Diskusní fórum  www.military-paintball.cz
Vítejte na sdruženém fóru paintballových klubů a přátel značkovacích zbraní, hrajících military paintball
v lesích, domech, hřištích a všude kde se sejde dobrá parta lidí, kteří si rádi zahrají
 
 FAQ   Hledat   Seznam uživatelů   Uživatelské skupiny   Registrace 
 Nastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   Přihlášení 

MPCC 2009
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Další
 
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra www.military-paintball.cz -> Archiv proběhlých akcí - 2009
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
f3



Založen: 25. 03. 2009
Příspěvky: 418
Bydliště: PROGRESSIVE PAINTBALL

PříspěvekZaslal: po srpen 10, 2009 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hoši - je to můj názor/pocit a zbytečně vás to sere. Ten den byl dobře strávený - dal jsem 100% a 30% dolů za nevyužitý potenciál. Hrál jsem nejlépe jak mohl. Překvapuje mě ale jak těžíte dobrý pocit z toho, že se vlastně na D nic pořádného z naší strany neuhrálo a tím pádem jste tam kdesi spinkali.

No ještě pár komentářů napíšu, protože bě to baví Cool .

Hellboy - jestli ti to bodování pořád vrtá hlavou tak zatlač na organizátory ať zveřejní detaily.

Jak jsem psal jinde, vy jste kromě středu nic jiného nedobyli. A na středu nebyly všechny kontrolní body. Pokud vím levý les byl vaše výchozí postavení. Z něj jste se nikam neposunuli. Pravý les kde se bojovalo jste oproti počáteční linii také moc nepokročili. Je to tak? Takže zdání klame.
_________________
Nejlepší paintball na světě ? http://www.progresivni-paintball.cz/
Vyber si svou stranu: žoldák, vědec, civil, voják [LOST]
Dobrá zpráva pro lidstvo: všichni tady zdechneme.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
SendwiCZ



Založen: 20. 07. 2007
Příspěvky: 628
Bydliště: Zlín

PříspěvekZaslal: po srpen 10, 2009 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pro vsechny : akce byla super, zmena oproti nasim HCMP akcim kdesme si poradne zastrileli. Zakopova valka byla nastolena opravdu na 1000procent a mel sem dojem realu. Nekde se proste nedalo hnout. Organizatorum patri dik pac MPCC opet splnilo co se od nej ocekavalo a mylsim ze se spousta lidi dobre pobavila. Od toho ta hra je. Jak je ale videt nekteri jeli jen vyhrat a pocitat body a pak se tady posmivat na foru viz predator.

predator sk : MPCC je od toho ze lidi prijedou pobavi se, sprateli se, zahrajou si a treba popijou. Mam dojem ze vyste prijeli jen vyhrat a pak se tady s tim jeste pul roku vytahovat. Nech si tady ty svoje dojmy prosimte pro ty ktere to zajima. My tady nepotrebujem poslouchat namachrovane kecy o nejaem nevylezani z lesa. Utocili sme na vsech frontach a dostavali naprdel, utocili znova a dostavali naprdel, semtam se neco povedlo semtam ne. Ale uvedom si ze krome vseho povedeneho utoku na stred z ktereho uz bylo jednoduche ovladnout celou piskovnu ste taky nic moc nedokazali. Kazdy vas pokus o utok na nse pozice v lese byl potlacen stejne tak jako nase utoky na vase pozice takze ty tuny mrtvych modrych a posmesku cervenych je jen dusledek tohoto.

Co se tyce taktiky, ze zacatku sme to proste podcenili a dostali to od vas vyzrat, branilo se na vasi strane opravdu tvrde a bylo videt ze fungujete.

K bodovani, asi si neuvedomujes ze sice ste drzeli piskovnu ale tam bylo asi 6 nasich bodu, my meli 2 vase body v lese u nas "za hnojem" a kexo vam prepsal nekolik vasich bodu. To co udelal je, ze vykompenzoval bez jeidneho vystrelu ztraty nasich velkych palpostu na kterych ste se smazili do konce hry.

Co se tyce vasi organizovanosti tak to klobouk dolu, Koyot to opravdu zvladl na vybornou a bylo videt ze tahnete za jeden provaz. Tady mam moc vitek i k modrym. Kdyz sem stal na mrtvolisti a potreboval k sobe 19 lidi aby sme se mohli vratit do hry a kricel kdo jde tak se zvedlo cca 5 kusu a my sli v 6ti misto ve 20. Meli sme taky dost teamu ktere nemaji zkusenosti s timto typem hry a u neterych jedincu snad ani moc zkusenosti s PB. Na videu jde videt pokus o utok na pozioce za hnojem a lidi vybehli jen pred les 5metru zastavili se na otevrenem terenu a zacali strilet jako na speedu. Jak chces potom neco vyvalcit?

Musim ale pochvalit kluky z polska. Ti fakt makali,hrali vyborne, koordinovane a byla to dost velka opora modrych.

