|
Diskusní fórum www.military-paintball.cz Vítejte na sdruženém fóru paintballových klubů a přátel značkovacích zbraní, hrajících military paintball v lesích, domech, hřištích a všude kde se sejde dobrá parta lidí, kteří si rádi zahrají
|
|
 |
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
cacenka

|
Zaslal: ne září 26, 2010 10:13 pm Předmět: |
|
|
Pavle ani jsem s tim nepocitala, takovehle ztraty jsou hold bezne Lepsi nez urazy apod. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fery

Založen: 24. 05. 2006 Příspěvky: 1047 Bydliště: Forest - Voděrady City
|
Zaslal: ne září 26, 2010 10:26 pm Předmět: |
|
|
Ja bych rád poděkoval všem žlutým, že strpěli mé zmatené rozkazy, které jsem ale tedy jen předával Snad si všichni stihli "ulovit svého červeňáčka" a těm co hlídali jen prázdný les patří můj ještě větší dík.
Děkuji Šotkovi, Jidrovi a Čepiho za výborné velení.
A v neposlední řadě bych rád zmínil mediky, kteří dělali co mohli, aby uzdravili takovou spoustu lidí. Litoval jsem předem ty, kdo to budou dělat, ale zvládli to parádně. Snad si hru užili taky. Díky za takové lidi, co jsou schopni se obětovat.
Den a hru hodnotím vyborně.
V první misi jsme na zacatku dobyli celkem snadno agregaty. Rad bych znal od veleni zlutych odpoved, proc branili v tak malo lidech agregaty. Porad jsem cekal ze neco prijde a ono nic.
Druha pulka mise pak byla docela propadak. Vysilacka byla dobre ukryta a hlavne branena lidmi, kteri vedeli co delaji. Dostat se pres ne bylo temer nemozne bez pouziti pyrotechniky. Tady jsme trochu propadli, lide si z mrtovoliste chodili kam chteli. Utok se trepil a stal na miste. Pohyb byl nulovy. Tady jsem byl zklamany z toho ze jsme nedokazali udrzet tu silu a rozdrobyli jsme se.
Druha mise byla uplne jina, Mastodontova taktika vysla skvele. Navic misto na obranu bylo vyborne. I kdyz vysilacku a bosse jsme neuhajili, jedno misto jsme si podrzeli pekne. Tady musim rict ze cerveni zvladli koordinovat utok pekne v jednu chvili sli temer ze vsech stran. Musim ale rict, ze kdyby jste po utoku na vysilacku zautocili jakoby od kraje prostoru, od te skladky nahoru, tak nas dostanete. Nevim proc jste se stahli, ale v tu chvili tam nebylo moc lidi a nebylo se tam za co schovat.
Scenar byl pochopitelny, pravidla oziveni a recyklace jednoducha. Proste zvladnuto dobre.
Pokud muzu neco vytknout, tak malo mediku, pripadne zmenit zraneni na lehka/tezka/smrt ala trojuhelnik a dalsi. Mediku pak neni tolik potreba a kdyz ano jsou extremne vzacni.
Jinak kdyby nekdo nasel cutoru, zelenou, tak je ma. Ale delaji ji zelenou aby se lehce ztratila tak se asi nenajde. _________________ Komunikace a spojení - Forest
Administrativní velitel Sudeta Óre
Kdo hledá řád, najde především hojnost chaosu. Chaos vždy vítězí nad řádem, protože je lépe organizován.
Filozof Li-Tin O'Wevidle
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bajza

