|
Diskusní fórum www.military-paintball.cz Vítejte na sdruženém fóru paintballových klubů a přátel značkovacích zbraní, hrajících military paintball v lesích, domech, hřištích a všude kde se sejde dobrá parta lidí, kteří si rádi zahrají
|
|
 |
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
GEorGE

|
Zaslal: po říjen 06, 2008 8:45 am Předmět: |
|
|
Staniž se!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jaroslav Pohanský Pes

|
Zaslal: po říjen 06, 2008 8:49 am Předmět: |
|
|
GEorGE napsal: | Tak už dotekli modré slzičky?  |
ale preci by ses na toho Hellboye nezlobil, breci vzdycky, i kdyz vyhraje ostatni snad tleskaji vykonu protihracu a blahopreji jim k vitezstvi, nezaznamenal jsem zadne vyrazne stiznosti nebo jine negativni reakce _________________

Naposledy upravil Jaroslav dne po říjen 06, 2008 9:03 am, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GEorGE

|
Zaslal: po říjen 06, 2008 8:52 am Předmět: |
|
|
Jaroslave zobraz ty privátní fóra, taky mě to zajímá  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jaroslav Pohanský Pes

|
Zaslal: po říjen 06, 2008 8:53 am Předmět: |
|
|
jeste pockam na vyjadreni druhe strany _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ageso
|
Zaslal: po říjen 06, 2008 9:17 am Předmět: Ztráty a nálezy |
|
|
Setler - Dvě tuby omotané černou izolepou s kuličkama (modré myslím)... Bylo nalezeno :)
Falas - jedna malá jahvička na CO2 (kluci od nás ti to vezmou na WZ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
setler Pohanský Pes

|
Zaslal: po říjen 06, 2008 9:45 am Předmět: |
|
|
ok, jestli budete na WZ, tak to prosim dejte Borodovovi od nas, dik moc. nebo v podstate komukoliv od nas, kdyz zrovna Borodov nebude nablizku... oni mi to pak jiste radi vezmou na listopadove strileni
ja na WZ nebudu... a kulicky si klidne nechte jako nalezny  _________________
JE TĚŽKÉ BÝT DEBILEM, PROTOŽE KONKURENCE JE VELIKÁ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fanas Pohanský Pes

|
Zaslal: po říjen 06, 2008 9:49 am Předmět: Re: Ztráty a nálezy |
|
|
GEorGE napsal: | Pokud jste v prostoru něco ztratili, napište o co se jedná. Zatím jsem neprobíral bednu s nalezenými věci. Vím jen o zásboníku K-4, zelená palestina, PB láhev malého vzrůstu a držák kolimátoru...
Dále někdo hledal vysílačku Cobra, pokud ji někdo našel, věřím, že se přihlásí. |
Lahev maleho vzrustu je moje... vemte mi ji prosim na WZ. Diky... _________________ www.swat.cz
CRASSA ET TARUS PARAILURUS |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fery

Založen: 24. 05. 2006 Příspěvky: 1047 Bydliště: Forest - Voděrady City
|
Zaslal: po říjen 06, 2008 10:28 am Předmět: |
|
|
Dvorzak napsal: | Bod č. 7 byl zralej na slzák, nebo na granát Jinak, je pravda, že to celodenní haluz od modrých, dost vyrovnalo hru, co se týká mrtvol
Teď vážně, ta sedma byla dost nepříjemná záležitost a ti, co tam byli odvedli slušnou práci A proto říkám, dík za pěknou akci všem, za rok zas a ještě větší nasazení  |
No tam se Šotek pořadně vytahl. Svoje skóre tam pořádně vytáhl
Akce naprosto výborná, perfektně se povedla, počasí nádherné (navíc byl čas si v klidu ležet v suché trávě, koukat na sluníčko a pozorovat jak padá listí když po Vás střílí).
Vše co jsem od akce čekal se splnilo, navíc i předčilo. A recyklace po 20 minutách naprostá výborná věc. Chodili veliké skupiny, člověk se vrátil rychle do boje a třeba i ke svému teamu. Fakt výborná věc. Už nikdy víc individuální recyklaci.
Ale jedna dost negativní věc. Nebolí mě nohy, nebolí mě kotníky, ale BOLÍ mě nehorázně prdel. Ještě jsem nezažil takovou bolest. Chodím jako kokot  _________________ Komunikace a spojení - Forest
Administrativní velitel Sudeta Óre
Kdo hledá řád, najde především hojnost chaosu. Chaos vždy vítězí nad řádem, protože je lépe organizován.
Filozof Li-Tin O'Wevidle
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
mikes