Vlajka byla za 300bodu (visela na sterku kde loni probihal briefing primo vedle cerveneho koliku takze na vasem uzemi a nevim co tady kdo potom resi) a my vam ji proste vzali v regulernim case. Kdybysme ju nemeli tak ste vyhrali od 200bodu (tzn vyhrali sme o 100tusim) takze zase tak hrozne rozdily tu nebyly. Jen pro poradek...Snad je to spraven to score atd...Na skore neledte. Dulezite je jeslti ste si odnesli pekne zazitky. Ja teda ano.
_________________
http://www.zona123.cz/
Taktické vybavení http://www.frogman.cz/
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
KoyoT



Založen: 26. 09. 2005
Příspěvky: 1239
Bydliště: Lihomyšl

PříspěvekZaslal: po srpen 10, 2009 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kurva chlapi jste jak malý děcka... se takhle hádat, mě se to líbilo tak mi to i sobě nekazte, ok?
myslím, že kdyby se prohodily strany, dopadlo by to možná stejně, modří by drželi pozice na pískovně a pokoušeli se protlačit na jihu lesem... to jsme zkusili ale opevnění bylo dle Rajka fakt dobrý, takže jsme se s velkýma strátama stáhli... na druhý pokus pak už nebyli lidi, páč se mi porad nedostavalo asi 20 lidí!!! kde sakra byli bůh ví Sad a že tam někdo chrápal to mi sakra ani neříkejte!

já bych asi taky posílal lidi na jižní křídlo a pískovnu bych nechal plavat, i když myslím že jeden koordinovanej velkej útok o 40-50 lidech pod mlhou na severní lesík by asi obranu taky smetl, už jen muničně... ale to je teorie... kolik modrých šlo na ten největší útok na lesík?...

Kdo velel u Modrých?...

Kudy se podařilo Kexovi proplížit?... určitě kolem školky, že jo?...
_________________

KoyoT
MPC Forest

VĚČNÝ KUTIL, STAVITEL A OPRAVÁŘ

"... je dobré slyšet svoje kroky... " J. Kulhánek -Noční klub
"Když už si hraju na vojáčky, tak pořádně."


Naposledy upravil KoyoT dne po srpen 10, 2009 9:40 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
SendwiCZ



Založen: 20. 07. 2007
Příspěvky: 628
Bydliště: Zlín

PříspěvekZaslal: po srpen 10, 2009 9:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Utoku v lese z nasi strany na levo velel Zeman v danou chvilku. Byl to nejpovedenejsi utok ale stejne sme neprotalcili. Cervenaci byli sakra dobre zakopani a meli tam lidi. Dym by byl krasny ale v lese bohuzel zakazany...
_________________
http://www.zona123.cz/
Taktické vybavení http://www.frogman.cz/
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Rajko



Založen: 18. 10. 2006
Příspěvky: 1849

PříspěvekZaslal: po srpen 10, 2009 9:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kexo to prej prolezl hned na začátku v tom velkém zmatku kdy se Predátoři pokoušeli o tu pískovou pevnost to tam bylo dýmu a rachotu že se protáhl pěkně středem pískovny
A co se zákazu dýmu v lese týká tak ten se dal celkem snadno obejít stačilo hodit 2 voskovky na pískovnu a vítr co celej den foukal to nahnal směrem k nám do lesa takže když jsme se jednou lehce a podruhé intenzivněji pokoušeli o vyřazení bunkru modrejch na kraji lesa vždycky jsem pak trnul aby nám zkrz tu mlhu nepřišel někdo naproti Laughing
Jinak zakopaný kluci byli slušně ale při tom vašem velkém útoku nám to bylo celkem prd platný protože už jste nám ty naše bunkry obsadili skoro všechny tam při nás stálo hlavně štěstí že byli v tu dobu kousíček od nás tak vydatné posily které modrásky zatlačili pěkně zpátky tam kam celej den patřili Laughing Hlavně teda kluci z MG ty tam přilítli jak velká voda úplně první Laughing
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
SendwiCZ



Založen: 20. 07. 2007
Příspěvky: 628
Bydliště: Zlín

PříspěvekZaslal: po srpen 10, 2009 10:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kexo prosel tusim spodkem podel te cesty nebo ne?
_________________
http://www.zona123.cz/
Taktické vybavení http://www.frogman.cz/
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Hellboy



Založen: 16. 09. 2006
Příspěvky: 1904
Bydliště: Reichenau Farbenkugel Manschaft

PříspěvekZaslal: po srpen 10, 2009 11:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podívejte, já nechci nikomu nic kazit, bavil jsem se dobře a chápu, že organizátoři mají teď spíš starosti s úklidem a dalšíma sračkama, ale na druhou stranu pravidla jsou pravidla a tam o žádné vlajce za 300 není ani slovo. TEČKA. Nejde mi o žádný počítání a vítězství za každou cenu, stejně jsem půl dne nehrál, takže by ani nebylo moje, jel jsem se bavit zabojovat si a to se taky stalo, ale tady jde o princip.

Jestliže se mění pravidla v průběhu hry a pak se to odmávne, že na výsledku nezáleží, nebo že někdo neumí prohrávat a podobnejma kecama, tak nechápu proč vůbec nějaký pravidla jsou, když na tom vlastně nezáleží.

Vyhlašovalo se to před hrou, že se mění pravidla? Nebo v průběhu hry? Já sem nic takovýho nezaregistroval a nevím o nikom z červených se kterými jsem hrál, že by o tom věděli.

