|
Diskusní fórum www.military-paintball.cz Vítejte na sdruženém fóru paintballových klubů a přátel značkovacích zbraní, hrajících military paintball v lesích, domech, hřištích a všude kde se sejde dobrá parta lidí, kteří si rádi zahrají
|
|
 |
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Jaroslav Pohanský Pes

|
Zaslal: st leden 06, 2010 12:41 pm Předmět: Krvava silnice 2010 - PP 3 denni - IV. |
|
|
vazeni, shanime pro nasi hru ktera se ma uskutecnit dne 17.4.2010 a 18.4.2010 dve jednotky po 9 lidech, ktere by se priradili k jedne z nasich skupin pro plneni ukolu vladnich vojsk. Upozornuji, ze hra je jen na jeden zivot po celou dobu hry a lide po umrti neodjizdeji domu !!! ale vyckavaji na ukonceni hry.
Scenar je velmi jednoduchy, zadne zasahovani do pribehu hry, zadne casovani jejicho plynuti, hra je jen ovladana mantinely, ktere je nutne velmi striktne dodrzovat (proto bude dana prednost tymum se kterymi je jiz osvedcena spoluprace).
Zakladnim smyslem hry je simulovat nejcastejsi zpusob fungovani vladnich i partyzanskych jednotek v bojich v neprehlednem lesnim terenu:
partyzani: maskovani taboru, napadani hlidek a kolon
vladni sily: zjistovani postaveni ukryteho nepritele, hlidkovani na dulezitych bodech, zajistovani pruchodnosti kolon
skrz prostor vede silnice, ktera je ve scenari krajne dulezita
- pomer sil 1 / 3 (idealne 9/ 27)
partyzani na jedne ze stran silnice vybuduji svuj skryty tabor (minimalni rozmery a oznaceni se stanovi), v nem musi zustavat vzdy 1/3 jejich sil dalsim jejich ukolem je napadani konvoje jedouci po silnici (bude specialne bodovano) pripadne utok na tabor vladnich sil.
vladni vojska by byla rozdelena na 3 jednotky o stejne sile, pricemz jedna z nich (rotovaly by v ukolech) by musela byt na druhe strane silnice v tabore vladnich vojsk jako zaloha, druha z nich chrani silnici a treti z nich se smi prohledavat v prostoru, kde operuji partizani s cilem najit jejich tabor
pokud by byl tabor partyzanu odhalen, bylo by teprve mozne odvolat straze ze silnice a ze zakladniho tabora pro spolecny utok na tabor
jinak jednotka vladnich vojaku nebude smet byt v prostoru partyzanu dele nez 3 hodiny a pak bude muset dojit na kraj silnice a pres celou silnici projit jako konvoj na zacatek a teprve potom do materskeho tabora
- munice 120 na cloveka
- zasobniky max 50, doporuceno mensi
- naslapne miny jen partyzani
- radiostanice jen vladni vojaci
- rozlisovaci znaky jen vladni vojaci
akce je opravdu zamerena jen na ty, kteri jsou schopni se vzit do prislusne "role" a premysleni combatentu presne v techto situacich _________________

Naposledy upravil Jaroslav dne čt únor 11, 2010 9:12 am, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Salfa

Založen: 18. 04. 2007 Příspěvky: 1211 Bydliště: Přední Poříčí, okr. Příbram
|
Zaslal: čt leden 07, 2010 6:06 pm Předmět: |
|
|
Jaroslave prosim tě kde pa by se to mělo konat?
edit: samozrejme BRDY, presne umisteni bude nalezeno v ramci zimnich cviceni _________________
www.frogman.cz
Život je boj, tak se pozabíjejte a já bych s dovolením prošel!!
mé indiánské jméno je SPÁLENÉ OUŠKO, říkejte mi tak prosím |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jaroslav Pohanský Pes

|
Zaslal: pá leden 08, 2010 11:37 am Předmět: |
|
|
super, takze vsechna mista jsou obsazena, losovani partizanske jednotky probehne nekdy do konce mesice, to uz neni tak podstatne, pripadne dopresnujici dotazy k pravidlum smerujte primo na mne, chci jen upozornit vsechny, ze z teto akce se nesmi odjet drive !!! je to dulezite proto, aby jste si cenili svych zivotu, dale je potreba opravdu neohybat natoz porusovat zadne z predepsanych pravidel, to uplne muze znicit takovou hru, prosim seznamte s tim vsechny sve lidi, zodpovedny bude vzdy velitel jednotky, veleni pro devet lidi musi byt strukturovano nejmene do dvou rovin (neni mysleno zastupce) diky za rychlost vaseho zajmu _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jaroslav Pohanský Pes

