Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Gurthang

|
Zaslal: st září 22, 2010 12:31 pm Předmět: |
|
|
siky napsal: | myslím že se dostanem do lipníku a budem volat tel na dvorzaka mám tak to snad bude v poho. |
Z Benátek prostě jeďte směrem na letiště, kde to znáte. Jakmile projedete kolem skládky a golfového hřiště, tak zahnete 2. cestou v pravo do lesa. Bude to tam označené a v sobotu ráno tam šoupneme regulčíka  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dvorzak
|
Zaslal: st září 22, 2010 1:46 pm Předmět: |
|
|
jj Fanda to napsal správně akorát neví, že Siky přijede už v pátek
Siky samo cinkni  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tracker
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fíno

Založen: 12. 08. 2008 Příspěvky: 8 Bydliště: Mníšek pod Brdy
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rajko

|
Zaslal: st září 22, 2010 9:21 pm Předmět: |
|
|
I ta barva nosu skoro sedí  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Karbi

Založen: 16. 04. 2008 Příspěvky: 38 Bydliště: Mníšek pod Brdy
|
Zaslal: čt září 23, 2010 4:59 am Předmět: |
|
|
Rajko napsal: |
I ta barva nosu skoro sedí  |
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dvorzak
|
Zaslal: čt září 23, 2010 5:03 am Předmět: |
|
|
Ty woe to je Bohoušova fotka do občanky ne  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mastodont

|
Zaslal: čt září 23, 2010 5:11 am Předmět: |
|
|
mam široký záda tak jen do mě  _________________ Ouplně první mrtvola LV 2010 a ta nejblbější
První mrtvola na Krvavý silnici 2011 a ta nejnasranější
Držitel ocenění ŠKVAREK ROKU 2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fery

Založen: 24. 05. 2006 Příspěvky: 1047 Bydliště: Forest - Voděrady City
|
Zaslal: ne září 26, 2010 10:31 am Předmět: |
|
|
Můžete sem napsat jak to skončilo. Ne že by na tom zaleželo, protože jsem si užil hry a všeho okolo.
Na zavěrečný hodnocení jsem už byl moc vlkej  _________________ Komunikace a spojení - Forest
Administrativní velitel Sudeta Óre
Kdo hledá řád, najde především hojnost chaosu. Chaos vždy vítězí nad řádem, protože je lépe organizován.
Filozof Li-Tin O'Wevidle
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zidas35

Založen: 04. 06. 2009 Příspěvky: 400 Bydliště: Praha - Mariánské Lázně
|
Zaslal: ne září 26, 2010 11:45 am Předmět: |
|
|
Fery: no... vyhráli jsme _________________ Vyskytl jsem se... a tak prostě jsem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dvorzak
|
Zaslal: ne září 26, 2010 12:02 pm Předmět: |
|
|
jj Jirka má recht
Já až na to budu mít trochu času, tak to sem všechno napíšu.
To znamená, kdo vyhrál, kdo nedorazil a jiné různé prohřešky atd.
Jinak máme nějaké ztráty a nálezy No spíš nálezy
No a samo děkujeme za pěkné hodnocení a zdravou kritiku  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Šáfa

|
Zaslal: ne září 26, 2010 1:09 pm Předmět: |
|
|
ale morálně vyhrála strana pod,výborným!, vedení Andy!! ..páč jsme splnili dva ukoli a protistrana jen jeden..  _________________ www.twotowers-team.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
David

|
Zaslal: ne září 26, 2010 2:10 pm Předmět: aa |
|
|
Šáfa pravdu bdíš dostali jsme Bosse a bez něj jsou agregáty naprd organizace zanikne a agregáty se vypnou a dva splněné úkoly jsou víc než jeden ale byli žlutí dobří bojovníci hráli skvěle. A děkuji Basandy za skvělou premiéru velení šlo jí to perfektně a těším se na další hry pod jejím velením  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
paja
|
Zaslal: ne září 26, 2010 2:15 pm Předmět: |
|
|
Šáfa napsal: | ale morálně vyhrála strana pod,výborným!, vedení Andy!! ..páč jsme splnili dva ukoli a protistrana jen jeden..  | no jo ale jelikož to byla hra tak rozhodují body  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bishop1
|
Zaslal: ne září 26, 2010 2:49 pm Předmět: Re: aa |
|
|
David napsal: | Šáfa pravdu bdíš dostali jsme Bosse a bez něj jsou agregáty naprd organizace zanikne a agregáty se vypnou a dva splněné úkoly jsou víc než jeden ale byli žlutí dobří bojovníci hráli skvěle. A děkuji Basandy za skvělou premiéru velení šlo jí to perfektně a těším se na další hry pod jejím velením  |
Boss je jenom figurka... jednoho sejmeš a hned máš na jeho místo dva další... Důležitý je zničit technický zázemí. Bez techniky si může boss plácat akorát tak bábovičky...
Jo a vy jste ho zajali, takže vězení, soud, drahej právník... No a je venku...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Karbi

