|
Diskusní fórum www.military-paintball.cz Vítejte na sdruženém fóru paintballových klubů a přátel značkovacích zbraní, hrajících military paintball v lesích, domech, hřištích a všude kde se sejde dobrá parta lidí, kteří si rádi zahrají
|
|
 |
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MARIO(SNAKE)

|
Zaslal: so březen 20, 2010 2:13 pm Předmět: |
|
|
Ciza napsal: | Tvuj nazor ti nikdo nebere, ten jsem ani nemel v umyslu napadat ale celkovej postoj tech dvou prispevku vuci prispevku Jeryka. Nejak se my nezda, ze je vas tym napadan ohledne nejakych nesrovnalosti a ty by jsi o tom ani nevedel. No budiz.
Dal uz se nebudu k tomu rozepisovat. Kazdyho vec a je to na poradatelich jak s tim nalozej. Jestlize se te to dotklo, ze jsem pouzil tvuj prispevek pak se ti omlouvam a priste je nepis na verejna fora, kde se k nim muzou vyjadrit i ostatni. Od toho to forum je.  |
Dík ale ja na tohle fórum nic nepsal !!! to ty jsi muj nazor sem vlozil a ja na to raegoval ach jo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MARIO(SNAKE)

|
Zaslal: so březen 20, 2010 2:15 pm Předmět: |
|
|
habakuk napsal: | MARIO(SNAKE) Je mě blbě z tvé odpovědi  |
jeste ze tady mame taky nekoho inteligentniho  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
foxycone

|
Zaslal: so březen 20, 2010 2:37 pm Předmět: |
|
|
MARIO(SNAKE) napsal: | kdybych se od nekoho nedozvedel ze to tady resite tak ani nevim o tomhle foru |
Už jenom to, že jsi velitel skupiny a nechodíš na fórum, kde se řeší taktika o nadcházející akci, něco napovídá o vašem zájmu o military akce.
Čím více se obhajuješ, tím více klesáš ke dnu. Možná už nic nepiš ... pro Scorpions to bude lepší _________________
"Nebojím se zemřít. Jen nechci být u toho, až se to stane." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pavlas

Založen: 07. 12. 2009 Příspěvky: 109 Bydliště: TwoTowers Ganja Group
|
Zaslal: so březen 20, 2010 3:29 pm Předmět: |
|
|
Bavte se s volem o sobotě když jde v pátek na porážku!!!!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MARIO(SNAKE)

|
Zaslal: so březen 20, 2010 3:33 pm Předmět: |
|
|
foxycone napsal: | MARIO(SNAKE) napsal: | kdybych se od nekoho nedozvedel ze to tady resite tak ani nevim o tomhle foru |
Už jenom to, že jsi velitel skupiny a nechodíš na fórum, kde se řeší taktika o nadcházející akci, něco napovídá o vašem zájmu o military akce.
Čím více se obhajuješ, tím více klesáš ke dnu. Možná už nic nepiš ... pro Scorpions to bude lepší |
Hm vidim sam co tady resite a to me staci a nenecham si srat na hlavu proto sem nechodim hadat se o picovinach nikdo od nas s tymu sem nechodi tak nevim proc bych tady mel byt ja a resit tohle scenar jsem mel vytisknutej jako vsichni clenove tymu kazdy tyden mame trenink a tam to resime z oci do oci stejne jako jsme meli trenink vykend pred siberii a nemusis tady schazovat neci schopnosti velitele ja te taky nepoucuju. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marty+

|
Zaslal: so březen 20, 2010 3:48 pm Předmět: |
|
|
Sleduju to tady i vedle a chtěl jsem něco napsat (měl jsem rozepsaný příspěvek), ale tohle fakt nemá cenu.
Na všem zlém je ovšem potřeba vždy hledat něco pozitivního tak
napíšu jen totok: MARIO(SNAKE) děkujeme takovým jako Ty, kteří pomáhají stmelovat to "naše" (samo zdravé ) military jádro.
A doufám, že v budoucnu se na akci potkáme pouze přes mířidla jako protivníci, protože takový demoralizovaní "válečníci" vždy své straně prohrávají bitvy.
Tož kvák _________________ Politruk ŽABÍ CREWe
Taktické vybavení http://www.frogman.cz
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
foxycone

