Diskusní fórum  www.military-paintball.cz
Vítejte na sdruženém fóru paintballových klubů a přátel značkovacích zbraní, hrajících military paintball
v lesích, domech, hřištích a všude kde se sejde dobrá parta lidí, kteří si rádi zahrají
 
 FAQ   Hledat   Seznam uživatelů   Uživatelské skupiny   Registrace 
 Nastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   Přihlášení 

Syberia 2010 operace "Hidden Base"
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 12, 13, 14  Další
 
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra www.military-paintball.cz -> Archiv proběhlých akcí - 2010
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Hellboy



Založen: 16. 09. 2006
Příspěvky: 1904
Bydliště: Reichenau Farbenkugel Manschaft

PříspěvekZaslal: ne březen 07, 2010 9:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Po té co jsme dobyli rušičku, jsme netušili kde je pilot, ale už jsme mohli vysílat. Zespodu pod námi byla slyšet střelba, ale to mohli být i naše vlastní křídla, takže jsme jim zavolali a začali pískat na píšťalku a oni nám říklai odkud to slyší. Podle toho jsme je byli tak rychle schopni najít.

Při druhém útoku byla docela velká výhoda, že jste zratili mapu Laughing Laughing
_________________
Zbraně nezabíjejí, to Chuck Norris.
www.danielvavra.com
BT TM-15 | Solenoid V2 | TM Ripclip | Flasc Barrel | NCStar 40mm red dot + laser || Custom MR1 | Ripclip | Apex
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Wolf



Založen: 23. 03. 2006
Příspěvky: 145
Bydliště: Kuřim

PříspěvekZaslal: ne březen 07, 2010 10:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rušička to byl pěknej maglajz. Dělal sem osamocenej průzkum na křídle Rosiho zkupiny a nějak sem se prozkoumal přesně do místa kde se za pár minut spojilo DG z původním útokem na rušičku. Nevím kdo byl překvapenej víc, jestli vy nebo já Razz Každopádně obě strany došly na 10m ode mě a nikdo nečekal že tam dřepí červenej. No a já málem dostal infarkt když sem si to uvědomil. Naštěstí sem vás pár vzal sebou do pekel než ste si uvědomili co se děje Cool Měl sem adrenalinovej zážitek na celej den...
_________________
No one lives forever...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
f3



Založen: 25. 03. 2009
Příspěvky: 418
Bydliště: PROGRESSIVE PAINTBALL

PříspěvekZaslal: ne březen 07, 2010 11:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mise 1 - pod Rosim jsem byl v zádi kruhového uskupení s černou osmou a hlídali si jestli nám nevpadne někdo do zad. Posun byl jak už je psáno výše ze severozápadu na jih, na střed a potom po nahlášení problému u rušičky zase nahoru na server. Ve středu herního prostoru mě překvapilo, že nedošlo doposud k žádné přestřelce a jenom jsem dedukoval že díky našemu pomalému postupu se modří již dali do kupy a pokud nezůstávají na spodu herního pole tak už jdou v jedné tlupě směrem k naší rušičce.
Po instrukcích jít pomoc ustát rušičku jsem pořád zůstával vzadu, a když na naši "zadní - třetí" linii přišla v boji řada někdo pískl konec hry. Tady mi nepřipadlo že bysme nějak prohráli. Sice rušička v háji a s ní asi půlka našich (to jsem nevěděl) ale tohle beru že se "nedobojovalo".

