|
Diskusní fórum www.military-paintball.cz Vítejte na sdruženém fóru paintballových klubů a přátel značkovacích zbraní, hrajících military paintball v lesích, domech, hřištích a všude kde se sejde dobrá parta lidí, kteří si rádi zahrají
|
|
 |
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
nox

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
lumik

|
Zaslal: pá březen 20, 2009 5:38 pm Předmět: |
|
|
no, spis je to pre-prototyp momentalne ve stadiu trapeni.
opet v pripade zajmu na prodejne k prohlednuti. _________________ MILSIG TEAM |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mastodont

|
Zaslal: pá březen 20, 2009 6:35 pm Předmět: |
|
|
Jenom jestli to není další tahák peněz co nepremáva |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lumik

|
Zaslal: po březen 23, 2009 10:51 am Předmět: |
|
|
proto stadium trapeni. _________________ MILSIG TEAM |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nox

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Heckler
|
Zaslal: čt duben 30, 2009 8:42 am Předmět: |
|
|
To je sranda, vždyť to jako HK417 vůbec nevypadá. Jen tam dali HK mířidla. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rogan

|
Zaslal: čt duben 30, 2009 3:04 pm Předmět: |
|
|
Trochu mě děsí představa toho, jak mi náhodou ta zbraň někde upadne a nebo na ni upadnu já a ten závit láhve se urazí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nox

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Treglis

|
Zaslal: st červen 03, 2009 4:15 pm Předmět: |
|
|
Zrovna vcera jsem na nej na milsig.ca koukal. Vzhledove upravy tela jsou patrne na pohled, zejmena pak hranatejsi tvar, resp. ploché bocni strany.
Cena je ovsem fakt palba. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nox

|
Zaslal: st červen 03, 2009 5:18 pm Předmět: |
|
|
Jak jsem psal výše, během roku bylo možné sledovat všechny jejich experimenty a zhruba před měsícem se už začali objevovat narážky na M-serii. Spíš jsem zvědav na interní vylepšení.
Mě osobně se nové tělo zamlouvá.
No cena je na první pohled příšerná, ale zase je pravda, že to vyhlašovali už na začátku, při oznámení Paradigmu. Navíc se platí za exkluzivitu. A v neposlední řadě potřebují získat finance na dokončení boxového zásobníku . _________________ I really like cookies... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellboy

Založen: 16. 09. 2006 Příspěvky: 1904 Bydliště: Reichenau Farbenkugel Manschaft
|
Zaslal: st červen 03, 2009 8:39 pm Předmět: |
|
|
Kdyz jsem videl elektrickou spoust Paradigmu a princip na jakem funguje, je to opravdu vynalez hodny Pata a Mata. A dilo Pata a Mata za dvacet klacku nechci dekuji. _________________ Zbraně nezabíjejí, to Chuck Norris.
www.danielvavra.com
BT TM-15 | Solenoid V2 | TM Ripclip | Flasc Barrel | NCStar 40mm red dot + laser || Custom MR1 | Ripclip | Apex |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lopéz

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
nox

|
Zaslal: ne červen 07, 2009 6:59 pm Předmět: |
|
|
Lopéz napsal: | Mně se líbí ta opěrka s bombou  |
Není špatná, nějaké mouchy by tu byly. Opravdu užitečné je to snížení, protože po namontování láhve je ve stejné ose jako tělo zbraně. _________________ I really like cookies... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pavel.

|
Zaslal: so únor 20, 2010 8:57 pm Předmět: |
|
|
Zbraň vypadá hezky, stejně jako Kčko 08 a ta láhev to je luxus. Jen mi připadá, že je tato zbraň další tahák peněz. Má nové předpažbí i hlaveň od předchůdce 08, ale zajímalo by mě, jestli se něco razantně změnilo uvnitř? Zda bude zbraň spolehlivější vzhledem k ceně? Neni náhodou dražší jen proto, že je to novej typ a marketingový trik? A ta spoušť... Lumíku jak ty se na to díváš? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nox

|
Zaslal: so únor 20, 2010 11:49 pm Předmět: |
|
|
Já si dovolím poznámku: cena Paradigmu je minimálně o 100USD nadsazená, protože se jedná o limitovanou edici. Výrobce to zdělil ještě před uvedením na trh. _________________ I really like cookies... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rajko

|
Zaslal: ne únor 21, 2010 1:58 am Předmět: |
|
|
No měl jsem Paradigmu v pazouře a můžu říct, že doznala rčitých změn oproti elite, která byla v roce 2009 to nejlepší co se dalo koupit. Nejsem si jist tím, že by dokázala Paradigm vyřešit všechny problémy, ale určitě minimalizovala ty o kterých se všeobecně vědělo. Stále však zůstává otázka jestli si tuhle zbraň může koupit kdokoliv má zájem o spodní podávání. Osobně si myslím, že to je zbraň pro Fajšmekry kteří už nějakou spolehlivou zbraň mají a chtějí si zkusit hrát i jiným stilem než se zásobníkem navrch  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lumik

|
Zaslal: po únor 22, 2010 10:32 am Předmět: |
|
|
panove vyse rekli myslim vsechno.
rozdily jsou v tele (uplne zgruntu jine - neni lite, eloxovano - i uvnitr, vybira si ale dan v podobe vlastni zaslepky vrchniho podavani a adapteru pro zasobnik).
vnitrnosti jsou vpodstate stejne (PT, kladivo, napinaci paka) tam nebylo potreba moc co menit, je ale pouzito to nejnovejsi a a nejpromaknutejsi co mame k disposici.
zbran je lepe zatesnena (PT, bolt plus jeste neco).
veci jako pazby, adapter, zasobnikova sachta, pazbicka,... jsou stejne a kompatibilni s k.
na kramu samozrejme k disposici k osahani.
je to ale porad "jen" pb kver. _________________ MILSIG TEAM |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kubko
|
Zaslal: pá březen 19, 2010 12:00 am Předmět: |
|
|
zdravicko!
kamarat kupil paradigma, tym padom to ma na vzduchu, no a robi mu to taku vec, ze uz pri tlaku 1500psi mu to neobtiahne uzaver.nenapada niekoho co v tom moze byt?nejde mi to do hlavy, ved vystup by mal byt konstantny na 800psi.a ma aj dve male bombicky a robi to myslim na obidvoch... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rajko

