Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Zeloc

|
Zaslal: út září 09, 2008 8:22 am Předmět: |
|
|
Carlos: Jo paráda!
Zapoměl jsem jméno týmu, jestli můžeš opravit na "Skurut-hai" u jmen Zelenda, Sladký,Hottmar, atd....
Díky! _________________ Až zemřu, pohřběte mě tváří dolů, aby mi celý svět mohl políbit pr.el. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Carlos

|
Zaslal: út září 09, 2008 9:55 am Předmět: |
|
|
Zeloc napsal: | Carlos: Jo paráda!
Zapoměl jsem jméno týmu, jestli můžeš opravit na "Skurut-hai" u jmen Zelenda, Sladký,Hottmar, atd....
Díky! |
Znamenam si  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rogan

|
Zaslal: út září 09, 2008 12:07 pm Předmět: |
|
|
Takhle náhodou asi nebude možnost si na místě doplnit CO2 nebo vzduch? _________________ V případě kteréhokoliv technického problému, odhoďte warp-jádro. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GEorGE

|
Zaslal: út září 09, 2008 12:52 pm Předmět: |
|
|
Možnost doplnění CO2 bude velice omezená. Nemáme kapacity naplnit pb láhve ani čtvrtině lidí, takže si prosím přivezte své hasičáky... Se vzduchem jsme na tom ještě hůř... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GEorGE

|
Zaslal: út září 09, 2008 5:36 pm Předmět: |
|
|
Začínají se množit požadavky kdo s kým chce hrát. Pište to, prosím, sem do vlákna, ať to máme na jednom místě. My se s tím nějak popereme, ale nemůžeme zaručit spokojenost všech. To jistě chápete. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GEorGE

|
Zaslal: út září 09, 2008 5:53 pm Předmět: |
|
|
Jinak jsem opomněl docela důležitou informaci. Rozvrhněte si čas na cestu, vstup do herního prostoru bude půl hodiny před startem hry zakázán. Koho tam organizátoři načapají, může jet i se svým týmem okamžitě domů!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
holoubek

|
Zaslal: út září 09, 2008 6:39 pm Předmět: |
|
|
ad skupiny: Farma zvířat - pravděpodobně radši pohromadě, potvrdíme po diskuzi na boardu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vladik

Založen: 16. 06. 2006 Příspěvky: 466 Bydliště: Čejov, Humpolec
|
Zaslal: út září 09, 2008 6:48 pm Předmět: |
|
|
GEorGE napsal: | Jinak jsem opomněl docela důležitou informaci. Rozvrhněte si čas na cestu, vstup do herního prostoru bude půl hodiny před startem hry zakázán. Koho tam organizátoři načapají, může jet i se svým týmem okamžitě domů!!! |
Tak tomu nerozumím  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rogan

|
Zaslal: út září 09, 2008 7:52 pm Předmět: |
|
|
Nám za Venators je to jedno. Jedeme poprvé, tak nás šoupněte tam kde se vám to bude hodit. Ale ne do hajzxx Díky _________________ V případě kteréhokoliv technického problému, odhoďte warp-jádro. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tracker
|
Zaslal: út září 09, 2008 8:19 pm Předmět: |
|
|
GEorGE napsal: | Jinak jsem opomněl docela důležitou informaci. Rozvrhněte si čas na cestu, vstup do herního prostoru bude půl hodiny před startem hry zakázán. Koho tam organizátoři načapají, může jet i se svým týmem okamžitě domů!!! |
Budu se asi opakovat ale radši budu za toho kdo se zeptá.
Jak jsem zprávně pochopil - z pátka na sobotu se nemůžeme někteří sejít...
Jedu na tuto akci poprvé a jsem zvyklí jezdit den předem - trochu pokecat s ostatními než příjdou modřiny  _________________ Jsem jaký jsem, někdo musí být zlý.
www.yourshirts.cz - textil shop
http://conflictshop.cz/ - Military trička
http://www.idj.cz/tracker88/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ondraus
|
Zaslal: út září 09, 2008 9:12 pm Předmět: |
|
|
Ten příjezd záleží na organizátorech. Ale popřípadě nevidím problém se nějak domluvit, kdo by chtěl přijet den předem a vysqotovat nějakej barák...  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
vlcek
|
Zaslal: st září 10, 2008 6:40 am Předmět: |
|
|
Tým Falcon by rád hrál na straně Čertů, pokud by to šlo děkujeme.
GEorGE napsal: | Začínají se množit požadavky kdo s kým chce hrát. Pište to, prosím, sem do vlákna, ať to máme na jednom místě. My se s tím nějak popereme, ale nemůžeme zaručit spokojenost všech. To jistě chápete. |
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Carlos

