Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
bicmen

Založen: 22. 03. 2007 Příspěvky: 108 Bydliště: Ronov nad Doubravou
|
Zaslal: čt září 11, 2008 2:46 pm Předmět: |
|
|
GEorGE napsal: | Pokud všichni vyskáčete z auta a odlehčíte ho, tak by mohlo nastat už jen pár drobných problémů. Např. vyprošťování z rybníka, převracení zpátky na kola nebo padlý strom na kapotu
Zase tak hrozná ta cesta není. |
Paráda...  _________________ ***\Žoldáci z Železných hor/*** |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Carlos

|
Zaslal: po září 15, 2008 12:18 pm Předmět: |
|
|
Tak a mame tu novou soupisku skupin (opravdu uz finalni)
Skupina 2 Týmy
Benesovsti Medvedy
ČERNÝ SVINĚ ZE SEVERU
HAMMERS
GARFIELDS
S.B.S.
Lovci Lebek
PTP Poděbrady
Skuruth-Hi
Proseč
Keberos Blatná
Stínadla
Lu-hill company
Jednotlivci
Perun
Hroch tým
Projectils
Skupina 1 Týmy
Pohanský pes
Čertovo kopyto
RFM
Forest
Falcon
PC Raptor
Predators SK
Žoldáci z Železných hor
PT-Slatina
K-Squad
Kokořínští psi
Brahmidi
Schnelle Kugeln
GBG Elite Litomyšl
Venators
S.K.S
Paintball Club Turnov
Future Balls |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Predators SK

|
Zaslal: čt září 18, 2008 12:07 am Předmět: |
|
|
Sory,este sme u Vas nehrali...preto ma zaujima,ako funguje ZDRAVOTNIK?Prip. kde si to precitam? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bicmen

|
Zaslal: čt září 18, 2008 9:51 am Předmět: |
|
|
Ano, taky mě to zajímá...Vzal jsem si v týmu funkci doktora a budem na takovéto akci prvně...
PS: Kříž a morfium si mám senat sám  _________________ ***\Žoldáci z Železných hor/*** |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GEorGE

|
Zaslal: čt září 18, 2008 10:04 am Předmět: |
|
|
Pro postřelené bude v prostoru vykopáno několik děr, fukce doktora se mění v pohřebáka
Ještě nemáme úplně doladěny pravidla. Každopádně zásah do těla a hlavy je neléčitelný. Doktor (viditelně označený) obdrží fáče a zasaženou paži nebo nohu ováže. Nelze léčit vícekrát stejného hráče. Počet doktorů bude také omezen. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rogan

|
Zaslal: čt září 18, 2008 10:41 am Předmět: |
|
|
GEorGE napsal: | Pro postřelené bude v prostoru vykopáno několik děr, fukce doktora se mění v pohřebáka
Ještě nemáme úplně doladěny pravidla. Každopádně zásah do těla a hlavy je neléčitelný. Doktor (viditelně označený) obdrží fáče a zasaženou paži nebo nohu ováže. Nelze léčit vícekrát stejného hráče. Počet doktorů bude také omezen. |
Tak to je paráda Takže mrtvej se po 20minutách smí recyklovat vykopáním z hrobu. Tak to si rovnou koupim i lopatku. To znamená, že po první várce oživlých mrtvých končí SZ War a začíná Den oživlých mrtvol. Mrtvola musí být zasažena do hlavy aby byla trvale vyřezena po zbytek hry.
EDIT: Hej! Z toho se dá udělat hustej scénář na nějakou akci xD Armáda vs. mrtvoly atp. _________________ V případě kteréhokoliv technického problému, odhoďte warp-jádro. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
holoubek

|
Zaslal: čt září 18, 2008 12:25 pm Předmět: |
|
|
Doufám, že bude povoleno okrádat mrtvoly a trhat jim zlatý zuby jak to dělali příslušníci trestnýho praporu v knihách od Svena Hassela.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Borodov ADMIN

|
Zaslal: čt září 18, 2008 1:28 pm Předmět: |
|
|
holoubek napsal: | Doufám, že bude povoleno okrádat mrtvoly a trhat jim zlatý zuby jak to dělali příslušníci trestnýho praporu v knihách od Svena Hassela.  |
Je blby ze ptaci jsou bezzuby....  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
holoubek

