Diskusní fórum  www.military-paintball.cz
Vítejte na sdruženém fóru paintballových klubů a přátel značkovacích zbraní, hrajících military paintball
v lesích, domech, hřištích a všude kde se sejde dobrá parta lidí, kteří si rádi zahrají
 
 FAQ   Hledat   Seznam uživatelů   Uživatelské skupiny   Registrace 
 Nastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   Přihlášení 

BT TM15
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14  Další
 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra www.military-paintball.cz -> OSTATNÍ - zbraně, hlavně, upgrade
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
SynysterGates



Založen: 31. 08. 2010
Příspěvky: 121

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2012 8:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano, vložím ji tam a ona se zasekne, když fouknu tak proletí. Normálně používám Premiumky, ale teď měli na prodejně jen ty Wintry tak jsem je vzal. Možná bych měl poštelovat ústovku, protože jsem nedávno dělal menší údržbu, z nudy, tak jsem to trochu rozšteloval.
_________________
ŽABÍ CREW
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hellboy



Založen: 16. 09. 2006
Příspěvky: 1904
Bydliště: Reichenau Farbenkugel Manschaft

PříspěvekZaslal: ne červen 10, 2012 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pánové mám dost podivnej problém. Už asi měsíc mi to stříli maximálně 220fps. Mám to vyšroubovaný na max, takže mi už v jednu chvíli utíkal zadem vzduch a pořád to střílí 220. Zkoušel jsem jestli to není hadící, ale žádná změna ani při bombě nasazené přímo na zbraň. Vůbec netuším co by to mohlo dělat. Napadlo mě, jestli jsem nenasadil obráceně pružinu, což snad jsem někde někdy slyšel, že by se nemělo, ale přijde mi to jako blbost.
Nějaký nápady?
_________________
Zbraně nezabíjejí, to Chuck Norris.
www.danielvavra.com
BT TM-15 | Solenoid V2 | TM Ripclip | Flasc Barrel | NCStar 40mm red dot + laser || Custom MR1 | Ripclip | Apex
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
nox



Založen: 07. 08. 2008
Příspěvky: 823

PříspěvekZaslal: ne červen 10, 2012 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nepřemýšlel jsi, že by to mohlo být lahví, respektive regulátorem na lahvi?
_________________
I really like cookies...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ra.rasch.ek



Založen: 17. 10. 2009
Příspěvky: 630

PříspěvekZaslal: ne červen 10, 2012 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když otočíš pružinu, nestřílí to vůbec, co regulátor na přívodu (na ručce), kolik ti ukazuje? Nebo nehrál jsi si s elektronikou a nesnížil dwell, případně jiné nastavení?
Zkusil bych:
tlak na vstupním regulátoru
baterku (zkušenosti s SP1 Wink)
resetovat board
_________________
Na wůdsbálek Etek 2
Na tůristiku Pro Carbine + Tiberius 8
Black Dogs Teplice
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hellboy



Založen: 16. 09. 2006
Příspěvky: 1904
Bydliště: Reichenau Farbenkugel Manschaft

PříspěvekZaslal: ne červen 10, 2012 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Regulátor na zbrani ukazuje 200 jak má. Předpokládám tudíž, že by neměl mít regulátor na flašce žádný negativní vliv (opravte mě jestli se pletu). S nastavením dwellu jsem si nehrál, takže buď se to nějak posralo samo od sebe, nebo nevím.
_________________
Zbraně nezabíjejí, to Chuck Norris.
www.danielvavra.com
BT TM-15 | Solenoid V2 | TM Ripclip | Flasc Barrel | NCStar 40mm red dot + laser || Custom MR1 | Ripclip | Apex
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
ra.rasch.ek



Založen: 17. 10. 2009
Příspěvky: 630

PříspěvekZaslal: ne červen 10, 2012 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hellboy napsal:
Regulátor na zbrani ukazuje 200 jak má. Předpokládám tudíž, že by neměl mít regulátor na flašce žádný negativní vliv (opravte mě jestli se pletu). S nastavením dwellu jsem si nehrál, takže buď se to nějak posralo samo od sebe, nebo nevím.