Založen: 16. 04. 2008 Příspěvky: 38 Bydliště: Mníšek pod Brdy
|
Zaslal: ne září 26, 2010 2:54 pm Předmět: |
|
|
Obravský respekt a moje ůcta patří Andy zvládnout bandu valečníků s gracijí a větších problémů nezvládne každý a Andy to zvládla na 110% společně s polními velitelii kterým také patří veliká pochvala. Andy děkuju moc a bude mi ctí kdykoliv bojovat pod tvojim vedení.
Čest protivníkům a gratulace Bohouškovi za taktiku na kterou jsme nedokázali najít správnej recept. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Šáfa

|
Zaslal: ne září 26, 2010 2:59 pm Předmět: Re: aa |
|
|
Bishop1 napsal: | David napsal: | Šáfa pravdu bdíš dostali jsme Bosse a bez něj jsou agregáty naprd organizace zanikne a agregáty se vypnou a dva splněné úkoly jsou víc než jeden ale byli žlutí dobří bojovníci hráli skvěle. A děkuji Basandy za skvělou premiéru velení šlo jí to perfektně a těším se na další hry pod jejím velením  |
Boss je jenom figurka... jednoho sejmeš a hned máš na jeho místo dva další... Důležitý je zničit technický zázemí. Bez techniky si může boss plácat akorát tak bábovičky...
Jo a vy jste ho zajali, takže vězení, soud, drahej právník... No a je venku...  |
pozemní operace se nezdařila na 100%,boss je sice zajat,ale agregáty nezničeny. proto nastupuje letectvo a celou oblast i s agregáty zničí do mrtě..  _________________ www.twotowers-team.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
paja
|
Zaslal: ne září 26, 2010 3:01 pm Předmět: |
|
|
kurňa, začíná to houstnout  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
-INDY-

|
Zaslal: ne září 26, 2010 3:28 pm Předmět: |
|
|
Byla by to super akce, ale to byste mi museli vracet TY HNĚDÝ PODŠÁLKY  _________________ BARAKUDA CZ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dvorzak
|
Zaslal: ne září 26, 2010 3:34 pm Předmět: |
|
|
Tak že Mažňák nebo Losna  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mikes

|
Zaslal: ne září 26, 2010 3:40 pm Předmět: |
|
|
RE: ztraty.. ztratil jsem potah na helmu ale vzhledem k hernimu prostoru by to bylo jako hledat jehlu ve stohu  _________________
Carbine 68 - SGB K1 - Minimag - Zgp - Ion P90 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mastodont