|
Zaslal: st září 10, 2008 7:51 am Předmět: |
|
|
Jeste k nejakym dotazum:
1.S prijezdem den predem do prostoru dame jeste vedet.
2.Co se tyce rozdeleni stran, budeme primarne respektovat v jakych skupinach (napr. Farma zvirat, Sudeta Ore, atd..) se tymy nachazeji. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
holoubek

|
Zaslal: st září 10, 2008 9:00 am Předmět: |
|
|
holoubek napsal: | ad skupiny: Farma zvířat - pravděpodobně radši pohromadě, potvrdíme po diskuzi na boardu |
potvrzuji - Farma chce být pohromadě |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bicmen

Založen: 22. 03. 2007 Příspěvky: 108 Bydliště: Ronov nad Doubravou
|
Zaslal: st září 10, 2008 1:07 pm Předmět: |
|
|
Dobrý den,
chci se zeptat, zda-li budou celé (nebo velký prostor) Milovice pro nás a tuto akci? Slyšel jsem, že minulý rok byly v Milovicích Air-softáci a SZ WAR byla prý na kraji...
A dál by mě zajímalo, kam přesně a kudy tam máme přijet - jedeme prvně...sic je to brzo, vím, ale stačí odpověd od někoho, kdo už tam byl . Jednou tam prý jel jeden z našich a vjel prý přímo do hry air-softákům a hledal to jako blázen (nevím na jakou akci tam jel)..
Moc děkuji a těším se _________________ ***\Žoldáci z Železných hor/*** |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tracker
|
Zaslal: st září 10, 2008 1:24 pm Předmět: |
|
|
Pokud udáte lokaci ( přesnou ) GPS - všichni si to pak můžeme najít na Mapách.cz
Nechci poučovat, ale stalo se že ta ( červená šipka na mapě ) mířila o kousek dál a tak jsem přejel pár nájezů
V dnešní době by toto měl ovládat každý " militarák "  _________________ Jsem jaký jsem, někdo musí být zlý.
www.yourshirts.cz - textil shop
http://conflictshop.cz/ - Military trička
http://www.idj.cz/tracker88/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GEorGE

|
Zaslal: st září 10, 2008 3:33 pm Předmět: |
|
|
V pátek žádný oficiální program nebude a neptejte se nás, prosím, na to, zda můžete spát v lese. Prostor je domluven se správcem a místním lesákem, který se o něj stará. Nerad bych, ale viděl, aby přímo v prostoru bivakovalo 200 lidí.
Ještě chci všechny poprosit, abyste jeli co nejmenším počtem aut. Místa na parkování je sice hodně, ale příjezdová cesta je nic moc a nechceme jim jí rozjezdit. Hlavně nejezděte natuněnými auty a auty s nízským podvozkem nebo poztrácíte část podvozku. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tracker
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
preddy

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rogan

|
Zaslal: st září 10, 2008 5:51 pm Předmět: |
|
|
Jak daleko je to prosim tě od té závory tim lesem? Je docela dost dobře možné, že neseženeme auto a pojedeme busem. Zatim mi to v propočtech vychází k registraci dost těsně. Díky _________________ V případě kteréhokoliv technického problému, odhoďte warp-jádro. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GEorGE

|
Zaslal: st září 10, 2008 6:15 pm Předmět: |
|
|
Lesem je to kousek, cca 50 metrů od vjezdu do lesa bude začínat herní prostor. Pěšky max. 5 minut. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Carlos

