Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
matrix

|
Zaslal: út březen 02, 2010 12:07 am Předmět: Apokalypsa |
|
|
Zdravím všechny, jen tak pro pořádek jsem vytvořil doskuzi o námi pořádané červnové akci s názvem Apokalypsa konané v ÚDOLÍ A SHAU:
http:
www.military-paintball.cz/index.php?cat=akce_det&aid=1149
Pište případné názory a rady..............................................................
Doufáme že se akce vydaří aa přijede vás co nejvíc,
LOVU ZDAR |
|
Návrat nahoru |
|
 |
vacul_78
|
Zaslal: út březen 09, 2010 8:59 am Předmět: Já příjdu |
|
|
Já příjdu a se mnou samosmršťovací fólie |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Burnes

|
Zaslal: ne březen 21, 2010 8:55 am Předmět: |
|
|
Už aby byl červen Posledně se mě u vás líbilo a teď to bude určitě ještě lepší. _________________ Connane, co je v životě nejdůležitejší? Rozdrit nepřítele a hnát ho před sebou... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
matrix

|
Zaslal: ne březen 21, 2010 3:35 pm Předmět: |
|
|
Burnes napsal: | Už aby byl červen Posledně se mě u vás líbilo a teď to bude určitě ještě lepší. |
Jsem rád že se ti u nás loni líbilo a věřím že letos ta akce bude daleko lepší než loni, protože tenhle prostor skýtá obrovská skoro nevyčerpatelné možnosti |
|
Návrat nahoru |
|
 |
matrix

|
Zaslal: ne březen 21, 2010 4:26 pm Předmět: Re: Já příjdu |
|
|
vacul_78 napsal: | Já příjdu a se mnou samosmršťovací fólie |
Vacul opatrně ať s tou fólií nedopadnem jako loni v Kunštátě....... ale byla prdel  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tomasvolf

|
Zaslal: út březen 23, 2010 6:24 am Předmět: To Vacul |
|
|
Zdarec.
A vlezeš se ještě do maskáčů ??  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
vacul_78
|
Zaslal: út březen 23, 2010 12:04 pm Předmět: Re: To Vacul |
|
|
tomasvolf napsal: | Zdarec.
A vlezeš se ještě do maskáčů ??  |
jako kdo jestli se vejde do maskacu ??
vem si ze to ma taky vyhody .... zatim co vy budete z kopce padat, tak ja se z nej ladne skutalim  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mikes

|
Zaslal: st květen 05, 2010 8:05 pm Předmět: |
|
|
jak to bude s reciklaci? bude vlnova, po urcite dobe( kazdych dvacet minut) nebo pro kazdeho jednotlive? bude omezena ustova rychlost na 300? diky za odpoved _________________
Carbine 68 - SGB K1 - Minimag - Zgp - Ion P90 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bohse Onkelz

|
Zaslal: st květen 05, 2010 10:27 pm Předmět: |
|
|
na tu dobu plánuji dovču v okolí Zlína, asi termín upravím nenápadně tak, abych to měl k vám blízko
o důvod víc, proč se těšit na Moravu k příbuzným mé ženy  _________________ Helga ve thetta ok hindra alla illska. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
matrix

|
Zaslal: čt květen 06, 2010 2:08 pm Předmět: |
|
|
Recyklace bude po určité době 20-30min.
Jedině kdyby jedna strana měla hodně navrch tak té druhé se pomůže zrychlenou recyklací |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Burnes

|
Zaslal: čt květen 06, 2010 4:11 pm Předmět: |
|
|
Bude jedna velká hra nebo dvě, tři? A rozlišení máte už nějak vyřešený? _________________ Connane, co je v životě nejdůležitejší? Rozdrit nepřítele a hnát ho před sebou... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
matrix

|
Zaslal: čt květen 06, 2010 11:10 pm Předmět: |
|
|
Hra bude jedna.......
rozlišení bude páskama pro obě strany |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tomasvolf

|
Zaslal: po květen 10, 2010 9:20 am Předmět: Usťovka |
|
|
Ahoj
Radar máme pro zájemce, bude k dispozici.
Naposledy upravil tomasvolf dne st červen 02, 2010 5:06 am, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Predators SK

|
Zaslal: ne květen 23, 2010 6:21 pm Předmět: |
|
|
Zakladny se budou budovat v patek nebo v sobotu v prubehu hry? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
T.A.NEO