mise 2 - tady jsem byl v první linii a dostal se ke smysluplné střelbě na nepřítele. Bohužel novej neodzkoušenej phenom mi jebl po pár výstřelech kuli a i když jsem hlaveň "prostřílel" tak to znamenalo, že kule lítají úplně do pr** a maximálně jsem zranil někde do těla nějakého protivníka. Potom jsem chytil ránu do zásobníku a z první linie se odporoučel dozadu s nevyužitým palebným potenciálem.
Ještě mezitím jsem chytil ránu do blembáku zepředu (čelo) a při ústupu zase do zátylku. Tady mi to dvakrát zachránilo život.
Potom projel vrtulník po cestě (většina našich už byla severně za cestou) a s pistolí jsem si tam připadal trapně a bez šance. Tak jsem hodil granát který se vrátil po nárazu do stromu zase zpátky. To mě nepotěšilo. Pár sekund nato jsem schytal ránu do těla. Volám medika ale bylo zbytečné aby k vůli mě vysoce riskoval smrt. Tak jsem se otočil čelem k zemi a zakryl tvář ať nechytnu ránu do držky a čekal za jak dlouho mě ležícího sejmou.
Někdo se smiloval a brzo mě dvěma ránama (asi pro jistotu) zastřelil. Tam jsem potom natočil pár záběrů a zvuk modré strany - viz video.

Po příchodu do kempu jsem vystřílel pistol a kupodivu to natáhlo závěr jenom na čtyři výstřely a potom ještě asi tři rány po ručním natáhnutím. Tady lituji všech co šli do hry s CO2 protože jak to zchládne, tak je to v prdeli...
_________________
Nejlepší paintball na světě ? http://www.progresivni-paintball.cz/
Vyber si svou stranu: žoldák, vědec, civil, voják [LOST]
Dobrá zpráva pro lidstvo: všichni tady zdechneme.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Wolf



Založen: 23. 03. 2006
Příspěvky: 145
Bydliště: Kuřim

PříspěvekZaslal: ne březen 07, 2010 11:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak to vypadá s bundou? Pořad nic? Doufám že se mezi nama nezačalo čórovat
_________________
No one lives forever...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
SendwiCZ



Založen: 20. 07. 2007
Příspěvky: 628
Bydliště: Zlín

PříspěvekZaslal: po březen 08, 2010 12:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Byl to fakt super důstojný začátek sezony. Už se těším na všechny další akce v letošním roce. Díky za organizaci Forestu, pozvání a vlídné přivítání Smile
Noc byla sice dramatická ale díky vydařené hře se ani není o čem bavit.

z pohledu skupiny DG v misi 1 : po startu hry jsme se vydali rychlým přesunem k místu hrubého dopadu pilota a začali pročesávat okolí. Najednou kolem Shocqa prosvištěla kulička a zase bylo ticho, říkal sem si žeby někdo omylem vystřelil? Kontroluju perimetr "hlaste nepřítele" nikdo nic...a pak někdo volá "je na stromu pozor" kouknu nahoru a on si tam fakt visí a pohupuje se. Počkali jsme až dostřílí zbraň a vyzvali ho ke spolupráci. Ke vší smůle pilota TPXko vystřelilo asi 5x takže to nebylo nadlouho. Někdo ho ale stihl mezitím trefit do ruky takže už raděi nekladl odpor a nechal se spustit. Po spuštění jsme ho odzbrojili, ošetřili a vydali se s ním na místo vyzvednutí. ŽC dostala za úkol eskortovat ho živého a chránit za každou cenu, což se nakonec podařilo téměř bez problému. Ostatní týmy nám čistili cestu a těm pár potulným červeným nedali šanci. Po polotově vyzvednutí vrtulníkem se celá naše skupina reorganizovala, vytvořila širokou rojnici a začala pročesávat les před námi ve snaze najít druhou část modrých a pomoct jak se jen dá. Protože jsme neměli vysílačky, neměli jsme tušení jaká je u nich situace. Na levém křídle jsme zaslechli střelbu, celá skupina se tedy otočila o 90stupnů a pokračovala směrem odkud doléhaly zvuky boje. Dostali jsme se do pozice, kdy byl nepřítel téměř mezi námi a druhou skupinou modrých, která ho zaměstnávala. Díky tomu jsem se mohli dostat na dostřel aniž by o nás nepřítel věděl. První 3 tanga padly bez toho aniž by o nás někdo věděl. Pak jsme byli prozrazeni a přešli do razantního útoku plného křiku pobízejícího všechny střelce dopředu. Nepřítel tlačený z více směrů se začal stahovat. Během chvilky jsme se dostali k rušičce, kterou náš ženista alias Bobr odpálil náloží. Pokračovali jsme tedy dál a umlčovali poslední odpor. Bitva byla vybojována. Piloti byli zachráněni, rušička zničena. Jako bonus kluci našli i minomet z další mise a dokonce i mapu, kterou nějaký nešťastný červený v úprku ztratil.