|
Zaslal: st září 10, 2008 6:39 pm Předmět: |
|
|
Sestavil sem nasledujici skupiny tymu.Neverim ze bude asi kazdy spokojen, ale pocty sedi a myslim, ze se ve valne vetsine, dle rozdeleni do skupin, znate.
Skupina 2 Týmy
Benesovsti Medvedy
ČERNÝ SVINĚ ZE SEVERU
HAMMERS
GARFIELDS
S.B.S.
Lovci Lebek
PTP Poděbrady
Skuruth-Hi
Proseč
Keberos Blatná
Stínadla
Lu-hill company
Jednotlivci
Skupina 1 Týmy
Pohanský pes
Čertovo kopyto
RFM
Forest
Falcon
PC Raptor
Predators SK
Žoldáci z Železných hor
PT-Slatina
K-Squad
Kokořínští psi
Brahmidi
Schnelle Kugeln
GBG Elite Litomyšl
Venators
S.K.S
Paintball Club Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vader

|
Zaslal: čt září 11, 2008 12:45 am Předmět: Dotaz |
|
|
Ahoj Carlosi, posílal jsem ti registraci za Paintball tým Perun, na ten registrační e-mail, ale náš tým stále není na soupisce. Znamená to, že jste naší registraci nepřijali? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Carlos

|
Zaslal: čt září 11, 2008 7:37 am Předmět: Re: Dotaz |
|
|
Vader napsal: | Ahoj Carlosi, posílal jsem ti registraci za Paintball tým Perun, na ten registrační e-mail, ale náš tým stále není na soupisce. Znamená to, že jste naší registraci nepřijali? |
Podivam se na to...
EDIT:
Tak Vadere a ostatni, kterych se to tyka, ted sem se dival na mail a pokud si neumite ohlidat datum registrace, jak chcete aby se na vas nekdo spolehal.Soupisky a rozdeleni do skupin da dost prace a jeste si rozmyslim zda to budu predelavat.
Delam si u vas cerny puntik a pro tentokrat to jeste predelam, takze vydrzte aktualizuji tu soupisku co nejdrive, protoze nejste jediny kdo se hlasil po uzaverce a pro ostatni:kdo mi posle mail s registraci od dnesniho data uz ji vazne nebudu akceptovat. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vader

|
Zaslal: čt září 11, 2008 8:46 am Předmět: |
|
|
Děkuji. Stydím se za naši nedochvilnost!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tracker
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jaroslav Pohanský Pes

|
Zaslal: čt září 11, 2008 10:54 am Předmět: |
|
|
tracker napsal: | když se na ten soupis podívám je to skoro WB vs MPB. Tedy jestli se nepletu.. |
prosim te, kolik je tam MP tymu a jake maji pocty lidi ??? takhle bych to urcite neprezentoval ani necitil, od nas tam treba jede jen samy nymandi a nasim cilem je si tam jen tak zablbnout, protoze mame uz dost te neustale buzerace a odpovednosti a koordinace, proste tam jedeme jako obycejna ucha (a vetsina z nich taky jsou jen z paintballovyho hovna pára, jak by řekl klasik Stanislav)  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Laux

|
Zaslal: čt září 11, 2008 2:00 pm Předmět: Re: Dotaz |
|
|
Carlos napsal: | protoze nejste jediny kdo se hlasil po uzaverce |
Taktéž se připojuji k omluvě za pozdní registraci  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bicmen

Založen: 22. 03. 2007 Příspěvky: 108 Bydliště: Ronov nad Doubravou
|
Zaslal: čt září 11, 2008 2:31 pm Předmět: |
|
|
Moc díky, ted už trefíme....
2 Carlos: Projedem s Favoritem?  _________________ ***\Žoldáci z Železných hor/*** |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GEorGE

|
Zaslal: čt září 11, 2008 2:38 pm Předmět: |
|
|
Pokud všichni vyskáčete z auta a odlehčíte ho, tak by mohlo nastat už jen pár drobných problémů. Např. vyprošťování z rybníka, převracení zpátky na kola nebo padlý strom na kapotu
Zase tak hrozná ta cesta není. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|