|
Zaslal: so březen 20, 2010 5:47 pm Předmět: |
|
|
MARIO(SNAKE) napsal: | kazdy tyden mame trenink a tam to resime z oci do oci stejne jako jsme meli trenink vykend pred siberii a nemusis tady schazovat neci schopnosti velitele ja te taky nepoucuju. |
Ty jsi nepochopil, že týmová hra překračuje vaší jednotku …… chtěl jsem psát dál, ale už nemám sílu. Jdu na pivo, tohle nemá cenu _________________
"Nebojím se zemřít. Jen nechci být u toho, až se to stane."
Naposledy upravil foxycone dne ne březen 21, 2010 5:18 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SendwiCZ
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zidas35

Založen: 04. 06. 2009 Příspěvky: 400 Bydliště: Praha - Mariánské Lázně
|
Zaslal: so březen 20, 2010 11:35 pm Předmět: |
|
|
Mario (Snake) až doteď jsem se tomuto flejmu celkem úspěšně vyhýbal, ale po několika tvých příspěvcích mi to rovněž nedá... nicméně
Píšeš, že jste se na akci připravovali bla bla bla... nicméně několikrát zde bylo zmíněno (základní pravidlo), že hra, pokud jí absolvuješ musí být dokončená celá, že předčasné odjezdy se netolerují! No nic, asi jste se (část týmu kterého jsi členem) nepřipravili dobře.
To že se ti akce nelíbila je tvá soukromá věc a každý by jí měl ctít, někomu se líbí kropit s bandaskou vše kolem sebe, jinému zase plahočit se s třicítkou třeba v zmrzlém lese... což případ Sybérie nebyl.
Navíc jiný z tvého týmu v komentářích píše: ...Přijel sem,viděl sem a odjel sem,má stím někdo problém?Když nastoupíte do práce a nelíbí se vám tam tak tam asi těžko budete zůstavat!, což je rovněž slušný blábol... nebo\´t i v takovém případě je alespoń slušností dokončit "šichu", na kterou se svým příchodem zavázal.
Zmiňuješ i Českou Třebovou... tedy jestli jsem zkratku CT pochopil správně a asi jsi měl na mysli Battlefield na podzim... náhodou jsem tam byl taky a viděl jsem jak jste se tam hádali jako malí kluci (promiň použil jsem tvůj příměr) nejdřív o tom že vy jste nepřiznali a pak jste řvali na jiného, že ho měl zabít granát a já nevím co ještě... podobné incidenti z hlavy raději mažu, abych si PB neznechutil.
A nakonec píšeš o tom že nikdo nemůže čekat od kluků, kteří to nehrají ani rok nějaké zázraky... já osobně PB hraju jen čtři čtvrtě roku, zázraky nikomu neslibuju, ale odjet z akce u které pořadatel několikrát vyzýval k tomu že se předčasný odjezd netoleruje, by mě fakt nenapadlo...
Osobně si myslím, že to nebude o zimě, nebo o nepohodlí, ale o zodpovědnosti... ale co já vím, třeba se ti, nebo tvému týmu toto slovo, nebo jeho naplnění rovněž nelíbí. No co, i to je tvé svaté právo někomu se líbí přerušit střílečku ve chvíli, kdy vyprázdnil "bandasku" a má chuť na klobásku a pivo, a jiný se třeba zamyslí nad tím... když odjedu, neoslabí to náhodou tým jehož jsem součástí...
A taky by to mohlo být pořád dokola... en v té záplavě slov a invektiv nechápu jedno... proč se nevyhýbáte akcím označeným jako Military. Ušetřili by jste tak určitě něco zbytečně prolité "zlé krve" a spousty slov skládajících se v mnoho zbytečně nenávisných vět.
A při tom stačilo jen tak málo... napsat
"Sorry chlapy, podcenili jsme to, tohle pro nás nebylo. Prostě jsme to nedali... příště na neshledanou." _________________ Vyskytl jsem se... a tak prostě jsem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SendwiCZ
|
Zaslal: ne březen 21, 2010 3:24 am Předmět: |
|
|
Myslim ze redaktor se projevil a jeho pisalecky um tezko nekdo pretne. napsane tak jak to cisi srdce cloveka co cti MP. Co vict rict? asi nic snad jen aby ses nad tim co psal Zidas zamyslel a proste se foru kdyz uz te tak znechutilo vyhl obloukem a vsem hram ktere se tu probiraji, protoze ty jsou pro nas dulezite a na tech te asi (jak se vetsina shodem) videt nechceme...pa _________________ http://www.zona123.cz/
Taktické vybavení http://www.frogman.cz/
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
patras