f3: pokud máš pocit že něco nebylo dobojováno, asi by sis měl uvědomit, že se nehrál TDM ale šlo o nějaké úkoly, které byly splněny.

mise 2 : jednoduché jako facka. Nepřítel se zakopal je třeba ho dobýt. Jak to udělat když je jich 1:1 a čekají na nás? Velení mělo jasný plán. Útok měl být proveden rychle, rázně, v úzké formaci o několika vlnách, které se vzájemně podporovaly. První linie tvořena TT a tuším raichenau, druhá tvořena bratránky a barakudou (nepamatuju si přesně kdo ke byl) třetí DG a čtvrtou si nepamatuju. Po prvním kontaktu, kdy se náš postup maličko zastavil přišly na řadu dýmovnice. To byl zážitek pro oko zeleného člověka. Křik který poháněl všechny do boje, volání o munici a skučící zraněné, kteří zoufale chtějí zpět bojovat. "DÝM!" "POČKAT NA KOUŘ!" "VPŘEEEEED!!!" , vybojovat kousek půdy, doběhnout k dýmovnici hodit ji zase dopředu, přidat další a zase "vpřeeed!" situace jak z válečného velkofilmu kterou si budu pamatovat hodně dlouho. Chvilka kdy křičím, že je potřeba posunout dýmovnici před námi na otevřeném prostoru dál, srnec okamžitě reaaguje "já to vemu" křičím na další "krýjte srnce" všeci pálí jak o život a srnec utíká a posunuje dým dál. Nepřítel se stahuje stále hlouběji. Nakonec se situace vyvíjí dobře našli jsme dělo, zajistili perimetr a ženista ho odpálil. Posunujeme linii. Přebíháme cestu a najednou si uvědomujeme, že je to minové pole. Velím stáhnout zpět. Přilítá vrtulník, posunujeme se za ním podél minového pole a obcházíme ho. V tomto hustém lesíku jsme se zasekli, docházela munice, bylo nás mín. Doplnili jsme linii a opět pokračovali v útoku. Několik obránců padlo ale stále jich bylo dost, nechale jsme tedy tento sektor menší skupině a se zbytkem jednotky jsme byli převeleni k Mastodonotvi na pomoc Rajkovi více na levé straně. Mastodont byl již u dobyté radisotanice která byla ještě před naším příchodem zničena jeho ženistou. Pokračovali jsme dál do kopce. Zbýval již pouze jeden minomet, obrana nemohla být velká tak jsme vytvořili obří kleště. byli jsme vysláni na průzkum k louce. Zjistili terén a odhalili nepřítele, který byl téměř ze všech stran obklopen jednotkami OZA. Tlačíme je k cestě, která lemovala okraj lesa - trasu kde může letět vrtulník. Vrtulník byl povolán, přijíždí a my se valíme z kopce a rozbíjíme zbytky obrany. Vidím přibíhat modré z pravého křídla zespodu i z vrchu. Udiveně sleduju tu show kolik že modrých vlastně přežilo. Byla to nádhera. Ženista odpálil poslední minomet a bylo dobojováno.

Blažený úsměv na tvářích všech a nadšené vyprávění zážitků z boje bylo slyšet odevšad. Do toho svítilo slunko a my byli zase bohatší o nové povídky k ohni v létě. Díky za to, díky MP

Wink
_________________
http://www.zona123.cz/
Taktické vybavení http://www.frogman.cz/
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
mastodont



Založen: 08. 02. 2008
Příspěvky: 1592

PříspěvekZaslal: po březen 08, 2010 7:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na to sem zapomněl když jsem se vracel z první fáze tak už měl někdo v ruce mapu červenejch. Very Happy Rosi celá vaše strana hrála dobře uvidíme příště.Doufám že modří neusnou na vavřínech a budou makat dál když se někde potkaj ve stejný sestavě.
A kde mám medaili Idea Exclamation
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zidas35



