Diskusní fórum  www.military-paintball.cz
Vítejte na sdruženém fóru paintballových klubů a přátel značkovacích zbraní, hrajících military paintball
v lesích, domech, hřištích a všude kde se sejde dobrá parta lidí, kteří si rádi zahrají
 
 FAQ   Hledat   Seznam uživatelů   Uživatelské skupiny   Registrace 
 Nastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   Přihlášení 

WarZona 2009
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 16, 17, 18  Další
 
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra www.military-paintball.cz -> Archiv proběhlých akcí - 2009
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Rádi bychom znali váš názor na vaši případnou účast, pokud by se konala noční hra. Informace v tomto tématu.
budu hrát noční hru
52%
 52%  [ 64 ]
nebudu hrát noční hru
32%
 32%  [ 40 ]
je mi to buřt
14%
 14%  [ 18 ]
Celkem hlasů : 122

Autor Zpráva
No55
MG Team


Založen: 18. 01. 2006
Příspěvky: 801
Bydliště: Březová

PříspěvekZaslal: út září 01, 2009 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chlapci pravidla budou ještě dnes, rep od lonských se téměř neliší, časový rozvrh bude také ještě dnes.... Co se týče dvoudení akce tak pokud chce někdo jet pouze na jeden den at na to zapomene. Bylojiž půl roku aviziváno že bude dvoudenní steč s noční přestvkou takže jste měli na to dost času si to nechat projít hlavou... pak je na velitelích jednotlivých celků jak tyto jedince pokud tak nastane chtějí s námi řešit.... Cool stačí jen nahlasit postěžovat si a mi nemáma do budoucna zájem s takovým týmem/ jedincem spolupracovat.... Cool
_________________
Hong cuang ťeie tong - staré vietnamské přísloví, doslovný překlad zní "Máš-li deštník v prdeli, neotvírej ho!"

Vítěz ve skákání v pytli 86
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
No55
MG Team


Založen: 18. 01. 2006
Příspěvky: 801
Bydliště: Březová

PříspěvekZaslal: út září 01, 2009 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

WarZona 2009

Pravidla WARZONE 09

Každý účastník je povinen seznámit se s pravidly a povinnostmi při akci WARZONE 09 (dále jen akci) a plně je respektovat a dodržovat. Pokud účastník tyto pravidla a povinnosti nebude respektovat nebo se proti pravidlům proviní bude z akce vyloučen včetně celého týmu. Za tým si zodpovídá jeho nahlášený velitel.



Zákazy a povinnosti



1) Této akce se všichni účastníci zúčastňují na vlastní riziko a zodpovědnost. Každý účastník plně zodpovídá za sebe, své chování, zbraň i střely jenž byly z této zbraně vystřeleny (je povinen mít přehled o prostoru kam střílí).

2) Účastník této akce musí mít po celou dobu a na určeném prostoru dostatečně chráněn obličej a to odpovídající herní maskou, určenou k paintballovým sportům. Sluneční brýle a podobné náhražky, či sejmutí schválené ochranné masky v herním prostoru je přízně zakázáno. Prostor a čas při kterém je povinnost používat herní paintballovou masku je v mapových přílohách.

3) Poškozování cizího majetku, jakož je třeba bourání zdí, rozbíjení oken, ale i další destruktivní činnost na objektech v herní prostoru je přísně zakázána, taktéž i poškozování majetku dalších účastníků, lesníků atd. Pokud k poškození dojde, plně za něj zodpovídá účastník jenž toto poškození způsobil.

4) Účastníci této akce jsou si plně vědomi rizika jenž podstupují při vstupu do objektů v herním prostoru a vstupují do nich pouze na vlastní nebezpečí a na svoji vlastní zodpovědnost, po svém vlastním uvážení a zhodnocení rizik v objektech. Větší důraz na bezpečnost své vlastní i druhých osob musí účastník klást při vstupu do vícepodlažních objektů!

5) Pokud se během akce vyskytnou v herní prostoru osoby, neúčastnící se této akce, případě nemají chráněný obličej předepsanou maskou, je zakázáno po těchto osobách střílet paintballovými zbraněmi a používanou pyrotechnikou. Povinností každého účastníka je brát ohledy na bezpečnost těchto osob a upozornit na pohyb této „civilní osoby“ druhé účastníky hláškou „CIVILNÍ OSOBA!“ nebo „CIVIL“. Při vyzvání tohoto hesla je povinností každého účastníka jenž se nachází v dostřelu přerušit hru (hranice dostřelu je určena cca na 90 metrů) a osobu upozornit na zvýšené riziko, nahlásit přes servisní kanál organizátorům jenž ji vykážou z prostoru.