Ještě mě napadá přicpaný přívod, tlak je dobrý, ale jestli dá dost media - má dostatečný průtok. To by se dalo vyzkoušt druhou flaškou. No a zkontroluj to nastavení, třeba tam proběhlo něco nestandartního a smazalo to nastavení.
_________________
Na wůdsbálek Etek 2
Na tůristiku Pro Carbine + Tiberius 8
Black Dogs Teplice
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
rolos2



Založen: 30. 04. 2010
Příspěvky: 225
Bydliště: Svitavy

PříspěvekZaslal: ne červen 10, 2012 11:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

co solenoid? zkus ho rozebrat a vyčistit - a lehce promazat..... a mrkni na těsnění pod ním jestli nepodchází....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
D



Založen: 30. 05. 2012
Příspěvky: 14
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2012 11:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Měl bych dotaz na majitele APE boardů, jak se zapíná značkovač bez očí? Potřebuju resetovat selonoid a nějak nevím jak na to... díky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
rolos2



Založen: 30. 04. 2010
Příspěvky: 225
Bydliště: Svitavy

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2012 1:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chvilku podržíš ten čudl na zapnutí gunu (2-3sec pokud ho držíš dýl tak gun vypneš...)) a režim střelby který svítí zeleně,červeně atd bude svítit pouze Růžově(fialově??)pořád a oči máš vyřazené a stejným způsobem oči zase zapneš....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
D



Založen: 30. 05. 2012
Příspěvky: 14
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2012 2:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, tak přesně tohle jsem dělal, jen jsme si tím nebyl jistý, dokonce jsem to před chvílí vyměnil zas na původní board. Solenoid se ani nehne. Baterku jsem vyměnil, kabely zkontroloval. Nápady došly, vzduch pořád jde přes bolt ven. Takže jsem asi skončil. Sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
rolos2



Založen: 30. 04. 2010
Příspěvky: 225
Bydliště: Svitavy

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2012 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

teď se tohle stalo kamošovi, když týden po Akopalypse vzal gun na nedělní pifačku a jak píšeš vzduch valil přes solenoid a bolt ven...tak jsem mu to rozhodil sundal solenoid a vyčistil ty dírky s O kroužkama (zdálo se mi že je tam nějaký bordel) co jdou do solenoidu a kápl tam trochu PB oleje,dal to do kupy a nic už to teda nesyčelo ale ani necvakalo,vzal jsem svůj board a taky nic,baterky byly čerstvě nabitý tak jsem tam chybu nehledal ale bylo to baterkama!!!!!! - nějak mi klekla nabíječka a baterky byly KO, takže jsem vzal normál novou alkalickou a už vše šlapalo jak má ale drbal jsem se stím hodinu a půl než jsem na to došel......ještě jsem kápl 2 kapky oleje do ASA adaptéru a gun teď o víkendu zase šlapal jako hodinky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
D



Založen: 30. 05. 2012
Příspěvky: 14
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2012 10:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky za rady, to co popisuješ je skoro jak přes kopírák situace u mě. Už jsem to mezitím taky vyzkoušel. (Rozebrat a vyčistit solenoid). A nic. Pořád syčí a necvaká.

Po předchozích zkušenostech jsem taky hledal zádrhel v baterkách a místo dobíjecích to zkoušel s novou alkalickou. A nic. Zabil jsem tím už spoustu času a jsem tam, kde jsem byl. Chjo Sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
taunus



Založen: 24. 10. 2008
Příspěvky: 518

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2012 11:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

napis chlapcum do usa at ti poslou novy soleind. nikdy jsem nemel problem s reklamaci .
_________________
2x carbine ,1x mk 48 para (sp1 vnitrnosti),2x 26ci/3000psi vzduch ,tiberius T8.1

EX Falcon painball team
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hNUs



Založen: 22. 05. 2009
Příspěvky: 4
Bydliště: Brandýs nad Labem

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2012 1:18 pm    Předmět: TM15 na prodej Odpovědět s citátem

Čau střelci, pro všechny kdo uvažují o koupi TM15ky se koukněte na sekci bazar. Nabízím ji tam na prodej. Ostatní info viz inzerát a je tam i kontakt.

Díky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
D



Založen: 30. 05. 2012
Příspěvky: 14
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2012 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

taunus napsal:
napis chlapcum do usa at ti poslou novy soleind. nikdy jsem nemel problem s reklamaci .


