Diskusní fórum  www.military-paintball.cz
Vítejte na sdruženém fóru paintballových klubů a přátel značkovacích zbraní, hrajících military paintball
v lesích, domech, hřištích a všude kde se sejde dobrá parta lidí, kteří si rádi zahrají
 
 FAQ   Hledat   Seznam uživatelů   Uživatelské skupiny   Registrace 
 Nastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   Přihlášení 

Clanek o Paintballu pro LEVEL
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra www.military-paintball.cz -> Paintball - Různé, off-topic
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Hellboy



Založen: 16. 09. 2006
Příspěvky: 1904
Bydliště: Reichenau Farbenkugel Manschaft

PříspěvekZaslal: pá prosinec 29, 2006 4:04 pm    Předmět: Clanek o Paintballu pro LEVEL Odpovědět s citátem

Panove, jelikoz pisu pravidelne pro herni casak LEVEL, prosadili jsme tam s kamosem sportakem osmistrankove tema o PB. Cast bude o military, cast bude o sportovnim. Jsem si vedom, ze nejsem zadny veteran, ale jelikoz me to bavi a preci jen o tom uz neco vim, je to asi lepsi, nez kdyby to psal jen nejakej novinar. Mam v planu napsat neco o historii, zakonech, zbranich a vybaveni, bolesti a celkove o military hrani. Chtel jsem se zeptat, bude to cist hodne lidi, coz je dobre, protoze to muze PB zpopularizovat, ale na druhou stranu prilakat i mnoho dementu, coz neni uplne nejlepsi, no a tak myslim neni asi nejlepsi napad uvadet tam zrovna info o akcich typu warzone, aby tam napresrok nebylo 300 houbaru apod., ze ano? Ma nekdo nejaky problem s tim, kdyz tam uvedu link na tenhle server, eventuelne ma nekdo nejake nazory a pripominky na to co tam napsat a co tam nenapsat a PB neuskodit?
_________________
Zbraně nezabíjejí, to Chuck Norris.
www.danielvavra.com
BT TM-15 | Solenoid V2 | TM Ripclip | Flasc Barrel | NCStar 40mm red dot + laser || Custom MR1 | Ripclip | Apex
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Vladik



Založen: 16. 06. 2006
Příspěvky: 466
Bydliště: Čejov, Humpolec

PříspěvekZaslal: pá prosinec 29, 2006 5:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslím, že by bylo zajímavé (jelikož jde o Level) konfrontovat hraní akčních her, zvláště pak vojenských, s military paitballem. Podle mě, stejně jako pro PB a AS, se i pro hraní těchto her najde spousta společných znaků. Proč si rádi hrajeme na vojáčky, proč chcem vypadat nebezpečně a dobře a pro chceme být úspěšní = vyhrát Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Charlie
ADMIN


Založen: 13. 05. 2005
Příspěvky: 324
Bydliště: Chrudim

PříspěvekZaslal: pá prosinec 29, 2006 5:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím. No tak to je moc pěkný. Pod jakou přezdívkou pro LEVEL vystupuješ? K herní "profi brandži" jsem taky přičichnul (EA ČR, ProGamers) díky webu .. www.cznhl.com, kde jsem ještě pořád redaktorem .. i když už na to delší dobu dlabu a teď se hlavně věnuji tomuto webu spolu se Skidem.

Ale to byla odbočka mimo téma Smile .. propagace PB v ČR je důležitá .. AS má v podvědomí mnohem více lidí a každý průkopník, který něco udělá pro PB komunitu má velké PLUS. Sice se PB dělí na sport a military .. a to by mělo být v připravovaném článku zmíněno, ale jsme komunita militaristů a tak by měl být zdůrazněn i když sporťáci budou "pindat" Wink.

Obsah je čistě na tobě .. naše konkrétní herní lokality asi nezmiňovat, kvůli náhodným "houbařům", ale tak nějak se rozepsat určitě můžeš Smile.

Link na náš server uvést můžeš .. my budeme jedině rádi a reklamou nepohrdnem. Však je to PB info server hlavně pro vás!

