|
Diskusní fórum www.military-paintball.cz Vítejte na sdruženém fóru paintballových klubů a přátel značkovacích zbraní, hrajících military paintball v lesích, domech, hřištích a všude kde se sejde dobrá parta lidí, kteří si rádi zahrají
|
|
 |
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Rejmi
|
Zaslal: pá listopad 19, 2010 3:58 pm Předmět: |
|
|
ty seš strašněj nedočkavec salfo:) _________________ Paintball Forest Litomyšl
kurva kdo kurva já a kurva |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pavlas

Založen: 07. 12. 2009 Příspěvky: 109 Bydliště: TwoTowers Ganja Group
|
Zaslal: pá listopad 19, 2010 4:06 pm Předmět: |
|
|
Rejmi napsal: | ty seš strašněj nedočkavec salfo:) |
Salfa chce být první mrtvola na Mordlochu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mastodont

|
Zaslal: pá listopad 19, 2010 4:27 pm Předmět: |
|
|
Na to tu sou jiní klikaři  _________________ Ouplně první mrtvola LV 2010 a ta nejblbější
První mrtvola na Krvavý silnici 2011 a ta nejnasranější
Držitel ocenění ŠKVAREK ROKU 2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Salfa

Založen: 18. 04. 2007 Příspěvky: 1211 Bydliště: Přední Poříčí, okr. Příbram
|
Zaslal: pá listopad 19, 2010 5:08 pm Předmět: |
|
|
Rejmi napsal: | ty seš strašněj nedočkavec salfo:) |
No to řiká ten pravej. Sám je hladovej jak vlk  _________________
www.frogman.cz
Život je boj, tak se pozabíjejte a já bych s dovolením prošel!!
mé indiánské jméno je SPÁLENÉ OUŠKO, říkejte mi tak prosím |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Salfa

|
Zaslal: pá listopad 19, 2010 5:10 pm Předmět: |
|
|
mastodont napsal: | Na to tu sou jiní klikaři  |
Že by zase v sobotu?  _________________
www.frogman.cz
|
Návrat nahoru |
|
 |
mastodont

|
Zaslal: pá listopad 19, 2010 5:18 pm Předmět: |
|
|
V sobotu určitě _________________ Ouplně první mrtvola LV 2010 a ta nejblbější
|
Návrat nahoru |
|
 |
Salfa

|
Zaslal: pá listopad 19, 2010 5:53 pm Předmět: |
|
|
mastodont napsal: | V sobotu určitě |  _________________
www.frogman.cz
|
Návrat nahoru |
|
 |
M&Nko

|
Zaslal: so listopad 20, 2010 9:09 pm Předmět: |
|
|
Díky všem zúčastněným. Skvělá a zábavná akce v členitém terénu. Speciální dík za Mártyho a Bohoušovo velení, které nezklamalo fandy orienťáku Jen mě mrzí, že jsem nemohl zůstat na pivsona,ale snad příští rok. _________________ Life SuxX So get a Hellmet ! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rejmi
|
Zaslal: so listopad 20, 2010 9:31 pm Předmět: |
|
|
proč pokaždý když zavřu voči vidim kopec ?!! super akce ttčka _________________ Paintball Forest Litomyšl
kurva kdo kurva já a kurva |
|
Návrat nahoru |
|
 |
paja
|
Zaslal: ne listopad 21, 2010 10:07 am Předmět: |
|
|
Rejmi napsal: | proč pokaždý když zavřu voči vidim kopec ?!! super akce ttčka | a proč vždy ze zdola  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zidas35

Založen: 04. 06. 2009 Příspěvky: 400 Bydliště: Praha - Mariánské Lázně
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
foxycone

