Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
camel

|
Zaslal: pá červenec 23, 2010 10:18 pm Předmět: |
|
|
Ještě k těm vládním vojskům, aby se to nepletlo:
- pravidla hry vládním vojskům NEZAKAZUJÍ útok proti vojákovi OSN
- u příslušníků vládního vojska se z pohledu scénáře předpokládá, že budou spolupracovat s vojáky OSN a nebudou na ně útočit.
Pravidla a scénář jsou dvě odlišné věci. SORRY, jestli to předtím bylo vyloženo zmatečně. _________________ "Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dachy
|
Zaslal: ne červenec 25, 2010 10:47 pm Předmět: |
|
|
chtěl bych se zeptat na ty miny, ty mají mějaká specifika, nebo stačí když se petarda (malá) sama odpálí cizí nepřátelskou (i přátelskou, neopatrnou) činností přes 9v baterii. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
boris.n

Založen: 04. 03. 2007 Příspěvky: 158 Bydliště: LEONES kunštát
|
Zaslal: po červenec 26, 2010 8:40 am Předmět: |
|
|
dachy napsal: | chtěl bych se zeptat na ty miny, ty mají mějaká specifika, nebo stačí když se petarda (malá) sama odpálí cizí nepřátelskou (i přátelskou, neopatrnou) činností přes 9v baterii. |
Ohledně pyrotechniky platí totéž už roky:kdo chce co použít-musí si to nechat schválit od pořadatele(kromě komerčních výrobků-originálů bez úprav) a může být vyzván k ukázkovému odpalu...
U min pokládaných na komunikace se předpokládá alespoň talířovitý či mině podobný vzhled-aby měli odminovací oddíly aspoň šanci...
Nástražné systémy mají vzhled jakýkoliv-dle fantazie-výbuška co nejslabší-pouze symbolizuje výbuch |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GEorGE

|
Zaslal: po červenec 26, 2010 9:10 am Předmět: |
|
|
Nechcete testovat i zakoupenou komerční pyrotechniku? Minule se v prostoru ozývaly opravdu mohutné výbuchy, a to jsme operovali na druhé straně herního prostoru - jak já říkám, odstřelování kamenolomu. Oproti tomuhle jsem měl v kapse bouchací kuličky, a to byly megatřesky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dvorzak
|
Zaslal: po červenec 26, 2010 9:17 am Předmět: |
|
|
GEorGE napsal: | Nechcete testovat i zakoupenou komerční pyrotechniku? Minule se v prostoru ozývaly opravdu mohutné výbuchy, a to jsme operovali na druhé straně herního prostoru - jak já říkám, odstřelování kamenolomu. Oproti tomuhle jsem měl v kapse bouchací kuličky, a to byly megatřesky  |
Woe nebreč, Tě zocelíme  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GEorGE

|
Zaslal: po červenec 26, 2010 9:34 am Předmět: |
|
|
Dvorzak napsal: | Woe nebreč, Tě zocelíme  |
Vždyť víš, že jsem strašně prchlivej ... i prasknutí větvičky mě působí panickou hrůzu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KoyoT

|
Zaslal: po červenec 26, 2010 12:01 pm Předmět: |
|
|
no souhlas s džoržem... minule mi to málem podrazilo nohy jaká to byla prda v tom lese...  _________________
KoyoT
MPC Forest
VĚČNÝ KUTIL, STAVITEL A OPRAVÁŘ
"... je dobré slyšet svoje kroky... " J. Kulhánek -Noční klub
"Když už si hraju na vojáčky, tak pořádně."
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
camel

|
Zaslal: po červenec 26, 2010 2:34 pm Předmět: |
|
|
Loňské výbuchy se letos opakovat nebudou. Mám to ošéfovaný. A běda tomu, kdo by to zkoušel !!! _________________ "Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rajko