Jen nevím o čem budeš psát na osm stránek .. snad se můžeš rozepsat, jak jste letos v Milovicích celý den bránili vlajku bez jediného výstřelu Very Happy. To bude jistě zajímavé čtení.

Až to spolu s kámošem zplodíte .. hodíš sem celý obsah článku? Kritici si jistě smlsnou Smile .. ale i tak máš můj respekt.
_________________
C H A R L I E
Military-Paintball
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Hellboy



Založen: 16. 09. 2006
Příspěvky: 1904
Bydliště: Reichenau Farbenkugel Manschaft

PříspěvekZaslal: pá prosinec 29, 2006 6:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No ja tam pisu kazdej mesic komentare do Jamy Pekel. Srovnani her typu Counter Strike, Call of Duty, Flashpoint apod. tam samozrejme bude. Da se rict ze 1/3 bude o miltary, 1/3 o sportu a 1/3 ruzne ramecky o zbranich, zakonech apod. Bude tam i rozhovor s nekym z PB Troja, kteri tady rozjizdeli sportovni PB a hraji ho na svetovych turnajich. To je v rezii Cocika, ktery s nima hraje i kdyz vim, ze nekteri militariste je nemaji moc radi.

Chtel jsem se zeptat, kterej zakon konkretne mluvi o zbranich, noseni a dalsich vecech ktere se tykaji PB?
_________________
Zbraně nezabíjejí, to Chuck Norris.
www.danielvavra.com
BT TM-15 | Solenoid V2 | TM Ripclip | Flasc Barrel | NCStar 40mm red dot + laser || Custom MR1 | Ripclip | Apex
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
setler
Pohanský Pes


Založen: 28. 02. 2006
Příspěvky: 380
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: pá prosinec 29, 2006 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zakon o zbranich a strelivu napriklad. Cislo nevim, najdi si ve sbirce na netu... Wink
jsou tam primo zminovane pod kategorii D, mimo jine je zakazano je nosit viditelne na verejnosti, strilet mimo vyhrazene strelnice a vubec zajimave pocteni. Tusim, ze pokuty jsou az 15.000 Kc.

Taky by neskodilo zminit zakon o prestupcich, treba kapitolu o noseni uniformy ACR, Policie a jinych zvlastnich slozek Wink pokud si dobre pamatuji, tak je to az 3.000 Kc.

dve stranky textu, no to se da neco rozumeho napsat. mozna by neskodilo z celkoveho rozsahu venovat cast treba i srovnani AS / Paintball, ale pozor, nikomu se nezavdecis Very Happy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
No55
MG Team


Založen: 18. 01. 2006
Příspěvky: 801
Bydliště: Březová

PříspěvekZaslal: pá prosinec 29, 2006 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No akce typu WZ je už tak dosti provařená, takže jak bude vypadat příští rok je ve hvězdách spíš si myslim že má našlápnutu spíše k částečnému uzavření aby se tam opravdu sešla jen ta komunita co je schopna něják trochu fungovat Laughing spíš bych ji tam neuváděl páč ono to je z military paintballom takový napůl ilegální, takže pokud někde konkrétně jmenuješ může se stát že si toho někdo všimne a příští rok bude dělat problémy Confused bohužel sme v čechách a jak je mou zkušeností už sem pár nesmyslných udání zažil a pak je z toho zbytečná komplikace, už jen z toho že ti přijedou 3 vozy policistů... naštěstí se se zajmem koukli na zbraně a jeli zase pryč zpruzelí že si nemůžou dát s náma Laughing Jinka letos co se týče WZ měla by bejt uplně 100% legální ale vše bude záležet na krajskym úřadě jak se k našemu sdružení a našim aktivitám postaví Rolling Eyes nicméně link sem bych určitě uvedl neb si myslim že tohle poměrně důležitá křižovatka MPB.... Co se týče Vladana tak jeho prvenství v dějinách PB mu nelze upřít a jistě má na tom zásluhy, spíš se to týká některých obchodních kiksů... ale to je už naprosto mimo mísu.... Cool Ono čim více lidí tenhle flek navštíví tim více nebude problém s náborem a kvalitní velitelé si budou moci vybrat a né zoufale převychovávat nespolehlivé lidi Laughing
_________________
Hong cuang ťeie tong - staré vietnamské přísloví, doslovný překlad zní "Máš-li deštník v prdeli, neotvírej ho!"