Založen: 04. 06. 2009
Příspěvky: 400
Bydliště: Praha - Mariánské Lázně

PříspěvekZaslal: po březen 08, 2010 8:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Neboj bohoušku, nějakou čokoládovou ti koupím na Matějský... nicméně měl by sis vytěsnit nějaký čas na brigádu, kdy budeme v rámci akce Z stavět mohylu vítězů věnovanou Martymu, Lukášovi a Rajkovi Razz Razz Razz
_________________
Vyskytl jsem se... a tak prostě jsem.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
foxycone



Založen: 30. 08. 2007
Příspěvky: 287

PříspěvekZaslal: po březen 08, 2010 10:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Příště dostanete na prdel Smile u rudých v alfě se musí cvičit rojnice.

Akce bylo super, až na ty naše zbraně, každou půlhodinu odešla jedna Sad (díky za půjčení jedné bouchačky, už ani nevím, od koho to bylo) dědula u piva měl pěkně nakoupeno, příště ať kasíruje někdo jiný Very Happy
_________________


"Nebojím se zemřít. Jen nechci být u toho, až se to stane."
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
marty+



Založen: 18. 02. 2008
Příspěvky: 2179
Bydliště: UH-1D

PříspěvekZaslal: po březen 08, 2010 11:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Report – Syberia 2010, operace „Hidden Base“

Přidám "strohé" hlášení o rozdělení strategii a průběhu plnění úkolu z pohledu vrchního velení.

Žoldáci / OZA
Celý kontingent byl PLUK pod velením: Zeman a marty+
Pluk byl rozdělen na dva prapory:
1. PRAPOR pod velením: Rajko, Mastodont
2. PRAPOR pod velením: Zeman, Lubano...
Prapory byli rozděleny na roty podle registračních skupin:
Velení rot:
ROTY 1. praporu – Liger, Rajko, Mastodont, Patras
ROTY 2. praporu – Lubano, Habakuk, Sendwicz, Kexo, Metud, Camel

Celá strategie byla volena co nejjednodušší s důrazem na co nejpočetnější a kompaktní celky.
Plánovat něco konkrétního dopředu nemělo význam, jelikož jsme nepočítali se spojením prakticky do konce obou misí (předpokládali jsme u rušičky silnou obranu. Proto jsme kladli velký důraz na složení a sehranost skupin a hlavně aby byly pod kvalitním velením zkušených bojových velitelů.
Počítali jsme, že budeme nuceni z kraje hry dost improvizovat a spoléhali jsme na bojové velitele a na roty se znalostí prostředí SO - LET5, RFM,....

První úkol rot po výsadku byl nebojovat případně se z boje vyvázat co nejrychleji najít další žoldáky a spojovat se do větších celků. Vzhledem ke změně scénáře organizátorem (úspora času) nám tento úkol odpadl. Takže jsme začínali ze dvou startovacích bodů jako dva prapory, kdy jsme nevěděli kde startuje ten druhý.

1.) MISE – piloti/rušička,
Strategie: Mapu jsme si těsně před hrou na Rajkův popud rozdělili rovnoběžkou na dvě předpokládané místa výsadků praporů - na části: severní a jižní. Po výsadku a zorientování se v prostoru měly prapory využít svůj početný potenciál, pokud možno manévrovat v rojnicích, netrhat se, pročesat svůj prostor, najít pilota, vyhýbat se boji a dopravit jej na místo vyzvednutí. Vlastně tak jak nám to stanovoval scénář. Rušička byla velením považována za druhotný úkol - pokud se zadaří dopravit alespoň jednoho z pilotů. Potom co nejdříve najít druhou část pluku, spojit se, vyhledat rušičku a následně ji zneškodnit.
Průběh ze strany Modrých tu již dobře popsali kluci přede mnou z obou praporů.

Údaje z GPS.
Délka 1. mise: cca 2 hodiny
Překonaná vzdálenost celkem: 5.54 km
Průměrná rychlost postupu: 3,2 km/h
Bonus 1. mise: Likvidace rušičky, likvidace, „západního“ minometu a Lubánovo nalezení mapy červených u rušičky.