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jaroslav Pohanský Pes

|
Zaslal: ne listopad 21, 2010 11:58 am Předmět: |
|
|
kopce nebyli tak sileny, na rozdil od spousty fnukajicich jedincu na ne lezoucich..
jelikoz i na teto vyberove akci se stalo, ze neprijel cely jeden tym (ze Sudeta Ore neprijelo 6 nahlasenych lidi ze slovenska - zrejme Predators SK) znovu to otvira otazku vetsi nutnosti proverovani tymu
organizatorum dik hra ma zajimavy koncept, byt pocet lidi na ni zrejme presahl mez tohoto konceptu, ve ktere mse musi reagovat pruzne, coz s masou 55 lidi slozenych z nekolika tymu proste uplne nefunguje
nekterym spoluhracim myslim zaslouzena vytka... mene liknavosti, vice zaujeti jak v boji tak pri priprave obrany ! a kdyz se jde do boje, tak to znamena kupredu, nikoliv stat nebo couvat  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tracker
|
Zaslal: ne listopad 21, 2010 1:12 pm Předmět: |
|
|
No asi tahle akce ve mě zase začala nahlodávat nutnost kondičního tren ingu. Kopce byly někdy prudké a je škoda že nás ten terén natolik zbrzdil, že jsme nemohli okamžitě zaútočit. ( píši o útoku na protistranu ) - Pamatuji si že pod kopcem se nám hlásilo ukončení úkolu do půl hoď. a zbývalo jen na ten kopec vylést, seskupit se a vyrazit na nepřítele. od stolu jasná věc ke stíhání - v reálu - spousta funicích adeptů ( vč. mě ). Nakonec se muselo na zbytek čekat. Někteří jedinci - kloubouk dolů - bojovali srdcem a neznali únavu. MG - Pejsci a Spas mohou jít jedině příkladem mě i ostatním ( pokud jsem na někoho zapoměl omlv. se ). Na nich totiž bylo vidět že oč bylo žádáno velitelem - bylo možné. Sám mohu hodnotit akci do cca 13 hodiny a píšu že šlo o zajímavou nakládačku terénu a ráno o super zážitek vše okolo - stavba pozic, dolmuva s dalšími " hnízdy " o obraně - čekání no všechno okolo.
for: Foxycone - tak snad příští hru  _________________ Jsem jaký jsem, někdo musí být zlý.
www.yourshirts.cz - textil shop
http://conflictshop.cz/ - Military trička
http://www.idj.cz/tracker88/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wan-Chuan

|
Zaslal: ne listopad 21, 2010 3:56 pm Předmět: |
|
|
Pokud má někdo dost sil, aby plítval vzduchem na fňukání a remcavé poznámky.
Je jasné, že není dostatečně vytížen a je věcí nižšího velení, aby mu to podrážky jejich kanad jasně vysvětlily proč tam je, co se od něj očekává a to BEZ KECU -))
(no snad se postupem času na podobnou pozici, ve vlastním zájmu, nedostanu. Bo já jsem sFYňa. Však se znám. Žiju se sebou celej život)
Já jsem si prosím skrátka a dobře chrochtal blahem !!!
Kdo nezažil nepochopí a vyprávění je nedostačuící --)
Wan-Chuan
KRLESS!!!
Dodatek.....
Nějak si nedovedu vybavit zda jsem patřičně poděkoval a pochválil Dort.
Tak tedy MOC děkuji. Chutnal my opravdu moc.
Byl přesně tak jak to mám rád. Ani přeslazenej. a že se to s marcipánem dá snadno přestřelit. Ani suchej. Korpus naprosto úžasnej a náplň v ideálním poměru.
Nic proti, ale dva kousky téhle Ambrozie si dám raději jak Hodinku o samotě s xxxxcenzurovánoxxxx
Vcelku mne mrzelo, že tam někteří nechávaly zbytky... Jejich večná škoda ))
Tak tedy ještě jednou Děkuji !! _________________ KRLESS !!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vladik

