Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Fery

Založen: 24. 05. 2006 Příspěvky: 1047 Bydliště: Forest - Voděrady City
|
Zaslal: st únor 08, 2012 10:19 am Předmět: |
|
|
patras napsal: | fery bude si nekde treba na parkovisti moznost doplnit vzduch? nebo odcezt lahve na pozice? |
Přímo v základnách budete mít všechno vybavení, které si tam nanosíte.
To mě připomíná:
Prosím všechny aby věci, který si chtějí odvést na základny si dali do označených tašek nebo batohů nebo prostě do něčeho co si poznají. Aby si popsali bedny s kulema jmény nebo názvy týmů. Snažte se o kompaktní balení aby zase jako posledně někdo netáhl lodní kufr nebo půl auta Pro pečlivé si pro jistotu popište i tuby, kdyby byl v muničním skladu nějaký velký zmatek.
Budou pouze dva odvozy těchto věcí, jeden pro MAD a jeden pro OZA. S tím, že pro OZA bude první a pak pro MAD. Vasil dojede co nejdále to půjde, ale kousek si je to nutné donést sami. Takže počítejte s tím, že kousíček to ponesete.
Ještě k odchodu na pozice. Základny budou již postaveny od rána. Na parkovišti budou nejméně dva lidé pro MAD a OZA, který budou ukazovat cestu a zavádět k základně nejkratší cestou. Takže tu odchody budou hromadné a pro každou stranu nejméně dva. _________________ Komunikace a spojení - Forest
Administrativní velitel Sudeta Óre
Kdo hledá řád, najde především hojnost chaosu. Chaos vždy vítězí nad řádem, protože je lépe organizován.
Filozof Li-Tin O'Wevidle
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fery

|
Zaslal: st únor 08, 2012 10:40 am Předmět: |
|
|
Jinak pokud máte dotazy, připomínky nebo cokoli prosím do PM nebo email nebo jakoli. Na místě nebudu mít čas a hlavně si to nerozmyslím a pak plácám blbosti  _________________ Komunikace a spojení - Forest
Kdo hledá řád, najde především hojnost chaosu. Chaos vždy vítězí nad řádem, protože je lépe organizován.
Filozof Li-Tin O'Wevidle
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jaroslav Pohanský Pes

|
Zaslal: st únor 08, 2012 7:29 pm Předmět: |
|
|
Fery napsal: | Jinak jsem požádal o soukromá fóra pro jednotlivé strany.
|
fora jsem zridil, pokud je v nich neco spatne nebo tam nekdo nemuze tak napiste, zitra tady moc nebudu, ale v patek bych to mohl upravit _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
patras

|
Zaslal: st únor 08, 2012 7:51 pm Předmět: |
|
|
nevidim zadny _________________ PBN - Paintball Military Klub Náchod - Lepší je být první v pekle než druhý v nebi ... www.paintballnachod.cz
INZERCE a PAINTBALL BAZAR na http://www.paintballnachod.cz/inzerce
A5-TPX-Carbine-K5-SGB K1-PGP-Maverick-Equalizer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ZOD

|
Zaslal: st únor 08, 2012 7:55 pm Předmět: |
|
|
FORUM MADu zatim funkční,debata se pomaličku rozjíždí  _________________ Nikdo není dokonalý.........i hovno má svoje mouchy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jaroslav Pohanský Pes

|
Zaslal: st únor 08, 2012 8:08 pm Předmět: |
|
|
patras napsal: | nevidim zadny | to bude tim, ze vas organizator nenahlasil do zadne ze skupin, proto jsem vas ani nikam nepridaval _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
patras

|
Zaslal: st únor 08, 2012 9:18 pm Předmět: |
|
|
o stranku zpet jsme zarazeni v oza (pbn) _________________ PBN - Paintball Military Klub Náchod - Lepší je být první v pekle než druhý v nebi ... www.paintballnachod.cz
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jaroslav Pohanský Pes

|
Zaslal: st únor 08, 2012 10:15 pm Předmět: |
|
|
patras napsal: | o stranku zpet jsme zarazeni v oza (pbn) | ja nedelam oddelena fora podle toho co je psano tady, ale podle zadosti organizatora, musite si to vyresit s nima... to neni byrokracie, jen nelze delat neco jineho nez o co zada organizator (tedy krome toho mu nevyhovet vubec ) _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
f3