|
Zaslal: po říjen 06, 2008 10:44 am Předmět: Re: Ztráty a nálezy |
|
|
GEorGE napsal: | Pokud jste v prostoru něco ztratili, napište o co se jedná. Zatím jsem neprobíral bednu s nalezenými věci. Vím jen o zásboníku K-4, zelená palestina, PB láhev malého vzrůstu a držák kolimátoru...
Dále někdo hledal vysílačku Cobra, pokud ji někdo našel, věřím, že se přihlásí. | zelena palestrina je pravdepodobne moje...vubec ale nevim kde jsem ji potratil..jen vim ze jsme prijel do prahy a rano pri uklidu auta jsem ji nenales...hold jsem hlava derava.byla to moje prvni akce a tak nevim jak bych se pro ni mohl stavit.mikes jinak hra nemela chybu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rejmi
|
Zaslal: po říjen 06, 2008 11:03 am Předmět: |
|
|
to bude fery tim jak sme tě do ní pořád kopaly:)K tý sedmě no tam to byla paráda krásně červený řvali:) _________________ Paintball Forest Litomyšl
kurva kdo kurva já a kurva |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tracker
|
Zaslal: po říjen 06, 2008 12:04 pm Předmět: |
|
|
Jaroslav napsal: | jeste pockam na vyjadreni druhe strany |
1% říká že ano ( tedy já ) aspoň se zasmějete jak mi červění řešili taktiku dopředu s tím že jsme počítali s mučírnou - a nakonec byla úplně k ničemu....
A jsem zvědavý i na protivníkovy návrhy....
Jen bych to tu nechal vyset déle třeba týden
 _________________ Jsem jaký jsem, někdo musí být zlý.
www.yourshirts.cz - textil shop
http://conflictshop.cz/ - Military trička
http://www.idj.cz/tracker88/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jaroslav Pohanský Pes

|
Zaslal: po říjen 06, 2008 12:08 pm Předmět: |
|
|
to mi staci pres den sem tu zaznamenal nekolik vasich aktivnich hracu i nasich a nikdo se nevyjadril negativne, takze to jdu odemknout _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GEorGE

|
Zaslal: po říjen 06, 2008 12:12 pm Předmět: |
|
|
Jaroslav napsal: | to mi staci pres den sem tu zaznamenal nekolik vasich aktivnich hracu i nasich a nikdo se nevyjadril negativne, takze to jdu odemknout |
Odemkni to prosím pro všechny. Chci se taky pobavit.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GEorGE

|
Zaslal: po říjen 06, 2008 1:06 pm Předmět: |
|
|
No tak jsem si okoukl privátní fóra. O muničkák/mučírnu se vám asi bojovalo dobře co? Hlavně zjištění, že tam nic není a zbytečně jste utržili ztráty.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tracker
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
bicmen