2. MISE: Nalezení základny MAD a její eliminace.
Vzhledem k získání „Lubánovi mapy“ jsme měli poměrně přesné informace o pozici našich cílů a vzhledem k předchozí likvidaci západního minometu se dala zřetelněji předpokládat linie obránců a jejich koncentrace. Proto jsme rozhodli pro útok proti zhruba stejně početnému protivníku formou tří útočných vln za sebou v jednom místě obrany s krytím postupu prvních tří vln čtvrtou rotou.
Do útoku nastupovali 4 formace s odstupem 20 – 40 m za sebou v tomto pořadí: rt. RAJKO, rt. MASTODONT, rt. DG a krycí a dočišťovací rt. LUBANO.
Tady musím vyzdvihnout výbornou improvizaci a postup polních velitelů po prolomení obrany nepřítele.
To co následovalo je pro každého vyššího velitele pastva pro oči a hlavně pro uši Laughing Laughing
Údaje z GPS.
Délka 2. mise: cca 1 hodina
Překonaná vzdálenost celkem: 3,8 km (včetně cesty z mrtvoliště a zpět.)
Průměrná rychlost postupu: 3,6 km/h
Bonus: Rychlý postup, nízké ztráty, adrenalin až do konce.

Všem děkujeme za důvěru a ochotu spolupracovat.
Protivníkovi za houževnatý a fanatický boj hodný paznehtů z MAD.
Fery si kapr tohle byla fakt PECKA.
Takže úplně všem díky za úplně nejvíc výbornou hru.
Tož tak

_________________
Politruk ŽABÍ CREWe Smile
Taktické vybavení http://www.frogman.cz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
marty+



Založen: 18. 02. 2008
Příspěvky: 2179
Bydliště: UH-1D

PříspěvekZaslal: po březen 08, 2010 11:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

moche napsal:
děkuji klukům za ohleduplné a bezpečné spuštění ze stromu na zem a věřte, že příště si do kokpitu svoji stíhačky vezmu lepší gun a až zase budu někde viset ja pigi čaj, tak si Vás vezmu pár sebou Twisted Evil


Tak ten pilot (Paťa) visící vysoko na stromě to bylo fakt něco.

Tož tak
_________________
Politruk ŽABÍ CREWe Smile
Taktické vybavení http://www.frogman.cz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
marty+



Založen: 18. 02. 2008
Příspěvky: 2179
Bydliště: UH-1D

PříspěvekZaslal: po březen 08, 2010 11:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kulky kolem mě hvízdají. Doslova žeru sníh v brázdě. Vykouknu opřes okraj ďolíku na pravé křídlo a z lesa se vleče voják.
Chci na něj zařvat: "Co se táhneš kua jako chromý!
Okamžitě se vráť do první linie!"
Podívám se pozorně a radši se jen nadechnu ledového vzduchu.
Ten hoch nese sám na zádech pilota, zapadá po kolena do sněhu a pomalu se brodí v těch sračkách k nám.
Hele nevím kterej seš, ale všichni co se s ním táhli na hrbu v těch navátých závějích mají můj veliký obdiv a čokokoko medaili.
Takže i Ty Mastodonte Laughing

Tož tak
_________________
Politruk ŽABÍ CREWe Smile
Taktické vybavení http://www.frogman.cz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
camel



Založen: 04. 03. 2007
Příspěvky: 583
Bydliště: tým Leones

PříspěvekZaslal: po březen 08, 2010 3:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobrá práce Foresti. Skládám velikou poklonu. Výborně vymyšleno, organizace klapala, dokonalé rekvizity roztroušené po lese. Když se k tomu přidala skvělá prata nadšenců, tak výsledkem je skvělá akce a parádní zážitky.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Spara



Založen: 30. 07. 2008
Příspěvky: 12

PříspěvekZaslal: po březen 08, 2010 9:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Super akce a pro scénářovou militari hru jste ostatním týmum nasadili hodně vysokou laťku,prostě super......Smile A také děkuji "MLOKOVI"SmileSmile(Čolkovi) za komentář k nedělní ranní pohádce SmileSmileSmileSmile(Spongeboba) super a těším se na další akci....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mastodont