6) Oficiální komunikace a předpokládané cesty, jimž se mohou cizí osoby dostat do střetu s účastníky akce budou opatřeny informativní cedulí, jenž bude informovat osoby o zvýšeném riziku bez použití ochranné paintballové masky a hlídkou. Přesto jsou však účastníci povinni brát ohled na jejich bezpečnost viz bod 5.

7) Při pohybu v herním prostoru je zakázáno používat veškeré přenosné kryty (dveře, plechy atd.)

Cool Každý účastník je povinen mít při akci hodinky a pravidelně kontrolovat herní čas. Povinností účastníka je také seřídit si tyto hodinky dle velitelského času, jenž bude při registraci viditelně označený a dle něj se bude hra po celou dobu řídit.

9) Je zakázáno účastníkům, jenž nejsou vyřazeni soupeřem pohybovat se při hře mimo vyznačené herní prostory – mapy s vyznačeným herním prostorem jsou součástí těchto „pravidel a povinností“. V těchto mapách je povinností každého účastníka umět se orientovat. Hranice herního prostoru budou na mapě označeny domluvenou značkou..

10) Každý účastník je povinen používat ucpávku hlavně případně návlek na hlaveň a to mimo vyznačený herní prostor a při tzv. herních pauzách. Je povinen nosit jí u sebe a je povinen použít ji jak mile vstoupí do tzv. zázemí jenž je označeno jako „základní tábor“. Jeho povinností je dbát zvýšené opatrnosti ostatních účastníků a je zakázáno nosit či přenášet zbraň jinak než hlavní k zemi.

11) Povinností každého účastníka je dodržovat herní pravidla, jenž jsou níže uvedena.

12) Jakékoliv fyzické napadení jiného hráče je zakázáno.

13) Každý kdo používá přidělené vozidlo dbá pokynů řidiče a bezpečnosti sebe i ostatních. Je zakázáno házet předměty z vozidla a vyskakování za jízdy.

14) Na tzv. základním táboře je zakázána střelba!!! Zkušební střelba se provádí na předem označeném a domluveném místě!!!

15) V základním táboře je povinnen každý účastník respektovat vnitřní nařízení pro chod základního tábora.!!!

16) Po dobu pobytu nevstupujte na hlavní přistávací dráhu!!!!!
17) Pokud se dostanete do sporu s místními je vaší povinností tento spor neřešit, a odkázat je na pořadatele akce! Nikdo se s nikym nebude hádat a přenechá to laskavě na nás! díky



Herní pravidla

1 - Pravidla vyřazení hráče

1.1 Pravidla zásahu hráče střelbou
1) Hraje se tzv. na přiznání – pokud hráče kulička zasáhne a nerozbije se, zásah je platný. Pokud se rozbije tím lépe.
2) Zásah platí do celé výstroje účastníka (zbraň a zásobník, batoh atd.).
3) Zasažený hráč po zásahu zvolá „ZÁSAH“ či „OUT“ a viditelně zvedne ruku nad hlavu. Poté co je na viditelném místě, nadvakrát s rukama nad hlavou přetrhne herní kartu, jenž získal při vstupu do hry a nadvakrát roztrhnutou kartu schová do kapsy.
4) Zasažený hráč si co nejdříve oblékne reflexní vestu!
5) Přetrhnutí herní karty si musí pohlídat protihráč, jenž tohoto hráče zasáhl. Pokud hráč hrací kartu nemá, nebo ji viditelně nemůže roztrhnout poněvadž již na dvakrát roztrhnutá je, je jasné že dotyčný hráč nehraje podle pravidel a bude ze hry vyřazen.
6) Po roztrhnutí herní karty, směřuje se sklopenou zbraní co nejkratší možnou cestou k „základnímu táboru“ pro novou hrací kartu jenž ho znovu vrátí do hry.
7) Zasažený hráč nasadí na hlaveň zbraně ucpávku či návlek ihned po zásahu! (je to kvůli bezpečnosti a snáze se tak identifikuje pro ostatní vyřazený hráč, který se jde „oživit“ a nemělo by být po něm už páleno!!!!)
Cool Zasažený hráč by neměl chodit přes herní prostor mimo asfaltové cesty, je zde nebezpečí, že ostatní si ho spletou s nevyřazeným hráčem
9) Zásah platí i od vlastního spoluhráče!
10) Zasažený hráč může být přepraven do základního tábora sanitním vozem

