________________ Komunikace a spojení - Forest
Kdo hledá řád, najde především hojnost chaosu. Chaos vždy vítězí nad řádem, protože je lépe organizován.
Filozof Li-Tin O'Wevidle
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
mastodont

|
Zaslal: ne leden 22, 2012 11:09 pm Předmět: |
|
|
Fery hlavně něco výrazného at je tě vidět pořádně třeba taková dragounská uniforma z 18 .stol by byla príma  _________________ Ouplně první mrtvola LV 2010 a ta nejblbější
První mrtvola na Krvavý silnici 2011 a ta nejnasranější
Držitel ocenění ŠKVAREK ROKU 2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fery

|
Zaslal: po leden 23, 2012 7:31 am Předmět: |
|
|
mastodont napsal: | Fery hlavně něco výrazného at je tě vidět pořádně třeba taková dragounská uniforma z 18 .stol by byla príma  | Já věřím tomu že není třeba na sebe lákat takovou pozornost. Navíc jsem tak prostorově výrazný, že mě nepomůže v maskování ani proslulý multicam  _________________ Komunikace a spojení - Forest
Filozof Li-Tin O'Wevidle
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
BOBULL

Založen: 05. 05. 2011 Příspěvky: 104 Bydliště: Česká republika
|
Zaslal: út leden 24, 2012 3:07 pm Předmět: |
|
|
Prosím "naše" velitele o nahlášení aktuálních stavů týmů na můj mail. Začínávají nám lidi odpadávat a střídat se, potřebuju mít přehled. Díky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dvorzak
|
Zaslal: út leden 24, 2012 7:22 pm Předmět: |
|
|
BOBULL napsal: | Prosím "naše" velitele o nahlášení aktuálních stavů týmů na můj mail. Začínávají nám lidi odpadávat a střídat se, potřebuju mít přehled. Díky |
Barakuda 10  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cita.s
|
Zaslal: út leden 24, 2012 9:11 pm Předmět: |
|
|
Jak chces budu to brat osobne delat si srandu z naseho velitele  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mastodont

|
Zaslal: út leden 24, 2012 10:16 pm Předmět: |
|
|
V klidu já si ho popravim sam:) _________________ Ouplně první mrtvola LV 2010 a ta nejblbější
První mrtvola na Krvavý silnici 2011 a ta nejnasranější
Držitel ocenění ŠKVAREK ROKU 2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
-INDY-

|
Zaslal: st leden 25, 2012 10:24 am Předmět: |
|
|
Jasně, Bohouš picne Citu medvěda a já si někde počíhám na Bobula.  _________________ BARAKUDA CZ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hamerox
|
Zaslal: st leden 25, 2012 11:47 am Předmět: |
|
|
sabotage 4ks |
|
Návrat nahoru |