Založen: 25. 03. 2009 Příspěvky: 418 Bydliště: PROGRESSIVE PAINTBALL
|
Zaslal: st únor 08, 2012 10:27 pm Předmět: |
|
|
VÝKLAD PRAVIDLA napsal: |
Muniční sklad:
Dovolí doplňovat munici a zvyšuje limit munice.
Pokud není postavena, nebo je zničena nelze doplňovat munici. Po startu je limit munice pouze 50. Po postavení muničního skladu se zvyšuje na 100 a pak každou hodinu každý 2 hodiny od postavení se tento limit zvedá o 50. Při zničení se limit nemění, ovšem nelze doplňovat munici. Všechna donesená munice bude shromážděna v budově či okolo ní.
|
Ještě jednou se vrátím k začátku hry:
- pokud by se jedna strana rozhodla druhou převálcovat, tak ti hráči (obránci) kteří budou blízko svého muničáku si můžou rychle kuličky dobíjet. Narozdíl od útočníků, co budou (třeba) 400 metrů od svého muničáku. Je to tak?
- tímto se řekněme zvyšuje palebná schopnost hráčů v blízkosti muničáku, protože jsou schopní se rychle vrátit a následně zase jít střílet mimo čas respawnu. Je to tak? Nebo navrácení se do muničáku člověka zablokuje až do nového respawnu? (takhle je nastavená třeba Apokalypsa) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fery

|
Zaslal: čt únor 09, 2012 7:21 am Předmět: |
|
|
f3 napsal: |
Ještě jednou se vrátím k začátku hry:
- pokud by se jedna strana rozhodla druhou převálcovat, tak ti hráči (obránci) kteří budou blízko svého muničáku si můžou rychle kuličky dobíjet. Narozdíl od útočníků, co budou (třeba) 400 metrů od svého muničáku. Je to tak?
- tímto se řekněme zvyšuje palebná schopnost hráčů v blízkosti muničáku, protože jsou schopní se rychle vrátit a následně zase jít střílet mimo čas respawnu. Je to tak? Nebo navrácení se do muničáku člověka zablokuje až do nového respawnu? (takhle je nastavená třeba Apokalypsa) |
- ano vzdálenost muničního skladu a také recyklace bude hrát do karet obráncům
- muniční sklad rozhoduje pouze o limitu munice a samozřejmě pokud je postaven tak že lze vůbec doplňovat. Tedy je možné si kdykoli přijít do skladu a doplnit si munici na svůj limit a nestanu se mrtvým můžu zase kdykoli odejít. Recyklovaní vojáci si doplní munici ve vestách a pak čekají u kasáren na recyklaci. _________________ Komunikace a spojení - Forest
Filozof Li-Tin O'Wevidle
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fery

|
Zaslal: čt únor 09, 2012 7:25 am Předmět: |
|
|
Ještě přidám jedno překvapení:
Pro druhou část hry, tedy útok/obrana základny si mohou útočníci posunout kasárny blíže k základně obránců. Mohou tak učinit opakovaně, ale kasárna lze postavit pouze blízko jakékoli těžební stanice. Tedy na místě, kde stojí těžební věž. _________________ Komunikace a spojení - Forest
Filozof Li-Tin O'Wevidle
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Salfa

Založen: 18. 04. 2007 Příspěvky: 1211 Bydliště: Přední Poříčí, okr. Příbram
|
Zaslal: čt únor 09, 2012 7:41 am Předmět: |
|
|
Posunutí kasáren se mi moc nelíbí, ale respektuji to Doufám, že zednici tyto kasárna postavi bez dveří, jinak to bude pěkný mraveniště  _________________
www.frogman.cz
Život je boj, tak se pozabíjejte a já bych s dovolením prošel!!
mé indiánské jméno je SPÁLENÉ OUŠKO, říkejte mi tak prosím |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fery

|
Zaslal: čt únor 09, 2012 10:19 am Předmět: |
|
|
Salfa napsal: | Posunutí kasáren se mi moc nelíbí, ale respektuji to Doufám, že zednici tyto kasárna postavi bez dveří, jinak to bude pěkný mraveniště  |
Jsou 100% bez dveří i bez oken  _________________ Komunikace a spojení - Forest
Filozof Li-Tin O'Wevidle
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fery

|
Zaslal: čt únor 09, 2012 10:39 am Předmět: |
|
|
Co se týká pyra ... tak kulové pumy nechte doma. To považuji za ranivou pyrotechniku tak prosím toto ne. _________________ Komunikace a spojení - Forest
Filozof Li-Tin O'Wevidle
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Salfa

|
Zaslal: čt únor 09, 2012 11:16 am Předmět: |
|
|
Fery napsal: | Co se týká pyra ... tak kulové pumy nechte doma. To považuji za ranivou pyrotechniku tak prosím toto ne. |
To je škoda  _________________
www.frogman.cz
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mlaďas