Založen: 09. 07. 2008 Příspěvky: 259 Bydliště: LEGIE DUCHŮ Kelč
|
Zaslal: ne květen 23, 2010 9:04 pm Předmět: |
|
|
Predators SK napsal: | Zakladny se budou budovat v patek nebo v sobotu v prubehu hry? |
Až v sobotu za hry. Ale nebude to klasické budování, jako pytle s pískem, zákopy a podobně. Bude se využívat pouze čistě přírodní materiál nalezený v okolí a terénní nerovnosti. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Burnes

|
Zaslal: út červen 01, 2010 6:55 am Předmět: |
|
|
Bude dopředu zveřejněno rozdělení teamů,nebo to se bude dělat na místě?Jinak já chci hrát za GI  _________________ Connane, co je v životě nejdůležitejší? Rozdrit nepřítele a hnát ho před sebou... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
T.A.NEO

|
Zaslal: út červen 01, 2010 6:20 pm Předmět: |
|
|
Burnes napsal: | Bude dopředu zveřejněno rozdělení teamů,nebo to se bude dělat na místě?Jinak já chci hrát za GI  |
Soudruzi na Železném trojúhelníku Tě nezlomili na trvalo?
Ale teď vážně. Rozdělovat se budeme v pátek večer, dolaďovat v sobotu ráno. Podle skutečného počtů účastníků, které se budeme snažit rozdělit do dvou stejných skupin. Protože je přihlášena spousta týmů a lidí, se kterými se neznáme a neznáme jejich "bojovou sílu" bude vyváženost týmů v rukách osudu. Scénář a rozmístění úkolů v terénu jsou navrženy rovnoměrně. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fery

Založen: 24. 05. 2006 Příspěvky: 1047 Bydliště: Forest - Voděrady City
|
Zaslal: st červen 02, 2010 11:52 am Předmět: |
|
|
T.A.NEO napsal: | Ale nebude to klasické budování, jako pytle s pískem, zákopy a podobně. Bude se využívat pouze čistě přírodní materiál nalezený v okolí a terénní nerovnosti. |
Když mám vlastní pytle, tak je nesmím využít? _________________ Komunikace a spojení - Forest
Administrativní velitel Sudeta Óre
Kdo hledá řád, najde především hojnost chaosu. Chaos vždy vítězí nad řádem, protože je lépe organizován.
Filozof Li-Tin O'Wevidle
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
f3

Založen: 25. 03. 2009 Příspěvky: 418 Bydliště: PROGRESSIVE PAINTBALL
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
vacul_78
|
Zaslal: st červen 02, 2010 4:05 pm Předmět: pytle |
|
|
Fery napsal: | T.A.NEO napsal: | Ale nebude to klasické budování, jako pytle s pískem, zákopy a podobně. Bude se využívat pouze čistě přírodní materiál nalezený v okolí a terénní nerovnosti. |
Když mám vlastní pytle, tak je nesmím využít? |
Já si myslím že využít je můžeš, jenže je nebudeš mít nejspíš čím naplnit počítám. Ono to tady totiž není zrovna kraj kde by se nacházelo moc písku, spíš tu převažují druhy rostlin živočichů a všeho možného co se dá sníst a to se do pytlů cpe špatně (když se to z nich snaží utéct. Ale jak říkám , je to jen má doměnka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
vacul_78
|
Zaslal: st červen 02, 2010 4:10 pm Předmět: rozdělení a rozlišení |
|
|
Je to jen drobný detail, ale určitě se najde spousta remcalů ohledně rozlišení týmu. Myslím tím takové to jako naše barva je moc vidět a jejich ne atd.
Tak bych navrhl aby se lidé s podobnými sklony vyjadřili rovnou tady na fóru a navrhli si barvy které by jim vyhovovaly .....
Pokud chcete uvést příklad tak napřiklad
Mně by se líbílo kdyby protivník mněl růžové páasky at si kluci ušatí nepřipadají tak trapně když to schytají , vojín Vomáčka.
(samozřejmě v takovémto případě by asi voj. Vomáčka musel přinést zmiňovanou pásku protže fakt netuším kdo by kde takovou sehnal) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Burnes

|
Zaslal: st červen 02, 2010 5:27 pm Předmět: |
|
|
Tak snad nejsme kokoti,abychom se hádali o rozlišováky,ne?Mě to je jedno, ale může se to třeba rozlišit tak jako na ŽT. GI helmy a klobouky, rákosky nic,nebo šátky. _________________ Connane, co je v životě nejdůležitejší? Rozdrit nepřítele a hnát ho před sebou... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
T.A.NEO