2 - Pravidla recyklace

1) Zasažený hráč jenž se dostaví do základního tábora se znovu hlásí u registrace hráčů, kde mu byla před tím vydána herní karta. Nahlásí své jméno, číslo pod kterým je veden (zásah bude registrován v závěrečné statistice)a dostává výměnou za roztrhnutou kartu jízdenku zpět do prostoru, na své velitelské stanoviště.
2) Novou herní kartu hráči dostanou před nástupem do techniky, výměnou za kartu z registrace (jízdenku).
3) Základní tábor se neopouští pěšky.
4) Konvoj odjíždí ze základního tábora dle časového rozpisu, vždy na dané velící stanoviště.
5) Návrat do hry je okamžitě po opuštění velícího stanoviště. Než však opustí techniku musí mít řádně nasazenou ochranou masku.
6) Zásah v přepravním vozu není platný


3 - Pravidla pro munici a pyrotechniku

3.1. Pravidla pro munici
1) Munice je limitována na 120 ks kulice (50 ks zásobník 60 ks tuba 10 ks záložní zbraň).
2) Munici je možno sdílet od „mrtvol“ a spoluhráčů, vše záleží na domluvě.
3) Množství munice bude kontrolováno namátkou při vstupu do hry u přepravního vozu.
4) Veškeré kontroly provádí závozník přepravního vozu, neumožnění kontroly bude bráno jako nadstav munice = konec pro provinilce
5) Munici je možno v poli libovolně doplňovat z „erární munice“ jenž bude v přepravkách k tomu určených.
6) Erární munice bude předávána na velitelském stanovišti dle domluvy.
7) Erární munici by měl přidělovat velitel týmu, dle vlastního uvážení a požadavků.

3.2. Pravidla pro pyrotechniku
1) Jakákoliv pyrotechnika je zakázana!!!

4 - Pravidla stanoviště

4.1. Pravidla velitelského stanoviště
1) Tento bod je umístěn v herním prostoru proto je doporučeno v tomto místě nosit herní masku.
2) V takto vyznačeném bodu se nebojuje.
3) Nepřítel má do této oblasti vstup zakázán.
4) Tento bod se bere jako startovací zpět do hry (slouží jako výsadkový prostor).
5) Po překročení hranice tohoto prostoru je zásah platný.
6) V tomto prostoru lze umístit velení a jiné potřeby pro chod týmu. Je třeba ovšem zvážit dosah vysílačky.
7) Ve velitelském stanovišti bude předávána erární munice a jiné. Prostor bude vyznačen červenobílou páskou.
Cool Každý tým má své vlastní velitelské stanoviště

4.2. Pravidla dobytí stanoviště
1) V prostoru jsou rozmístěna stanoviště, jejichž přibližné místo a bodová hodnota budou označeny na přiložené mapě tak i v herním prostoru. Označení stanovišť, o která se bude „bojovat“ bude upřesněno při rozpravě
2) Při obsazení stanoviště hráč zapíše čas dobytí.
3) Měřící hodiny je zakázáno přesouvat či skrývat. Zasažený (vyřazený) bránící hráč nesmí nijak bránit útočícímu družstvu v zápisu času.
4) Počet obránců stanoviště tak i útočníků je libovolný, záleží na koordinaci každého družstva a přesunu hráčů.
5) Zahajovací čas, od něhož budou ubíhat minuty na stanovišti bude na každém stanovišti stanoven na ???

4.3. Pravidla dělostřeleckého stanoviště
1) Cílem každého družstva je držet toto stanoviště.
2) Stanoviště není bodováno, pro držící tým má výhodu toho že několikrát za hru si může vybrat budovu kterou může odstřelovat, platí i pro body v budově, takže pokud trvá dlouho atak na jednu budovu a je bez výsledku může tým toto vyřešit pomocí dělostřelectva za patřičné kooperace s vlastními útočnými jednotkami.
3) O toto stanoviště se normálně bojuje jako o ostatní stanoviště.
4) Spojení a ovládání bude zajištěno vysílačkou či mobilním tel, kterým se bude řídit palba. Pokud toto spojení z jakéhokoliv důvodu není navázáno ztrácí se tak tato výhoda (patová bojová situace kdy nikdo není u děla, nemůže někdo dosáhnout na komunikační zařízení).
5) Spojení navazuje dle svého uvážení (libovolně) servisní tým, nikoliv držitel dělostřeleckého bodu, ten pouze přijímá výzvu k zaměření.
6) U každého dělostřeleckého bodu je mapa od pořadatele, kde jsou pořadatelem označené budovy, nezaměňovat s vlastní mapou!
7) Na základě uvedeného požadavku týmu provádí Bombrteam svoji činnost