Založen: 22. 03. 2007 Příspěvky: 108 Bydliště: Ronov nad Doubravou
|
Zaslal: po říjen 06, 2008 3:10 pm Předmět: |
|
|
Z takových těch příspěvků a frází typu, co napsal cita.s v "taktika":"Akorat je skoda ze se tu vazne dohadujem akorat mi no snad se nekdo jeste prida jinek bude nase spoluprace s druhou pulkou tymu slabota a dostanem na prdel od tech MP!"
umírám smíchy
Nebyl bych normální člověk, kdybych netvrdil, že moje strategie bylo stejně bezkonkurenčně nejlepší!! (protože jiná nebyla ) _________________ ***\Žoldáci z Železných hor/*** |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jaroslav Pohanský Pes

|
Zaslal: po říjen 06, 2008 3:14 pm Předmět: |
|
|
me na tom nic k smichu neprijde, to byl zcela rozumnej postreh vychazejici z predpokladu, ze se nepritel pripravuje To ze se nepripravoval, nemuze cita.s vedet a diky tomu ze nebyl takovej lempl jako my dnes slavi vitezstvi, vazne nechapu co ti na tom prijde smesny ? _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dvorzak
|
Zaslal: po říjen 06, 2008 3:35 pm Předmět: |
|
|
Jaroslav napsal: | navrhuji zviditelnit obe oddelena fora a pote je za den ci dva smazat, co vy na to ? |
Super nápad, moc jsem se pobavil  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bicmen

|
Zaslal: po říjen 06, 2008 3:35 pm Předmět: |
|
|
2 Jaroslav
To, jak z nás mělí vítr, že je rozsekáme a přitom skutek utek
A nebylo to jen na cita.se, bylo to na víc lidí, ale citas mi přišel jako první pod ruku s kopírování příspěvku
Nic ve zlym, jen narážka na to, že ...... no viděli jste přece jak to dopadlo  _________________ ***\Žoldáci z Železných hor/***
Naposledy upravil bicmen dne po říjen 06, 2008 3:47 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dvorzak
|
Zaslal: po říjen 06, 2008 3:43 pm Předmět: |
|
|
bicmen napsal: | 2 Jaroslav
To, jak z nás mělí vítr, že je rozsekáme a přitom skutek utek
A nebylo to jen na cita.se, bylo to na víc lidí, ale citas mi přišel jako první pod ruku s kopírování příspěvku  |
To nebyl vítr ale respekt
Tento respekt se netýkal tvého týmu
Jinak nic ve zlém  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bicmen

|
Zaslal: po říjen 06, 2008 3:46 pm Předmět: |
|
|
Já to taky nemyslel ve zlém , ale jen jsem narážel o to, že jste měli respekt, ale nebylo proč...
Už jen začátek hry... u nás se všichni pomalinku prošli do herní plochy místo nějakých sprintů atp
Držim hubu  _________________ ***\Žoldáci z Železných hor/*** |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dvorzak
|
Zaslal: po říjen 06, 2008 3:54 pm Předmět: |
|
|
bicmen napsal: | Já to taky nemyslel ve zlém , ale jen jsem narážel o to, že jste měli respekt, ale nebylo proč...
Už jen začátek hry... u nás se všichni pomalinku prošli do herní plochy místo nějakých sprintů atp  |
To je právě to co mě mrzí. Nevim, jak moc to mysíte vážně ale měli by jste si uvědomit, že jste z prvních dvou hodin hry udělali frašku
Jinak mě se hra líbila ale občas jsem si připadal že hraju proti nováčkům Doufám, že se příště ukážete v lepším světle  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bicmen

|
Zaslal: po říjen 06, 2008 4:05 pm Předmět: |
|
|
Dvorzak napsal: |
To je právě to co mě mrzí. Nevim, jak moc to mysíte vážně ale měli by jste si uvědomit, že jste z prvních dvou hodin hry udělali frašku
Jinak mě se hra líbila ale občas jsem si připadal že hraju proti nováčkům Doufám, že se příště ukážete v lepším světle  |
Čéče, nevim kde jsi hrál ty, ale já byl v Milovicích...
První 2 hodiny mi přišli jak bitka největší - nevím, kde jsi se válel ty...Ale kolem muničáku/mučírny byly boje jako kráva.
Dokonce jsem zkropil borce na 25 metrů s mým eMeRkem do škeble, že nevěděl, kde mu hlava stojí
A ber v potaz to, že si tam spousta lidí (alespoň od nás) přijelo jen tak "odfrknout" a jen tak zastřílet a moc to neřešit  _________________ ***\Žoldáci z Železných hor/*** |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jaroslav Pohanský Pes