|
Zaslal: ne březen 21, 2010 8:12 am Předmět: |
|
|
ono uz je to fuk .. spousta poradatelu vetsich akci, kteri si vyhrazuji pravo zamitnout prihlasku nektereho z tymu, si zdejsi tema dukladne precetli a udelali si svuj nazor na tym scorpions, popr jeho casti a zaridi se podle toho. myslim ze ucel to zde splnilo _________________ PBN - Paintball Military Klub Náchod - Lepší je být první v pekle než druhý v nebi ... www.paintballnachod.cz
INZERCE a PAINTBALL BAZAR na http://www.paintballnachod.cz/inzerce
A5-TPX-Carbine-K5-SGB K1-PGP-Maverick-Equalizer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marty+

|
Zaslal: ne březen 21, 2010 10:15 am Předmět: |
|
|
patras napsal: | ono uz je to fuk .. spousta poradatelu vetsich akci, kteri si vyhrazuji pravo zamitnout prihlasku nektereho z tymu, si zdejsi tema dukladne precetli a udelali si svuj nazor na tym scorpions, popr jeho casti a zaridi se podle toho. myslim ze ucel to zde splnilo |
Souhlas a k tomu bych dodal, že takové jsou i po WZ 2009!
Tož kvak _________________ Politruk ŽABÍ CREWe
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pyle
|
Zaslal: ne březen 21, 2010 10:56 am Předmět: |
|
|
patras napsal: | ono uz je to fuk .. spousta poradatelu vetsich akci, kteri si vyhrazuji pravo zamitnout prihlasku nektereho z tymu, si zdejsi tema dukladne precetli a udelali si svuj nazor na tym scorpions, popr jeho casti a zaridi se podle toho. myslim ze ucel to zde splnilo |
Celkem není co dodat, Martin má pravdu, a to ostatní zde bylo úplně zbytečné pro všechny.. Ale co, aspoň se člověk trochu pobaví, od flamu AS / PB tady pořádná hádka chyběla  _________________ 1. mrtvý na ŽT2010
1. Talib v ráji na Falcon base 2012
www.twotowers-team.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ciza
|
Zaslal: ne březen 21, 2010 11:25 am Předmět: |
|
|
MARIO(SNAKE) napsal: | Ciza napsal: | Tvuj nazor ti nikdo nebere, ten jsem ani nemel v umyslu napadat ale celkovej postoj tech dvou prispevku vuci prispevku Jeryka. Nejak se my nezda, ze je vas tym napadan ohledne nejakych nesrovnalosti a ty by jsi o tom ani nevedel. No budiz.
Dal uz se nebudu k tomu rozepisovat. Kazdyho vec a je to na poradatelich jak s tim nalozej. Jestlize se te to dotklo, ze jsem pouzil tvuj prispevek pak se ti omlouvam a priste je nepis na verejna fora, kde se k nim muzou vyjadrit i ostatni. Od toho to forum je.  |
Dík ale ja na tohle fórum nic nepsal !!! to ty jsi muj nazor sem vlozil a ja na to raegoval ach jo |
Vis, ono diskusni forum patri k webu military-paintball.cz. Pokud pridam komentar k akci, pak jej muzu poze editovat a nejde tam reagovat na ostatni komentare. Od toho je tu diskusni forum svazane s timto webem. Takze si bud jist, ze se reakce na urcite komentare ke hram propiraji prave zde. Je pravda, ze jsem mohl napsat "podivejte se kazdej na komentare na MP", ale pro prehlednost a zjednoduseni je rychlejsi pro vsechny to prekopirovat primo do vlakna, kde se da o tom diskutovat.
Edit: Rappa prispevek nebudu komentovat. Za prve nepatri ke komentarum ke hre, ale do diskuse (hru nijak nekomentuje) a za druhe se svou povahou si myslim, ze nejsem typ co se musi za kazdou cenu hadat. Jen me nektere veci proste nedaj, abych se k nim nevijadril. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MARIO(SNAKE)

