Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
vlcek
|
Zaslal: ne říjen 05, 2008 7:13 pm Předmět: |
|
|
Já vím jen o jednom červeným, kterej se vzdal, byl vykouřenej z malý místnosti. Vydržel tam hodně dlouho a i přes upozornění vzdát nechtěl a nechtěl, opravdu bojovník až do konce, dýchat se tam asi nedalo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Slep Pohanský Pes

Založen: 12. 05. 2005 Příspěvky: 269 Bydliště: Chelyabinsk-70
|
Zaslal: ne říjen 05, 2008 7:14 pm Předmět: |
|
|
To byl modrej ne? _________________
Slep
Советский Солдат
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Skylord
|
Zaslal: ne říjen 05, 2008 7:16 pm Předmět: |
|
|
Důvod proč sme nepřijeli (Brahmidi) je jednoduchej. 2x sem psal mail s žádostí o potvrzení registrace, protože se v soupisce na foru objevili jen 2 naše jména, přestože sem registroval asi 8 lidí. Odpověd sem žádnou nedostal. Pak jsem posílal ještě osobní zprávu. Taky žádná odpověd...
Nenapadlo mě nic lepšího, než že s náma nepočítáte a tak sme nejeli, i když sme se těšili. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
vlcek
|
Zaslal: ne říjen 05, 2008 7:20 pm Předmět: |
|
|
Tak to bylo možná na obou stranách, já vím o červeným
Slep napsal: | To byl modrej ne? |
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
gagarinn

|
Zaslal: ne říjen 05, 2008 7:21 pm Předmět: |
|
|
Hellboy : Tak se pořád nerozčiluj. Zahráli jsme si ,zablbli a bylo to fajné. Je úplně jedno jestli tam byla ,či nebyla elita. Jestli bylo ,či nebylo velení. Důležité je jen to ,že se hra líbila a že se obešla bez nějakého velkého pruzení. Za sebe můžu říct ,že jsem si to opravdu užil. Proto ještě jednou díky celému týmu SZ -/action . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Slep Pohanský Pes

|
Zaslal: ne říjen 05, 2008 7:21 pm Předmět: |
|
|
to je mozny. _________________
Slep
Советский Солдат
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Slep Pohanský Pes

|
Zaslal: ne říjen 05, 2008 7:22 pm Předmět: |
|
|
gagarinn napsal: | Důležité je jen to ,že se hra líbila a že se obešla bez nějakého velkého pruzení. Za sebe můžu říct ,že jsem si to opravdu užil. Proto ještě jednou díky celému týmu SZ -/action . |
presne tak  _________________
Slep
Советский Солдат
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
bicmen

Založen: 22. 03. 2007 Příspěvky: 108 Bydliště: Ronov nad Doubravou
|
Zaslal: ne říjen 05, 2008 7:32 pm Předmět: |
|
|
tracker napsal: |
...
Jediná červená " brzda " byla v zpětného dobívání bodu - 7 - kde schovaní modří v tmavém koutu nám dělali opravdový problém... |
V té sedmičce jsem zůstal já a 3 foresti - Rejmi, Šotek a Patrik.
Já + Patrik + Šotek v jedné tmavé místnosti a Rejmi v druhé. Každý měl kousek, který kryl a to jsem se bavil kurevsky hodně
Šotek počítal a celkem jich dal, myslím, 13, co mu furt lezi do dveří a co je krásně komentoval vypadni ty z...e atp . Patrik luxusně kosil skrz vypadlou cihlu ve zdi ty, co chodili jediným oknem ze Severní strany. A já měl místnost, kterou pokrýval Rejmi (což jsem nevěděl) a nikoho jsem nedal...prdele .
Pár krát to byla sranda, třeba ty 2 dýmovnice metr před nás . Ale pěkně řvali červení...asi 20 jsme jich dali .
Pak nás přištli vystřídat (po recyklaci) Pohani...
 _________________ ***\Žoldáci z Železných hor/*** |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Slep Pohanský Pes

|
Zaslal: ne říjen 05, 2008 7:36 pm Předmět: |
|
|
a uzili si stejny smrad pohled na dobivajici byl ...uz mlcim
a nebylo to po recyklaci, museli jsme ve 3 kvapne opustit vnejsi perimetr proti presile a vratit se ve vetsim poctu, na ktery jsme narazili jak jde zpet na pomoc. Diky tomu ze nas nasledovali prineslo Vam to trochu casu uvnitr _________________
Slep
Советский Солдат
Naposledy upravil Slep dne ne říjen 05, 2008 7:38 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bicmen

|
Zaslal: ne říjen 05, 2008 7:38 pm Předmět: |
|
|
Slep napsal: | a uzili si stejny smrad pohled na dobivajici byl ...uz mlcim
a nebylo to po recyklaci, museli jsme ve 3 kvapne opustit vnejsi perimetr proti presile a vratit se ve vetsim poctu, na ktery jsme narazili jak jde zpet na pomoc. |
Přesně , pro mě spíš poslech  _________________ ***\Žoldáci z Železných hor/*** |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ondraus
|
Zaslal: ne říjen 05, 2008 7:50 pm Předmět: |
|
|
To bicmen: Tak už vím, kdo měl vevnitř tu čest s dvěmi modrými dýmovnicemi... To jste byli celkem frajeři, že jste to vydrželi, protože se našli i takoví co skoro omdlévali i venku...  _________________