Založen: 08. 02. 2008
Příspěvky: 1592

PříspěvekZaslal: út březen 09, 2010 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele nevíte vo čem tak zarputile rudý diskutujou na svým fóru.To je nějaký podezřelý Cool
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jaroslav
Pohanský Pes


Založen: 13. 05. 2005
Příspěvky: 2004
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: út březen 09, 2010 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mastodont napsal:
Hele nevíte vo čem tak zarputile rudý diskutujou na svým fóru.To je nějaký podezřelý Cool
ale prosim te diskutujeme o tom slabym vykonu Slavie ze vcerejska Laughing Laughing
_________________
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Rosi



Založen: 29. 11. 2007
Příspěvky: 476

PříspěvekZaslal: út březen 09, 2010 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bohouši , modří moc zdílní nejsou , tak se nediv , že si povídáme jen mezi rudejma Very Happy
_________________
Lidí je jak sraček .
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
f3



Založen: 25. 03. 2009
Příspěvky: 418
Bydliště: PROGRESSIVE PAINTBALL

PříspěvekZaslal: út březen 09, 2010 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mastodont - máme záběry ze satelitu (viz video z akce). Amíkům bylo podezřelé proč se u Rychnova instaluje dělostřelecká baterie a přelet těch letadel byl také podezřelý. Já myslím že to stříleli američani.

Všechno je to ale tajný.... Smile
_________________
Nejlepší paintball na světě ? http://www.progresivni-paintball.cz/
Vyber si svou stranu: žoldák, vědec, civil, voják [LOST]
Dobrá zpráva pro lidstvo: všichni tady zdechneme.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
marty+



Založen: 18. 02. 2008
Příspěvky: 2179
Bydliště: UH-1D

PříspěvekZaslal: út březen 09, 2010 9:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co ty doklady a bunda?
Našlo se to?
Někteří sem skoro vůbec nechodí možná, že to ani nečetli.

Kolikrát přijedu z akce a některé věci (pokud nejsou mokré) ani nevybaluji až do té následující (třebas i měsíc).

Tož tak Wink
_________________
Politruk ŽABÍ CREWe Smile
Taktické vybavení http://www.frogman.cz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Fery



Založen: 24. 05. 2006
Příspěvky: 1047
Bydliště: Forest - Voděrady City

PříspěvekZaslal: st březen 10, 2010 7:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

marty+ napsal:
Co ty doklady a bunda?
Našlo se to?
Tož tak Wink

Zatím nic Sad Sad
_________________
Komunikace a spojení - Forest
Administrativní velitel Sudeta Óre
Kdo hledá řád, najde především hojnost chaosu. Chaos vždy vítězí nad řádem, protože je lépe organizován.
Filozof Li-Tin O'Wevidle
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jaroslav
Pohanský Pes


Založen: 13. 05. 2005
Příspěvky: 2004
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: st březen 10, 2010 8:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska smaznu privatni fora rudych a modrych, takze pokud tam mate nejake info co si chcete stahnou (no to asi tezko Laughing ) tak aby ste si ho zachranili
_________________
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
mastodont



Založen: 08. 02. 2008
Příspěvky: 1592

PříspěvekZaslal: st březen 10, 2010 9:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A co je zveřejnit Idea Question
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
setler
Pohanský Pes


Založen: 28. 02. 2006
Příspěvky: 380
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: st březen 10, 2010 11:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nic zajimaveho, klasicke hospodske kecy jak Slavie hrala Smile
_________________


JE TĚŽKÉ BÝT DEBILEM, PROTOŽE KONKURENCE JE VELIKÁ
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
GEorGE



Založen: 01. 06. 2006
Příspěvky: 1199
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: st březen 10, 2010 11:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Co furt máte s těma sešívkama Laughing Hráli samosebou prd, gólman byl děravej a Vlček se 2x zázračně ukopl Laughing Ale to už jsme řešili na našem RUDÉM fóru Laughing
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
kojot94



