Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Bohse Onkelz

|
Zaslal: so listopad 21, 2009 6:40 pm Předmět: Mikuláš a křest na Doupově - POZOR ZMĚNA |
|
|
Pro zvané týmy je v kalendáři akcí hra - "Mikuláš a křest na Doupově". Mikuláš bude nadělovat modřiny, ale možná přijde i nějaká pěkná čertice a nadělí vám i něco více
Křtít se bude časopis Military paintball - Filmag _________________ Helga ve thetta ok hindra alla illska.
Naposledy upravil Bohse Onkelz dne pá listopad 27, 2009 3:15 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bohse Onkelz

|
Zaslal: pá listopad 27, 2009 3:15 pm Předmět: |
|
|
Popis / komentář k akci / pravidla:
Původně zamýšlený komorní trénink se nám lehce zvrhnul ve větší akci - opět pro zvané týmy!
Hra se uskuteční na okrajové části VVP Hradiště, bližší místo zná jen úzký okruh pořádajících, sraz bude - viz kalendář akcí.
Scénář ke hře:
Hráči, rozděleni na dvě stejné skupiny, mají za úkol obsadit co nejvíce vlajek soupeře a poté jeho tábor.
Linii bude rozdělovat minové pole, které vytyčí pořadatel. Šlápnutí na minu znamená smrt. Minové pole nebude označeno a každý tým si musí sám zajistit průzkum a odminování. Odminování probíhá odkrytím miny a propíchnutím balónku, ze kterých je mina vyrobena.
Tábor během hry si mohou týmy vylepšovat polními opevněními dle libosti a fantazie. (polní lopatky sebou)
Recyklace po 20minutových intervalech.
Zdravotník – zásah do ruky nebo nohy může být ošetřen zdravotníkem tak, že obváže končetinu obvazem a hráč může pokračovat v boji v případě dalšího zásahu je vyřazen. Limit pro ošetření je 10 minut.
Pyrotechnika neranivá a dýmovnice povoleny.
Hrát se bude dle MP pravidel, tak chci vidět 50 zásobníky, samozřejmě hra na zásah, 200 kulí na život (kulomety mají v této hře smůlu), zásah do primární zbraně-možno použít sekundární....atd., však to znáte, tak co bych si plácal játra.
V rámci akce se uskuteční křest časopisu "Military paintball - Filmag". _________________ Helga ve thetta ok hindra alla illska. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zidas35

Založen: 04. 06. 2009 Příspěvky: 400 Bydliště: Praha - Mariánské Lázně
|
Zaslal: pá listopad 27, 2009 6:56 pm Předmět: |
|
|
Bohze: Dobrý den, jsem hodně hodný a milý člověk, rodilý pacifista a moc rád bych se na ten Doupov, nebo jak se to jmenuje přijel podívat. Mohl bych? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bohse Onkelz

|
Zaslal: pá listopad 27, 2009 7:07 pm Předmět: |
|
|
Ano, pacifisti jsou vítáni, jsou to dobré terče  _________________ Helga ve thetta ok hindra alla illska. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marty+

|
Zaslal: pá listopad 27, 2009 7:28 pm Předmět: |
|
|
A odpůrci všeho militaristického se můžou také přijet podívat?
Tož tak _________________ Politruk ŽABÍ CREWe
Taktické vybavení http://www.frogman.cz
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nox

|
Zaslal: pá listopad 27, 2009 7:32 pm Předmět: |
|
|
Opravdu chceme hrát na zdravotníky a bez kulometu (TT mají rádi pravidla s kulometem)?
Když už budeme mít všichni ty malé zásobníky, co na jednu hru vyzkoušet neomezení munice? Neříkám to kvůli sobě, já víc než 9 zásobníků stejně nepoberu, ale chtěl bych to vidět v praxi.
Jo a polní lopatku nemám, odběhl mi s ní nepřítel - můžu si vzít krumpáč? _________________ I really like cookies... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dvorzak
|
Zaslal: pá listopad 27, 2009 7:36 pm Předmět: |
|
|
Noxi já mám lopatku a Ty pracovité ruce Dáme to dohromady  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mastodont

|
Zaslal: pá listopad 27, 2009 7:45 pm Předmět: |
|
|
marty+ napsal: | A odpůrci všeho militaristického se můžou také přijet podívat?
Tož tak |
Márty samo ty máme nejraděj  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mastodont