Vítěz ve skákání v pytli 86
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jaroslav
Pohanský Pes


Založen: 13. 05. 2005
Příspěvky: 2004
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: pá prosinec 29, 2006 11:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já hraju paintball i battlefield 2 na PC a nedá se to vážně srovnat. Zejména jde o podíl adrenalinu na celém hraní. No jsem na to celke mzvědavej, i když jak to tu už někdo napsal, určitě se nezavděčíš všem a některá část militaristů nebo sportáků to nebude považovat za objektivní a podobně. Ale na to se vykašli, to je normální.
_________________
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Vladik



Založen: 16. 06. 2006
Příspěvky: 466
Bydliště: Čejov, Humpolec

PříspěvekZaslal: so prosinec 30, 2006 2:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jaroslav napsal:
Já hraju paintball i battlefield 2 na PC a nedá se to vážně srovnat. Zejména jde o podíl adrenalinu na celém hraní...

Sic nejsem herní maniak a jen občas něčemu propadnu, myslím si, že jde o typ hry. BF2 je rychlá akce, kde běháš, jezdíš, lítáš a mez tím jseš milionkrát mrtvý. Koridorovky tupu Call Of Duty a podobní jsou na tom stejně. Já jsem ale skutečně adrenalin při hře zažil. Jednalo se o Operaci Flash Point a pak ještě Hidden & Dangerous II. A řeknu ti, co ti ho přinese. Omezené ukládání a nebezpečný nepřítel (vyšší obtížnost). Když se řekněme čtvrt hoďky snažíš někam dostat a na břiše koukáš na dva, tři nepřátele a víš, že pokud je se štěstím nedostaneš, jdeš znova. Když se krčíš za rohem domu a snažíš se odhadnout, odkud si to řítí vrzající obrněnec, proti kterému si jako pěšák naprosto bezmocný, pak je to ono. Doporučuji. A painballu je to automatické, tam je nepřítel vždy nebezpečný a save před vstupem do dveří pokud vím nefunguje Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Slep
Pohanský Pes


Založen: 12. 05. 2005
Příspěvky: 269
Bydliště: Chelyabinsk-70

PříspěvekZaslal: so prosinec 30, 2006 7:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ja mu to rikam davno ze je nelogicke, aby takovy strateg hral BF2 ale on si neda rict, je to proste guma (:

OFP porad super, pokud se tedy alespon jedna o CTI mod pro MP. Bohuzel uz je celkem malo lidi co to hrajou, preci jen je ta hra uz trochu starsi a graficky pro nekoho nekvalitni, kdyz se sejde dobra banda lidi je ale furt dobra, v MP rozhodne pokud ti jde vic o real nez o grafiku, navic volnost omezena pouze hranicemi ostrova dela co se rozlehlosti tyka porad spicku.
_________________

Slep
Советский Солдат
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kanec



Založen: 30. 06. 2006
Příspěvky: 267
Bydliště: Rumburg

PříspěvekZaslal: so prosinec 30, 2006 10:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no ja třeba OPF hraju jak divej hlavně CSLA mod ale to je fuk. Jen až to bude hotoví a level v tiskarně nezapomeň nam dát vědět že si ho mame jít koupit Very Happy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
setler
Pohanský Pes


Založen: 28. 02. 2006
Příspěvky: 380
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: so prosinec 30, 2006 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

i v paintballu save funguje, ale load uz moc ne Smile))))
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Marf
Anonymní





PříspěvekZaslal: so prosinec 30, 2006 1:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejrealnejsi hrou je pro me Hidden And Dangerous II, kde jsem take asi 2 roky hral a zalozil uspesny klan CLC, ale to asi nikomu nic nerika, naprosto realny, i kdyz v MP casto chybova hra - doporucuji!!!!!!