|
Zaslal: čt červen 03, 2010 10:21 am Předmět: |
|
|
Fery napsal: | T.A.NEO napsal: | Ale nebude to klasické budování, jako pytle s pískem, zákopy a podobně. Bude se využívat pouze čistě přírodní materiál nalezený v okolí a terénní nerovnosti. |
Když mám vlastní pytle, tak je nesmím využít? |
Řeknu to takhle. Pytle si klidně přivezte. Nejbližší písek z říčních naplavenin je cca 700 metrů daleko. A pokud by někdo chtěl do pytlů dávat lesní hlínu, tak po měsíci dešťů a dvou povodních z té hlíny spíš uplácá Golema, než aby se dala nasypat do pytlů.
Jinak podle tématu hry jde o krátkodobou misi, tudíž základny se očekávají spíše provizorní, pro krátkodobé použití.
Naposledy upravil T.A.NEO dne čt červen 03, 2010 3:22 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
T.A.NEO

|
Zaslal: čt červen 03, 2010 10:42 am Předmět: Re: rozdělení a rozlišení |
|
|
vacul_78 napsal: | Je to jen drobný detail, ale určitě se najde spousta remcalů ohledně rozlišení týmu. Myslím tím takové to jako naše barva je moc vidět a jejich ne atd.
Mně by se líbílo kdyby protivník mněl růžové páasky at si kluci ušatí nepřipadají tak trapně když to schytají , vojín Vomáčka.
|
USA bude mít červené pásky, vietkong&spol. žluté (Vacul růžovou -použije na ni vlastní tanga). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
matrix

|
Zaslal: čt červen 03, 2010 11:46 am Předmět: |
|
|
Při plnění daných úkolů v lesním kopcovitém terénu nebude na prvním místě zrovna budování opevnění tak jak to bylo například na ŽT. Připravte se spíš na boj samotný a jako provizorní opevnění v boji dobře poslouží terén samotný. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
vacul_78
|
Zaslal: čt červen 03, 2010 4:23 pm Předmět: Re: rozdělení a rozlišení |
|
|
T.A.NEO napsal: | vacul_78 napsal: | Je to jen drobný detail, ale určitě se najde spousta remcalů ohledně rozlišení týmu. Myslím tím takové to jako naše barva je moc vidět a jejich ne atd.
|
USA bude mít červené pásky, vietkong&spol. žluté (Vacul růžovou -použije na ni vlastní tanga). |
provedu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fery

Založen: 24. 05. 2006 Příspěvky: 1047 Bydliště: Forest - Voděrady City
|
Zaslal: st červen 09, 2010 7:22 am Předmět: |
|
|
Berete někdo vzduchové flašky? Tedy jestli tam bude možnost dofouknout. Do auta se nám už nevejde. _________________ Komunikace a spojení - Forest
Administrativní velitel Sudeta Óre
Kdo hledá řád, najde především hojnost chaosu. Chaos vždy vítězí nad řádem, protože je lépe organizován.
Filozof Li-Tin O'Wevidle
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
f3

Založen: 25. 03. 2009 Příspěvky: 418 Bydliště: PROGRESSIVE PAINTBALL
|
Zaslal: st červen 09, 2010 7:47 am Předmět: |
|
|
Fery napsal: | Berete někdo vzduchové flašky? Tedy jestli tam bude možnost dofouknout. Do auta se nám už nevejde. |
Po dohodě s organizátory, která byla už před dvěma měsíci bereme kompresor. Potom tam bude stánek RPR Paintball a ti mají také (jestli berou nevím). Takže vzduch bez problémů.
Na natlakování malých lahví "nemáme" cenu - bude přepočtem.
Pro velké potápěčské platí jasná cena 4 Kč bez DPH/ minuta tlakování.
18l potápěčská lahev ze 100 (1420 PSI) bar na 225 bar (3200 PSI) natlakuje za cca 27 minut - 108,- (135,-) Kč |
|
Návrat nahoru |
|
 |
T.A.NEO

|
Zaslal: st červen 09, 2010 7:16 pm Předmět: |
|
|
f3 napsal: | Fery napsal: | Berete někdo vzduchové flašky? Tedy jestli tam bude možnost dofouknout. Do auta se nám už nevejde. |
Po dohodě s organizátory, která byla už před dvěma měsíci bereme kompresor. Potom tam bude stánek RPR Paintball a ti mají také (jestli berou nevím). Takže vzduch bez problémů.
Na natlakování malých lahví "nemáme" cenu - bude přepočtem.
Pro velké potápěčské platí jasná cena 4 Kč bez DPH/ minuta tlakování.
18l potápěčská lahev ze 100 (1420 PSI) bar na 225 bar (3200 PSI) natlakuje za cca 27 minut - 108,- (135,-) Kč |
RPR Paintball se bohužel osobně nezúčastní, ale nechá nám tam k volnému prodeji cca 20 beden munice různých značek ze svého sortimentu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
camel

|
Zaslal: čt červen 10, 2010 9:08 am Předmět: |
|
|
Bude nějaké rozdělení U.S./vietnamci ještě před akcí, nebo až na místě? |
|
Návrat nahoru |