|
Zaslal: pá listopad 27, 2009 7:47 pm Předmět: |
|
|
nox napsal: | Opravdu chceme hrát na zdravotníky a bez kulometu (TT mají rádi pravidla s kulometem)?
Když už budeme mít všichni ty malé zásobníky, co na jednu hru vyzkoušet neomezení munice? Neříkám to kvůli sobě, já víc než 9 zásobníků stejně nepoberu, ale chtěl bych to vidět v praxi.
Jo a polní lopatku nemám, odběhl mi s ní nepřítel - můžu si vzít krumpáč? |
Ano chceme a nechci aby tam někdo pobíhal se Spyderem na tom bandasku a hurá mám kulomet.Krumpáč si vem bude se hodit |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nox

|
Zaslal: pá listopad 27, 2009 7:52 pm Předmět: |
|
|
Ok. Tak já chci být zdravotník! _________________ I really like cookies... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zidas35

|
Zaslal: pá listopad 27, 2009 7:57 pm Předmět: |
|
|
OK vezmu holkám kyblíček a lopatičku, co mají na pískovišti a přivezu to s sebou... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
anduliT
|
Zaslal: pá listopad 27, 2009 8:00 pm Předmět: |
|
|
[Ano chceme a nechci aby tam někdo pobíhal se Spyderem na tom bandasku a hurá mám kulomet.Krumpáč si vem bude se hodit[/quote]
No tak to mám asi smůli, co?? Muck mě pořídil jenom spydera a pořádně velká bandasku...:)ale zas se tam vejde hodně kulí.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bohse Onkelz

|
Zaslal: pá listopad 27, 2009 8:17 pm Předmět: |
|
|
Noxi, budeš zdravotník s krumpáčem
Anduli, Ty dostaneš foťák jako vždy  _________________ Helga ve thetta ok hindra alla illska. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nox

|
Zaslal: pá listopad 27, 2009 8:20 pm Předmět: |
|
|
Bohse Onkelz napsal: | Noxi, budeš zdravotník s krumpáčem |
Ok. Beru raději černou pásku, než návlek s červeným křížem. _________________ I really like cookies... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Uziel Gal

|
Zaslal: so listopad 28, 2009 7:43 am Předmět: |
|
|
anduliT napsal: | [Ano chceme a nechci aby tam někdo pobíhal se Spyderem na tom bandasku a hurá mám kulomet.Krumpáč si vem bude se hodit |
No tak to mám asi smůli, co?? Muck mě pořídil jenom spydera a pořádně velká bandasku...:)ale zas se tam vejde hodně kulí..[/quote]
existuje na to i 50tkovej zasobnik _________________ --------HAD-------
www.skalkajda.cz
Pokud nezvracíš, piješ pod své možnosti. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Golda

Založen: 20. 03. 2007 Příspěvky: 465 Bydliště: TwoTowersToxic City
|
Zaslal: so listopad 28, 2009 9:25 am Předmět: |
|
|
nox napsal: | (TT mají rádi pravidla s kulometem)
|
Hlavně Bubák my ostatní se bez něho obejdeme. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pyle
|
Zaslal: so listopad 28, 2009 10:04 am Předmět: |
|
|
nox napsal: | Opravdu chceme hrát na zdravotníky a bez kulometu (TT mají rádi pravidla s kulometem)?
Jo a polní lopatku nemám, odběhl mi s ní nepřítel - můžu si vzít krumpáč? |
Jen pro úplnost, to pravidlo s malými zásobníky a neomezeným celkovým množstvím se provedlo už na Mordlochu a fungovalo to... _________________ 1. mrtvý na ŽT2010
1. Talib v ráji na Falcon base 2012
www.twotowers-team.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nox

|
Zaslal: so listopad 28, 2009 10:12 am Předmět: |
|
|
Já vím. Ale neúčastnil jsem se. Navíc tady bude zase trochu jiné složení hráčů. _________________ I really like cookies... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mlaďas

|
Zaslal: so listopad 28, 2009 11:02 am Předmět: |
|
|
Já vůbec nevim, co se to řeší. Je napsáno v pravidlech, že zásobníky budou malý. Jestli někdo přijede s 200, tak ho pošlete zas domu. O takový lidi, který nejsou schopný plnit pravidla přece zájem nemáme.  _________________ http://www.pohanskypes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jaroslav Pohanský Pes

|
Zaslal: so listopad 28, 2009 11:42 am Předmět: |
|
|
na ALEJI PROKLETI funguje uz dva roky, ze jsou narizene 50 kove zasobniky a neomezene munice a taky bez problemu, jeste lepsi bude az budou spodni zasobniky, takhle je obcas slyset ze to bylo az moc velke kropeni, preci jen tech 50 je porad dost hodne _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bohse Onkelz