4.4. Pravidla dělostřelecké přípravy
1) Během hry mohou být týmem jenž má v držení dělostřelecký bod, vybírány budovy, které jsou zničeny dělostřelectvem včetně celé posádky.
2) Dělostřelectvo (resp. projektily) je představováno servisním týmem (bombrmeni), který ve vybrané budově postřílí hráče, kteří budovu nestihnou opustit. Zásah od servisního týmu (bombrmenů) je normálně platný, zasažený hráč se odebere do základního tábora (stejně tak jako při zásahu viz pravidla).
3) Tento tým střílí pouze v budově, a to po dobu 10 minut.
4) Zásah od bombrmenů mimo objekt je platný
5) Střílet na servisní bombr tým je zakázáno. Označení servisního týmu bude upřesněno (nejspíše reflexní vestou či páskou).
6) Zahájení akce servisního týmu bude doprovázeno píštalkou.
7) Hráči mohou uniknout pokud nejsou zasaženi, mohou se i vzdát. Bombrtým by měl vzdání respektovat a nekropit to do vzdávajících se hráčů!!!!
Cool Součástí dělostřelecké přípravy je PSOVOD. Bombrtým používá psovoda ke střelbě, zásah od psovoda je platný stejně jako od Bombrtýmu.


5 - Pravidla používání vozu

1) po vozidle je přísný zákaz střelby
2) vozidlo řídí jeho majitel, celá osádka dbá pokynů řidiče
3) vozidla slouží pouze k ůčelům přepravy recyklovaných jednotek, přepravy mrtvol do základního tábora
4) Řidič a velitel vozu jsou povinni užívat při hře ochranou paintballovou masku a nesmí jí sundat

6 – Ostatní pravidla

1) Každý hráč musí být označen barevnou páskou a číslem, které mu budou přiděleny při registraci a zařazení.
2) Je zakázáno zakrývat, strhávat označovací pásku
3) Zasažený hráč odchází z bojiště s rukou nad hlavou a se sklopenou zbraní k zemi, navlečenou reflexní vestou. Pokud je tomu jinak může být po tomto hráči dále stříleno

Při používání vysílačky mohou oba týmy používat kanály 1 – 3 červení 4-6 žlutí, kanály 7 a 8 jsou vyhrazeny jako servisní.

Přílohové mapy dostane každý zaregistrovaný hráč na místě spolu s prohlášením, že jsou mu pravidla známa a bude je plně respektovat. Mapy budou obsahovat místo startu každého družstva, vyznačení centrálního mrtvoliště a týlových bodů, přibližné polohy bodů a společně s popisem i grafické ohraničení prostoru.

Kontakt – dotazy ohledně pravidel 608 608 086 o.s. Military Game nebo vasek.simon@militarygame.cz

Prosil bych všechny, aby si pravidla přečetli, rozuměli jim a pak je používali při této hře. Upozorňujeme, že každý hráč je registrován na seznamu hráčů a pokud by se prokázalo, že úmyslně zásadním způsobem nedodržel pravidla, bude vyloučen nejen z této hry a to včetně celého týmu. Bude nám milejší menší počet hráčů jenž tyto pravidla respektují než neochočené stokusové stádo…..

Za poučení v jednotlivých týmech zodpovídají jejich velitelé…..napíšeme si před hrou menší testíkSurprised)


S těmito pravidly jsem seznámil všechny členy týmu a odpovídám za jejich dodržování.



Podpis velitele:




Podpisy členů týmu:


pravidla k vytištění budou na webovkách tak doufám že každej tým si je vytiskne a pak přinese řádně podepsaný...
Cool
_________________
Hong cuang ťeie tong - staré vietnamské přísloví, doslovný překlad zní "Máš-li deštník v prdeli, neotvírej ho!"

Vítěz ve skákání v pytli 86


Naposledy upravil No55 dne út září 01, 2009 8:52 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
No55
MG Team


Založen: 18. 01. 2006
Příspěvky: 801
Bydliště: Březová

PříspěvekZaslal: út září 01, 2009 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jaroslave ohledně pyro na aleji jak jste ji řešili? nám zase napsali do smlouvy že ji máme zakázanou....bylo to něják ofiko? Rolling Eyes
_________________
Hong cuang ťeie tong - staré vietnamské přísloví, doslovný překlad zní "Máš-li deštník v prdeli, neotvírej ho!"