|
Zaslal: po září 27, 2010 1:00 am Předmět: |
|
|
Gamesa byla výborná, zážitků mraky. Velkej dík, bohužel jsme se po konci nemohli vůbec zdržet aby jsme pořadatelům poděkovali osobně, kolega měl koncert v Bílině a už tak jme těžce nestíhali.
Jinak červený mě vyrazili dech jak bleskově stihli zareagovat na to že přesunujeme bosse.. byla to nechutná rojnice dostali jsme se cca do půlky cesty kde nám totálně přehradili cestu.. tak hnusnej pocit když vás honí snad půlka nasranejch červenejch sem ještě nezažil
A díky medikům, připadal jsem si chvílema jako ve filmi tenká červená linie. Dojmy z posledního bránění agregátů jsou epický
(jediný co mě hodně nasralo když jsme při bránění picli frajera a ten neváhal ještě skropit dva z nás, mrtvola už kurva nestřílí) _________________ Black dogs |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dvorzak
|
Zaslal: po září 27, 2010 10:45 am Předmět: |
|
|
Fery díkes za postřeh ke hře
Mediky jsme nechtěli moc komplikovat, protože se jednalo o "otevřenou akci" a některé týmy by z toho mohly mít těžkou hlavu
Stačila "panika" některých hráčů z pravidla sdílení a okrádání munice  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
taunus
|
Zaslal: po září 27, 2010 11:19 am Předmět: |
|
|
myslim ze okradani munice se nekonalo tak tragicky aby mrtvej clovek prisel o vsechnu munici. tak se to dalo vydrzet. a jinak barakude diky za hru. byla vyborna.jedine co me vadi je stale neposlusnost jedincu pri pouzivani vysilacek. _________________ 2x carbine ,1x mk 48 para (sp1 vnitrnosti),2x 26ci/3000psi vzduch ,tiberius T8.1
EX Falcon painball team |
|
Návrat nahoru |
|
 |
holoubek

|
Zaslal: po září 27, 2010 3:10 pm Předmět: |
|
|
Skvělá hra a výborná organizace - to už jsem psal ve vlákně k akci .
Co jsem ale zapomněl - je díky Basandy za velení, super výkon. Ostatně o kvalitách Basandy a jejím přehledu ve hře jsme se přesvědčili už v minulosti na jiných hrách.
SBS jsou sice spíše salonní typy, ale dostala z nás maximum )))))). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GEorGE

|
Zaslal: po září 27, 2010 6:01 pm Předmět: |
|
|
Velká chvála Barakudě za parádně připravenou hru. Smekám před Andy za výborné velení. A v neposlední řadě děkuji Foxyconovi, nejen za skvělého medika, ale i psychickou podporu a popohánění lidí kupředu.
Více toho psát nebudu, protože bych to beztak zase smazal. Snad jediné, naprostý souhlas s Kačkou.
No možná ještě dodám, že jsem byl parádně seřván nejmenovaným medikem ke konci hry u agregátů. Safra, že já tam vůbec běhal zkontrolovat křídlo Už už jsem myslel, že mě chytne za flígr a odtáhne k Andy Kačko, měla bys dělat velitele, páč při slovech "Andy potřebuje medika, ty jdeš se mnou jako moje krytí a basta" jsem byl jak zkoprnělej a nevydal ani hlásku. No ještě abych remcal, když jsem viděl, jak jsi rozčílená do ruda  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
foxycone

|
Zaslal: po září 27, 2010 9:51 pm Předmět: |
|
|
Jak jsem psal v „Komentáře k proběhlé akci“ pod taktovkou Basandy šlapalo vše, jak mělo. Já jí děkuji nejen za dobré velení
Informační šum nás navedl na bosse a vysílačku. Kdo mohl čuchat, že primární cíle jsou agregáty Byla to každopádně chyba naší strany, která si tento omyl vytvořila sama. _________________
"Nebojím se zemřít. Jen nechci být u toho, až se to stane." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michal_S
|
Zaslal: út září 28, 2010 12:59 pm Předmět: |
|
|
I když se zpožděním, chtěl bych taky poděkovat klukům z BARAKUDY, za perfektně zorganizovanou hru a všem spoluhráčům i protivníkům za skvěle strávený den.
Samozřejmě nemohu vynechat našeho velitele Mastodonta, bez něhož bychom ve druhé hře agregáty neubránili. To co předvedl a jak přesouval hráče kam bylo potřeba nemělo chybu. Takže ještě jednou díky všem a doufám že za rok nebo i dříve si zase zastřílíme na podobné akci. _________________ Tým Schnelle Kugeln |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Matyn
|
Zaslal: út září 28, 2010 2:26 pm Předmět: |
|
|
Děkujeme Barakudě a Dvorzakovi za super hru a zvladnutou organizaci hra byla opravdu rázná někde nahoře jsem četl že někdo někomu nepřiznal tak bych chtěl napsat že takhle férový hráče jako na vaší akci jsem ještě nezažil Scorpions |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cacenka