|
Zaslal: po říjen 06, 2008 4:09 pm Předmět: |
|
|
Dvorzak napsal: | To je právě to co mě mrzí. Nevim, jak moc to mysíte vážně ale měli by jste si uvědomit, že jste z prvních dvou hodin hry udělali frašku Jinak mě se hra líbila ale občas jsem si připadal že hraju proti nováčkům Doufám, že se příště ukážete v lepším světle  |
no ja nevim co se delo prvni dve hodiny, pac sem dobival (a to uspesne tu vasi mucirnu) nicmene fraska to byla myslim cely den, jenze tahle hra neaspiruje na hru o nejvetsi koordinaci, nebo alespon nekteri hraci tam s tim proste nejeli. Paradoxne jste tak vlastne zkazili hru vy, kdyz ste (pokud GEorGE nekeca) chteli byt pospolu proti tzv. MP hracum a snazili jste se zcela zbytecne proti nam vymezovat... jenze MP hraci tam nejeli hrat MP ale jeli si odpocinout od svych her. Kdyby jste je mezi sebe rozptylili, mohla to byt vyrovnanejsi partie, takhle to byla vylozene vase zalezitost a musim rict, ze me uprimne prekvapuje, jak vyrovnane jsou ty smrti a vubec se mi to nezda odpovidajici tomu, co jsem v sobotu na bojisti videl (tedy zastupy mrtvych modrych vracejicich se na mrtvoliste po 10 minutachg z boje). Ale zda se mi, ze tu ted vedeme divne reci, myslim, ze jsme se vsichni i u tohohle bajecne bavili a to si myslim byl zamer vsech zucastnenych. Vy jste meli proste mnohem vetsi vuli po vitezstvi, do boje jste bezeli, neco jste tomu chteli obetovat, proto je moc dobre, ze jste zvitezili, my jsme si to v zadnem pripade nezaslouzili !!! _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jaroslav Pohanský Pes

|
Zaslal: po říjen 06, 2008 4:17 pm Předmět: |
|
|
a kdyby jste se divili, proc sem ted tak hodne pisu, tak je to proto, ze sem chtel nenapadne predbehnout Hellboye v poctu prispevku, k cemuz mi muzete prave GRATULOVAT  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dvorzak
|
Zaslal: po říjen 06, 2008 4:17 pm Předmět: |
|
|
Jaroslav napsal: | Dvorzak napsal: | To je právě to co mě mrzí. Nevim, jak moc to mysíte vážně ale měli by jste si uvědomit, že jste z prvních dvou hodin hry udělali frašku Jinak mě se hra líbila ale občas jsem si připadal že hraju proti nováčkům Doufám, že se příště ukážete v lepším světle  |
no ja nevim co se delo prvni dve hodiny, pac sem dobival (a to uspesne tu vasi mucirnu) nicmene fraska to byla myslim cely den, jenze tahle hra neaspiruje na hru o nejvetsi koordinaci, nebo alespon nekteri hraci tam s tim proste nejeli. Paradoxne jste tak vlastne zkazili hru vy, kdyz ste (pokud GEorGE nekeca) chteli byt pospolu proti tzv. MP hracum a snazili jste se zcela zbytecne proti nam vymezovat... jenze MP hraci tam nejeli hrat MP ale jeli si odpocinout od svych her. Kdyby jste je mezi sebe rozptylili, mohla to byt vyrovnanejsi partie, takhle to byla vylozene vase zalezitost a musim rict, ze me uprimne prekvapuje, jak vyrovnane jsou ty smrti a vubec se mi to nezda odpovidajici tomu, co jsem v sobotu na bojisti videl. Ale zda se mi, ze tu ted vedeme divne reci, myslim, ze jsme se vsichni i u tohohle bajecne bavili a to si myslim byl zamer vsech zucastnenych. Vy jste meli proste mnohem vetsi vuli po vitezstvi, do boje jste bezeli, neco jste tomu chteli obetovat, proto je moc dobre, ze jste zvitezili, my jsme si to v zadnem pripade nezaslouzili !!! |
Mrtvoly jste nazbírali na bodě č 7. Taky jsem zde psal že se vám to povedlo Máš pravdu kašlu na divné řeči  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rejmi
|
Zaslal: po říjen 06, 2008 4:28 pm Předmět: |
|
|
jestli se můžu přidat že za prwní dvě hodiny sme hráli frašku byla taky ftom ,že nás bylo asi o 20 miň a my (co sme se nepatrně zdrželi)sme šli do boje asi ve skupině 13 lidí tak si to spočítej a nebudeš tam mít 30 lidí a to je moc! _________________ Paintball Forest Litomyšl
kurva kdo kurva já a kurva |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dvorzak
|
Zaslal: po říjen 06, 2008 4:37 pm Předmět: |
|
|
Rejmi napsal: | jestli se můžu přidat že za prwní dvě hodiny sme hráli frašku byla taky ftom ,že nás bylo asi o 20 miň a my (co sme se nepatrně zdrželi)sme šli do boje asi ve skupině 13 lidí tak si to spočítej a nebudeš tam mít 30 lidí a to je moc! |
O to víc mě to mrzí  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Predators SK