Vítěz ve skákání v pytli 86
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jaroslav
Pohanský Pes


Založen: 13. 05. 2005
Příspěvky: 2004
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: út září 01, 2009 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No55 napsal:
Jaroslave ohledně pyro na aleji jak jste ji řešili? nám zase napsali do smlouvy že ji máme zakázanou....bylo to něják ofiko? Rolling Eyes

take v nasi smlouve se pyro zakazovalo, ovsem bez jakekoliv sankce, takze se pouzivala a zadny problem to neprineslo (trosku sme se poucili z megaakce AS ktera minuly rok probehla i za zajmu medii po Warzone a kde bez problemu take pyro pouzivali) takze asi tak...

jeste bych dodal ze ono je to take dost o pouzivani mozku, pokud vim tak za celych 10 hodin nase strana pouzila mozna jen dve dymovnice, vic proste nebylo treba, nema smysl hazet jak magor dymovnice jen aby neco kourilo... takze kluci priste u toho vic premyslejte Wink zvlast pri tom zaverecnem megadymeni, kdy ste zadymili zbytecne pulku Milovic Laughing
_________________
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
No55
MG Team


Založen: 18. 01. 2006
Příspěvky: 801
Bydliště: Březová

PříspěvekZaslal: út září 01, 2009 8:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Problém je že mi tam máme trochu jinou situaci, a to že máme pozemky v trvalém nájmu, takže bychom měli vycházet s pronajímatelem trochu jinak. Ikdyž je toto asi poseldní WZ v milovickém prostoru takpřeci jen mi tam nějákou dobu zustáváme a nemužem si dovolit risk nějáké nepřízně. Takže bohužel letos opět bez pyra. Confused
_________________
Hong cuang ťeie tong - staré vietnamské přísloví, doslovný překlad zní "Máš-li deštník v prdeli, neotvírej ho!"

Vítěz ve skákání v pytli 86
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Salfa



Založen: 18. 04. 2007
Příspěvky: 1211
Bydliště: Přední Poříčí, okr. Příbram

PříspěvekZaslal: út září 01, 2009 9:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No55 napsal:
Takže bohužel letos opět bez pyra. Confused

Ani bouchací kuličky? Laughing
_________________


www.frogman.cz
Život je boj, tak se pozabíjejte a já bych s dovolením prošel!!
mé indiánské jméno je SPÁLENÉ OUŠKO, říkejte mi tak prosím
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Charlie
ADMIN


Založen: 13. 05. 2005
Příspěvky: 324
Bydliště: Chrudim

PříspěvekZaslal: st září 02, 2009 11:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Honzo, můžeš trochu osvětlit .. proč a z jakého důvodu bude WZ letos v Milovicích poslední? Plánujete přesunout akci do jiné lokality .. nebo snad máte informace, že má kraj/obec s městem "duchů" nějaké plány?
_________________
C H A R L I E
Military-Paintball
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
patras



Založen: 29. 05. 2006
Příspěvky: 997
Bydliště: Náchod

PříspěvekZaslal: st září 02, 2009 11:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nevidim tu informaci o startovnem ani mapu k pravidlum ...
_________________
PBN - Paintball Military Klub Náchod - Lepší je být první v pekle než druhý v nebi ... www.paintballnachod.cz
INZERCE a PAINTBALL BAZAR na http://www.paintballnachod.cz/inzerce
A5-TPX-Carbine-K5-SGB K1-PGP-Maverick-Equalizer
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
No55
MG Team


Založen: 18. 01. 2006
Příspěvky: 801
Bydliště: Březová

PříspěvekZaslal: st září 02, 2009 11:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jsou dva důvody proč bychom to považovali za poslední akci:
1) co prosakuje z kraje tak na podzim by mělo padnout "konečné řešení" Božího Daru, nejspíše se bude jednat o rozprodej lokalit a nemovitostí, či jejich demolice, už takto je tam jakási rally dráha která by mohla narušit celou akci a pokud přibude více majitelů pronajímatelů bude technicky obtížné pronajmout prostor jako kompletní. Uvidíme co padne na kraji za rozhodní, každopádně bych rád už příští rok tuhle hru něčim oživil překopal.
2) prostor se stává čim dal tim více smetišťojidní, rád bych se příští rok vydal jinym směrem, netajim se timk dostat se přímo do vojenských prostorů, s touto koncepcí hry kde by byl daleko větší prostror, sice bez budov ale myslim že by to mohli mít také své kouzlo.
_________________
Hong cuang ťeie tong - staré vietnamské přísloví, doslovný překlad zní "Máš-li deštník v prdeli, neotvírej ho!"