Založen: 21. 09. 2008
Příspěvky: 65
Bydliště: Polička

PříspěvekZaslal: st březen 10, 2010 12:58 pm    Předmět: souhlas Odpovědět s citátem

mastodont napsal:
A co je zveřejnit Idea Question

S tim souhlasim myslím že by dost lidí zajímalo jaké byli taktiky obou stran. Twisted Evil
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
marty+



Založen: 18. 02. 2008
Příspěvky: 2179
Bydliště: UH-1D

PříspěvekZaslal: st březen 10, 2010 1:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jaroslav napsal:
dneska smaznu privatni fora rudych a modrych, takze pokud tam mate nejake info co si chcete stahnou (no to asi tezko Laughing ) tak aby ste si ho zachranili


Ještě před smazáním, teda pokud tam nejsou nějaké choulostivé a kompromitující informace, tak bych byl také pro zveřejnění, jak bývalo do teď dobrým zvykem.
Jako Modří proti tomu nic nemáme.

Tož tak Wink
_________________
Politruk ŽABÍ CREWe Smile
Taktické vybavení http://www.frogman.cz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
No55
MG Team


Založen: 18. 01. 2006
Příspěvky: 801
Bydliště: Březová

PříspěvekZaslal: st březen 10, 2010 2:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Průměrná rychlost postupu: 3,2 km/h
Bonus 1. mise: Likvidace rušičky, likvidace, „západního“ minometu a Lubánovo nalezení mapy červených u rušičky.

Márty mohl bys mi prosím tě popsat tu mapu? jak byla zalaminována měkce tvrdě a tak? nemáte ji náhodou? Smile

Jinak koyote obrovská gratulace nejen k hře ale k tomu jménu u místních myslivců Smile Trochu to kazí ta bunda ale snad se najde... to že se mezi námi objevil zloději bych si nerad připouštěl...
_________________
Hong cuang ťeie tong - staré vietnamské přísloví, doslovný překlad zní "Máš-li deštník v prdeli, neotvírej ho!"

Vítěz ve skákání v pytli 86
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
marty+



Založen: 18. 02. 2008
Příspěvky: 2179
Bydliště: UH-1D

PříspěvekZaslal: st březen 10, 2010 3:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No55 napsal:

Márty mohl bys mi prosím tě popsat tu mapu? jak byla zalaminována měkce tvrdě a tak? nemáte ji náhodou? Smile ...


Honzo, byla to mapa čevených bez laminace jen vytištěná na obyč papíře (80gm BO) A4 na tiskárně od PC a na ní byly symboly rakety minometů, rušičky a satelitu v čevené barvě.

Po hře jsem ji dal Lubánovi na památku:-) On ji totiž našel na zemi u té antény - rušičky.
Tož tak
_________________
Politruk ŽABÍ CREWe Smile
Taktické vybavení http://www.frogman.cz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Jaroslav
Pohanský Pes


Založen: 13. 05. 2005
Příspěvky: 2004
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: st březen 10, 2010 3:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cerveni se uz vcera domluvili na smazani fora, tedy vule sve sebemrzkacstvi verejne prezentovat tu nebyla, proto jsem obe fora smazal, protoze by nebylo ani fer zverejnovat jen to modre, kterym zverejneni nevadi....
_________________


Naposledy upravil Jaroslav dne st březen 10, 2010 3:56 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
GEorGE



Založen: 01. 06. 2006
Příspěvky: 1199
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: st březen 10, 2010 3:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No to byl ale fofr, určitě si ani nikdo nestihl přečíst mé pokání Crying or Very sad No nic, pošlu to Jendovi v PM.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
SendwiCZ



Založen: 20. 07. 2007
Příspěvky: 628
Bydliště: Zlín

PříspěvekZaslal: st březen 10, 2010 4:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

škoda no...
_________________
http://www.zona123.cz/
Taktické vybavení http://www.frogman.cz/
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra www.military-paintball.cz -> Archiv proběhlých akcí - 2010 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 12, 13, 14  Další
Strana 8 z 14

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Design by SkaidonDesigns | Distributed by Olate