|
Zaslal: po červenec 26, 2010 3:51 pm Předmět: |
|
|
Měl bych otázku Pokud vládním vojskům budou základny povstalců od začátku hry utajeny, jak bude zajištěno, aby se aspoň zpočátku nestávalo, že dojde ke střetu v ochranném 100 metrovém pásmu kolem základny?
Pak ještě nevím jestli jsem to nepřehlédl, ale kam budou dopravovat vládní vojska zabavené diamanty? Na svojí základnu (mrtvoliště)? Jaký bude status vládních vojsk vůči OSN mají se apeni obávat, že jej vojáci OSN zastaví a diamanty mu zabaví nebo snad dokonce ho odstřelí?
A jak to je s technikou představující konvoj to bude pro každou stranu přidělena jiná a v případě, že získáme kanistr s benzínem budeme moct vypravit konvoj nebo bude společná a bude se čekat až přestane jezdit pro druhou stranu? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
camel

|
Zaslal: po červenec 26, 2010 8:46 pm Předmět: |
|
|
Měl bych otázku Very Happy Pokud vládním vojskům budou základny povstalců od začátku hry utajeny, jak bude zajištěno, aby se aspoň zpočátku nestávalo, že dojde ke střetu v ochranném 100 metrovém pásmu kolem základny?
Pak ještě nevím jestli jsem to nepřehlédl, ale kam budou dopravovat vládní vojska zabavené diamanty? Na svojí základnu (mrtvoliště)? Jaký bude status vládních vojsk vůči OSN mají se apeni obávat, že jej vojáci OSN zastaví a diamanty mu zabaví nebo snad dokonce ho odstřelí?
A jak to je s technikou představující konvoj to bude pro každou stranu přidělena jiná a v případě, že získáme kanistr s benzínem budeme moct vypravit konvoj nebo bude společná a bude se čekat až přestane jezdit pro druhou stranu?
- pokud se do ochranného pásma dostanete, poznáte to.
- ano VV nosí diamanty na svoji základnu ("D" )
- na další otázky je buď odpověď v pravidlech, scénáři, nebo jsem je už zodpovídal anebo je odpověď na ně tajná.
- předpoklad je že technika bude společná, možná se to v pátek domluví jinak. Nemyslím, že některá strana bude čekat až dojezdí konvoj pro druhou stranu. Čtyřkolku ti necháme na Vaší straně. _________________ "Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rajko

|
Zaslal: st červenec 28, 2010 2:55 pm Předmět: |
|
|
Pro Camela nebo jinou odpovědnou osobu.
Bylo by možné někde ať už veřejně nebo na oddělených forech udělat soupis pravidel a scénáře který bude už konečný a jednotný? Zjišťujime že se postupem času jak přibývají otázky a na ně odpovědi některé důležité informace objevují a pak zase mizí a naprosto ztrácíme přehled co je momentálně platné a co byla jen slepá odbočka. Děkuji předem za odpověď a trpělivost, je mi jasné že to není žádná legrace. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
camel

|
Zaslal: st červenec 28, 2010 10:30 pm Předmět: |
|
|
Trošičku jsem poopravil znění textu pravidel, za účelem lepší srozumitelnosti.
Platí to co je v pravidlech + případné informace obdržené spolu s registračním emailem.
Doufám že nejasnosti se vyjasnily. Případné dotazy nejasnosti pravidel zodpovím. _________________ "Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
boris.n

|
Zaslal: čt červenec 29, 2010 10:20 am Předmět: |
|
|
Ohledně pyrotechniky platí totéž už roky:kdo chce co použít-musí si to nechat schválit od pořadatele(kromě komerčních výrobků-originálů bez úprav) a může být vyzván k ukázkovému odpalu...
U min pokládaných na komunikace se předpokládá alespoň talířovitý či mině podobný vzhled-aby měli odminovací oddíly aspoň šanci...
Nástražné systémy mají vzhled jakýkoliv-dle fantazie-výbuška co nejslabší-pouze symbolizuje výbuch[/quote]
Kvůli dotazům jaště rozšiřuji odpověď: kolem "čehokoliv" je klasická smrtící zona o průměru 5m......Miny použité proti vozidlům MUSÍ mít vzhled miny a výbušnou součást-tedy žádné balonky ,bouch.kuličky apod-těžko chtít po posádce ,ady si jich všimla.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Voves