Vítěz ve skákání v pytli 86
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Golda



Založen: 20. 03. 2007
Příspěvky: 465
Bydliště: TwoTowersToxic City

PříspěvekZaslal: st září 02, 2009 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo a co nějaký pravidla ohledně kulometu??Munice,váha a zásobník.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
No55
MG Team


Založen: 18. 01. 2006
Příspěvky: 801
Bydliště: Březová

PříspěvekZaslal: st září 02, 2009 12:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kulomet neni, zásobník max 50 kulí, omezení na kulici 120ks maximálně u sebe. váhově kvéry omezeny nejsou
_________________
Hong cuang ťeie tong - staré vietnamské přísloví, doslovný překlad zní "Máš-li deštník v prdeli, neotvírej ho!"

Vítěz ve skákání v pytli 86
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
sypho



Založen: 19. 06. 2006
Příspěvky: 218
Bydliště: Vrané nad Vltavou

PříspěvekZaslal: st září 02, 2009 5:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten kulomet mě osobně mrzí, ale Jeník se prostě nedal obměkčit. Zbytečně by se prý komplikovala už tak dost obsáhlá pravidla a vznikl by prostor pro ohýbání pravidel, jako sdílení munice v poli a tak... prostě prej ne Sad

Startovné bude letos opravdu vyšší a to zejména kvůli poměrně neúnosnému nájmu božího daru a také použití většího množství techniky, vozidel, apod... Zkrátka bude to 450,- nicméně podařilo se do toho nacpat aspoň jídlo na oba dva dny, takže oběd bude...
_________________
Politruk MG Smile

Nejrychlejší tátova spermie 1984
www.militarygame.cz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
foxycone



Založen: 30. 08. 2007
Příspěvky: 287

PříspěvekZaslal: st září 02, 2009 6:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

450,- ? nebylo tam minule (po srpen 17, 2009 3:44 pm Předmět: Registrace na WZ09) 350,- ?! Smile to už stojí jak festák, no co, je to jednou za rok Smile
_________________


"Nebojím se zemřít. Jen nechci být u toho, až se to stane."
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
marty+



Založen: 18. 02. 2008
Příspěvky: 2179
Bydliště: UH-1D

PříspěvekZaslal: st září 02, 2009 6:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na vícedenní akci tohoto charakteru je 450,- optimum.
Za nás OK Smile
_________________
Politruk ŽABÍ CREWe Smile
Taktické vybavení http://www.frogman.cz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
foxycone



Založen: 30. 08. 2007
Příspěvky: 287

PříspěvekZaslal: st září 02, 2009 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No dit nic neříkám, My to taky dáme Very Happy
_________________


"Nebojím se zemřít. Jen nechci být u toho, až se to stane."
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
No55
MG Team


Založen: 18. 01. 2006
Příspěvky: 801
Bydliště: Březová

PříspěvekZaslal: st září 02, 2009 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bihužel největší pecka neni letos nájem ale technika samotná. Jsou tam nakalkulovány 4 uazy,jedno překvápko, z teho něco má řidič na udržbu auta a pak na benál. Ikdyž se to nezdá kluci loni během jednoho dne natočili 130km na jedno auto po prostoru tudíž počítám že letos to vyjde 2xtolik po dobu dovou dnů, do teho se samo počítá phm na dojetí do prostoru.... Confused
bphužel se do toho také promítá i absence grantu MO.... Confused
_________________
Hong cuang ťeie tong - staré vietnamské přísloví, doslovný překlad zní "Máš-li deštník v prdeli, neotvírej ho!"

Vítěz ve skákání v pytli 86
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Cactusius



Založen: 22. 05. 2006
Příspěvky: 164

PříspěvekZaslal: st září 02, 2009 7:23 pm    Předmět: kulomety Odpovědět s citátem

Jeníku... s těmi kulomety dělaš chybu... myslím že jich až tak moc nebude. Jestli jich dokupy bude 5-7 dle pravidel kulometů na každé straně tak je to moc. At se ti každý přihlásí kdo to bude dělat a je to...
zjistíš že většinu budeš znát a neudělá kopanec proti pravidlům. Stačí tyhle lidi vzít bokem proškolit je co smí a nesmí a je to.
_________________
In vino veritas....in pivo taky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mlaďas



Založen: 17. 10. 2008
Příspěvky: 548

PříspěvekZaslal: st září 02, 2009 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky se mi Jenika nepovedlo ukecat. Sad Ze prej sem idiot... Laughing
_________________
http://www.pohanskypes.cz/
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Chico



Založen: 15. 05. 2007
Příspěvky: 245
Bydliště: grupe: S.P.A.S.