|
Zaslal: čt leden 21, 2010 9:59 am Předmět: |
|
|
tak tady mame definitivni rozlozeni sil, celkoveho veleni vladnich vojsk se ujmu ja osobne, aby jste vy holoto meli opravdu perny vikend
cleneni vladni jednotky:
Rota A - PP (Aknot, Njord, Staroch, Dominik, Svesit, Slep, Lada, Cahoun, Jaroslav) - 9 muzu
Rota B- (SPAS) - 9 muzu
Rota C- (Mastodonterus) - 9 muzu
zakerni a podli partyzani:
partyzani - PP 9 muzu, Olympic, Mara, Foxic, Setler, Vojtech, Vladik, Mihal, Ales, ík
system bodovani, presny prostor a dalsi nalezitosti budou sdeleny pozdeji _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Salfa

|
Zaslal: čt leden 21, 2010 5:23 pm Předmět: |
|
|
Jaroslav napsal: | celkoveho veleni vladnich vojsk se ujmu ja osobne, aby jste vy holoto meli opravdu perny vikend
|
Supéér to bude legrace  _________________
www.frogman.cz
|
Návrat nahoru |
|
 |
mastodont

|
Zaslal: čt leden 21, 2010 6:02 pm Předmět: |
|
|
Ty se netlem ty máš jak sem pocopil na starosti skupinu B  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Voves

Založen: 26. 04. 2007 Příspěvky: 646 Bydliště: Dobrá Voda u Březnice; Příbram
|
Zaslal: čt leden 21, 2010 6:27 pm Předmět: |
|
|
No však! Až navěkyvěků, kámen!  _________________ S.P.A.S. - Peace through superior firepower! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zidas35

Založen: 04. 06. 2009 Příspěvky: 400 Bydliště: Praha - Mariánské Lázně
|
Zaslal: čt leden 21, 2010 6:32 pm Předmět: |
|
|
mám strach, že tam budou klíšťata a tak... _________________ Vyskytl jsem se... a tak prostě jsem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Salfa

|
Zaslal: čt leden 21, 2010 7:01 pm Předmět: |
|
|
Zidas35 napsal: | mám strach, že tam budou klíšťata a tak... |
To je v pohodě, ale čuníků tam bývá dosti  _________________
www.frogman.cz
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dvorzak
|
Zaslal: čt leden 21, 2010 7:06 pm Předmět: |
|
|
Takže, bereme koření  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ík Pohanský Pes

|
Zaslal: pá leden 22, 2010 8:13 am Předmět: |
|
|
Hlavně tam bývá pár nakrklejch partizánů, věř, že ikdyž to jsou čuňata, tak na ně koření neplatí  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mastodont

|
Zaslal: pá leden 22, 2010 11:43 am Předmět: |
|
|
To je v poho je tam Mihal s Vládíkem to vyhrajem  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mastodont

|
Zaslal: pá leden 22, 2010 11:45 am Předmět: |
|
|
Čekají nás po zásahu nějaké ůkoly nebo budem moct spát na vyhrazeném místě |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jaroslav Pohanský Pes

|
Zaslal: pá leden 22, 2010 12:11 pm Předmět: |
|
|
mastodont napsal: | Čekají nás po zásahu nějaké ůkoly nebo budem moct spát na vyhrazeném místě | po zasahu jste na mrtvolisti, muzes si tam chrapat, kecat, hrat karty, opejkat burty, cist knizku, proste delat co chces krome bordelu, ktery by rusil ostatni.... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
setler Pohanský Pes

|
Zaslal: pá leden 22, 2010 6:37 pm Předmět: |
|
|
na mrtvolisti bude pod dozorem hlidace probihat doucovani cestiny
pardon za offtopic, ale treba to nektere podniti k vetsimu nasazeni  _________________
JE TĚŽKÉ BÝT DEBILEM, PROTOŽE KONKURENCE JE VELIKÁ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dvorzak
|
Zaslal: pá leden 22, 2010 6:59 pm Předmět: |
|
|
ík napsal: | Hlavně tam bývá pár nakrklejch partizánů, věř, že ikdyž to jsou čuňata, tak na ně koření neplatí  |
A co se teprve stane, až nakrklého partizána někdo střelí do pr....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Olympic Pohanský Pes
|
Zaslal: so leden 23, 2010 7:35 am Předmět: |
|
|
Žádného partizána pod mou taktovkou ani nezahlédnete,natož aby jste měli možnost nějakého střelit do pr...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ík Pohanský Pes

|
Zaslal: po leden 25, 2010 8:00 am Předmět: |
|
|
Dvorzak napsal: | A co se teprve stane, až nakrklého partizána někdo střelí do pr....  |
Bude ještě víc nakrklej, ale věř mi, že to už by jsi nechtěl vidět  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dvorzak
|
Zaslal: po leden 25, 2010 5:18 pm Předmět: |
|
|
ík napsal: | Dvorzak napsal: | A co se teprve stane, až nakrklého partizána někdo střelí do pr....  |
Bude ještě víc nakrklej, ale věř mi, že to už by jsi nechtěl vidět  |
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jaroslav Pohanský Pes