|
Zaslal: út září 28, 2010 3:55 pm Předmět: |
|
|
GEorGE napsal: | Velká chvála Barakudě za parádně připravenou hru. Smekám před Andy za výborné velení. A v neposlední řadě děkuji Foxyconovi, nejen za skvělého medika, ale i psychickou podporu a popohánění lidí kupředu.
Více toho psát nebudu, protože bych to beztak zase smazal. Snad jediné, naprostý souhlas s Kačkou.
No možná ještě dodám, že jsem byl parádně seřván nejmenovaným medikem ke konci hry u agregátů. Safra, že já tam vůbec běhal zkontrolovat křídlo Už už jsem myslel, že mě chytne za flígr a odtáhne k Andy Kačko, měla bys dělat velitele, páč při slovech "Andy potřebuje medika, ty jdeš se mnou jako moje krytí a basta" jsem byl jak zkoprnělej a nevydal ani hlásku. No ještě abych remcal, když jsem viděl, jak jsi rozčílená do ruda  |
Hele pohybuju, ze to byla tvoje vina, ze by me 10 lidi zapomelo proste pokryt kdyz se na tom s nima domluvis Jo rozpalena jsem byla do ruda, schytala jsem to kvuli tomu kam sem mohla, stehno modry jak ODSka a mohla bych pokracovat. Velet bych urcite nemohla, narozdil od Andy nemam smysl pro taktiku, dokazu lidi vyburcovat kdyz se mi chce, ale potrebuju nad sebou veleni coz Andy umi skvele. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bishop1
|
Zaslal: út září 28, 2010 6:41 pm Předmět: Re: aa |
|
|
Šáfa napsal: | Bishop1 napsal: | David napsal: | Šáfa pravdu bdíš dostali jsme Bosse a bez něj jsou agregáty naprd organizace zanikne a agregáty se vypnou a dva splněné úkoly jsou víc než jeden ale byli žlutí dobří bojovníci hráli skvěle. A děkuji Basandy za skvělou premiéru velení šlo jí to perfektně a těším se na další hry pod jejím velením  |
Boss je jenom figurka... jednoho sejmeš a hned máš na jeho místo dva další... Důležitý je zničit technický zázemí. Bez techniky si může boss plácat akorát tak bábovičky...
Jo a vy jste ho zajali, takže vězení, soud, drahej právník... No a je venku...  |
pozemní operace se nezdařila na 100%,boss je sice zajat,ale agregáty nezničeny. proto nastupuje letectvo a celou oblast i s agregáty zničí do mrtě..  |
Agregáty budou přesunuty na novou, utajenou pozici. V oblasti osídlené civilním obyvatelstvem nemůžeš použít plošné bombardování. Tak jediná šance je si to příští rok zopakovat...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dvorzak
|
Zaslal: út září 28, 2010 6:56 pm Předmět: |
|
|
Jo a to civilní obyvatelstvo tam třeba bude  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marty+

|
Zaslal: út září 28, 2010 7:26 pm Předmět: |
|
|
I když jsem na této velmi úspěšné hře nebyl, tak snad až tak nebude vadit, že sem přidám jeden bezvýznamný a mimo téma koment.
Tož jsem si četl komenty pod akcí a nejvíc mě dostal koment od INDYho. Chlape strašně moc Ti tleskám
Jinak celé Barakudě tleskám taky a snad za rok uděláte repete
Tož tak _________________ Politruk ŽABÍ CREWe
Taktické vybavení http://www.frogman.cz
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GEorGE