|
Zaslal: po říjen 06, 2008 5:13 pm Předmět: |
|
|
nezabudnite na drobny detail- za smrt /minusove body/ sa pocitalo aj to,ked sme si ako tim prisli do respawnu doplnit ammo a air...co bolo v nasom pripade cca dva krat po 6 ludi....takze body pre supera zadarmo len preto,ze sme dokazali dlhsiu dobu prezit,narobit superovi straty ,ale popri tom sme sa vycerpali z municie.A TO JE VELMI DOLEZITE DO BUDUCNA,pre zaratavanie "smrti" a bodov.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellboy

Založen: 16. 09. 2006 Příspěvky: 1904 Bydliště: Reichenau Farbenkugel Manschaft
|
Zaslal: po říjen 06, 2008 5:15 pm Předmět: |
|
|
Prosim vas, zadna fraska to nebyla. Naopak jak se muzete docist uz v nazvu jende diskuse na nasem foru, sam velky vezir se obaval protivnika, coz shrnul vystizne v jeho nazvu PRUSEEEER
Na body to skoncilo 2237 : 2556 kdyz se to vsechno secte a ne odecte, jak to zakerne udelal George Takze to bylo docela vyrovnane a to i presto, ze nam od zacatku chybelo 20% lidi a troufnu si tvrdit, ze klidne dalsich 20 odjelo v prubehu dne, protoze velkou cast lidi jsem na mrtvolisti od zahajeni nepotkal. (Navic jste meli vyhodnejsi stranu, ale na to je jen dalsi konspirace ze strany SZ )
A co se tyce "slavnych" military klubu, tak tech tam bylo asi 25 a jelikoz jsem mel s nekterymi kluby na vasi strane tu cest loni na SZ i jinde, tak je rozhodne nepovazuju za zadne teplacniky.
Ve vysledku si vsichni pekne zahrali, slunicko svitilo, nikdo nepodvadel, co vic si krome vetsiho poctu prispevku nez ma ten bidak Jaroslav prat  _________________ Zbraně nezabíjejí, to Chuck Norris.
www.danielvavra.com
BT TM-15 | Solenoid V2 | TM Ripclip | Flasc Barrel | NCStar 40mm red dot + laser || Custom MR1 | Ripclip | Apex |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
|
 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|