|
Zaslal: čt únor 11, 2010 9:15 am Předmět: |
|
|
takze po vcerejsi dohode mezi veliteli partyzanu a vladnich sil bylo pro akci domluveno pravidlo zdravotnika v intencich pravidel PP, tedy jeden zasah do ruky nebo nohy je mozne osetrit zdravotnikem (jeden na rotu/9 muzu) pricemz zasazeny nemuze po zasahu se pohybovat krome odplazeni se do nejblizsiho krytu ne dale nez 1,5 m nesmi strilet, muze mluvit.... velitele rot necht si zajisti oznaceni jednoho ze svych muzu paskou, partyzansky medik paskou byt oznacen nemusi, ale je nutne pred hrou tu osobu nadiktovat organizatorovi, tedy mne
dale byl pro nedostatek vhodne lokalityna Brdech definitivne zvolen jako teren prostor u Tynu nad Vltavou, kde se kona vetsinou Sever proti Jihu, dale jsem zkratil moznost pohybu vladnich vjednotek v prostoru na 3 hodiny, nebot je prostor trosku mensi nez sem puvodne planoval, zato je ale vic clenity
navrh bodoveho hodnoceni byl predan veliteli partyzanu a uvidime co ta fnukna si vyprosi za zmeny konec hlaseni _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mastodont

|
Zaslal: ne duben 18, 2010 6:33 am Předmět: |
|
|
Pánové gratuluju k parádní hře.Zasraná práce  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zidas35

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
supersonic.firestorm

|
Zaslal: ne duben 18, 2010 3:20 pm Předmět: |
|
|
mastodont napsal: | Pánové gratuluju k parádní hře.Zasraná práce  |
...spíš zasranej kopec ale akcička pěěěěěěkná _________________ ____see you in hell____
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vladik

Založen: 16. 06. 2006 Příspěvky: 466 Bydliště: Čejov, Humpolec
|
Zaslal: ne duben 18, 2010 4:30 pm Předmět: |
|
|
Zasranej život! Všechno jinak, než má být. Tato akce se jmenovala Krvavá silnice, ale její vývoj by zasluhoval přejmenování na Krvavý tábor. I když se zpočátku nám partyzánům celkem dařilo, zcela zlomové události druhé poloviny dne byly pro nás naprosto zdrcující. Ještě teď mi hrůzou vstávají 2-3 vlasy na hlavě. Naše nástrahy nefungovaly, dokud k nim nepřišel náš pyrotechnik a neexplodoval s nimi. Na závěr jsme byli všichni potupně vrženi do nepříliš hlubokého masového hrobu. Už teď cítím, jak koyoti ohlodávají kosti mého těla zetlelého...
Skvělý, ale náročný terén, skvělé počasí, skvělí spolubojovníci a bohužel i skvělý protivník. A velmi příjemné následné posezení u ohýnku. Kdo nebyl, musí litovat. Zidas, dobré fotky. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marty+

|
Zaslal: ne duben 18, 2010 4:59 pm Předmět: |
|
|
Jo jo parádní akce na které nakonec dostala asi největší záhul má bránice.
A Jaroslavovo ranní procitnutí, kdy konečně pochopil koho si to vlastně ubytoval pod střechou
Zdravím MPV
Tož kvak _________________ Politruk ŽABÍ CREWe
Taktické vybavení http://www.frogman.cz
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zidas35

|
Zaslal: ne duben 18, 2010 6:00 pm Předmět: |
|
|
Vládík: Poděkování za fotky patří hlavně Aničce... To ona je válečný zpravodaj, já se jen "vezu"  _________________ Vyskytl jsem se... a tak prostě jsem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KeXo

|
Zaslal: ne duben 18, 2010 6:07 pm Předmět: |
|
|
No pokym sa nikto nevykupal a "titanic" nesiel ku dnu, tak je dobre. Z fotiek to vyzera na skvelu akcosku. _________________ Taktické vybavení http://www.frogman.cz
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
setler Pohanský Pes

|
Zaslal: čt duben 22, 2010 7:35 pm Předmět: |
|
|
pridano par fotek partyzanskeho lezeni pred a po odstraneni tabora. omluvte snizenou kvalitu fotek, bylo to porizovano prehistorickym vybavenim a jeste clovekem, ktery neumi fotit, protoze ja byl tam dole  _________________
JE TĚŽKÉ BÝT DEBILEM, PROTOŽE KONKURENCE JE VELIKÁ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
|
 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|