|
Zaslal: st září 29, 2010 7:23 am Předmět: |
|
|
cacenka napsal: | Hele pohybuju, ze to byla tvoje vina, ze by me 10 lidi zapomelo proste pokryt kdyz se na tom s nima domluvis Jo rozpalena jsem byla do ruda, schytala jsem to kvuli tomu kam sem mohla, stehno modry jak ODSka a mohla bych pokracovat. Velet bych urcite nemohla, narozdil od Andy nemam smysl pro taktiku, dokazu lidi vyburcovat kdyz se mi chce, ale potrebuju nad sebou veleni coz Andy umi skvele. |
Jo tak o tom nic nevím, zrovna jsem přišel z mrtvoliště. Se divím, že tě nikdo nedoprovodil. Slyšel jsem cca před 10 minutama prosbu Andy o medika, ale v tu chvíli jsem byl ještě mrtvej. Je zajímavý, že v okolí bylo cca 30 lidí a nikdo nic, až když jsem po tvém "rázném vysvětlení" začal řvát, tak nás najednou bylo dobrých 20.
Ale nic si z toho nedělej, mě taky neposlouchali a to jsem si mohl vyřvat hlasivky. Každej jen koukal a dělal, že se ho to netýká. Tak jsem musel přejít na dirigování jednotlivců a to po několikerym upozornění už jakž takž fungovalo. Asi nejhorší bylo, když mě neposlechlo hned několik týmů naráz, to jsem si řikal, že se oběsim na nejbližším stromě. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ra.rasch.ek

|
Zaslal: st září 29, 2010 7:43 am Předmět: |
|
|
GEorGE napsal: | cacenka napsal: | Hele pohybuju, ze to byla tvoje vina, ze by me 10 lidi zapomelo proste pokryt kdyz se na tom s nima domluvis Jo rozpalena jsem byla do ruda, schytala jsem to kvuli tomu kam sem mohla, stehno modry jak ODSka a mohla bych pokracovat. Velet bych urcite nemohla, narozdil od Andy nemam smysl pro taktiku, dokazu lidi vyburcovat kdyz se mi chce, ale potrebuju nad sebou veleni coz Andy umi skvele. |
Jo tak o tom nic nevím, zrovna jsem přišel z mrtvoliště. Se divím, že tě nikdo nedoprovodil. Slyšel jsem cca před 10 minutama prosbu Andy o medika, ale v tu chvíli jsem byl ještě mrtvej. Je zajímavý, že v okolí bylo cca 30 lidí a nikdo nic, až když jsem po tvém "rázném vysvětlení" začal řvát, tak nás najednou bylo dobrých 20.
Ale nic si z toho nedělej, mě taky neposlouchali a to jsem si mohl vyřvat hlasivky. Každej jen koukal a dělal, že se ho to netýká. Tak jsem musel přejít na dirigování jednotlivců a to po několikerym upozornění už jakž takž fungovalo. Asi nejhorší bylo, když mě neposlechlo hned několik týmů naráz, to jsem si řikal, že se oběsim na nejbližším stromě. |
Což mi připomnělo slova velitele žlutých "A kopal jsem je prostě před sebou ..."  _________________ Na wůdsbálek Etek 2
Na tůristiku Pro Carbine + Tiberius 8
Black Dogs Teplice |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GEorGE

|
Zaslal: st září 29, 2010 8:03 am Předmět: |
|
|
ra.rasch.ek napsal: |
Což mi připomnělo slova velitele žlutých "A kopal jsem je prostě před sebou ..."  |
Když já jsem lidumil, příště beru bič  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fery

Založen: 24. 05. 2006 Příspěvky: 1047 Bydliště: Forest - Voděrady City
|
Zaslal: st září 29, 2010 8:31 am Předmět: |
|
|
GEorGE napsal: | ra.rasch.ek napsal: |
Což mi připomnělo slova velitele žlutých "A kopal jsem je prostě před sebou ..."  |
Když já jsem lidumil, příště beru bič  | Není třeba bič, stačí jeden Mastodont a jeho řev Ještě ted se mi v noci klepou kolena  _________________ Komunikace a spojení - Forest
Administrativní velitel Sudeta Óre
Kdo hledá řád, najde především hojnost chaosu. Chaos vždy vítězí nad řádem, protože je lépe organizován.
Filozof Li-Tin O'Wevidle
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
GreenPop