Pořád doufám, že jsem něco neslyšel a všechno je jak mělo být a v tom případě rád přiznám, že jsem idiot.
_________________
Zbraně nezabíjejí, to Chuck Norris.
www.danielvavra.com
BT TM-15 | Solenoid V2 | TM Ripclip | Flasc Barrel | NCStar 40mm red dot + laser || Custom MR1 | Ripclip | Apex
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
mastodont



Založen: 08. 02. 2008
Příspěvky: 1592

PříspěvekZaslal: po srpen 10, 2009 11:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SendwiCZ napsal:
kexo prosel tusim spodkem podel te cesty nebo ne?

Ne mi se ho po hře s Rajkem ptali a bylo to středem pískovny.Bylo nám divný kudy to prošel protože cestu okolo lesní školky sme hlídali od startu.Čekali jsme nějakou čertovinu od TT Legion no a oni z nás udělali voli na středu,moc pěkná epizodka Very Happy .
A snad jenom poznámka hádáte se tu jak malí děcka místo toho abyste si užívali pocitu ze hry.Akce se podle všeho líbila a těch pár prkotin se tu řeší jak celosvětovej konflikt.Kluci kteří tohle pořádali dali přece jasně najevo o co půjde s tím do toho každej šel protože Caporeto 1917 je celem jasně daný a pánové válka to byla parádní,tak nepruďte a nekažte dojem ostatním prosím. Cool
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Proba



Založen: 14. 05. 2007
Příspěvky: 31
Bydliště: Boskovice

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2009 12:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Aspon doufam ze vam vsem chutnal gulas a komu nechutnal dostane priste suchej chleba. Cool
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
camel



Založen: 04. 03. 2007
Příspěvky: 583
Bydliště: tým Leones

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2009 12:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nekamenujte mně, do 18:00 v neděli jsme vše uklízeli, např. jsme ve dvou lidech vysypávali ty obrovský modrý pytle od kanadské čočky použité na bunkr v lesíku červené strany a zasypávali vykopaný okopy v lese abysme dostali povolení na hru i na zimu a na příští rok (v lese bylo kopáno v blízkosti modrého kontrolního bodu č. 8 naproti hnojišti a v blízkosti kontrolních bodů č. 5 a 6 červených), dneska jsem do práce vstával v pět a domů dojel ve 20:00.

Pánové proč myslíte že jsme ty vlajky před hrou vyvěšovali? Smile To byl tajný bonusový úkol pro obě strany, sdělený hlavním velitelům stran ve stejný čas (16:15 hodin), který měl napomoci jakékoliv straně (nejen modrým) zvrátit výsledek na svoji stranu. Navíc, když jsem tento úkol osobně sděloval Koyotovi, vypadalo to že už pozice kolem Italské vlajky rudá strana dobyde, aniž k tomu Koyot vydá pokyny. Tento tajný úkol jsme již v při plánování hry (nikoliv až při ní) vymysleli pro oživení hry unavených bojovníků v její závěrečné fázi a k případné motivaci prohrávající strany (tehdy jsme nevěděli zda někdo bude výrazně prohrávat, ani která ze stran bude prohrávat, navíc tehdy nebyli lidi rozhození na protistrany).
Vlajka byla za 300 bodů (tedy necelá třetina), max. možný získaný počet za držení 20 kontrolních bodů (dále jen KB) za celou dobu hry byl 1080 bodů (jeden bod za 10 minut). Mrtvoly byly za mínus jeden bod za mrtvolu. Předpokládám, že pro příští hru změníme bodová ohodnocení aby to vyváženěji odráželo celou hru.
Trošku se omlouvám, dneska jsem všechny listy znovu přepočítal s kalkulačkou a zjistil jsem, že bodový rozdíl (nehovořím o herním rozdílu) byl o něco těsnější - při sobotním večerním sčotu jsem totálně vyčerpán prohodil bodový zisk za KB č. 1 modrých (KB modrých blíže modré strany uvnitř pískovny) čímž modří v konečném součtu v sobotu původně získali o něco více bodů Embarassed , ale na celkový výsledek součtu všech bodů to vliv nemělo. Ale když jsem to zjistil, polil mě pot.

Modří po dobu hry získali za držení nepřátelských KB celkem 187 bodů, za držení vlastních KB celkem 794 bodů, vrácených modrých do hry bylo celkem 285 plus splnili bonusový úkol (vlajku), což činí konečný součet 996 bodů. Modří měli celkem 11 KB, kterých se protivník netknul.

Rudí po dobu hry získali za držení nepřátelských KB celkem 286 bodů, za držení vlastních KB celkem 893 bodů, vrácených rudých do hry bylo celkem 210, což činí konečný součet 969 bodů. Rudí měli celkem 13 KB bez ztráty květinky.

Kexova záškodnická činnost bez jediného výstřelu (předpokládám) protivníkovi ubrala celkem 88 bodů na celkem 4 kontrolních bodech (předpokládám dle zápisů) a dle posloupnosti zápisu časů zřejmě prošel liniemi rudých někdy před 10:00 hodinou okrajem lesa pod zákopy (na jihozápadní straně hranice). Zápisy jsou od sebe časově vzdáleny po cca půl hodiny, při vzdálenosti bodů od sebe cca 100 - 200 metrů.