A k hlavnimu tematu - clanku do Levelu - napis vsechno tak jak to citis!!!!!S odpurci a kecalama muzes pocitat na 100% ale vetsina lidi ti to pochvali!!
Návrat nahoru
Jaroslav
Pohanský Pes


Založen: 13. 05. 2005
Příspěvky: 2004
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: so prosinec 30, 2006 1:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Slep napsal:
ja mu to rikam davno ze je nelogicke, aby takovy strateg hral BF2 ale on si neda rict, je to proste guma (:


Ty blbe Laughing Laughing Laughing strategie a srandy si užiju dost když prohánim vás vy nýmandi Cool v BF2 si užiju akce, kterou si v paintballu jako velitel bohužel mohu dovolit jen zcela vyjímečně Crying or Very sad Jinak HD2 jsem samozřejmě hrál, ale prostě s prožitky při paintu se to prostě nedá srovnat, je to virtuální život a ten nikdy nebude a nesmí být tak emocionálně silný jako skutečný.
_________________
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Hellboy



Založen: 16. 09. 2006
Příspěvky: 1904
Bydliště: Reichenau Farbenkugel Manschaft

PříspěvekZaslal: so prosinec 30, 2006 3:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja hlavne doufam, ze si to Draken nerozmysli a nezatrhne to:) Jinak kdyz to klapne tak to vyjde nejspis nekdy v unoru. Mimochodem, ja se s PB setkal prave kvuli H&D, kdyz jsme to delali, tak jsme si rekli, ze si musime vyzkouset nejakou simulaci boje abysme vedeli jak to je a sli jsme si cela firma zahrat PB do lesa. Tenkrat to bzla novinka docela nas to vzalo. Nemohl jsem pak 14dni chodit, jak jsem se plazil jako blazen Smile
_________________
Zbraně nezabíjejí, to Chuck Norris.
www.danielvavra.com
BT TM-15 | Solenoid V2 | TM Ripclip | Flasc Barrel | NCStar 40mm red dot + laser || Custom MR1 | Ripclip | Apex
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
kanec



Založen: 30. 06. 2006
Příspěvky: 267
Bydliště: Rumburg

PříspěvekZaslal: ne prosinec 31, 2006 1:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no H&D tet momentalně hraju a strašně mě to bavý v BF2 se mi nelíbylo že když jsem někoho napral dělem z tanku což by ho asi rostrhalo na kousky tak k němu zvesela přiběh zdravotník dal mu el.šok a on běhal zas jak rybička
Promě jsou nejlepší a nejrealističtější hry OPF a H&D (ale na nejtěší uroveň) jinak je H&D dost nerealistický na uroveň prochaska parkem a povinost volá
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
No55
MG Team


Založen: 18. 01. 2006
Příspěvky: 801
Bydliště: Březová

PříspěvekZaslal: ne prosinec 31, 2006 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hoši hoši je vidět že jste asi málo vytížený že máte čas ještě blbnout na PC... já sem rád když se klidně vyspim a jediný vo hraju jsou Solitéry a to fakt je pro mě svátek Very Happy já vám řeknu co je adrenalin cpát do mašiny startér 4 hodiny Very Happy Very Happy Very Happy
_________________
Hong cuang ťeie tong - staré vietnamské přísloví, doslovný překlad zní "Máš-li deštník v prdeli, neotvírej ho!"

Vítěz ve skákání v pytli 86
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Doppler



Založen: 01. 01. 2007
Příspěvky: 57

PříspěvekZaslal: po leden 01, 2007 4:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen doplním že ten zákon o zbraních a střelivu má číslo 119/2002sb a doporučuji všem přečíst, mělo by se to znát. A k přestupkům co se týče uniforem. Lidi používající uniformy zahraničních armád jsou v klidu a lidé nosících vz.95 po sundání vlaječky z levého ramene a odstranění hodnostek jsou taky v klidu protože to potom není uniforma příslušníka AČR.