PříspěvekZaslal: st září 02, 2009 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

foxycone napsal:
450,- ? nebylo tam minule (po srpen 17, 2009 3:44 pm Předmět: Registrace na WZ09) 350,- ?! Smile to už stojí jak festák, no co, je to jednou za rok Smile


Kdo chce jet, tak startovný skousne a rád zaplatí, aspoň si někdo rozmyslí bejt jen na jeden den a druhej jet domu Twisted Evil (ale snad nikdo takovej nebude)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Salfa



Založen: 18. 04. 2007
Příspěvky: 1211
Bydliště: Přední Poříčí, okr. Příbram

PříspěvekZaslal: st září 02, 2009 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TA technika prostě má své kouzlo a na to překvápko jsem teda zvědavej Rolling Eyes Laughing
A když si to vezmete tak na den to máte 125 Kč to je v pohodě a ještě tam mátte gábl. Takže já myslim že nejni co řešit. A taky budete mít vstup do Cinestaru zdarma takže další plus (běda ti Kanče jestli to nebude Twisted Evil ). Ať to dopadne jak to dopadne už se těšim Smile
_________________


www.frogman.cz
Život je boj, tak se pozabíjejte a já bych s dovolením prošel!!
mé indiánské jméno je SPÁLENÉ OUŠKO, říkejte mi tak prosím
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
EDA



Založen: 11. 01. 2007
Příspěvky: 69

PříspěvekZaslal: pá září 04, 2009 12:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chci se zeptat jak je to s tím vypárováním jak psal Jaroslav jestli je to možné a nebo je striktně dáno, že hráč musí bejt na dva dny jinak nemá šanci.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Starous



Založen: 16. 10. 2007
Příspěvky: 2
Bydliště: Olomouc

PříspěvekZaslal: pá září 04, 2009 2:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

450,- je dobrý pokud se ale ke mě to jídlo dostane Embarassed
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
No55
MG Team


Založen: 18. 01. 2006
Příspěvky: 801
Bydliště: Březová

PříspěvekZaslal: pá září 04, 2009 6:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Program akce

25.9. Pátek:

16:00 - příjezd do prostoru, registrace týmů

18:00 - 18:20 - slavnostní zahájení akce Surprised)

18:30 - 20:00 - registrace týmů, týmová porada, příprava výstroje

24:00 - večerka

26.9. Sobota

7:00 - 8:00 - registrace týmů

8:00 - rozprava, upřesnění pravidel (všichni si prostudují pravidla!)

8:30 - odchod na startovní pozice

9:00 - zahájení první části hry (zvukový signálem)

19:00 - ukončení první části hry (zvukový signálem)

19:30 - první výsledky bitvy, týmová strategie na druhou část bitvy

20:00 - promítání promovideí jednotlivých týmů, filmů

24:00 - večerka

27.9. Neděle

7:00 - rozprava, týmová strategie

7:30 - odchod na startovní pozice (prohození stran)

8:00 - zahájení druhé části hry (zvukovým signálem)

18:00 - ukončení druhé části hry (zvukovým signálem)

18:30 - vyhodnocení výsledků

19:00 - promítání videí, volná zábava

28.9. Pondělí

9:00 - zhodnocení a oficiální zakončení akce WZ09

9:30 - likvidace tábora, kdo chce může ještě hrát v prostoru.


Poprosil bych Václava at se tady domluví s adminama o vytvoření privátních for... Exclamation
_________________
Hong cuang ťeie tong - staré vietnamské přísloví, doslovný překlad zní "Máš-li deštník v prdeli, neotvírej ho!"

Vítěz ve skákání v pytli 86
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
fremen



Založen: 17. 08. 2006
Příspěvky: 243
Bydliště: Reichenau an der Knieschna

PříspěvekZaslal: pá září 04, 2009 7:14 pm    Předmět: účast Odpovědět s citátem

tak to je mi líto na to prostě nemám výbavu a týhle akce se prostě musím vzdát...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
BR4DeK



Založen: 07. 08. 2006
Příspěvky: 431

PříspěvekZaslal: so září 05, 2009 10:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Už se těším =)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
sypho



Založen: 19. 06. 2006
Příspěvky: 218
Bydliště: Vrané nad Vltavou

PříspěvekZaslal: so září 05, 2009 10:55 am    Předmět: Re: účast Odpovědět s citátem

fremen napsal:
tak to je mi líto na to prostě nemám výbavu a týhle akce se prostě musím vzdát...