Co se týče "výbuchu muničního skladu", já jsem zásoboval rudou stranu, dle mé informace výpadek přísunu munice postihnul obě strany (pokud ne, nechť mě pořadatelští výdejci munice pro zásobovače modrých opraví), spočíval v tom, že v 11:30 bylo poslední fasování munice pro střelce, další fasování pro střelce proběhlo ve 13:00 (mezitím jen malá dodávka pro kulomet, kdy další munice pro kulomet byla připravena a nevyzvednuta), od 13:00 hodiny jsme vydávali munici pro střelce i kulometčíky víceméně plynule. To že rudí neodebrali celkem tři krabice kulí pro střelce bylo zaviněno tím, že si pro ni už v 16:00 hod. nepřišel zásobovač č. 3, v 16:30 si ji tuším vzal zásobovač č. 2 a ač jsem zásobovačům sdělil že v 17:30 dostanou další munici tak už si pro ni nikdo nepřišel. Doplňuji, že protože zásobovači nestíhali dodávat munici, oproti půvpdně vyhlášeným pravidlům došlo k drobné změně a od cca 10:00 - 10:20 hodiny se recyklovaným bojovníkům vydávala minimální zásoba cca 50 kulí na osobu - to na obou stranách (dle toho jak to vyšlo do zásobníku zbraně, či do sumky - válka je svině). Tak jako tak klobouk dolů před všema, kdo vydrželi se s těma bednama táhat.

Připraveno bylo pro každou stranu 72 pytlů kulí pro střelce a 28 pytlů kulí pro kulomety, navíc byla přichystána nepoužitá rezerva 32 pytlů (cca 50 na 50) pro každou ze stran.

Trošku mě rozesmutnilo zjištění, že na straně modrých v lese, plus mínus naproti lesíku červených (naproti hnojišti), údajně došlo k používání kulometné munice ve zbraních střelců s odůvodněním že jinou munici zásobovači nepřinesli. Toto jsem slyšel od jednoho z nezařazených hráčů s tím, že to tak dělali všichni okolo. Zřejmě jsme podmínku nezaměňování kulometné munice a munice pro střelce opomněli zdůraznit na brífinku před hrou, že je to striktně zakázáno.

Ti co sbírali už vystřelené kule doufám sbírali jenom ty oranžové, pokud nebyli kulometníci Smile.

Mě osobně nedostatek munice docela překvapil, neočekával jsem, že budou vedeny až tak intenzivní přestřelky.

Co se týče guláše a Hrochů, došlo trošku k chybě v komunikaci, chápu že někoho vyvede z míry dozvědět se, že guláš byl chvíli před jeho příchodem odnesen z mrtvoliště/skladu na frontovou pozici. Ale hlasitý vulgární komentář nastalé situace mi přišel zbytečný, nadto okamžité otočení na patě a zmizení od mrtvoliště mi nedalo šanci reagovat. Nějaký guláš v kuchyni zbyl i po skončení hry a kdyby se někdo přihlásil, že na něho nezbylo během hry, určitě bychom ho neodbyli.

Nenapadlo mě, že i megamegadělobuch neschválený (přímo) pro použití v paintballu se dá koupit také v paintšopu a nenapadalo mě, že na otázku pyrotechniky zakoupené v paintšopu si registrátoři tuto pyrotechniku nezkontrují. Toto se již naštěstí vyřešilo zde na fóru.

I my se na každé akci učíme, abychom další akci zorganizovali lépe a s hladším chodem. Všem co se hry zúčastnili, a drželi se fair play a solidního chování patří dík a pozvánka na příští ročník. Rovněž poděkování všem co nám s konáním akce pomohli a též za sponzoring našemu dodavateli munice.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
camel



Založen: 04. 03. 2007
Příspěvky: 583
Bydliště: tým Leones

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2009 12:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dodávám, že k té vlajce jsem Kojotovi i sdělil, že výrazně, o cca 20 až 30 procent může znamenat zisk navíc v možných bodech za držené obsazené kontrolní body. Komu všemu z červených toto Koyot pak sdělil dál, to já už hellboji nevím Smile .
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kanec



Založen: 30. 06. 2006
Příspěvky: 267
Bydliště: Rumburg

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2009 1:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hoši jste jak kluci na písku.
nejde o to kdo vyhrál a kdo ne jde o pocit ze hry a ten mají všichni vícemeně kladný a těch pár krytiku věčinou nepobrali že o tohle tu pujde
kdybych tu chtěl něco řešit. Řešil bych rozbor taktických chyb aby jsme se poučily. ale jelikoš tu šlo hlavně o ty kopečky mužem řešit pouze ty.

To mě přivadí na to ,že jsem zapoměl poděkovat všem co v patek stavěly bunkr červených na vršku , snašely mé keci samozvaného stavby vedoucího a makali jak ukrajinci.