|
Zaslal: ne březen 21, 2010 3:57 pm Předmět: |
|
|
Zidas35 napsal: | Mario (Snake) až doteď jsem se tomuto flejmu celkem úspěšně vyhýbal, ale po několika tvých příspěvcích mi to rovněž nedá... nicméně
Píšeš, že jste se na akci připravovali bla bla bla... nicméně několikrát zde bylo zmíněno (základní pravidlo), že hra, pokud jí absolvuješ musí být dokončená celá, že předčasné odjezdy se netolerují! No nic, asi jste se (část týmu kterého jsi členem) nepřipravili dobře.
To že se ti akce nelíbila je tvá soukromá věc a každý by jí měl ctít, někomu se líbí kropit s bandaskou vše kolem sebe, jinému zase plahočit se s třicítkou třeba v zmrzlém lese... což případ Sybérie nebyl.
Navíc jiný z tvého týmu v komentářích píše: ...Přijel sem,viděl sem a odjel sem,má stím někdo problém?Když nastoupíte do práce a nelíbí se vám tam tak tam asi těžko budete zůstavat!, což je rovněž slušný blábol... nebo\´t i v takovém případě je alespoń slušností dokončit "šichu", na kterou se svým příchodem zavázal.
Zmiňuješ i Českou Třebovou... tedy jestli jsem zkratku CT pochopil správně a asi jsi měl na mysli Battlefield na podzim... náhodou jsem tam byl taky a viděl jsem jak jste se tam hádali jako malí kluci (promiň použil jsem tvůj příměr) nejdřív o tom že vy jste nepřiznali a pak jste řvali na jiného, že ho měl zabít granát a já nevím co ještě... podobné incidenti z hlavy raději mažu, abych si PB neznechutil.
A nakonec píšeš o tom že nikdo nemůže čekat od kluků, kteří to nehrají ani rok nějaké zázraky... já osobně PB hraju jen čtři čtvrtě roku, zázraky nikomu neslibuju, ale odjet z akce u které pořadatel několikrát vyzýval k tomu že se předčasný odjezd netoleruje, by mě fakt nenapadlo...
Osobně si myslím, že to nebude o zimě, nebo o nepohodlí, ale o zodpovědnosti... ale co já vím, třeba se ti, nebo tvému týmu toto slovo, nebo jeho naplnění rovněž nelíbí. No co, i to je tvé svaté právo někomu se líbí přerušit střílečku ve chvíli, kdy vyprázdnil "bandasku" a má chuť na klobásku a pivo, a jiný se třeba zamyslí nad tím... když odjedu, neoslabí to náhodou tým jehož jsem součástí...
A taky by to mohlo být pořád dokola... en v té záplavě slov a invektiv nechápu jedno... proč se nevyhýbáte akcím označeným jako Military. Ušetřili by jste tak určitě něco zbytečně prolité "zlé krve" a spousty slov skládajících se v mnoho zbytečně nenávisných vět.
"Sorry chlapy, podcenili jsme to, tohle pro nás nebylo. Prostě jsme to nedali... příště na neshledanou." |
Mas v ty cesky trosku hokej ale jinak dobry pamatuju si te jak jsi nam tam pritakaval (nic o nasem nepriznavani jsme neresil ??ale asi si to musite kazdej trsoku pribarvit aby se vam lip rejpalo) kdyz jsme tam resily ze zluty tym hraje tam kde uz hrat nema a pak ten icident s granatem ale jestly jsi si vsimnul nikdo to pak nerozebiral na diskuzich vyrikali jsme si to na miste! ale to je prave to co vi neumite rict nekomu na miste ze je kkt a ze odjel driv nez bylo domluveny(proc nikdo z vas internetovejch hrdinu nesel hned na miste neco rict kdyz jste na druhou hru zjistili pocet hracu?? jo jooo vy uz jste se klepali az to budete moct rozebirat tady co aha uz chapu ) nevim jak to ma fery ale rusty mu pred zacetkem mel zdelit ze celi nas tym tam nebude az do konce proto nas tam tolik ale to je jen par detailu ktery na tyhle diskuzi nikdo nevi neboj urcite omezime vetsi akce nemeli jsme ani zacit jezdit protoze pred timhle nas varoval uz velitel a uz vim proc  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marty+