|
Zaslal: čt září 18, 2008 1:44 pm Předmět: |
|
|
Borodov napsal: | holoubek napsal: | Doufám, že bude povoleno okrádat mrtvoly a trhat jim zlatý zuby jak to dělali příslušníci trestnýho praporu v knihách od Svena Hassela.  |
Je blby ze ptaci jsou bezzuby....  |
to se dělá kombinačkama  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bicmen

|
Zaslal: čt září 18, 2008 7:38 pm Předmět: |
|
|
Dobrý den,
chtěl bych za Žoldáky z Železných hor omluvit Matěje Průšu - chytl mononukleozu a nemuže přijet. S tím opravdu nemohl počítat . Doufám, že s tím nebude problém.
Jinak ostatní jedou  _________________ ***\Žoldáci z Železných hor/*** |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jaroslav Pohanský Pes

|
Zaslal: pá září 19, 2008 4:16 pm Předmět: |
|
|
tak sem na nalehani dvou zevlu udelal i oddelena fora pro SZ WAR, jak se tam nic nebude objvovat tak to smazu a ty dva povesim za ...... (vyplnte cast muzskych genitalii na 5) do pruvanu. spoustu tymu tam neni, protoze tu nemaji skupiny, kdo se nenajde a ma skupinu, at mi da vedet, jak presne se jmenuje (treba sem jen prehlidnul) _________________

Naposledy upravil Jaroslav dne pá září 19, 2008 4:31 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GEorGE

|
Zaslal: pá září 19, 2008 4:19 pm Předmět: |
|
|
Jaroslav napsal: | tak sem na nalehani dvou zevlu udelal i oddelena fora pro SZ WAR, jak se tam nic nebude obejvovat tak to smazu a ty dva povesim za ...... (vyplnte cast muzskych genitalii na 5) do pruvanu. spoustu tymu tam neni, protoze tu nemaji skupiny, kdo se nenajde a ma skupinu, at mi da vedet, jak presne se jmenuje (treba sem jen prehlidnul) |
Vidíš jak ti to jde, jen by jsi příště nemusel tak nadávat  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
holoubek

|
Zaslal: pá září 19, 2008 6:07 pm Předmět: |
|
|
tak jejich genitálie na pět jsou zachráněný  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Predators SK

|
Zaslal: so září 20, 2008 6:58 pm Předmět: |
|
|
Borci moja otazka bude asi divna,ale nevite nekdo o nejakem levnem ubytovani v teple na 3.10. pobliz Milovic nebo tam nekde kolem??
pro 6 lidi...diky a kdyz tak info@predators.sk
pomoc nebude zapomenuta  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tracker
|
Zaslal: ne září 21, 2008 5:22 pm Předmět: |
|
|
Rogan napsal: |
Jak daleko je to prosim tě od té závory tim lesem? Je docela dost dobře možné, že neseženeme auto a pojedeme busem. Zatim mi to v propočtech vychází k registraci dost těsně. Díky |
Tento víkend jsem tam byl a pokud jdete z Benátek ( od pumpy u vjezdu na dálnici ) - je to přesně na místo 5,25km - pokud sebou taháte flašku - tak to je docela štreka - nenašel jsem tam zastávku čsad v blízkosti a tak je možné že nejbližší bude v centru Benátek a toi si ještě pár " kiláků " přidejte....
Pokud se " nějak " dostranete do města je jedno jestli busem nebo vlakem - Můžu Vás svést ( pokud mi napíšete na PM ) na hřiště. ( 2 lidi s nějakým tím vybavením.. ) _________________ Jsem jaký jsem, někdo musí být zlý.
www.yourshirts.cz - textil shop
http://conflictshop.cz/ - Military trička
http://www.idj.cz/tracker88/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rogan