|
Zaslal: ne září 26, 2010 3:52 pm Předmět: |
|
|
No já bych chtěl jenom dodat že žlutí plnili úkol které ode mě dostali bez keců a přesně.Proto moje poděkování patří všem žlutým kteří vydrželi to moje řvaní. Zvlášť chci vypíchnout Šotka,Jindru a Čepiho za polní velení.
A také velká gratulace protivníkovi za houževnatost a samozřejmě Basandy byli jste důstojní protivníci. Ahoj všem co vydrželi do konce.
P.S Barakudě pochlebovat nebudu to zvládli všichni přede mnou.  _________________ Ouplně první mrtvola LV 2010 a ta nejblbější
První mrtvola na Krvavý silnici 2011 a ta nejnasranější
Držitel ocenění ŠKVAREK ROKU 2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dvorzak
|
Zaslal: ne září 26, 2010 4:49 pm Předmět: |
|
|
mikes napsal: | RE: ztraty.. ztratil jsem potah na helmu ale vzhledem k hernimu prostoru by to bylo jako hledat jehlu ve stohu  |
Tak tohle bohužel nemáme  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dvorzak
|
Zaslal: ne září 26, 2010 6:45 pm Předmět: |
|
|
Tak za skupinu A hrálo 77 hráčů a tato skupina získala 100 bodů za zajmutí bosse a 50 bodů za zničení vysílačky.
Za skupinu B hrálo 80 hráčů a tato skupina získala 300 bodů za zničení všech tří agregátů.
Vítězem hry je skupina B
Můj postřeh je ten, že pokud vím, tak z prostoru odjel jen jeden hráč ze skupiny B předčasně a omluven.
U skupiny A to bylo horší Chápu, že pršelo došlo CO2, kuličky, ale tohle se nedělá Nevím kdo se Andy omlouval a kdo ne, jen máte štěstí, že jsem se staral o kotník jedné dívky co frčela do nemocnice a musel jsem opustit Vaše mrtvoliště. Což znamená, že pokud Andy neví kdo zdrhnul, tak máte štěstí
Na mrtvolištích i v prostoru bylo až na nějakou výjimku uklizeno za což Vám děkujeme To, že se sem tam našlo nějaké nepřiznání a jiné prohřešky, mě nepřekvapilo. A vzhledem, že nikdo výtečníky neřešil na místě, tak s tím nic nenadělám. (asi jich moc nebylo)
Jen pro zajímavost sem hodim počty, které týmy registrovali a kolik jich skuteně přijelo. Jen upozorňuji, že se většina omluvila kvůli nemoc,i tak týden před akcí
Proseč 14 zaregistrováno - 11 přijelo
Sabotage 5 - 5
Double zeros 1 - 1
Horští bojovníci 4 -4
Phoenix 3 - 2
SUG 6 - 6
Warhammers 8+1 - 9+1
CZ Kartel 5 - 2
Demons 5 - 5
SAS Lhenice 7 - 7
Bratránci 3+Wafi, Kratoš, Hawk - 5+2
MPO 6 - 5
Falcon 2 -2
Chegevara 5 - 3
Wolverines 2 - 1
W.G.N.V. 1 - 0
Viking Division 1- 1
Buldoci 5 - 7
SBS 5 - 6
Scorpions 3 - 5
Schnelle kugeln 4 - 3
Czechterror 6 - 0
Keilerbande 5 - 4
SZ 9 - 8
Pastelky 7 - 7
Peruni 7 - 5
Ben. Medvědi 2 - 1
Černý Svině 6 - 6
Deadly bullets 6 - 6
Kašpárci 3 - 3
Aligátoři 4 - 3
Two Towers 5 - 3
Black Dogs 5 - 5
Roztrhajda 6 - 4
Garfields 1 - 1
Forest 3-3
VZV 3-0
Tady jsem se jen pozastavil z hráčem z W.G.N.V, kterej se zaregistroval a pak přestal komunikovat (možná nedorozumění) Dále omluva od CZECHTERROR zde byli někteří omluveni včas a zbytek se mi omluvil až dnes kvůli zranění řidiče.
No a Veverky z Ponorky se registrovali a nikdo nedorazil a ani se neozval.
Jestli je něco jinak klidně to sem písněte
Tímto děkuji všem hráčům co dorazili a udělali si parádní hru kterou si i přes nepřízeň počasí užili
Tým Barakuda CZ Vám děkuje a za rok třeba zas  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
basandy
|
Zaslal: ne září 26, 2010 7:09 pm Předmět: |
|
|
....ja bych chtela podekovat cele nasi skupine hracu, za to ze mi sverili veleni, bez vas by mi to vsak vubec neslo. Dale chci podekovat tymu Barakuda za velmi povedeny scenar a take protihracum za skvelou hru. Skoda, ze nevyslo pocasi a nemohli jste zustat do nedele.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
M&Nko

|
Zaslal: ne září 26, 2010 7:50 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, já se musím omluvit, že jsem zběhl,ale přítelkyně si vymknula kotník někdy okolo půl 6,tak jsem jí musel dopravit do M.B. na ambulanci. Jinak Basandy dík za velení, spoluhráčům i protihráčům za férovou hru a Barakůdám z akci. Matěj |
|
Návrat nahoru |
|
 |
basandy
|
Zaslal: ne září 26, 2010 8:09 pm Předmět: |
|
|
Mateji, vubec se neomlouvej, to byla jasna vec, ze je potreba odjet.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lukýno
|
Zaslal: ne září 26, 2010 9:40 pm Předmět: |
|
|
Basandy, patří Ti obrovská poklona. Takto profesionální vedení jsem nikde nezažil. Přidávám se, s poděkováním k Matějovi, se zbytkem týmu PB-PAINT. Moc se těším(e) na další akce!
(O vítězném týmu mám naprosto jasno ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cacenka

|
Zaslal: ne září 26, 2010 9:55 pm Předmět: |
|
|
Andy moc dik za super veleni, bylo to hodne povedeny, prehledny, snad vsem jasny. Krome teda tech par lidi ktery uplne asi nepochopili o co slo a chovali se chvilkama naprosto pitome, typu nepokryti vlastnich prebyvajicich lidi, nezrychleni pokud dostali jasny prikaz od veleni apod.
Skoda toho pocasi, ale hold uz nam zacal podzim a musime si zvykat pomalu na zimu.
Takze jeste jednou diky moc vsem za super hru. Andy a ostatnim co u nas veleli skupinkam za dobrou praci. Karbimu za skvelou spolupraci zdravotnickeho tymu. Bohouskovi a zlutym za super hru pochopitelne tez.
Jinak Dvorzaku nam se ztratila jedna vysilacka, motorola stribrna, ale vzhledem k tomu, ze to bylo nekde v lese tak moc nepredpokladam, ze si i objevil, tak jen kdyby nahodu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dvorzak
|
Zaslal: ne září 26, 2010 10:09 pm Předmět: |
|
|
Kačko, tak tu také nemáme  |
|
Návrat nahoru |