Mám to koupené tady v Čechách, takže to nejdřív zkusím tady. Ono to třeba ani není na reklamaci a jenom něco přehlížím... (I když mám tedy pocit, že snad všechny možnosti už jsem vyčerpal.)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
D



Založen: 30. 05. 2012
Příspěvky: 14
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: pá červen 29, 2012 10:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže změna, na solenoid je záruka jen půl roku. Takže jsem to znova zkoušel rozpohybovat a nic. Je nějaký vyzkoušený postup na reklamaci u výrobce?

ještě mě napadlo... nevíte jak solenoid rozebrat? Koukal jsem že u tm7 to šlo, ale tady nějak nevím jak na to. Vidím jen tři šroubky, ale ani k nim pořádně nemůžu, předpokládám, že samotný solenoid by měl jít odendat od té kovové části, ale nějak mě nenapadá jak
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Rajko



Založen: 18. 10. 2006
Příspěvky: 1849

PříspěvekZaslal: pá červen 29, 2012 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Laughing to bude asi velmi kvalitní výrobek tahle flinta Laughing
Kde jsi to kupoval, že tě chtějí takhle o..at v Čechách se dává půlroční záruka jen na akumulátory, ale ne na součásti kompletního výrobku Question
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
taunus



Založen: 24. 10. 2008
Příspěvky: 518

PříspěvekZaslal: pá červen 29, 2012 3:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Normalne napis na jejich email ,kterej najdes na strankach vyrobce.uved jaky mas problem a vyrobni cislo .pak nasleduj jejich instrukce.
Rajko myslim ze vyssi serie zacali ojebavat nebo zmenili vyrobu a zacinaji se cin dal castrji objevovat potize.ja zatim nemam zadnou potiz mam kednu z prvnich.
_________________
2x carbine ,1x mk 48 para (sp1 vnitrnosti),2x 26ci/3000psi vzduch ,tiberius T8.1

EX Falcon painball team
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
rolos2



Založen: 30. 04. 2010
Příspěvky: 225
Bydliště: Svitavy

PříspěvekZaslal: pá červen 29, 2012 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já ji mám taky v pohodě stáří 2,5roku vystříleno 15 krabic kulí(ale spíš 20...), APE board, Orange bolt, Rip-klip(taktéž naprosto bezproblémů...) a šlape jak zamlada... Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Gauss



Založen: 06. 09. 2011
Příspěvky: 30

PříspěvekZaslal: čt červenec 05, 2012 12:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hellboy napsal:
Pánové mám dost podivnej problém. Už asi měsíc mi to stříli maximálně 220fps. Mám to vyšroubovaný na max, takže mi už v jednu chvíli utíkal zadem vzduch a pořád to střílí 220. Zkoušel jsem jestli to není hadící, ale žádná změna ani při bombě nasazené přímo na zbraň. Vůbec netuším co by to mohlo dělat. Napadlo mě, jestli jsem nenasadil obráceně pružinu, což snad jsem někde někdy slyšel, že by se nemělo, ale přijde mi to jako blbost.
Nějaký nápady?


tenhle problém měl jeden kluk na hřišti v Benešově, nakonec to byl ASA regulator na zbrani, ktery sice ukazoval 200PSI ale ve skutecnosti tam neposilal ani polovinu..
_________________
Svobodu bandaskám!
a smrt military paintballu
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
D



Založen: 30. 05. 2012
Příspěvky: 14
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: čt červenec 05, 2012 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rajko: V Praze na Chodově. Půlroční záruku no solenoid jsem našel při studování záručáku. Je to tam tak hezky v závorce.

Taunus: Ok, ale naštěstí to asi nebude třeba, solenoid se začal hýbat.


Současná situace:
Solenoid zase funguje, vyčistil jsem otvory, kápnul do něj trochu olejíčku a nechal to pár dní být. Do TMka jsem vrátil originální board, zapnul, uslyšel líbezné cvak-cvak, a zase to střílelo. Po počátečním veselí jsem si dnes zase udělal čas a nainstaloval APE board. Po první ráně zůstal solenoid otevřený a vzduch zase začal jít předkem ven (k mé nezměrné radosti). Nemáte nějaký nápad, co s tím?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Gauss



Založen: 06. 09. 2011
Příspěvky: 30

PříspěvekZaslal: pá červenec 06, 2012 11:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

D napsal:
Rajko: V Praze na Chodově. Půlroční záruku no solenoid jsem našel při studování záručáku. Je to tam tak hezky v závorce.

Taunus: Ok, ale naštěstí to asi nebude třeba, solenoid se začal hýbat.