|
Zaslal: čt únor 09, 2012 11:36 am Předmět: |
|
|
1) Pokud bude mít strana technologickou podporu, jak často bude dostávat na výběr z výhod?
2) Jedna výhoda se smí použít pouze jednou, nebo vícekrát?
Díky _________________ http://www.pohanskypes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
patras

|
Zaslal: čt únor 09, 2012 11:40 am Předmět: |
|
|
Fery napsal: | Co se týká pyra ... tak kulové pumy nechte doma. To považuji za ranivou pyrotechniku tak prosím toto ne. |
fery porad nevidim do soukromyho fora ! _________________ PBN - Paintball Military Klub Náchod - Lepší je být první v pekle než druhý v nebi ... www.paintballnachod.cz
|
Návrat nahoru |
|
 |
Salfa

|
Zaslal: čt únor 09, 2012 11:46 am Předmět: |
|
|
Mlaďas napsal: | 1) Pokud bude mít strana technologickou podporu, jak často bude dostávat na výběr z výhod?
Díky |
Jen jednou karta se pak roztrhne. Snad jsem to správně pochopil  _________________
www.frogman.cz
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fery

|
Zaslal: čt únor 09, 2012 12:16 pm Předmět: |
|
|
Salfa napsal: | Mlaďas napsal: | 1) Pokud bude mít strana technologickou podporu, jak často bude dostávat na výběr z výhod?
Díky |
Jen jednou karta se pak roztrhne. Snad jsem to správně pochopil  |
1) Ihned po obsazení a pak každou hodinu bude dostupné všechny zbývající. Ovšem může se stát, že třeba zrovna nebude dostupná jak jsem psal protože Vasil s Komandem bude někde jinde a dorazí až za pár minut.
2) Ano půjdou pouze jednou, nicméně karta posily se objeví i dvakrát. _________________ Komunikace a spojení - Forest
Filozof Li-Tin O'Wevidle
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
alf

Založen: 15. 08. 2007 Příspěvky: 180 Bydliště: Jak kdy? Vesměs doma.....
|
Zaslal: pá únor 10, 2012 9:11 am Předmět: . |
|
|
Fery po včerejší schůzi Falconů se vyrojily dotazy:
1. lékarna může být i označený batoh, nebo kapsa na pásek,nebo větší sumka? (nedostatek žebradel u falconů)
2. mohla by mrtvola fotit? (nemáme skoro žádné fotky z boje)
.
A prosím tě nějaké info o sněhu počasí a sjízdnosti silnic pokud máš, by se šiklo. _________________ ----------------------------------------------
BUDLAJS FALCON o.s.
Multifunkční ŘIDIČ, hovno STŘELEC, LÍNEJ jak cikán po fetu a hlavně PROFI SPAMER.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
vlachla

Založen: 17. 09. 2008 Příspěvky: 296 Bydliště: Ústí nad Labem
|
Zaslal: pá únor 10, 2012 9:21 am Předmět: |
|
|
Jeden dotaz ohledně plnění. To plnění na základně bude od pořadatele (k zakoupení) nebo to bylo myšleno že si tam lidi dotáhnou svoje flašky? Díky _________________ Alligators
----------------
Kdo nechce, hledá důvody
Kdo chce, hledá způsoby |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Salfa

|
Zaslal: pá únor 10, 2012 9:43 am Předmět: |
|
|
Sjízdnost českých silnic za současného stavu počasí není zrovna růžová ale měly bychom být včas na místě.
Řetězi nemáme tak doufam, že to tam neni nějaká divočina  _________________
www.frogman.cz
|
Návrat nahoru |
|
 |
proste_BOBR

Založen: 15. 03. 2010 Příspěvky: 140 Bydliště: Two Towers - Ganja Group
|
Zaslal: pá únor 10, 2012 11:46 am Předmět: |
|
|
Dobří lidé z Rychnova, doporučte nám někdo nějakou príma putiku, kde dobře vaří? _________________ www.twotowers-team.cz
tyhle výplody jsou čistě z mé hlavy a nemají nic společného s názory TT, od toho tam máme jiný |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rejmi
|
Zaslal: pá únor 10, 2012 4:14 pm Předmět: |
|
|
bobr máte jit do taverny je to pod náměstím směrem k autobusáku. to vám vzkazuje líba:) _________________ Paintball Forest Litomyšl
kurva kdo kurva já a kurva |
|
Návrat nahoru |
|
 |
proste_BOBR