|
Zaslal: po září 22, 2008 6:34 am Předmět: |
|
|
tracker napsal: | Rogan napsal: |
Jak daleko je to prosim tě od té závory tim lesem? Je docela dost dobře možné, že neseženeme auto a pojedeme busem. Zatim mi to v propočtech vychází k registraci dost těsně. Díky |
Tento víkend jsem tam byl a pokud jdete z Benátek ( od pumpy u vjezdu na dálnici ) - je to přesně na místo 5,25km - pokud sebou taháte flašku - tak to je docela štreka - nenašel jsem tam zastávku čsad v blízkosti a tak je možné že nejbližší bude v centru Benátek a toi si ještě pár " kiláků " přidejte....
Pokud se " nějak " dostranete do města je jedno jestli busem nebo vlakem - Můžu Vás svést ( pokud mi napíšete na PM ) na hřiště. ( 2 lidi s nějakým tím vybavením.. ) | Ten odvoz by byla paráda. Určitě by jsme ho využili. (samo i na béňo přispějeme). 7:55 má přijet bus do Benátek (nic dřív nejede) a odtamtud jsme chtěli jít pěšmo, ale odhadoval sem to míň km. Bez odvozu by jsem nestihli registraci. Budeme akorát dva, protože jeden člověk nám čerstvě odpadl. Domluvíme se teda blíž po pm. Díky _________________ V případě kteréhokoliv technického problému, odhoďte warp-jádro. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rogan

|
Zaslal: po září 22, 2008 6:48 am Předmět: |
|
|
Ještě se chci omluvit za Venators. Jeden člověk nám odpadl kvůli práci. Přezdívka Arfindal. Jinak my dva zbývající jedeme. _________________ V případě kteréhokoliv technického problému, odhoďte warp-jádro. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cita.s
|
Zaslal: po září 22, 2008 7:28 am Předmět: |
|
|
Zdravim vsechny nevim jestli jste si vsimli ale byli zalozeny dve samostatna fora pro jednotlive tymy
Tak prosim teda hlavne velitele 2. skupiny mrknete na to.
Dik cita.s |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cita.s
|
Zaslal: po září 22, 2008 7:36 am Předmět: |
|
|
2 Jaroslav.
Ve druhe skupine chybi jen jeden tym a to PROSEC |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jaroslav Pohanský Pes

|
Zaslal: po září 22, 2008 7:52 am Předmět: |
|
|
ja je ale nemam v seznamu tymu, takze je nedokazu priradit, jestli to nemaji vytvorene..... nebo se tam jmenuji jinak nez Prosec ??? _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cita.s
|
Zaslal: po září 22, 2008 8:07 am Předmět: |
|
|
Tak to netusim to musi vedet oni nebo Carlos ten psal jednotlive tymy do skupin, ja jen kontroloval jestli tam jsou vsichni a osobne je neznam.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jaroslav Pohanský Pes

|
Zaslal: po září 22, 2008 8:09 am Předmět: |
|
|
ne jde o to, zda maji tady na foru zrizenou skupinu (tam jsou razeni jako clenove tymu) ja pak pridavan jen tuto skupinu do prislusne sekce s opravnenim moderatoru, kdyz nemaji na foru vytvorenou skupinu, nemohu je tam pak priradit, nebo bych je tam musel hazet jako jednotlivce _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cita.s
|
Zaslal: po září 22, 2008 8:11 am Předmět: |
|
|
Jejich oficialni nazev je
Paintball team Prosec
nasel jsem je v teamech |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jaroslav Pohanský Pes

|
Zaslal: po září 22, 2008 8:20 am Předmět: |
|
|
tady na foru, nebo na webu ??? ja potrebuju aby meli skupinu tady na foru, protoze tady na foru to prirazuju do toho vlakna, stejne tak jako ji mate vy, skupina Benesovsti medvedi a tam nekolik clenu, takze kdyz nekam presunu Benesovsky medvedy, maji prava tam byt, ale Proseč ani Paintball team Proseč tam nemam (najdes to v sekci uživatelské skupiny).. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cita.s
|
Zaslal: po září 22, 2008 8:28 am Předmět: |
|
|
Ok v pohode to uz si musi zaridit sami jestli maji zajem ale dik |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GEorGE

|
Zaslal: po září 22, 2008 11:04 am Předmět: |
|
|
!!! Oficiální pravidla v topicu !!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
holoubek

|
Zaslal: st září 24, 2008 5:05 am Předmět: |
|
|
pánové ze skupiny 2 - asi to zaniklo v příšpěvcích - Jaroslav pro nás založil soukromé fórum, abychom mohli probrat taktiku a sjednotit velení - diskuze už probíhá |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jaroslav Pohanský Pes