|
Zaslal: so listopad 28, 2009 1:18 pm Předmět: |
|
|
Pánové, nevím, co řešíte - napsal jsem to snad srozumitelně, takže kulomety nebudou - zbraně 50 zásobníky a 200 kulí na život. S ohledem na recyklaci, to bude fungovat podle mne dobře.
A k těm kulometům - s ohledem na terén, tak kropení moc asi nebude třeba, 80% munice by šlo nazmar.
Hlavně koukejte dorazit, ať si dobře zahrajeme. _________________ Helga ve thetta ok hindra alla illska.
Naposledy upravil Bohse Onkelz dne so listopad 28, 2009 7:53 pm, celkově upraveno 2 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nox

|
Zaslal: so listopad 28, 2009 1:23 pm Předmět: |
|
|
Bohse Onkelz napsal: | Pánové, nevím, co řešíte - napsal jsem to snad srozumitelně... |
To máš tak, když je to v oddělení "Diskuze o ..." tak všichni rádi diskutují.
Jenom mi řekni - jak chceš mít označené zdravotníky a protistrany (klasicky páskou)? _________________ I really like cookies... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bohse Onkelz

|
Zaslal: so listopad 28, 2009 1:28 pm Předmět: |
|
|
Červené a žluté pásky pro tým, zdravotník dostane navíc bílou pásku s červeným křížem  _________________ Helga ve thetta ok hindra alla illska. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mlaďas

|
Zaslal: so listopad 28, 2009 2:39 pm Předmět: |
|
|
Už do toho kecat nebudu a doufám, že budeme moct přijet, ale je chyba to tolerovat. Jenom to kazí akci. _________________ http://www.pohanskypes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bohse Onkelz

|
Zaslal: so listopad 28, 2009 2:57 pm Předmět: |
|
|
Mlaďas napsal: | Už do toho kecat nebudu a doufám, že budeme moct přijet, ale je chyba to tolerovat. Jenom to kazí akci. |
No já doufám, že nebude třeba někoho tolerovat. Spíš ať raději rovnou nejezdí, ne
Proto jsem na to speciálně upozornil svůj tým - pokud to čtou, tak ať se snaží podle toho zařídit a nedělají mi ostudu  _________________ Helga ve thetta ok hindra alla illska. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
anduliT
|
Zaslal: so listopad 28, 2009 6:31 pm Předmět: |
|
|
Uziel Gal napsal: | anduliT napsal: | [Ano chceme a nechci aby tam někdo pobíhal se Spyderem na tom bandasku a hurá mám kulomet.Krumpáč si vem bude se hodit |
No tak to mám asi smůli, co?? Muck mě pořídil jenom spydera a pořádně velká bandasku...:)ale zas se tam vejde hodně kulí.. |
existuje na to i 50tkovej zasobnik[/quote]
milý Hade, asi si to nepochopil, ale to byla jen legranda...každý ví, že já střílím jenom fotky. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zidas35

|
Zaslal: so listopad 28, 2009 6:35 pm Předmět: |
|
|
já sám jseml v přídadě 50 zásobníků radikální... nechápu proč, když jsou jasně stanovená pravidla, v tomto případě MP pravidla by měl někdo na ně srát a pak spoléhat, že mu to projde
Naposledy upravil Zidas35 dne so listopad 28, 2009 7:57 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bohse Onkelz

|
Zaslal: so listopad 28, 2009 7:14 pm Předmět: |
|
|
Aničko, on je Had trochu mimoň, víš, tak ho omluv
Zidas, já spoléhám na to, že to každý pochopil a radši zůstane doma s dvoustovkou. Ale to bylo i třeba na Bojové patrole , bandasek taky mraky, ale hlavně že to Bohouš každému říkal, psáno to bylo taky. A co, vyhodil je někdo? Ne. Prostě je to nešvar, kterého se nikdy nezbavíš. A co víc, kolikrát hrají s bandaskama hráči, od kterých bych to nečekal, že je to napadne.  _________________ Helga ve thetta ok hindra alla illska. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zidas35

|
Zaslal: so listopad 28, 2009 7:19 pm Předmět: |
|
|
Viktor: a možná právě proto je třeba s tím začít něco dělat. Pokud se to totiž bude tolerovat donekonečna, tak si z pravidel budou furt někteří dělat kozy. A popřípadě to pak řešit s křížem po funuse tady na netu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bohse Onkelz

|
Zaslal: so listopad 28, 2009 7:23 pm Předmět: |
|
|
Nicméně nevím, proč to řešíme teď a tady před akcí? Podle přihlášených předpokládám, že budou mít 50ky všichni a když ne, pak je to třeba řešit na místě.
A místo aby se někdo zeptal na něco k samotné akci, tak se tu řeší bandasky a to jen proto, že si Anička udělala srandu. _________________ Helga ve thetta ok hindra alla illska. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|