Založen: 26. 04. 2007 Příspěvky: 646 Bydliště: Dobrá Voda u Březnice; Příbram
|
Zaslal: čt červenec 29, 2010 11:51 am Předmět: |
|
|
A granáty v lese tedy nee? Od sádráku by snad nic chytit nemělo ... _________________ S.P.A.S. - Peace through superior firepower! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
boris.n

|
Zaslal: čt červenec 29, 2010 12:57 pm Předmět: |
|
|
Voves napsal: | A granáty v lese tedy nee? Od sádráku by snad nic chytit nemělo ... |
Co definitivně půjde používat se určí až na breefingu před hrou...jde totiž o počasí....
Každopádně v případě pokládání NV systémů a min vyzývám obě strany k jejich pečlivému zanesení do map a ZNEŠKODNĚNÍ po hře-nejsme ve vojenském prostoru... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zidas35

Založen: 04. 06. 2009 Příspěvky: 400 Bydliště: Praha - Mariánské Lázně
|
Zaslal: čt červenec 29, 2010 1:59 pm Předmět: |
|
|
Camel: A jak je to s RPG? Počítají s ní nějak pravidla? _________________ Vyskytl jsem se... a tak prostě jsem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
camel

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
camel

|
Zaslal: po srpen 02, 2010 9:38 pm Předmět: |
|
|
Drobná komplikace,
asfaltová silnice (číslo 376) spojující Kunštát a pískovnu KORA (tradiční prostor konání akce MPCC 2010) je momentálně frézovaná a v rekonstrukci, tento týden tato příjezdová cesta na místo konání MPCC 2010 bude uzavřená a neprůjezdná, nevíme zda do pátku bude zprůjezdněná. Info k tomu ještě dodám ještě ve středu a ve čtvrtek z večera.
100% možnost příjezdu na místo zůstane zachována, akorát to nebude přímo z Kunštátu, ale od obcí Lysice a Drnovice.
Po projetí Drnovicema, a pak malou dědinou Zbraslavcem, bude cca za 1 kilometr po pravé straně areál pískovny KORA, cca 150 metrů za tímto areálem, je doprava odbočka na lesní cestu. Po této lesní cestě se dostanete dovnitř pískovny a na parkoviště. Lesní ceta bude upravena tak, aby s opatrností byla sjízdná i pro běžná osobní vozidla.
Odbočku a lesní cestu označíme. Zkusím to do středy zvýraznit na nějaké mapce a vystavit to zde na netu.
Sorry za tuto nepředvídatelnou komplikaci. Případné změny stavu budu hlásit zde na netu.
Jinak nezapomeňte si reflexní vesty.  _________________ "Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora."
Naposledy upravil camel dne st srpen 04, 2010 10:13 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cundras

|
Zaslal: st srpen 04, 2010 4:49 pm Předmět: hurá na ně : ) |
|
|
já se tak těším, konečně si budu připadat jako myslivec - všude spousta zajíčků na odstřel  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
camel

|
Zaslal: st srpen 04, 2010 10:28 pm Předmět: |
|
|
Sorry, ale změna změny v dopravě.
Původní informace už neplatí, platí toto:
Silnice č. 376 od centra obce Kunštát do lesíka s pískovnou KORA není uzavřená, je průjezdná. Proto do pískovny jeďte z Kunštátu (stejnou cestou jako jste na MPCC jeli vždycky).
Oprava silnice se posunula už o pár stovek metrů dál. Takže všichni, kdo pojedete na Koru, nejezděte vůbec přes žádný dědiny kolem a jeďte přímo z Kunštátu.
Je možné, že tem bude na konci Kunštátu dopravní značka se zákazem vjezdu a informací, že silnice dále je uzavřena a oranžový objížďkový šipky, tím se ale nenechte zmást, protože to platí přímo pro silnici č. 376, nikoliv pro průjezd po kousku této silnice do pískovny. Do pískovny se projet dá.
Pokud tam zákazová značka bude, bude u ní i cedulka, že "Do pískovny vjezd povolen". Máme to podchycený.
pro případ nouze tel. Camel: 777 809 540
Druhá důležitá informace o změně, protože jsme závislí na majiteli pozemku, CAMP a tábor nebude tam, co ukazovala původní mapka a jak jsme původně měli domluveno, ale uprostřed louky. _________________ "Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
camel

|
Zaslal: st srpen 04, 2010 10:45 pm Předmět: |
|
|
http://kamkam.rajce.idnes.cz/Plocha/#prijezd.jpg
zeleně je trasa příjezdu
červeně uzavřená silnice
oranžově trasa nesmyslné objížďky
modře předpokládaná parkovací plocha
černě plocha CAMPu _________________ "Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fila

|
Zaslal: čt srpen 05, 2010 9:03 am Předmět: |
|
|
bude na mrtvolištích zase voda,nebo se máme předzásobit samy?  _________________ si kliďánko umřu........
Sudéta Óre! (Les Kanců) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellboy

Založen: 16. 09. 2006 Příspěvky: 1904 Bydliště: Reichenau Farbenkugel Manschaft
|
Zaslal: čt srpen 05, 2010 12:25 pm Předmět: |
|
|
Na mrtvolištích bude voda. Má chcát
Co budeme dělat když bude chcát? Mám na mysli ponča, když si je všichni vemem tak, se nepoznáme  _________________ Zbraně nezabíjejí, to Chuck Norris.
www.danielvavra.com
BT TM-15 | Solenoid V2 | TM Ripclip | Flasc Barrel | NCStar 40mm red dot + laser || Custom MR1 | Ripclip | Apex |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Voves

|
Zaslal: čt srpen 05, 2010 12:47 pm Předmět: |
|
|
Zkokainovaným povstalcům déšť nevadí. Ti ponča mít nebudou  _________________ S.P.A.S. - Peace through superior firepower! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fila

|
Zaslal: čt srpen 05, 2010 12:58 pm Předmět: |
|
|
Hellboy napsal: | Na mrtvolištích bude voda. Má chcát
Co budeme dělat když bude chcát? Mám na mysli ponča, když si je všichni vemem tak, se nepoznáme  |
na truc si vezmu kraťasy!!! a špekáčky na opejkání!!  _________________ si kliďánko umřu........
Sudéta Óre! (Les Kanců) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cundras

|
Zaslal: čt srpen 05, 2010 1:00 pm Předmět: |
|
|
jsou povolené holinky? - žádný originál, pouze co jsem našel doma? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Voves

|
Zaslal: čt srpen 05, 2010 1:08 pm Předmět: |
|
|
pokud jsi povstalec, můžeš mít vohrnutý filcáky.  _________________ S.P.A.S. - Peace through superior firepower! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
TomasP
|
Zaslal: čt srpen 05, 2010 1:27 pm Předmět: |
|
|
Hellboy napsal: | Na mrtvolištích bude voda. Má chcát
Co budeme dělat když bude chcát? Mám na mysli ponča, když si je všichni vemem tak, se nepoznáme  |
řekl bych, že jako obvykle - první střílím a pak se ptám  _________________ rockový festival na lontu - www.horbojopen.cz
Post coitum omne animalia triste est |
|
Návrat nahoru |
|
 |
boris.n

|
Zaslal: čt srpen 05, 2010 1:30 pm Předmět: |
|
|
Fila napsal: | bude na mrtvolištích zase voda,nebo se máme předzásobit samy?  |
Jo bude tam rezerva cca 2L na osobu ,gáblík v poledne ...
Pršet moc nemá...hlavní příděl spadne přez noc z pátku na sobotu-tak to chce dobře zakempit |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellboy

Založen: 16. 09. 2006 Příspěvky: 1904 Bydliště: Reichenau Farbenkugel Manschaft
|
Zaslal: po srpen 09, 2010 2:38 am Předmět: |
|
|
hra dobra, ale par poznamek. Kdyby nekdo chtel videt jak vznikaji famy, tak priklad: vsichni nadavali, jak ma nekdo z armady elektro bandasku a povadi. Byl to pedro a mel jo povolenou, protoze vycpanou aby se do ni veslo jen 50. Na nasi strane pro zmenu opravdu byl bandaskar, kteremu jsem rikal, ze porusuje pravidla, ale jemu ani nikomu jinemu to bohuzel nevadilo. Stejne tak nekolika lidem nevadilo, ze maji komplet maskace 95 na strane povstalcu a nic se nezmenilo ani kdyz jsem suploval poradatele a upozornik je na to. A hadejte kdo pak ve dve odjel domu... _________________ Zbraně nezabíjejí, to Chuck Norris.
www.danielvavra.com
BT TM-15 | Solenoid V2 | TM Ripclip | Flasc Barrel | NCStar 40mm red dot + laser || Custom MR1 | Ripclip | Apex |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|