|
Zaslal: st září 24, 2008 6:36 am Předmět: |
|
|
pánové z první skupiny nemají evidentně o diskusi zájem, na rozdíl od pánů z druhé skupiny se rozhodli, ze nebudou mit zadne veleni, na akci se jakkoliv nebudou pripravovat a budou si tam jen tak pobihat.......... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bicmen

|
Zaslal: st září 24, 2008 7:07 am Předmět: |
|
|
holoubek napsal: | pánové ze skupiny 2 - asi to zaniklo v příšpěvcích - Jaroslav pro nás založil soukromé fórum, abychom mohli probrat taktiku a sjednotit velení - diskuze už probíhá |
Musím nejspíše zaregistrovat tým, abych to viděl...dobře jdu na to _________________ ***\Žoldáci z Železných hor/***
Naposledy upravil bicmen dne st září 24, 2008 7:37 am, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fery

Založen: 24. 05. 2006 Příspěvky: 1047 Bydliště: Forest - Voděrady City
|
Zaslal: st září 24, 2008 7:08 am Předmět: |
|
|
Tak jsem si precetl pravidla a mam otazku na to bodovani.
1) Chapu ze po 45 minutach mi uz nepujdou body z toho stanoviste kde jsem ted. A po 45 mi zase body zacnou plynout. Ale to se tam zase musim jit zapsat? Tedy ze si SAM musim hlidat kdy uz uplyne tech 45 minut nebodovanych? A aby se mi znova bodovalo tak tam musim jit hodit dalsi podpis i kdyz bezpecne vim ze tam nikdo jiny neprisel na to stanoviste?
2) Ty jednorazove bonusy za unikatni dobiti. Ty ziskam jednou, proste zahlasim ze jsem dobil stanoviste a v tu chvili se mi zapocitaji ty body. Chapu to tak spravne? To se bude pocitat u koordinatora?
3a)Bonusy - to znamena dobiju treba stanoviste 3 a tam najdu treba heslo pro zluty team "Destnik" takze zahlasim ze jsem dobil stanoviste 3 a zahlasim heslo "Destnik". Nekdo mi odpovi specialni bonusovy ukol? Pres vysilacku?
3b)Predpokladam ze hesla budete mit vy, takze i kdyz se spletu treba z cerveneho teamu, tak me nekdo opravi ze to neni heslo pro muj team. Je to tak?
3c) A take predpokladam ze kdyz tam prijde nekdo z meho teamu a najde tam heslo a zavola ho znovu, tak mu nekdo rekne ze ten bonusovy ukol uz je splnen?
3d) Ty bonusove ukoly se nachazeji na stanovistich. Tedy na normalnich bodovanych stanovistich? Nejsou to nejake specialni stanoviste, ktere musim najit?
4) Co kdyz nemam zatku na hlaven?
5) Ozivovani - takze dorazim k mrtvolisti, reknu svoje cislo/jmeno a okamzite dostanu kartu. Muze se stat ze ozivovani bude zrovna minutu potom co prijdu. Takze muzu hned bezet? Proste rovnou?
6a) Tech 20 minut bude pro oba teamy ve stejny cas? Tedy kdyz se zacne v 10:00 tak zluty team bude mit ozivovani v 10:20 a rudy team take v 10:20? Nebo to bude prohazene? Jako ze treba se zacne v 10:00 a zluty team bude mit ozivovani v 10:10 (dalsi pak za 20 v 10:30) a rudy team bude mit ozivovani prvni v 10:20 (dalsi pak za 20 v 10:40)? Jako ze tam bude 10 minut rozdil?
6b) Jak se to bude kontrolovat? Bude nekdo na mrtvolisti tymu a merit cas?
7) Mapa jsem nejak nenasel. V prvni topicu neni. Kdyby ji nekdo delal z organizoatoru, muzu poprosit i o zdrojove soubory. Jako ze to vsichni uricte delaji v photoshopu tak nejen JPG ale i zdrojak, at se to lepe upravuje.
Tesim se na odpovedi  _________________ Komunikace a spojení - Forest
Administrativní velitel Sudeta Óre
Kdo hledá řád, najde především hojnost chaosu. Chaos vždy vítězí nad řádem, protože je lépe organizován.
Filozof Li-Tin O'Wevidle
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|