Guláš skvělej

K vybuchlemu muničaku jen menší poznámka příště až budete chtít omezit přísun munice na bojiště posílejte bedny narvaný ponoškama přikrívkama generalovíma zbírkama cínových vojáku nebo cokoliv jinýho dit se běžně stává ,že se poplete zasilka vojska na sibiři dostanou krem na opalovaní a hoši u tobruku ušanky Very Happy
by jste pak vyděly jak si hrači cpou do zbraní ponošky řka že nic jinýho nedostaly Very Happy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
camel



Založen: 04. 03. 2007
Příspěvky: 583
Bydliště: tým Leones

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2009 1:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dík za tip Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hellboy



Založen: 16. 09. 2006
Příspěvky: 1904
Bydliště: Reichenau Farbenkugel Manschaft

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2009 1:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak už držím papuli Embarassed I když překvapení tohoto typu jsem opravdu nečekal.
_________________
Zbraně nezabíjejí, to Chuck Norris.
www.danielvavra.com
BT TM-15 | Solenoid V2 | TM Ripclip | Flasc Barrel | NCStar 40mm red dot + laser || Custom MR1 | Ripclip | Apex
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
GEorGE



Založen: 01. 06. 2006
Příspěvky: 1199
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2009 8:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Heleďte, asi mě budete mít za naprostého lempla, ale jako Hellboyovi, mi jde o princip. Výsledky si nechte jaké jsou - Modří vyhráli. Jen by mě zajímalo, když nás pořadatel dle pravidel v boji těžce znevýhodnil, kde je ta slibovaná bodová ztráta???

Výňatek z pravidel:
"Pokud se začne během hry schylovat k fatální porážce jedné ze stran může pořadatel zasáhnout urychlením recyklace nebo výdeje munice, ovšem za cenu výrazné bodové ztráty."

Pořadatel zvládnu vše na jedničku s hvězdičkou. Myslím to jako drobné upozornění.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
GEorGE



Založen: 01. 06. 2006
Příspěvky: 1199
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2009 10:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě drobná připomínka. Výsledek je mi opravdu buřt. Jen mi vadí, jak někteří modří mluví o vyrovnané hře a naší chybě na konci, kdy nás Kojot za odměnu nechal pořádně zabojovat.

Slovy borise:
"Modrá strana se o tom přesvědčila hned v prvních hodinách boje,kdy se zuřivými útoky ala maršál Malinovskij nechala takřka zlikvidovat.V okamžiku kdy byl poměr mrtvol cca 45:7 jsme museli zasáhnout jinak by byla definitivní porážka jistá.Drastickým zadržením munice a cca šesti respawny v poměru 2:1 se situace stabilizovala a kolem 13:00 začala doopravdy zákopová válka."

Kdyby vám pořadatel razantně nepomohl, tak by o vyrovnanosti těžko byla řeč. Z čirého zoufalství, jsme sbírali vámi vystřelenou munici pádačky, abychom zaplnili alespoň lopatku cyklonu. Na mrtvolišti jsme čekali na recyklaci sakra dlouhou dobu - 40 minut nebyla žádná výjimka. A hra vlastě byla vyrovnaná, přičemž naše jedna chyba otočila výsledek.

Nechci vyvolávat flamewar, jen mějte trochu té soudnosti!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Charlie
ADMIN


Založen: 13. 05. 2005
Příspěvky: 324
Bydliště: Chrudim

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2009 11:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No popravdě .. taky se mě výsledek nezamlouvá, ale čert to vem. Každopádně i mě jde o princip a byl sem svědkem a určitě sem nebyl sám (v tu chvíli tam byl Lubano, Coffey, Rejmi), který to slyšel na červeném respawnu, že modří měli několik respawnů po sobě a červení čekali v jednu chvíli i skoro jednu hodinu, aby se mohla vrátit 10 členná skupina (víc jich na respawnu nebylo). Camel co si vzpomínám říkal, že modří mají velké ztráty a že jich je na mrtvolišti cca 40 (po jejich velkém nezdařeném útoku na louce u lesa) a nás bylo v tu chvíli na mrtvolišti necelých 10 lidí. Modří měli první respawn a my čekali .. po 20min měli modří druhý respawn a my až tehdy byli puštěny do hry. Bylo nám řečeno, že díky tomu, že jsme nemohli jít do hry ve stejnou chvíli v prvním respawnu budou mít modří bodové ztráty.
Podle všeho to vypadá .. že nakonec žádné bodové ztráty neobdržely, alespoň to není nikde uvedeno v bodovém výčtu co zde napsal Camel.
Malou výtku mám také k systému občasné "pravzláštní" recyklace na mrtvolišti. Když jsme položili dotaz, za jak dlouho se bude vracet do hry .. bylo nám řečeno že za 15min .. čekáme, připravujeme se, pak proběhne mezi pořadateli komunikace na CBčku (modré/rudé mrtvoliště) a náhle je nám oznámeno, že budeme do hry vpuštěni až za dalších 20min. A na tento neprůhledný systém sem nenadával jenom já. Za celý den sem byl na mrtvolišti 3x a toto se stalo 2x. Tohle by se příště mělo nějak pozměnit. Nevím, zda se tímto zvýhodňovali modří, aby měla hra alespoň nějaký spád.