|
Zaslal: ne březen 21, 2010 4:10 pm Předmět: |
|
|
MARIO(SNAKE) napsal: | ...nikdo to pak nerozebiral na diskuzich vyrikali jsme si to na miste! ale to je prave to co vi neumite rict nekomu na miste ... |
Komu to říct? Duchovi
Jasně sveďte to na kuchaře (Feryho)!!!
Nikdo nemá problém Ti to říct na místě, ovšem když se o tom ví a hlavně když máš komu. Kapišto?!
MARIO(SNAKE) napsal: | ...ze je kkt a ze odjel driv nez bylo domluvenyprotoze pred timhle nas varoval uz velitel a uz vim proc  | ¨
No je vidět SCORPIONS je nejspíš slušnej voddíl.
A svému veliteli jsi tímhle strašně pomoh. Je to dobrej velitel, když motivuje své lidi, že jdou vlastně mezi kkt. Dobrý vál.
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
TomasP
|
Zaslal: ne březen 21, 2010 4:10 pm Předmět: |
|
|
MARIO(SNAKE) napsal: |
......nikdo to pak nerozebiral na diskuzich vyrikali jsme si to na miste! ale to je prave to co vi neumite rict nekomu na miste ze je kkt a ze odjel driv nez bylo domluveny(proc nikdo z vas internetovejch hrdinu nesel hned na miste neco rict kdyz jste na druhou hru zjistili pocet hracu?? |
A komu z Vás to měli říct, že jste kokoti, když jste odjeli?
A potom kdo v tom má hokej....
MARIO(SNAKE) napsal: |
urcite omezime vetsi akce... |
myslím, že ani nebude třeba z vaší strany omezovat účast na velkých akcích. Rozhodně ne na akcích pořádaných lidmi z military-paintballu .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marty+

|
Zaslal: ne březen 21, 2010 4:23 pm Předmět: |
|
|
No je vidět, že někteří jedinci i týmy, při vlastním selhání, neumějí říci po chlapsky "...sorry hoši.." a hledají chyby u všech okolo než u sebe sama.
Jak typické.
Mario-Snake pokud si žena, což by totiž leccos vysvětlilo, tak se omlouvám.
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pavlas

Založen: 07. 12. 2009 Příspěvky: 109 Bydliště: TwoTowers Ganja Group
|
Zaslal: ne březen 21, 2010 4:33 pm Předmět: |
|
|
MARIO(SNAKE)
Děláš svému týmu krásnou vizitku!!!!!
Je vidno že nejsi týmový hráč, protože tým není o jednotlivci!!!!
Pak tedy věříme že se zde vyjadřuješ za celý tým SCORPIONS!!!
Je ubohé nepřiznat vlastní chybu, protože z chyb se učíme!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MARIO(SNAKE)

|
Zaslal: ne březen 21, 2010 6:20 pm Předmět: |
|
|
Pavlas napsal: | MARIO(SNAKE)
Děláš svému týmu krásnou vizitku!!!!!
Je vidno že nejsi týmový hráč, protože tým není o jednotlivci!!!!
Pak tedy věříme že se zde vyjadřuješ za celý tým SCORPIONS!!!
Je ubohé nepřiznat vlastní chybu, protože z chyb se učíme!!! |
A co jinak jak jde život??? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
METUD