Současná situace:
Solenoid zase funguje, vyčistil jsem otvory, kápnul do něj trochu olejíčku a nechal to pár dní být. Do TMka jsem vrátil originální board, zapnul, uslyšel líbezné cvak-cvak, a zase to střílelo. Po počátečním veselí jsem si dnes zase udělal čas a nainstaloval APE board. Po první ráně zůstal solenoid otevřený a vzduch zase začal jít předkem ven (k mé nezměrné radosti). Nemáte nějaký nápad, co s tím?


Já bejt tebou tak to dám do PBShopu at si stim pohrajou, prvni bych zkusil novej noid... mas tam V1 nebo V2?
_________________
Svobodu bandaskám!
a smrt military paintballu
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ra.rasch.ek



Založen: 17. 10. 2009
Příspěvky: 630

PříspěvekZaslal: so červenec 07, 2012 7:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gauss napsal:
D napsal:
Rajko: V Praze na Chodově. Půlroční záruku no solenoid jsem našel při studování záručáku. Je to tam tak hezky v závorce.

Taunus: Ok, ale naštěstí to asi nebude třeba, solenoid se začal hýbat.


Současná situace:
Solenoid zase funguje, vyčistil jsem otvory, kápnul do něj trochu olejíčku a nechal to pár dní být. Do TMka jsem vrátil originální board, zapnul, uslyšel líbezné cvak-cvak, a zase to střílelo. Po počátečním veselí jsem si dnes zase udělal čas a nainstaloval APE board. Po první ráně zůstal solenoid otevřený a vzduch zase začal jít předkem ven (k mé nezměrné radosti). Nemáte nějaký nápad, co s tím?


Já bejt tebou tak to dám do PBShopu at si stim pohrajou, prvni bych zkusil novej noid... mas tam V1 nebo V2?

Pokud to s origo boardem jede (zkusil jsi i střelbu, nebo jen spínání solenoidu bez tlaku?), tak bych hledal chyu v APE, je nějaká možnost tenhle board zresetovat? Případně bych zkusil nějakou jejich podporu.
_________________
Na wůdsbálek Etek 2
Na tůristiku Pro Carbine + Tiberius 8
Black Dogs Teplice
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
D



Založen: 30. 05. 2012
Příspěvky: 14
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: so červenec 07, 2012 8:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ra.rasch.ek napsal:

Pokud to s origo boardem jede (zkusil jsi i střelbu, nebo jen spínání solenoidu bez tlaku?), tak bych hledal chyu v APE, je nějaká možnost tenhle board zresetovat? Případně bych zkusil nějakou jejich podporu.

Origo: Střelba samozřejmě důkladně vyzkoušena.
APE: Reset... no žádnej resetovací čudl jako origo board to nemá, (což nechápu). Buď to jde složitě položku po položce v programovacím menu a nebo klasicky odpojit od baterie, "zapnout" pro úplné vybití a počkat pár hodin. Což jsem udělal.

Tuhle proceduru výměny boardu už jsem si zopakoval třikrát, s tím, že napoprvé po osazení APE utekla přes solenoid najednou celá flaška, což je asi důvod, proč se pak nechtěl hýbat. Proto to co jsem psal výš. Každopádně šel rozhýbat a teď bych sváděl vinu na APE, jenže nemám jak to ověřit. Pořád můžu dělat něco blbě a nevím co.

Podpora od APE - to, co už někde napsané je, mi nepomáhá, vždy tenhle druh problému svádějí na solenoid. Takže jim jdu napsat.


Gauss napsal:

Já bejt tebou tak to dám do PBShopu at si stim pohrajou, prvni bych zkusil novej noid... mas tam V1 nebo V2?


Podle papírů V2, ale fyzicky netuším co tam opravu je a ani jak to poznat.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Gauss



Založen: 06. 09. 2011
Příspěvky: 30

PříspěvekZaslal: po červenec 09, 2012 12:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

D napsal:
ra.rasch.ek napsal:

Pokud to s origo boardem jede (zkusil jsi i střelbu, nebo jen spínání solenoidu bez tlaku?), tak bych hledal chyu v APE, je nějaká možnost tenhle board zresetovat? Případně bych zkusil nějakou jejich podporu.