Jinak akce dobrá, ale od 12hod poněkud nudnější z důvodu držení obraných pozic a nepříliš velké aktivity ze strany modrých. Snad to bude příští rok ještě vymazlenější.
Jinak díky všem organizátorům za pěkně odvedenou práci a všem spolubojovníkům za pěkně prožitej den Smile
_________________
C H A R L I E
Military-Paintball
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
vacul_78



Založen: 29. 11. 2007
Příspěvky: 102

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2009 11:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Proba napsal:
Aspon doufam ze vam vsem chutnal gulas a komu nechutnal dostane priste suchej chleba. Cool


Ja se nedostal ani ke klobasam.... teda jo uz jen k prazdnemu kyblu a ke gulasi jsem si ani necuch jak tu nekteri rikaji... a co ... vubec mne to netlaci, mnel jsem zeleznou zasobu sebou kterou sem stejne sezral az v nedeli a vubec mi nevadi ze sem se za cely den nenajedl. Ale co jsem slysel byl dobry gulashek.
Matelko mi to vecer vynahradil luxusnim gulaskem.

A vy ostatni, fakt se hadate jak mali kluci.
sendvic to napsal presne.... Jel jsem se dobre pobavit, seznamit atd a muzu vam rict ze lidi jen slintaji a zavidi mi vikend ze ktereho jsem prijel dodreny, s modrakama jak svina z jednoho utoku na bunnkr mezi lesikama u toho pole co ho kosily kombajny. A se skoro totalni ztratou hlasu Laughing


proste respekt vsem co sezucastnili, nehadaji se jak male deti a nesvindlovali. Ti co tohle nedrzeli si to prebereou sami a urcite je bude srat co si o nich myslime ikdz to o nich nevime Twisted Evil


Jo a ze nas modrych pri utocich mrte zarvalo? mno my sme si aspon mrte zavalcili oproti cervenym kdyz uz se chcou hadat jak to dopadlo. Ja osobne si myslim ze cerveni mneli navrch ale u modrych sem se mrte bavil kdyz sem lital jak hadr na holi podle toho na ktere strane bylo co potreba atd.

A poradatele byli maximalne vytizeni, provedli maximum co podle mne mohli. Plus luxusni prekvapeni ve ctvrtek Razz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hellboy



Založen: 16. 09. 2006
Příspěvky: 1904
Bydliště: Reichenau Farbenkugel Manschaft

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2009 11:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Podivejte, nikdo se tady nehada, jen se pta jak to bylo a to snad je normalni, ze se na konci rekne bodovy stav a za co to je, at kazdy vi, co se delo i tam kde nebyl. Ja treba netusil, ze to Kojot vedel a ted to vim a dusicka ma klid a nemam problem s tim priznat svoji hloupou chybu.

Mnohem vic nevrazivosti muzou ve vysledku dlouhodobe prinest nevyresene a nejasne vysledky, protoze kazda strana si bude myslet, ze je v pravu a bude (i kdyz treba skryte) nasrana na tu druhou. Jakmile se to presne rekne, nikdo nema prostor na zadne spekulace a je klid. Kdyz se vsechno odmávne s tím, ze na tom nezalezi, tak to pak bude na kazde dalsi akci horsi a horsi.

Mozna moje prispevky vypadaji, jako ze nejak nehorazne prudim a pokud to tak je, tak se i omlouvam, ale opravdu mi nejde o nic jineho, nez se dozvedet jak to presne bylo a pokud se stala chyba na nasi strane a ja budu vedet jaka, tak se priste podobne chyby pokusim vyvarovat. Protoze ja obcas byvam na podobnych akcich velitel a veci podobneho typu vidim trochu jinak, nez nekdo kdo si tam jel jen tak zastrilet.

Myslim, ze jsme dospeli lidi a i poradatel nema duvod se za neco takoveho zlobit. Aspon doufam, ze kluci z Leones tohle chapou.
_________________
Zbraně nezabíjejí, to Chuck Norris.
www.danielvavra.com
BT TM-15 | Solenoid V2 | TM Ripclip | Flasc Barrel | NCStar 40mm red dot + laser || Custom MR1 | Ripclip | Apex
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
LuckyLuke



Založen: 09. 08. 2009
Příspěvky: 4

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2009 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mozem len potvrdit ze o vlajke som sa dozvedel az ked nam ju brali... urcite by nenastala taka situacia a nechali by sme tam aspon 15-20 ludi branit vlajku keby to dakto vedel... co uz Smile ale inac fajn doteraz ma boli zadok id zasahou a v noci sa brebudzam lebo stale niekto v mojich snoch vola MEDIC MEDIIIIIC
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pedro



Založen: 27. 10. 2008
Příspěvky: 92
Bydliště: Třebíč

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2009 12:36 pm    Předmět: Postřehy speedového hráče který byl až do soboty HC panicem Odpovědět s citátem

Předně: už se na ty výsledky vys**te, jak tu někdo podotknul, není to nosná věc, o kterou v Kunštátě šlo.