Založen: 21. 05. 2007 Příspěvky: 364 Bydliště: Slezská 4771 Zlín 76005
|
Zaslal: ne březen 21, 2010 6:22 pm Předmět: |
|
|
Amen. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dvorzak
|
Zaslal: ne březen 21, 2010 7:21 pm Předmět: |
|
|
MARIO(SNAKE) napsal: | Zidas35 napsal: | Mario (Snake) až doteď jsem se tomuto flejmu celkem úspěšně vyhýbal, ale po několika tvých příspěvcích mi to rovněž nedá... nicméně
"Sorry chlapy, podcenili jsme to, tohle pro nás nebylo. Prostě jsme to nedali... příště na neshledanou." |
Mas v ty cesky trosku hokej ale jinak dobry pamatuju si te jak jsi nam tam pritakaval (nic o nasem nepriznavani jsme neresil ??ale asi si to musite kazdej trsoku pribarvit aby se vam lip rejpalo) kdyz jsme tam resily ze zluty tym hraje tam kde uz hrat nema a pak ten icident s granatem ale jestly jsi si vsimnul nikdo to pak nerozebiral na diskuzich vyrikali jsme si to na miste! ale to je prave to co vi neumite rict nekomu na miste ze je kkt a ze odjel driv nez bylo domluveny(proc nikdo z vas internetovejch hrdinu nesel hned na miste neco rict kdyz jste na druhou hru zjistili pocet hracu?? jo jooo vy uz jste se klepali az to budete moct rozebirat tady co aha uz chapu ) nevim jak to ma fery ale rusty mu pred zacetkem mel zdelit ze celi nas tym tam nebude az do konce proto nas tam tolik ale to je jen par detailu ktery na tyhle diskuzi nikdo nevi neboj urcite omezime vetsi akce nemeli jsme ani zacit jezdit protoze pred timhle nas varoval uz velitel a uz vim proc  |
Tak se tedy taky přidám. Nevim co myslíš tím, že si Jirka něco přibarvuje. No spíš ani nechci Musim ale na druhou říct, že jak ho znám, tak on nemá zapotřebí něco překrucovat. Pravda ale je, že jsem tam nebyl. Škoda Nekomentuji ani to, že se opravdu nedá řešit na místě když někdo odjede. Přemýšlej proč
Ale úplně v klídku ti bez přibarvení můžu říct, že s náma byl na Rokli kluk co nikdy nehrál paint. Jeho vybavení na akci, která dle mého názoru byla náročnější než sybérie bylo mizerné a dal to bez jediné námitky. A proč protože moc chtěl a byl upozorněn na to, že to musí zmáknout ať se děje co se děje. Jo asi je divnej, protože se mu to líbilo
Tak že klídek hrdino  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mastodont

|
Zaslal: ne březen 21, 2010 8:40 pm Předmět: |
|
|
MARIO(SNAKE) napsal: | Zidas35 napsal: | Mario (Snake) až doteď jsem se tomuto flejmu celkem úspěšně vyhýbal, ale po několika tvých příspěvcích mi to rovněž nedá... nicméně
POslouchej ty nádhero začínám tě mít lehce plný zuby a musim reagovat na takovýhle kraviny.
Na tý Třebový se tam někdo vod vás hádal se mnou když sem si pro něj došel kvůli zásahu a řvali ste tam jak píchlí prasata.Pokud si dobře pamatuju tak Zídas pouze uklidnoval situaci aby nedošlo k něčemu vážnějšímu protože ste vypadali že se budem prát asi to příště dokončíme.Pokud chceš adresu rád ti jí napíšu pokud to pro tebe bude daleko rád přijedu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SendwiCZ
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
KoyoT

|
Zaslal: ne březen 21, 2010 9:00 pm Předmět: |
|
|
A DOST!!!!!!!!!!!!!!
UŽ SE NA TO VYKAŠLETE,NEBO POPROSÍM ADMINA AŤ TO TU ZAVŘE!!!...
DVĚ STRÁNKY HÁDEK, UŽ TO ANI NEČTU....
Tohle je už pod úroveň pánové...
POkud máte ještě někdo něco akci prosím, ale k provinění tuuž bylo řečeno dost...každej si udělal názor a šmitec, ok?... _________________
KoyoT
MPC Forest
VĚČNÝ KUTIL, STAVITEL A OPRAVÁŘ
"... je dobré slyšet svoje kroky... " J. Kulhánek -Noční klub
"Když už si hraju na vojáčky, tak pořádně."
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
SendwiCZ
|
Zaslal: ne březen 21, 2010 9:03 pm Předmět: |
|
|
musim si rypnout tekda tomu i odpovida ten koyotuv obrazek alee uz mlcim. mas pravdu. nazor asi mame vseci jasny. _________________ http://www.zona123.cz/
Taktické vybavení http://www.frogman.cz/
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pyle
|
Zaslal: ne březen 21, 2010 10:40 pm Předmět: |
|
|
Ty woe Bohousi s tim by ses prece neobtezoval.. _________________ 1. mrtvý na ŽT2010
1. Talib v ráji na Falcon base 2012
www.twotowers-team.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GEorGE