Založen: 16. 06. 2006 Příspěvky: 466 Bydliště: Čejov, Humpolec
|
Zaslal: ne listopad 21, 2010 5:50 pm Předmět: |
|
|
I když to s počasím nedopadlo nijak zle, škoda jen, že slunce nepodpořilo toto skvostné místo. Výborný terén pro naše blbnutí.
Hra nebyla nic moc, jako vždy vod týhle partičky, ale ta oslava večer celkem ušla. Byla tam jedna kočka, ale nemůžu si teď vzpomenout, jak že se to jmenovala. Myslím, že tobylo Raj... něco... Nemáte náhodou někdo na tu couru telefon? Pěkně jsme si užili...  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kane

|
Zaslal: ne listopad 21, 2010 6:00 pm Předmět: |
|
|
Já si to užil parádně,terén byl v pohodě....když se řeknou hory tak tam většinou kopce bývaj ,jen po příjezdu domu jsem zjistil,že kromě malování Pohanú a jejich spolubojovníku mě čeká malovat válečkem pokojíčky .Žena využila nepřítomnosti a vrhla se do malování a já se vrátil do nejlepšího  _________________ PB Team Pardubice
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KoyoT

|
Zaslal: ne listopad 21, 2010 7:12 pm Předmět: |
|
|
Jaroslav napsal: |
jelikoz i na teto vyberove akci se stalo, ze neprijel cely jeden tym (ze Sudeta Ore neprijelo 6 nahlasenych lidi ze slovenska - zrejme Predators SK) znovu to otvira otazku vetsi nutnosti proverovani tymu |
Predatoři byli nahlášeni 3... Dva lidi z Forestu byli na cestě (vyjeli ráno a cestu podcenili) v Mladé Boleslavi je Fery odvolal a vrátili se, páč nevěděl co nás čeká a zda by nás našli... nebrat jako omluvu, neseme plnou zodpovědnost!... Ponaučení pro příště...
Jaroslav napsal: |
nekterym spoluhracim myslim zaslouzena vytka... mene liknavosti, vice zaujeti jak v boji tak pri priprave obrany ! a kdyz se jde do boje, tak to znamena kupredu, nikoliv stat nebo couvat  |
K obraně... vím, ale dělal jsem co jsem moh... Zbytek ať se s tím každý popere...
Akci jsem si užil náramně, prostředí nádherný, dal jsem 100%... _________________
KoyoT
MPC Forest
VĚČNÝ KUTIL, STAVITEL A OPRAVÁŘ
"... je dobré slyšet svoje kroky... " J. Kulhánek -Noční klub
"Když už si hraju na vojáčky, tak pořádně."
Naposledy upravil KoyoT dne ne listopad 21, 2010 7:27 pm, celkově upraveno 3 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rajko

|
Zaslal: ne listopad 21, 2010 7:22 pm Předmět: |
|
|
Děkuji všem zúčastněný akce byla opravdu fyzicky náročnější a proto jsem rád, že jí téměř všichni dokončili ve zdravý a nikoho jsme neztratili. A ještě jednou děkuji za krásné dárky a dary.
Teď, ale trochu postřehů z organizace samotné.
Jak píše Jaroslav, tento koncept hry je pro tak obrovský počet hráčů (nesehraných a s dost rozdílnou fyzičkou) nevhodný, tento rok se zúčastnilo akce téměř 150 hráčů (a to jsem některé další už musel odmítat). Je to velmi náročné pro velení v takto členitém terénu ukočírovat tak početnou skupinu a ještě horší na organizování (původně jsme začínali s cca 60 lidma). Přesuny, které jedinec nebo malá skupinka stíhá během 30 minut, byli protaženy na téměř neúnosnou mez (hodinu a víc). Vím z organizování jiných akcí, že časové limity jsou cesta do pekla, ale bohužel bez nich to prostě nejde, jedině že by se hrálo na dva dny, ale to by muselo dojít ke změně termínu a letošní rok ukázal jak málo prostoru v kalendáři zůstává. Navíc v některých případech je znát určitá rezerva v orientaci v terénu.
Pro mě jako organizátora z toho vyplynula jediná věc, tak jak se vyvinul a odehrál letošní ročník už žádný další ročník nebude. Moc jsem se snažil aby bylo možné vyhovět co největšímu počtu zájemců na tuto akci a proto došlo k úpravám o proti minulým ročníkům, ale je to prostě neúnosné a neukočírovatelné.
P.S. nevím jestli si toho všimli všichni, ale velitelé obou skupin to vědí, akce byla zkrácena o jeden úkol a poslední útok byl také upraven, právě pro zmiňované potíže. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
supersonic.firestorm