Postřehy:
1.) Na akci jsem chtěl jet, protože mám organizátorské ambice a chtěl jsem vidět, jak se dá zvládnout tak velká horda paintballistů (rozuměj nepříliš hygyeny-milovných lidí). Byl jsem u vytržení. Pánové z Leones velmi obstojně konkurují systému velmi tradičních monstr akcí v jiných sportech a za celou sobotu (dřív jsem bohužel přijet nemohl) jsem nenarazil na jedinou chybu. (Hrochy znám, jsou to dbří borci, jejich smutná epizodka byla opravdu spíše nedorozuměním a neházel bych na ně špínu)
2.) Herní pravidla byla nastavena velmi dobře a celá akce byla přehledná a nedávala prostor na různé výklady pravidel (to bych u HC opravdu nečekal)
3.) Flexibilní přístup při oživování na straně modrých jsem přivítal. Nakonec to pomohlo k několika velmi akčním situacím, které by jinak nemohly proběhnout.(viz útoky na cestě u školky)
4.) Překvapila mě disciplinovanost všech spolubojovníků - přiznám se, že jsem chodil na dlouhé procházky, ne že bych nerespektoval rozkazy, ale chtěl jsem prostě vidět co nejvíc. - tímto se omlouvám, pokud to mělo někdy za následek oslabení našich pozic.
5.) Chci poděkovat Baracudě, že se mě ujala a poskytla mi ranní dávku kuliček a po akci mě odvezla ku domovu:-) - to nebude zapomenuto.
6.) Jsem velmi vděčný, že jsem poznal Mastodonta - tenhle týpek je fakt srdcař, a někdy bych ho rád potkal na speedu, myslím, že by mu to fakt šlo.
7.) Pokud se na military-paintballu někdy v kalendáři objeví akce s velmi podobnými pravidly a mým jménem - předem se omlouvám, bude to jen náhoda;-)
8.) Jediné negativum, které jsem na akci viděl, byly ty všemožné petardy a La bomby, je to asi tím, že osobně nemám třaskavou pyrotechniku rád. U dýmovnic jsem si ale chrochtal - ty mám rád.

A to je vše
A nehádejte se.
Radši se pochlubte, kde ste koho sesmažili.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
GEorGE



Založen: 01. 06. 2006
Příspěvky: 1199
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2009 12:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nikdo se tu nehádá. Je snad tak divné, že se člověk zeptá, když si myslí, že všichi červení odvedli sakra dobrou práci a stejně prohráli? Hledání chyb je klíč k úspěchu a celkovému zlepšování. Nazývat pak tyto lidi "ubrečenými děcky" mi přijde poněkud zcestné.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Vladik



Založen: 16. 06. 2006
Příspěvky: 466
Bydliště: Čejov, Humpolec

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2009 1:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prostě dokud někdo neřekne, že Hellboy a George vyhráli, klid nebude Smile

...prosím nekomentovat, byl to jen vtip...
_________________
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
suelin



Založen: 16. 04. 2007
Příspěvky: 29

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2009 3:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Osobně je mi jedno že jme prohráli ,bylo to každopádně něco jiného.Myslím si že výborná akce která se nám hrochům společně s sabotage teamem povedla byla sebevražedná akce před tím nešťastným obědem ,kdy jsme řekli že na oběd jako živý rozhodně nepůjdeme.Vyrazily jsme hurá akcí z lesíka do lesa kde byly modří a vidět utíkající protihráče byl opravdu výborný zážitek Laughing
PS:Omlouvám se za ty vulgární slova mě to v tu chvíli tak naštvalo Crying or Very sad Crying or Very sad Jestli nějaké příště bude tak slibuji že zvolím jiný slovník Smile a hlavně větší svačinu Smile
_________________
Jirka Hroch tým
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
KoyoT



Založen: 26. 09. 2005
Příspěvky: 1239
Bydliště: Lihomyšl

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2009 3:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

chlapi kašlete už na body Sad a zážitky sem, postupy modrých mě zajímají jakou měli taktiku a pod... a žádné posmívání nechci vidět Wink...
_________________

KoyoT
MPC Forest

VĚČNÝ KUTIL, STAVITEL A OPRAVÁŘ

"... je dobré slyšet svoje kroky... " J. Kulhánek -Noční klub
"Když už si hraju na vojáčky, tak pořádně."
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
f3



Založen: 25. 03. 2009
Příspěvky: 418
Bydliště: PROGRESSIVE PAINTBALL

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2009 5:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hellboy napsal:
...... Protoze ja obcas byvam na podobnych akcich velitel a veci podobneho typu vidim trochu jinak, nez nekdo kdo si tam jel jen tak zastrilet .....


= podobná platforma na které to hodnotím já. Na rozdíl od 70-80% účastníků jsem byl na vojně s tunou zážitků jaké můžou generovat HC hry. Takže poučování jak se hraje "military" od "militaristů" ve mě vyvolává jakýsi úsměvný úškleb.

Ta hra byla fakt masakr a vygenerovala hromadu zážitků. Jenom to zpracovat. Kdo hrál za modré vlevo zřejmě nepocítil "žádné problémy". Kdo hrál vpravo (Dčko) se musí cítit ochuzený.

Sám jsem třeba na středu herního pole, kde jsem patřil ke skupině LD hrál asi 20 minut a vystřelil tak 20 kuliček a trefil *howno*. Po třetím návratu z mrtvoliště se tam již nehrálo (12-13 hodina?) a fronta byla blíže k lesu.
Za celou hru vystříleno cca 120 ran mířených, cca 40 padáčků. Sejmul jsem jednoho týpka pistolí a tři lidi dotykem, protože jsem je obelstil a mysleli si že jsem červený, když k nim couvám z modré pozice.... Zbylé smrti byly zásahy z velkých vzdáleností s minimální kinetickou energií (již zmiňovaná trapárna na Dčku). Teda kromě povolání na útok na Ačku, kde byli červení v zakázané zóně (školka přes cestu) a neměli tam vůbec co dělat natož střílet.