Origo: Střelba samozřejmě důkladně vyzkoušena.
APE: Reset... no žádnej resetovací čudl jako origo board to nemá, (což nechápu). Buď to jde složitě položku po položce v programovacím menu a nebo klasicky odpojit od baterie, "zapnout" pro úplné vybití a počkat pár hodin. Což jsem udělal.

Tuhle proceduru výměny boardu už jsem si zopakoval třikrát, s tím, že napoprvé po osazení APE utekla přes solenoid najednou celá flaška, což je asi důvod, proč se pak nechtěl hýbat. Proto to co jsem psal výš. Každopádně šel rozhýbat a teď bych sváděl vinu na APE, jenže nemám jak to ověřit. Pořád můžu dělat něco blbě a nevím co.

Podpora od APE - to, co už někde napsané je, mi nepomáhá, vždy tenhle druh problému svádějí na solenoid. Takže jim jdu napsat.


Gauss napsal:

Já bejt tebou tak to dám do PBShopu at si stim pohrajou, prvni bych zkusil novej noid... mas tam V1 nebo V2?


Podle papírů V2, ale fyzicky netuším co tam opravu je a ani jak to poznat.


Ape board jde resetovat pouze jedinym zpusobem a to tak, že v programing modu budes drzet spoust 5 vterin.. to ze tomu odpojis baterku si nepomuzes... board ma pamet. naucte se cist navod. V1 je plastovej V2 je kovovej, takze to poznas na prvni pohled. zkus resetovat board a čekni privodni kabely k boardu..
_________________
Svobodu bandaskám!
a smrt military paintballu
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
D



Založen: 30. 05. 2012
Příspěvky: 14
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: po červenec 09, 2012 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Solenoid mám kovový, tedy V2

Reset - ok, myslel jsem, že je to reset jen pro aktuální položku, ne že to vezme všechna nastavení.

Kabely jsou předpokládám OK, když to funguje s origo boardem.

No nic, zase to zkusím, třeba se to tentokrát chytne...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Gauss



Založen: 06. 09. 2011
Příspěvky: 30

PříspěvekZaslal: po červenec 09, 2012 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

D napsal:
Solenoid mám kovový, tedy V2

Reset - ok, myslel jsem, že je to reset jen pro aktuální položku, ne že to vezme všechna nastavení.

Kabely jsou předpokládám OK, když to funguje s origo boardem.

No nic, zase to zkusím, třeba se to tentokrát chytne...


Tak jestli s origo bordem to slape a s APE ani po resetu ne, tak je problem jasnej...

APE mas jakej? mas jeden z tech prvnich? nebo jsi ho kupoval ted nekdy?

Já sem tou svojí prcinou prohnal už tak 70k+ kulí a furt šlape jak hodiny, ani těsnění jsem neměnil. Ale čistim jí po každý akci
_________________
Svobodu bandaskám!
a smrt military paintballu
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
antonbandit



Založen: 01. 11. 2009
Příspěvky: 9

PříspěvekZaslal: st červenec 11, 2012 4:17 pm    Předmět: Board For The TM7/TM15 Odpovědět s citátem

Zdarec, poradte prosim nekdo kde vyhodne sehnat Board For The TM7/TM15 a taky APEX 2ku.
Diky za infa...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Gauss



Založen: 06. 09. 2011
Příspěvky: 30

PříspěvekZaslal: st červenec 11, 2012 10:50 pm    Předmět: Re: Board For The TM7/TM15 Odpovědět s citátem

antonbandit napsal:
Zdarec, poradte prosim nekdo kde vyhodne sehnat Board For The TM7/TM15 a taky APEX 2ku.
Diky za infa...


APE board sezenes na goapeonline.com a APEX 2 ti klidně prodám, je úplně nanic... mam k nemu i FLASC SQB III. hlaven s nástavcem...

Kdyžtak mi PM
_________________
Svobodu bandaskám!
a smrt military paintballu
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
SynysterGates



Založen: 31. 08. 2010
Příspěvky: 121

PříspěvekZaslal: pá červenec 13, 2012 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ApeBoard se da sehnat i na kansus.pl
Da se to poslat i k nam, postovne je myslim kolem 20zl a do par dni jsem to mel doma.
_________________
ŽABÍ CREW
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra www.military-paintball.cz -> OSTATNÍ - zbraně, hlavně, upgrade Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14  Další
Strana 12 z 14

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Design by SkaidonDesigns | Distributed by Olate