Myslíš padesátku zásobník nebo spacák? Very Happy
_________________
Politruk MG Smile

Nejrychlejší tátova spermie 1984
www.militarygame.cz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
fremen



Založen: 17. 08. 2006
Příspěvky: 243
Bydliště: Reichenau an der Knieschna

PříspěvekZaslal: so září 05, 2009 11:56 am    Předmět: Re: účast Odpovědět s citátem

sypho napsal:
fremen napsal:
tak to je mi líto na to prostě nemám výbavu a týhle akce se prostě musím vzdát...



Myslíš padesátku zásobník nebo spacák? Very Happy



nikde nepíšete o možnosti naplnění vzduchu,tudíž druhej den nebudu mít čím honit kule v laufu,keci typu on ti jí někdo foukne,to neberu,nefoukne já pojedu domů a celý RFM vyřadí nějakej lulan z military scény jako se to stalo hroch týmu:::::to odmítám riskovat
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zidas35



Založen: 04. 06. 2009
Příspěvky: 400
Bydliště: Praha - Mariánské Lázně

PříspěvekZaslal: so září 05, 2009 2:02 pm    Předmět: Re: účast Odpovědět s citátem

fremen napsal:
sypho napsal:
fremen napsal:
tak to je mi líto na to prostě nemám výbavu a týhle akce se prostě musím vzdát...



Myslíš padesátku zásobník nebo spacák? Very Happy



nikde nepíšete o možnosti naplnění vzduchu,tudíž druhej den nebudu mít čím honit kule v laufu,keci typu on ti jí někdo foukne,to neberu,nefoukne já pojedu domů a celý RFM vyřadí nějakej lulan z military scény jako se to stalo hroch týmu:::::to odmítám riskovat


Je mi sice do toho velký kulový, ale to že nikde nebylo nic napsáno o plnění vzduchu přeci neznamená, že tam nebude. A upřímně, ještě se mi na žádné z akcí nestalo, že by se nenašel někdo, kdo by mi dofoukl bombu.
Co se týká Hrochů, jsou to fajn lidi, alespoň ti, se kterými jsem se poznal a taky mě zamrzela ona smršť negativních ohlasů kvůli posranýmu jídlu. Nicméně je fakt, že se to dalo řešit i trochu jinak na místě a tomu trapasu předejít.
P.S. Ten "lulan" mě přišel trochu zbytečný.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
sypho



Založen: 19. 06. 2006
Příspěvky: 218
Bydliště: Vrané nad Vltavou

PříspěvekZaslal: so září 05, 2009 3:53 pm    Předmět: Re: účast Odpovědět s citátem

fremen napsal:
sypho napsal:
fremen napsal:
tak to je mi líto na to prostě nemám výbavu a týhle akce se prostě musím vzdát...



Myslíš padesátku zásobník nebo spacák? Very Happy



nikde nepíšete o možnosti naplnění vzduchu,tudíž druhej den nebudu mít čím honit kule v laufu,keci typu on ti jí někdo foukne,to neberu,nefoukne já pojedu domů a celý RFM vyřadí nějakej lulan z military scény jako se to stalo hroch týmu:::::to odmítám riskovat



Poslyš Fremene, neházíš svojí vzduchem honěnou flintu do žita moc brzy? Co takhle se tady na fóru třeba pozeptat jestli tam náhodou někdo nepoveze bombu? Třeba se poštěstí... Nejanči a rozhoď sítě Very Happy
_________________
Politruk MG Smile

Nejrychlejší tátova spermie 1984
www.militarygame.cz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Hellboy



Založen: 16. 09. 2006
Příspěvky: 1904
Bydliště: Reichenau Farbenkugel Manschaft

PříspěvekZaslal: so září 05, 2009 5:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, já sám proti dvoudenní akci nic nemám a mám v plánu tam být na oba dny, ale pokud opravdu platí, že je to na dva dny, nebo vůbec, tak by to tady opravdu chtělo napsat velkým písmem a bohužel mám pocit, že tam od nás pojedu jen já a to ještě v neděli ráno zkolabuju a bude Smile A sice netuším, kolik lidí se už zaregistrovalo, ale mám pocit, že to s náma nebude taková vyjímka, většina lidí prostě na dva dny nemůže a pokud je to buď a nebo, tak nepřijedou.
_________________
Zbraně nezabíjejí, to Chuck Norris.
www.danielvavra.com
BT TM-15 | Solenoid V2 | TM Ripclip | Flasc Barrel | NCStar 40mm red dot + laser || Custom MR1 | Ripclip | Apex
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra www.military-paintball.cz -> Archiv proběhlých akcí - 2009 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 16, 17, 18  Další
Strana 6 z 18

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Design by SkaidonDesigns | Distributed by Olate