Diskusní fórum  www.military-paintball.cz
Vítejte na sdruženém fóru paintballových klubů a přátel značkovacích zbraní, hrajících military paintball
v lesích, domech, hřištích a všude kde se sejde dobrá parta lidí, kteří si rádi zahrají
 
 FAQ   Hledat   Seznam uživatelů   Uživatelské skupiny   Registrace 
 Nastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   Přihlášení 

Pravidla diskusního fóra

 
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra www.military-paintball.cz -> Pravidla diskusního fóra
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Charlie
ADMIN


Založen: 13. 05. 2005
Příspěvky: 324
Bydliště: Chrudim

PříspěvekZaslal: ne únor 25, 2007 4:45 pm    Předmět: Pravidla diskusního fóra Odpovědět s citátem

Před přispíváním do fóra prosím věnujte několik minut přečtením těchto pravidel.

Jelikož se nám v poslední době začaly ve fóru objevovat příspěvky hlavně od mladších uživatelů, jsme nuceni zavést všeobecná pravidla.

Účel tohoto webu je myslím každému znám, ale i tak ho ještě připomenu.
Zde na tomto fóru máte možnost využít znalostí a zkušeností ostatních při řešení vašich problémů nebo dotazů a rad s paintballovým vybavením .. ať už se jedná o značkovače, technické vybavení, pomocnou výzbroj, kuličky, pyrotechniku a podobně.
Stejně tak zde můžete diskutovat o připravovaných akcích/hrách nebo se dělit o zážitky z akcích/hrách již proběhlých.

Toť na úvod .. a nyní k pravidlům, které jsme vytvořili.

• Nezakládejte nová témata pokud je váš příspěvek/dotaz již jinde zodpovězen a nebo se již řeší v jiném tématu. Zpřehledníte tak celé fórum i pro další či nové uživatele. Využijte tlačítka/linku HLEDAT a vyhledejte si to co vás zajímá než založíte nové téma.

• Pokud zakládáte nové téma, napište v „Předmětu“ výstižně o čem bude následující diskuze pojednávat. Zpřehledníte témata i pro ostatní uživatele.

• Nezakládejte témata pro účel prodeje/koupě paintballového vybavení. Od toho slouží bazar na hlavním webu.

• Nepište příspěvky do témat, které pro to nejsou určeny a držte se zavedených témat. Myslím si, že je fórum dostatečně přehledné a rozděleno podle kategorií, že by to pro vás neměl být problém.

• Nepoužívejte veřejné fórum pro řešení vašich sporů (ať už osobních nebo klubových). K tomu slouží vestavěná funkce „Zaslat PM“ (privátní zpráva, která je zaslána pouze osobě, které píšete). Popřípadě si spory řešte mimo toto fórum (na svých klubových stránkách, formou emailu, ICQ, telefonicky apod.). S tím je spojené i používání vulgárních a urážlivých příspěvků.

• Nepoužívejte veřejné fórum pro vyřízení svých osobních záležitostí s ostatními uživateli. K tomu slouží vestavěná funkce „Zaslat PM“.

• Používejte volbu u příspěvku „Citovat“ s rozvahou. Je zbytečné citovat poslední příspěvek na který okamžitě reagujete. Tato volba by se měla používat pouze v případě, kdy chcete reagovat na nějaký starší příspěvek, který je o několik řádků výše, aby bylo patrné na co odpovídáte, pokud se již řeší úplně jiné téma. A pokud už citaci použijete, zkuste ji zkrátit na vhodnou délku a nechte jen to na co reagujete.

• Nepoužívejte obsahově velké animované podpisy pod svými příspěvky. Zbytečně tak narůstá indexování tématu o další stránky. Berte to jen jako upozornění .. zatím se nám to ve fóru nestává.

• Nekomentujte příspěvky pokud bude mít vaše odpověď pro ostatní návštěvníky fóra nulový význam. Tady se hlavně obracím na mladší uživatele, kteří mají potřebu dát o sobě světu vědět. Stejně tak se zdržet komentářů pokud máte jiný názor a neuvedete k němu svoje protiargumenty.

• Nerozpoutávejte „flame war“ a ani se do ní nezapojujte. Jde o zarputilé prosazování vlastního názoru a odmítání všech ostatních .. typický příklad Tippmann vs Spyder.

• Pokud možno před odesláním příspěvku po sobě zkontrolovat gramatiku a pravopisné chyby. Někdy je opravdu problém rozluštit co chtěl vlastně básník napsat .. a věnovat opravě svých pravopisných chyb minutku nikoho nezabije. Je to vlastně vizitka vaší osoby.

• Pokud bude nějaký registrovaný uživatel dlouhodobě neaktivní, může dojít k jeho odstranění. Zejména se to týká vyloženě mrtvých účtů, které jenom blokují unikátní jméno a email.

• Nezakládejte si více účtů, zejména ne pro zmatení ostatních uživatelů.

Nedodržením těchto pravidel budou příspěvky, které nesplňují tyto kritéria vedením fóra bez oznámení přesunuty, editovány nebo bezmilostně smazány. V případě soustavného porušování budou konkrétní viníci kontaktováni „privátní zprávou“ a současně emailem a bude jim udělena důtka a takzvané „poslední varování“. V případě dalšího porušení bude viníkům zablokován přístup do diskusního fóra. Ale ne zcela .. budou mít práva pouze pro čtení, ale již ne pro psaní příspěvků. Zablokování přístupu bude platit pouze pro diskusní fórum .. logování na web www.military-paintball.cz zůstane zachováno, aby byla možnost využívat veškeré volby pro registrovaného uživatele (přihlašování na pořádané akce, vkládání fotek po akcích apod.)

Nad obsahem diskusního fóra dohlížejí následující administrátoři: Charlie, Skid, Slep, Jaroslav, Borodov, Vojtěch kteří jsou plně oprávněni zasáhnout proti uživatelům, kteří porušují výše zmíněná pravidla a jsou též oprávněni vymazat jakýkoliv nevhodný příspěvek. Svoje připomínky a žádosti směřujte na Jaroslava nebo Vojtěcha, ostatní admini zde nejsou příliš často. Pokud výše zmíněná pravidla budou shledána jako nedostatečná, mohou být dle potřeby kdykoliv rozšířena o další položky.

Toto diskusní fórum nezastává funkci zábavného fóra stejně tak i zábavného chatu, proto se tak podle toho chovejte.

Doufám, že se díky novým pravidlům podaří zachovat i do budoucna stávající úroveň diskusního fóra a že v něm najdete cenné rady a informace pro své paintballové miláčky.

CHARLIE
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra www.military-paintball.cz -> Pravidla diskusního fóra Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Design by SkaidonDesigns | Distributed by Olate