Myslím že všichni se mají co učit.

Co se týče koncové hry, tak je možné si to představit jako nutný útok na extrémní situaci. Za druhé světové by to byl třeba pokus odpálit jadernou hlavici, kdy útok všech je nezbytný. Takže tady bych to nehodnotil jako věc, která nepatří do military. Je to jedna z možností útoku, který ovšem totálně rozhodí hru a hodí se spíše na konec než kdekoliv jinde.

Jako modří na D jsme to prosrali. Jako modrý na A bych to hodnotil jako dobrou bitvu kde se uhálila pozice.
_________________
Nejlepší paintball na světě ? http://www.progresivni-paintball.cz/
Vyber si svou stranu: žoldák, vědec, civil, voják [LOST]
Dobrá zpráva pro lidstvo: všichni tady zdechneme.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mlaďas



Založen: 17. 10. 2008
Příspěvky: 548

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2009 5:43 pm    Předmět: Re: Postřehy speedového hráče který byl až do soboty HC pani Odpovědět s citátem

Pedro napsal:

2.) Herní pravidla byla nastavena velmi dobře a celá akce byla přehledná a nedávala prostor na různé výklady pravidel (to bych u HC opravdu nečekal)


To nebylo HC Wink
_________________
http://www.pohanskypes.cz/
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pyle



Založen: 14. 12. 2006
Příspěvky: 436

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2009 5:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

f3: Teda kromě povolání na útok na Ačku, kde byli červení v zakázané zóně (školka přes cestu) a neměli tam vůbec co dělat natož střílet.

Tak to by mě zajímalo koho jsi tam viděl, jestli myslíš sektor Alfa s linií lesní cesta z kopce od pískovny, kde dole u školky byla páska a jsem si na 95% jist že přes cestu nikdo nelez... v kolik to bylo hodin?
_________________
1. mrtvý na ŽT2010
1. Talib v ráji na Falcon base 2012
www.twotowers-team.cz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Dvorzak



Založen: 28. 07. 2007
Příspěvky: 643

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2009 6:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Klídek, zavolali pořadatele, ten přišel a viděl že je vše ok Wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mastodont



Založen: 08. 02. 2008
Příspěvky: 1592

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2009 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

f3 napsal:
Hellboy napsal:
...... Protoze ja obcas byvam na podobnych akcich velitel a veci podobneho typu vidim trochu jinak, nez nekdo kdo si tam jel jen tak zastrilet .....


= podobná platforma na které to hodnotím já. Na rozdíl od 70-80% účastníků jsem byl na vojně s tunou zážitků jaké můžou generovat HC hry. Takže poučování jak se hraje "military" od "militaristů" ve mě vyvolává jakýsi úsměvný úškleb.

Ta hra byla fakt masakr a vygenerovala hromadu zážitků. Jenom to zpracovat. Kdo hrál za modré vlevo zřejmě nepocítil "žádné problémy". Kdo hrál vpravo (Dčko) se musí cítit ochuzený.

Sám jsem třeba na středu herního pole, kde jsem patřil ke skupině LD hrál asi 20 minut a vystřelil tak 20 kuliček a trefil *howno*. Po třetím návratu z mrtvoliště se tam již nehrálo (12-13 hodina?) a fronta byla blíže k lesu.
Za celou hru vystříleno cca 120 ran mířených, cca 40 padáčků. Sejmul jsem jednoho týpka pistolí a tři lidi dotykem, protože jsem je obelstil a mysleli si že jsem červený, když k nim couvám z modré pozice.... Zbylé smrti byly zásahy z velkých vzdáleností s minimální kinetickou energií (již zmiňovaná trapárna na Dčku). Teda kromě povolání na útok na Ačku, kde byli červení v zakázané zóně (školka přes cestu) a neměli tam vůbec co dělat natož střílet.

Myslím že všichni se mají co učit.

Co se týče koncové hry, tak je možné si to představit jako nutný útok na extrémní situaci. Za druhé světové by to byl třeba pokus odpálit jadernou hlavici, kdy útok všech je nezbytný. Takže tady bych to nehodnotil jako věc, která nepatří do military. Je to jedna z možností útoku, který ovšem totálně rozhodí hru a hodí se spíše na konec než kdekoliv jinde.

Jako modří na D jsme to prosrali. Jako modrý na A bych to hodnotil jako dobrou bitvu kde se uhálila pozice.

Hele já tam byl a čekali jsme na vás na cestě za školkou a podle pořadatele to bylo v pořádku.A na vojně si nebyl sám sou tu i tací kteří užli svoje i v boji a nikomu tu nečuří zážitky ze hry.Jednou napsat svůj názor naprosto v pohodě ale omýlat to desetkrát je nuda.Uspořádej svoji hru rádi přijedem a pak ti napíšem jakej seš vůl nebo jakej seš borec ale myslim že všichni jenom jednou a né desetkrát
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra www.military-paintball.cz -> Archiv proběhlých akcí - 2009 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Další
Strana 9 z 11

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Design by SkaidonDesigns | Distributed by Olate