|
Diskusní fórum www.military-paintball.cz Vítejte na sdruženém fóru paintballových klubů a přátel značkovacích zbraní, hrajících military paintball v lesích, domech, hřištích a všude kde se sejde dobrá parta lidí, kteří si rádi zahrají
|
|
 |
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Rimrak
|
Zaslal: pá březen 14, 2008 3:52 pm Předmět: q-loader |
|
|
jsem se chtel zeptat? Jak se stim hraje? Všim jsem si ze to tu ma par lidi, stoji to za ty prachy? Na kolik to vyšlo celkem? Tam asi museji byt ty nejtvrdší kule že? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
antarian
|
Zaslal: pá březen 14, 2008 7:33 pm Předmět: |
|
|
Ja v tom mel zatim jen toroball precision a radeji sem koupil jinej zasobak Kulicky neustale praskali ... KATASTROFA
(co se ceny tyce tak nevim, nestalo me to nic - koupil jsem to z ameriky vpodstate zdarma ke zbrani)
kdybych za to zaplatil byl bych zrejme hoooodne moc nasranej
Pokud to chces pouzivat tak musis poridit opravdu tvrdsi kule krehke to nema rado ani trosku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Njord Pohanský Pes

|
Zaslal: pá březen 14, 2008 11:29 pm Předmět: |
|
|
Chvíli jsem ho zkoušel, a přestal jsem ho používat především proto že se docela problematicky plní, nasypat koule do cyklonu je prostě rychlejší než tohle naplnit, a také kvůli tomu že nejde vyměnit/sundat zásobník dokud v něm jsou nějaké koule, jinak to tu na kraji rozmačká nebo poškodí tak že praskne při výstřelu. Ten zásobník se hodí spíš pro kropiče s elektrykou, protože ty kule podává opravdu rychle a spolehlivě pokud se správně používá, než na military paintball. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KeXo

|
Zaslal: st červenec 30, 2008 2:18 pm Předmět: |
|
|
No urcite to chce sa s tym pohrat, dobre to vyladit a trochu si na to zvyknut. U nas co to chalani testovali tak to celkom slusne slapalo ale museli mat vela zasobnikov pekne poctivo pripravenych a natocenych, lebo pocas akcie sa s tym serkat neni ziadna zabava. Kym to vyladili tiez im v tom par gul popraskalo... a tiez to bolo na typ gulicek fajnove, vyhovovali tomu naozaj trochu tvrdsie. Ale zas ked si to pripravia a v akcii pouziju, tak to stoji za to. Trochu skoda ze su tie zasobniky take velke a bol problem ich umiestnit do nejakych puzdier na veste. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KoyoT

|
Zaslal: ne únor 15, 2009 10:04 pm Předmět: |
|
|
A na jakým púrincipu to vůbec funguje, motorek jsem tam nikde neviděl jen nějakou pružinu v tom zaobníku... fakt mi do je záhadou  _________________
KoyoT
MPC Forest
VĚČNÝ KUTIL, STAVITEL A OPRAVÁŘ
"... je dobré slyšet svoje kroky... " J. Kulhánek -Noční klub
"Když už si hraju na vojáčky, tak pořádně."
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Njord Pohanský Pes

|
Zaslal: ne únor 15, 2009 11:04 pm Předmět: |
|
|
Jako pohon tam je jen ta pružina, když to plníš tak točíš kličkou, zároveň tak natočíš tu pružinu a dovnitř naskládáš do takovího šneku/spirály za sebe kuličky. Při střelbě pak ta pružina točí tím šnekem a kuličky to cpe do zbraně. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dojc
|
Zaslal: po březen 02, 2009 6:40 pm Předmět: Q-loader |
|
|
Nevíte někdo, kde by se daly sehnat 100 rnd. tuby do Q-loaderu?
U nás v ČR už to nění tak nějak k sehnání. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
aaannz

|
Zaslal: po září 07, 2009 6:57 am Předmět: |
|
|
Ackoliv je to tu pul roku stare, tak..
pochybuju, ze se podari sehnat jakekoliv qloader casti (snad krome vyrobku jinych firem, napr. mound na MR2) jinde, nez na oficialnim eshopu qloaderu. AIC prestal dodavat obchodum a prodava vyhradne sam. Nicmene se zakazniky komunikuje, sam jsem si jej nechal z usa poslat a na zadny problem jsem nenarazil.. uvidim pri pripadne reklamaci .
A co jsem i koukal, tak objednani primo od vyrobce + postovne vyjde o tisicovku levneji, nez podle ceniku zdejsich obchodu (kdyby se dal zde sehnat). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tantal

|
Zaslal: po září 07, 2009 1:25 pm Předmět: |
|
|
To můžu potvrdit. Objednávali jsme ho v týmu dva, já po částech, protože jsem si pár dílů nahradil běžně dostupnými komponentami a kolega jeden z nabízených setů. Objednávali jsme přímo u výrobce a kvůli clu každý zvlášť. Celé dodání trvalo cca 14 dní (z toho paradoxně 10 dní Praha -> Liberec).
Sám bych se už k jinému systému nabíjení nevrátil, naprosto luxusní řešení.  _________________ Tippmann X7 Phenom, 12" JJ Edge set, MP5SD mod, Bad Karma TechT bolt, multicam, air system |
|
Návrat nahoru |
|
 |
eatless