|
Zaslal: pá březen 19, 2010 8:02 pm Předmět: |
|
|
kubko napsal: | zdravicko!
kamarat kupil paradigma, tym padom to ma na vzduchu, no a robi mu to taku vec, ze uz pri tlaku 1500psi mu to neobtiahne uzaver.nenapada niekoho co v tom moze byt?nejde mi to do hlavy, ved vystup by mal byt konstantny na 800psi.a ma aj dve male bombicky a robi to myslim na obidvoch... |
Jesli mu to při vyšším tlaku v lahvi normálně střílí tak to jen ty budíky blbě ukazujou nejjistější je změřit jakej je výstupní tlak ve chvíli kdy ty budíčky ukazují těch 1500 PSI. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nox

|
Zaslal: pá březen 19, 2010 9:39 pm Předmět: |
|
|
Popřípadě to zkuste s nějakou jinou lahví. _________________ I really like cookies... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sup
|
Zaslal: so březen 20, 2010 2:59 pm Předmět: |
|
|
Vypadá to pěkně ale neí lepší vtehle cenové relaci pořídit T4, nebo mnou propagovaný Bob long M-tac.
T4
spodní podáváni
First Strike
M-tac
níiskotlak
speedballova zbraň uvnitř.
Ceny jsou podobné. Při teto ceně mi příjde že nepřináší nic nového. Pokud by cena byla poloviční byl by to i dobrej kup. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nox

|
Zaslal: so březen 20, 2010 6:44 pm Předmět: |
|
|
O M-Tacu se nemá cenu bavit, Paradigm se kupuje jenom kvůli spodnímu podávání (kdo by to chtěl za tu cenu a starosti na horní...)
A u T4 je horší její nutný pohon na CO2 bombičky(pokud chceme používat spodní podávání), což je oproti Milsigu silně neekonomické. Výhoda je potom First Strike. _________________ I really like cookies... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sup
|
Zaslal: so březen 20, 2010 6:59 pm Předmět: |
|
|
M-tac jsem uvedl jen kůli zapadnutí do kategorie military vzhled a cena. Jinak si myslím že pokud dám 800+ dolarů za zbraň tak mě ekonomycký provoz asi moc nezajímá. U všechny zde jmenované zbraně jsou moc drahé nato aby viseli na zdi. Mimochodem Bob Long vitvořil taky varijaci na spodní podávání visoko kapacitní box. Bohužel ho nenabízí. Fery otom ví víc. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nox

|
Zaslal: ne březen 21, 2010 5:21 pm Předmět: |
|
|
Boxový zásobník pro spodní podávání má i RAP. Ale jinak díky za další info. A co se spodního podávání týče, tak ho má(bude mít) i G.I. Milsim.
Zmínku o M-tacu chápu, já jsem se chtěl hlavně držet tématu ve vlákně (osobně si myslím, že je to výborná zbraň... jen ta cena a dostupnost).
S těmi 800+ dolary máš pravdu. Ale stejně si myslím, že v tomhle případě nebude cena jedinný rozhodující faktor pro provoz. Mám na mysli tohle - u Milsiga není problém provoz na jakoukoliv kombinaci pohoného systému v kombinaci se spodním (i horním) podáváním. Jenže T4 je buď bombička v zásobníku, nebo vývod na hadici (bavíme se o továrních produktech, žádné DIY). A to je podle mě ta hlavní nevýhoda T4, když použiješ vývod na hadici, tak musíš zákonitě použít horní podávání. _________________ I really like cookies... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ra.rasch.ek

|
Zaslal: po březen 22, 2010 12:11 pm Předmět: |
|
|
nox napsal: | Boxový zásobník pro spodní podávání má i RAP. Ale jinak díky za další info. A co se spodního podávání týče, tak ho má(bude mít) i G.I. Milsim.
Zmínku o M-tacu chápu, já jsem se chtěl hlavně držet tématu ve vlákně (osobně si myslím, že je to výborná zbraň... jen ta cena a dostupnost).
S těmi 800+ dolary máš pravdu. Ale stejně si myslím, že v tomhle případě nebude cena jedinný rozhodující faktor pro provoz. Mám na mysli tohle - u Milsiga není problém provoz na jakoukoliv kombinaci pohoného systému v kombinaci se spodním (i horním) podáváním. Jenže T4 je buď bombička v zásobníku, nebo vývod na hadici (bavíme se o továrních produktech, žádné DIY). A to je podle mě ta hlavní nevýhoda T4, když použiješ vývod na hadici, tak musíš zákonitě použít horní podávání. |
Myslim, že při dnešní nabídce opěrek s integrovaným plynem se už ani o bastlení nedá mluvit A osobně po zkušenostech s K series u nás, Milsiga ani omylem. (3x reklamace, špatná těsnění, ...) To jsem koukal na ty RAP a přijdou mi lepší a možnost spodního i horního podávání mají taky. _________________ Na wůdsbálek Etek 2
Na tůristiku Pro Carbine + Tiberius 8
Black Dogs Teplice |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
|
 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|