|
Zaslal: ne listopad 21, 2010 8:37 pm Předmět: |
|
|
Rajko, zkrácení jsem postřehl a je to zcela pochopitelné... jen bych neházel flintu do žita a příští rok, pokud ti vystačí síly a další okolnosti, bych udělal akci komorní. Myšleno pro max 60 lidí.. 3x 20 kousků bajwoko a pojal to fakt scénářovku s malým počtem lidí (ale osvědčenejch) ve stylu PP 3-denní - Krvavý silnice... toť můj názor.
Díky za hru a celkově za organizaci atd.! _________________ ____see you in hell____
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rajko

|
Zaslal: ne listopad 21, 2010 9:22 pm Předmět: |
|
|
Díky, ale flintu do žita hodit zatím nehodlám akce určitě nějaké budou jde o to kde a jak budou vypadat. Jestli Mordloch tak jak ho známe tak opravdu s velmi omezenou účastí nebo něco mnohem statičtějšího kde bude čas na seznámení se s prostředím a nebo oboje jen každé v jiném termínu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Levit

|
Zaslal: ne listopad 21, 2010 9:25 pm Předmět: |
|
|
Copak na Mordlochu nebyly jen osvedčené týmy?
Byla to super akce a neni chyba organizátorů, že pár lidí nestíhalo. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rajko

|
Zaslal: ne listopad 21, 2010 9:30 pm Předmět: |
|
|
Levit napsal: | Copak na Mordlochu nebyly jen osvedčené týmy? |
Nevím jestli jen nesmyslně rejpeš, nebo tě opravdu zajímá odpověď, ale ano by zde jen osvědčené týmy a to přispělo k tomu, že jsou všichni s akcí více méně spokojeni. Bohužel, ale došlo během dne k několika nepříjemným situacím, které jsem pocítil hlavně já jako nehrající pořadatel a proto jsem je zde uvedl. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Levit

|
Zaslal: ne listopad 21, 2010 9:39 pm Předmět: |
|
|
Nerýpu, jen mě zajímalo jak z těch osvědčených týmů jde udělat ještě osvědčenější když by se měl počet lidí na akci o polovinu zmenšit.Rozhodně nic nekritizuju, to bych si nedovolil.Ale to sem nepatří.
Každopádně super akce. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rajko

|
Zaslal: ne listopad 21, 2010 10:02 pm Předmět: |
|
|
Asi to pak pak bude o rychlosti při přihlašování  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Levit

|
Zaslal: ne listopad 21, 2010 10:13 pm Předmět: |
|
|
To zní fér _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mastodont

|
Zaslal: ne listopad 21, 2010 10:53 pm Předmět: |
|
|
Se přihlásim ještě než to bude v kalendáři
 _________________ Ouplně první mrtvola LV 2010 a ta nejblbější
|
Návrat nahoru |
|
 |
nox

|
Zaslal: ne listopad 21, 2010 10:57 pm Předmět: |
|
|
Všimli jste si jak spousta lidí nadává na mlhu?
Podle mě to tedy byla 3. nejlepší věc na hře. _________________ I really like cookies... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Uziel Gal

|
Zaslal: ne listopad 21, 2010 11:00 pm Předmět: |
|
|
taky jsem byl za mlhu rad, krasne nesla zvuky, jaroslav a jeho povely, v kolik co a jak byly slyset celkem daleko .) _________________ --------HAD-------
www.skalkajda.cz
Pokud nezvracíš, piješ pod své možnosti. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
supersonic.firestorm

|
Zaslal: po listopad 22, 2010 6:52 am Předmět: |
|
|
Uziel Gal napsal: | taky jsem byl za mlhu rad, krasne nesla zvuky, jaroslav a jeho povely, v kolik co a jak byly slyset celkem daleko .) |
to nebude tou mlhou.. Jaroslav je slyšet na míle daleko i úplnýho jasna  _________________ ____see you in hell____
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
|
 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|