|
Zaslal: út září 15, 2009 8:21 am Předmět: qloader rulez |
|
|
Souhlas s Tantalem. Ty co pisou o trhani kulicek a nemoznosti vyndat q-pod dokud jsou v nem kulicky sou poradný sulini a nevideli qloader system ani na obrazku, nemluve o tom ze budou mozna i teply . Technologie je luxusni, musi se to trosku postelovat, asi jako vsechno od ceho cekate spickovy vykon... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dojc
|
Zaslal: ne září 20, 2009 7:37 pm Předmět: q-loder |
|
|
Zdravím , můžete mi tedy prozradit co stálo poštovné, potřeboval bych tak 6 tub, a nevím zdali by to stálo za to. Jinak bych docela ocenil kdyby se někteří přispěvatelé vyhnuly stupidním narážkám, mě osobně pružinový systém působil nemalé potíže, takže jsem ho vyhodil a Q-tuby poháním ss motorkem.
S pozdravem Martin |
|
Návrat nahoru |
|
 |
aaannz

|
Zaslal: ne září 20, 2009 7:56 pm Předmět: |
|
|
Za 200rnd kit + SP-8 Mod + 1 tuba navic:
Shipping (U.S.P.S. Priority Mail International): $73.75 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tantal

|
Zaslal: ne září 20, 2009 8:50 pm Předmět: |
|
|
Objednáváno letos v létě, podrobnosti zde:
http://wolverines.tym.cz/q-loader.html
Osobně si nemyslím, že eatless to myslel jako stupidní narážku. Dohromady máme 5 q-loader setů s větším počtem tub a u nikoho pružinový systém problém nedělá. Proto je to bud výrobní vada kusu nebo klasický problémový element mezi zbraní a zemí  _________________ Tippmann X7 Phenom, 12" JJ Edge set, MP5SD mod, Bad Karma TechT bolt, multicam, air system |
|
Návrat nahoru |
|
 |
aaannz

|
Zaslal: ne září 20, 2009 8:51 pm Předmět: Re: q-loder |
|
|
dojc napsal: | ... mě osobně pružinový systém působil nemalé potíže, takže jsem ho vyhodil a Q-tuby poháním ss motorkem.... |
Btw. to vypada jako zajimavy napad. Nemam sice s pohonem problem, ale muzes mi k teto uprave nejake dalsi info?
Napr. nova kapacita, jaky si pouzil senzor, jestli vubec, vaha apod. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dojc
|
Zaslal: po září 21, 2009 6:58 am Předmět: q-loader |
|
|
to tantal: nepopírám že problém může být mezi zbraní a zemí, měl jsem spíš na mysli formu jakou byla věc podána.
to aaanz: mám to postavený na IONu a řídím to PICem, signál beru z oka, kapacita je stejná, jen by to šlo mnohem snadnějí zkrátit třeba na 50 kulí, váhu přesně neznám zatím jsem ve fázi prototypu, nicméně to funguje spolehlivě, pár fotek je na profilu, jinak mohu poslat na email. Rychlost bude menší než u péra, ale v pohodě to stíhá. Není tam tak dlohý transport kulí, proto je možná tuba s perem při dosazení velmi často rozmáčkla. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tantal

|
Zaslal: po září 21, 2009 7:45 am Předmět: |
|
|
Každopádně bych rád tu tvou úpravu viděl, máš někde foto k nahlédnutí? _________________ Tippmann X7 Phenom, 12" JJ Edge set, MP5SD mod, Bad Karma TechT bolt, multicam, air system |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dojc
|
Zaslal: po září 21, 2009 8:10 am Předmět: q-loader |
|
|
Bohužel, web jsem zrušil, hodím to večer na fotogalerii a dám sem odkaz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dojc
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
aaannz

|
Zaslal: po září 21, 2009 7:34 pm Předmět: |
|
|
vypada to velmi zajimave.. tohle by imho slo pekne prodat, jestli by nebyl problem s patenty AIC. Domaci vyroba tohoto je na me ale az moc hardcore.
Btw. ten ss moturek zvlada tocit i plnou 100tubou? Mi to prislo, ze to neni velmi lehce otacitelne. _________________ Spyder MR2 w/Eye, 14" HH, ACP bolt&striker, NDZ valve, Red-Dot, air system, Q-Loaded |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tantal

|
Zaslal: po září 21, 2009 8:32 pm Předmět: Re: q-loader |
|
|
dojc napsal: | http://www.fotogalerie.cz/dojc/192922-ion |
Tak to je mazec, moc hezká práce. Skoro bych řekl, že něco podobného na míň ran by mělo budoucnost.  _________________ Tippmann X7 Phenom, 12" JJ Edge set, MP5SD mod, Bad Karma TechT bolt, multicam, air system |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dojc
|
Zaslal: út září 22, 2009 6:20 am Předmět: q-loader |
|
|
Motrek to zvládá poněvadž má asi 17000 toček naprázdno a je silně zpřevodován, teď to předělávám na 11,6 v Li-pol akumulátor, ale i s 9V baterkou to šlo v pohodě. Špatné vysunování tuby kvůli bloknutý kuličce jsem řešil tak že je tam tlačítko pro reversní otáčení motoru, tudíž se všechny kule nahrnou zpátky do zásobníku. Na patent by to možná bylo, ale opravdu nejsem administrativní typ
Dík Martin |
|
Návrat nahoru |
|
 |
eatless

|
Zaslal: st září 23, 2009 3:17 pm Předmět: |
|
|
No ja si za svými poznámkami stojím. Člověk, kterej sestrojí tohle co ty Dojc, by neměl mít problém seštelovat i q-pody. team viking division jede už 2. sezonu na systemu q-loader a snad nebudu daleko od pravdy když řeknu že nám prošlo hlavněmi cca 50 000 koulí (někdy dost utrácíme ) První měsíce jsme se s tím seznamovali a ladili. Byly tam problemy, ale po drobných úpravách vše jede skvele a nikde nic... Takže buď ruce nebo opravdu vadný kusy nic mezi neni.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
|
 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|