Založen: 15. 03. 2010 Příspěvky: 140 Bydliště: Two Towers - Ganja Group
|
Zaslal: pá únor 10, 2012 5:35 pm Předmět: |
|
|
Rejmi napsal: | bobr máte jit do taverny je to pod náměstím směrem k autobusáku. to vám vzkazuje líba:) |
no super  _________________ www.twotowers-team.cz
tyhle výplody jsou čistě z mé hlavy a nemají nic společného s názory TT, od toho tam máme jiný |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fery

|
Zaslal: pá únor 10, 2012 6:39 pm Předmět: |
|
|
Salfa napsal: | Sjízdnost českých silnic za současného stavu počasí není zrovna růžová ale měly bychom být včas na místě.
Řetězi nemáme tak doufam, že to tam neni nějaká divočina  |
Silnice jsou vytáté uplne v pohode.
Je vyhrabané parkovistě pro 60 aut takže se tam vejdeme opravdu dobře. _________________ Komunikace a spojení - Forest
Filozof Li-Tin O'Wevidle
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fery

|
Zaslal: pá únor 10, 2012 6:39 pm Předmět: |
|
|
vlachla napsal: | Jeden dotaz ohledně plnění. To plnění na základně bude od pořadatele (k zakoupení) nebo to bylo myšleno že si tam lidi dotáhnou svoje flašky? Díky |
Vlastní svoje flašky. Pořadatel nemůže nic zajistit neboť nic takového nemá. _________________ Komunikace a spojení - Forest
Filozof Li-Tin O'Wevidle
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fery

|
Zaslal: pá únor 10, 2012 6:42 pm Předmět: Re: . |
|
|
alf napsal: | Fery po včerejší schůzi Falconů se vyrojily dotazy:
1. lékarna může být i označený batoh, nebo kapsa na pásek,nebo větší sumka? (nedostatek žebradel u falconů)
2. mohla by mrtvola fotit? (nemáme skoro žádné fotky z boje)
.
A prosím tě nějaké info o sněhu počasí a sjízdnosti silnic pokud máš, by se šiklo. |
Bude zima ale silnice jsou v pohodě. Vytáté krásné.
1. Ano může se to.
2. Ano označen takto batoh nebo sumka. _________________ Komunikace a spojení - Forest
Filozof Li-Tin O'Wevidle
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
patras

|
Zaslal: so únor 11, 2012 6:21 pm Předmět: |
|
|
tak syberku mame za sebou a myslim ze letos opravdu dostala sveho jmena. diky modrym spoluhracum i cervenym a hlavne organizatorum. _________________ PBN - Paintball Military Klub Náchod - Lepší je být první v pekle než druhý v nebi ... www.paintballnachod.cz
|
Návrat nahoru |
|
 |
f3

Založen: 25. 03. 2009 Příspěvky: 418 Bydliště: PROGRESSIVE PAINTBALL
|
Zaslal: ne únor 12, 2012 12:34 am Předmět: |
|
|
Tak i od mě poděkování všem spolubojovníkům a soupeři. Syberka je jediná "big game" v potenciálně zimním počasí a i když je mráz jak kráva, tak pro všechny určitě dobrá zkušenost. Když si představím lidi za druhé světové jak někde mrzli v rusku tak to je fakt kruté.
nějaká zpětná vazba:
- těch 50K do začátku mě docela nestačilo. Na základnu jsem se poprvé vrátil až cca 14:15 a díky tomu že nebyly kule, tak jsme jenom dělali průzkum a při útoku modrých na naši dvojku mi zbyla jedna v hlavni a jedna v cyklonu. Viz video (teď kompiluju - bude zítra)
- velké vzdálenosti zpomalují a ve sněhu extra zpomalují...
- komunikace se mi zdála že funguje výborně nicnémě zároveň jsem měl pocit že je to docela zmatek a ve spoustě věcech až reagujeme na modré, místo toho aby oni museli reagovat na nás...
- poslední bitva ochuzená. Nevím kdo mě (a dalším) vysvětloval kde je kasárna + muničák soupeře, nicméně to bylo úplně jinde. Pro mě do budoucna poučení že jako pěšák nemám distribuovat informace, které nejsou ověřené a pokud bych velel, tak bych si nechal zavolat ty lidi a pořádně se jich na to zeptal.... Tohle se prostě nepovedlo protože se nevyužil ten potenciál zase.
- zbraň jela dobře, oblečení jsem trefil a díky neustálému pohybu mi nebyla vůbec zima. I když jsem většinu času operoval v severovýchodním kvadrantu, tak spokojenost.
- vyléčeni (MEDIK) 4 hráči v závěrečné bitvě, vystříleno 50K do cca 14:00 a potom asi 150 za posledních 10 minut hry - jinak nic (to byl ten "kulomet" s prachovkama....), granát nepoužitý žádný. Nebyla k tomu vhodná příležitost. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|