|
Zaslal: po březen 22, 2010 9:08 am Předmět: |
|
|
1.-3. Munice hrozně moc, jako obránci jsme využívali vesměs sumky z taktiky... první vlna přejela/přikovala část týmu a zásobování či medik neměli už šanci se k nim dostat.
4. U nás byly jen vícenásobné zásahy.
5. Kulomet jsme nevedli.
.....................................................
Jak píše Marty, jsem asi highlander, páč za rudé jsem disponoval náloží pro odpaly techniky. Říkal jsem si k čemu mi to bude, ale držel jsem hubu a na bojišti mě napadaly záludné a podlé myšlenky o sabotáži rušičky To by asi byl krásný pohled, jak mě celá naše rota nahání po herním prostoru s vražednými výrazy. Njn asi chyba v metrixu, ale zase mám suvenýr  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
maca82
|
Zaslal: po březen 22, 2010 10:06 am Předmět: |
|
|
mastodont napsal: | MARIO(SNAKE) napsal: | Zidas35 napsal: | Mario (Snake) až doteď jsem se tomuto flejmu celkem úspěšně vyhýbal, ale po několika tvých příspěvcích mi to rovněž nedá... nicméně
POslouchej ty nádhero začínám tě mít lehce plný zuby a musim reagovat na takovýhle kraviny.
Na tý Třebový se tam někdo vod vás hádal se mnou když sem si pro něj došel kvůli zásahu a řvali ste tam jak píchlí prasata.Pokud si dobře pamatuju tak Zídas pouze uklidnoval situaci aby nedošlo k něčemu vážnějšímu protože ste vypadali že se budem prát asi to příště dokončíme.Pokud chceš adresu rád ti jí napíšu pokud to pro tebe bude daleko rád přijedu |
Uz me to nebavi cist ty sracky co tady nekteri na normalni diskuzi motaj me opravdu vytaci kdyz tady nekdo nekomu vyhrozuje kdyz nedokazete skousnout neci nazor tak se sem radeji ani neprihlasujte muzete se yjadrit normalne.Abych se k tomu taky vyjadril byla to moje prvni velka akce paintball hraju asi rok s toho jsem lezel pul roku doma s kotnikem kterej jsem si na vyvrtnul na treninku v CT nevim kdo z vas uz mel neco s kotnikem ale abyh se vam tady ted ospravedlnoval ze jsem odjel driv kdyz uz jsem ho mel nateklej ze jsem ho sotva narval do boty .Tak jsem se rozhodl ze radeji pojedu domu nez abych tam skuhral ale kdyz jsem si tady vcera cetl jak jsou oznaceni lidi ktery odjeli driv tak asi opravdu na dalsi akci radeji nepojedu v pravidlech jsem se nikde nedocetl komu mam nahlasit predcasny odjezd tudiz nechapu proc tady nekdo resil ze to rusty mel nahlasit nekomu jinemu nez ferymu nevim co si tady kdo mysli ze tady zacne urazet nekoho za svuj nazor me to taky prijde trosku moc tak jsem se musel uz maria zastat v CT jsem nebyl tak nevim co tam bylo.Omlouvam se vsem ktery jsem jak ctu hodne nasral ze jsem odjel driv.Taky me trosku prijde ze se tady vsichni navazite do nekoho koho ani neznate mario se nas snazil zastat az potom co jste ho vtahli do tyhle diskuze a ja se uz ted tesim jak seperete me za muj nazor. PS: myslim si ze na maria jeste budes potrebovat trenink  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GEorGE

|
Zaslal: po březen 22, 2010 10:12 am Předmět: |
|
|
maca82: Proč by ti měl někdo nadávat, zranit se může kdokoliv a zrovna tohle beru za regulérní důvod nedohrát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
|
 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|