Naposledy upravil Ondraus dne ne říjen 05, 2008 9:43 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Slep Pohanský Pes

|
Zaslal: ne říjen 05, 2008 7:51 pm Předmět: |
|
|
vole, si to zkus cuchat tyhle chemikalie by se meli zakazat to do valky nepatri  _________________
Slep
Советский Солдат
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jaroslav Pohanský Pes

|
Zaslal: ne říjen 05, 2008 7:55 pm Předmět: |
|
|
Ondraus napsal: | Co mi jen trochu vadí je rozdělení Woodsball (červení) a Military (modří). Nepřišlo mi, že by tu byl důvod to takhle paušalizovat. |
nenech se otravit, je to umele delana rivalita, pritom je jasne, ze se nejedna o oznaceni charakteru hracu, ale charakteru hry, takze jsme dam byli vsichni woodbalisti a nejvetsi byl tenhle ten Hellboy a tamten co se prevlik za Jaroslava a neboj, moc se jim to libilo brblalum  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bicmen

|
Zaslal: ne říjen 05, 2008 8:01 pm Předmět: |
|
|
Slep napsal: | vole, si to zkus cuchat tyhle chemikalie by se meli zakazat to do valky nepatri  |
Tak jsme si zakouřili modrý doutníky
-----
odbočka: napadá mě scéna z Policejní akademie, jak ZED vyleze z tý chajdy, kde cvičej plynový masky a ZED vyleze bez plynovky a povidá, že tam ještě zůstane
-----
Tak aspon vim, proč budu mít modrou krev  _________________ ***\Žoldáci z Železných hor/***
Naposledy upravil bicmen dne ne říjen 05, 2008 8:06 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Slep Pohanský Pes

|
Zaslal: ne říjen 05, 2008 8:02 pm Předmět: |
|
|
zed byl hustec, a to tam hazeli slzacek  _________________
Slep
Советский Солдат
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
GEorGE

|
Zaslal: ne říjen 05, 2008 8:19 pm Předmět: |
|
|
Mě bylo hned jasný, že když vám povolíme dýmky, vykašelete se na paintball a začnete si hrát na včelaře  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Slep Pohanský Pes

|
Zaslal: ne říjen 05, 2008 8:30 pm Předmět: |
|
|
To je preci dobre nic nezakazujte _________________
Slep
Советский Солдат
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dvorzak
|
Zaslal: ne říjen 05, 2008 8:32 pm Předmět: |
|
|
Bod č. 7 byl zralej na slzák, nebo na granát Jinak, je pravda, že to celodenní haluz od modrých, dost vyrovnalo hru, co se týká mrtvol
Teď vážně, ta sedma byla dost nepříjemná záležitost a ti, co tam byli odvedli slušnou práci A proto říkám, dík za pěknou akci všem, za rok zas a ještě větší nasazení  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rogan

|
Zaslal: ne říjen 05, 2008 8:50 pm Předmět: |
|
|
Co se týče toho velení. Většinou to vznikalo tak, že se sešla partička lidí a jeden člověk měl prostě větší tendenci ty ostatní korigovat. Osobně sem se dostal do takové partičky asi 4x a pokaždé to mělo svůj poměrně kladný výsledek. Například postup a obsazení bodu 7. modrou stranou. _________________ V případě kteréhokoliv technického problému, odhoďte warp-jádro. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellboy

Založen: 16. 09. 2006 Příspěvky: 1904 Bydliště: Reichenau Farbenkugel Manschaft
|
Zaslal: ne říjen 05, 2008 8:53 pm Předmět: |
|
|
DO HAJZLU, ja ze se rozciluju!!!!!
Jak jste na to prisli? Ja sem byl vcera rad ze se ohnu pro tubu s kulickama, neprasknu, a vyleje se mi voda z brejlí. Jen sem vam chtel zkazit radost z vitezstvi trochu rafinovanejsim zpusobem nez vsichni ostatni co prohrali a rikaji ze na tom nezalezi
Jo Rambo a sorry, myslel jsem, ze jatkama myslis to, ze jsme MY masakrovali JE, coz se nam tak uplne nepovedlo vzhledem k poctu bodu  _________________ Zbraně nezabíjejí, to Chuck Norris.
www.danielvavra.com
BT TM-15 | Solenoid V2 | TM Ripclip | Flasc Barrel | NCStar 40mm red dot + laser || Custom MR1 | Ripclip | Apex |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michal_S
|
Zaslal: ne říjen 05, 2008 9:04 pm Předmět: |
|
|
Celý rok od SZ War I jsem se těšil na pokračování a to se opravdu podařilo. Takže se také se přidávám s díky pořadatelům za super hru, v organizaci jsem neviděl chybičku, dobrý nápad byl s oživováním v pravidelných intervalech. Porušení pravidel jsem za celý den nezaznamenal, bylo to v pohodě. Ještě jednou dík a za rok se budu zase těšit na SZ War III. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GEorGE

|
Zaslal: ne říjen 05, 2008 9:46 pm Předmět: Ztráty a nálezy |
|
|
Pokud jste v prostoru něco ztratili, napište o co se jedná. Zatím jsem neprobíral bednu s nalezenými věci. Vím jen o zásboníku K-4, zelená palestina, PB láhev malého vzrůstu a držák kolimátoru...
Dále někdo hledal vysílačku Cobra, pokud ji někdo našel, věřím, že se přihlásí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
setler Pohanský Pes

|
Zaslal: ne říjen 05, 2008 9:54 pm Předmět: |
|
|
kdyby se tam nahodou nekde nasly dve desitkove tuby svazane cernou izolackou, a jedna obycejna, tak jsou moje ale zustaly nekde ve skolce... to jen kdyby nahodou  _________________
JE TĚŽKÉ BÝT DEBILEM, PROTOŽE KONKURENCE JE VELIKÁ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GEorGE

|
Zaslal: ne říjen 05, 2008 9:56 pm Předmět: |
|
|
Že jseš to ty, tak ti je klidně i koupím 30 Kč mě nezabije  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
setler Pohanský Pes

|
Zaslal: ne říjen 05, 2008 10:00 pm Předmět: |
|
|
o to vubec nejde, jen ze v Paintballshopu v Praze je permamentne nemaji
asi si z kromerize objednam rovnou karton pri me frekvenci ztraceni tub....  _________________
JE TĚŽKÉ BÝT DEBILEM, PROTOŽE KONKURENCE JE VELIKÁ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vladik

Založen: 16. 06. 2006 Příspěvky: 466 Bydliště: Čejov, Humpolec
|
Zaslal: ne říjen 05, 2008 11:03 pm Předmět: |
|
|
Ahoj kamarádi, našli jsme na jednom z valů dvě desítkové tuby spáskované černou elektrikářskou izolačkou se zelenými víčky na gumových provázcích plné tmavě modrých kulí. Pokud je někdo postrádáte, někam vám je vemu a pokud ne, dám je Setlerovi  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wilgott
|
Zaslal: po říjen 06, 2008 6:18 am Předmět: |
|
|
Chtěl bych poděkovat za tým žoldáků z železných hor za tuhle super akci,byla to naše první a fakt v poho.
To:Bicmen ty ses na 7 bodu bavil v budově zatím co já s Ondrou venku moc ne.Podle pokynů Slepa jsme se snažili udržet levou stranu což se vedlo jen asi 30min.
Taky se chci omluvit za jeden TK přes to akvarium v masce jsem viděl velký H.... a rozlišovací schopnost barev byla nulová. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tracker
|
Zaslal: po říjen 06, 2008 7:38 am Předmět: |
|
|
Predators SK napsal: | tracker napsal: | Ještě bych chtěl vědět co to bylo za týpka co na nás vyběhl když jsme právě obešli modré a ze " zádu " jsme to do nich začali pálit.....Někdo od nich vyběh a byl jak akční hrdina ( v dobrém ). sundal mě asi 2x do lebky a já nic nezmohl . Fakt good. velmi good |
Ano tak to sme boli my  |
a od Vás byl ten hráč co na nás vyběhl ?? _________________ Jsem jaký jsem, někdo musí být zlý.
www.yourshirts.cz - textil shop
http://conflictshop.cz/ - Military trička
http://www.idj.cz/tracker88/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GEorGE

|
Zaslal: po říjen 06, 2008 8:38 am Předmět: |
|
|
Tak už dotekli modré slzičky?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jaroslav Pohanský Pes

|
Zaslal: po říjen 06, 2008 8:43 am Předmět: |
|
|
navrhuji zviditelnit obe oddelena fora a pote je za den ci dva smazat, co vy na to ? _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|