|
Zaslal: st září 29, 2010 1:05 pm Předmět: |
|
|
Hoj Fešáci.
Tak by mě zajímalo, kdy se dočkáme i nějakého toho videa ke shlédnutí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cacenka

|
Zaslal: st září 29, 2010 3:05 pm Předmět: |
|
|
GEorGE napsal: | ra.rasch.ek napsal: |
Když já jsem lidumil, příště beru bič  |
Coz o to ja bych je kopala, ale vybehni jako medik pod palbu Sice bych se pri svoji vysce trefovala tak leda pod kolena, ale lepsi neco nez nebezet |
|
Návrat nahoru |
|
 |
paja
|
Zaslal: st září 29, 2010 3:39 pm Předmět: |
|
|
Fery napsal: | GEorGE napsal: | ra.rasch.ek napsal: |
Když já jsem lidumil, příště beru bič  | Není třeba bič, stačí jeden Mastodont a jeho řev Ještě ted se mi v noci klepou kolena  | no tak nějak jsem i přemýšlel proč MASTODONT a ne MASTOŘVOUN  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cacenka

|
Zaslal: st září 29, 2010 3:47 pm Předmět: |
|
|
paja napsal: | Fery napsal: | GEorGE napsal: | ra.rasch.ek napsal: |
Když já jsem lidumil, příště beru bič  | Není třeba bič, stačí jeden Mastodont a jeho řev Ještě ted se mi v noci klepou kolena  | no tak nějak jsem i přemýšlel proč MASTODONT a ne MASTOŘVOUN  |
Mozna rve, ale je to hodny clovek Navic alespon ten utok apod. alespon fakt stoji za to. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Valkyrja
|
Zaslal: st září 29, 2010 6:07 pm Předmět: ... |
|
|
GreenPop napsal: | Hoj Fešáci.
Do konce tohoto týdne bude film hotový. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GreenPop

|
Zaslal: st září 29, 2010 6:27 pm Předmět: |
|
|
To Valkyria: Jseš hodnej. Díky. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mastodont

|
Zaslal: st září 29, 2010 7:19 pm Předmět: |
|
|
paja napsal: | Fery napsal: | GEorGE napsal: | ra.rasch.ek napsal: |
Hoši já mám široký záda takže něco vydržim a pamět slona takže si pamatuju  _________________ Ouplně první mrtvola LV 2010 a ta nejblbější
První mrtvola na Krvavý silnici 2011 a ta nejnasranější
Držitel ocenění ŠKVAREK ROKU 2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ra.rasch.ek

|
Zaslal: st září 29, 2010 7:46 pm Předmět: |
|
|
Jojo, když si vzpomenu, jak je mastodont hnal na naše generátory, ještě pěkně nabuzený v první hře .... Brr, jímá mě hrůza ještě dneska  _________________ Na wůdsbálek Etek 2
Na tůristiku Pro Carbine + Tiberius 8
Black Dogs Teplice |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mikes

|
Zaslal: st září 29, 2010 9:10 pm Předmět: |
|
|
GreenPop napsal: | Hoj Fešáci.
Na videu se pracuje.. mel jsem moznost videt alespon malou cast a myslim ze se mame na co tesit _________________
Carbine 68 - SGB K1 - Minimag - Zgp - Ion P90 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
petis99

|
Zaslal: čt září 30, 2010 11:28 pm Předmět: |
|
|
mikes napsal: | GreenPop napsal: | Hoj Fešáci.
Na videu se pracuje.. mel jsem moznost videt alespon malou cast a myslim ze se mame na co tesit |
Pšššt nesměl jsem Ti to poslat ale bude luxusní... jedná se fakt o kvalitu a zkušenosti |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Levit

|
Zaslal: út říjen 05, 2010 9:36 am Předmět: Re: ... |
|
|
Valkyrja napsal: | Do konce tohoto týdne bude film hotový. |
Tak jak to s tím trhákem vypadá? _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
petis99

|
Zaslal: út říjen 05, 2010 12:37 pm Předmět: |
|
|
Menší zdržení, včera jsem si psal s kameramanem.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
|
 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|