Jinak nevím jestli článek o PB v časopise který čtou hlavně náctiletí uctívači CS Vám přivede ten typ lidí které chcete do svých teamů.
Já jen vím že třeba největší problém AS je v přívalu lidí kteří si jen chtějí ozkoušet CS "naživo" jezdí v Praze na Ohradu nebo k Dobrušce a dělají ostudu a špatnou reklamu zbytku AS scény (90% videí je od nich, protože při opravdové AS akci není čas ani prostor pro natáčení).
Jo a k akcím v Milovicích. Pozor kde co už tam někomu patří tak pozor kam lezete.

P.S. Odpověď na Vaší nevyřčenou otázku je: ANO hraju airsoft, ale ozkoušel jsem i MPB a chci vědět víc, protože to co jsem zažil nesahá militaryAS ani po podrážku u kanad.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jaroslav
Pohanský Pes


Založen: 13. 05. 2005
Příspěvky: 2004
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: po leden 01, 2007 4:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Se nám tu ty airsofťáci nějak rozmnožili, jen by mě zajímalo, jestli nějaký paintballista odtud jim na jejich fóra taky píše o tom, jak airsoft nesahá paintballu ani po podrážky, to by mě vážně dožral Twisted Evil Twisted Evil
_________________
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Doppler



Založen: 01. 01. 2007
Příspěvky: 57

PříspěvekZaslal: po leden 01, 2007 4:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak pro ty pomalejší ještě jednou: Chci se o MPB dozvědět víc .... ozkoušel jsem a bylo to velké zklamání, a to o čem tu píšete vy musí být asi něco jiného než to co jsem zažil a to mě zajímá! Twisted Evil
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Chronic



Založen: 12. 06. 2006
Příspěvky: 68
Bydliště: Rumburk

PříspěvekZaslal: po leden 01, 2007 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud se chces dozvedet OPRAVDU vic- tak si prohledni vsechny fotky z akci a hlavne jejich hodnoceni a zpravy Wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Hellboy



Založen: 16. 09. 2006
Příspěvky: 1904
Bydliště: Reichenau Farbenkugel Manschaft

PříspěvekZaslal: po leden 01, 2007 9:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sem na jejich foru zalozil tema PB Smile Tak se tam taky mnozime. Jinak prumerny vek ctenaru LEVELu je kupodivu podstatne vyssi nez 15. STejne jako prumerny vek hracu her, ktery je asi 25!
_________________
Zbraně nezabíjejí, to Chuck Norris.
www.danielvavra.com
BT TM-15 | Solenoid V2 | TM Ripclip | Flasc Barrel | NCStar 40mm red dot + laser || Custom MR1 | Ripclip | Apex
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Fila



Založen: 23. 10. 2006
Příspěvky: 465
Bydliště: RFM

PříspěvekZaslal: út leden 02, 2007 7:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hellboy napsal:
Sem na jejich foru zalozil tema PB Smile Tak se tam taky mnozime. Jinak prumerny vek ctenaru LEVELu je kupodivu podstatne vyssi nez 15. STejne jako prumerny vek hracu her, ktery je asi 25!


občas pořádáme LANky a věkovej rozsah hráčů je 15-52 a můžu potvrdit že strejci dovedou v BF docela zahustit! Laughing
_________________
si kliďánko umřu........

Sudéta Óre! (Les Kanců)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
setler
Pohanský Pes


Založen: 28. 02. 2006
Příspěvky: 380
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: út leden 02, 2007 9:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no my chodime hrat do herny CSko a vekovej rozsah je 26-35.... ale necteme LEVEL Very Happy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
migus



Založen: 07. 08. 2006
Příspěvky: 107
Bydliště: Rychnov n/K

PříspěvekZaslal: čt leden 04, 2007 3:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hele koukej se tam poradne vyblejt Twisted Evil to cislo si urcite koupim !!!
na stabu si ho pak vylepime na zdi Shocked !!!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bill 98



Založen: 09. 11. 2005
Příspěvky: 5
Bydliště: Praha 4

PříspěvekZaslal: po leden 08, 2007 10:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Budu asi staromodni, ale ponejvice hraji šachy Smile Vyše zminovane strilecky jsem v dětství také hrával, ale nejak to vysumelo. proste nuda Smile Doufam, ze veledilo naseho hellredaktora pak bude nekde ku precteni na webu, at ten Level nevykoupěj jen samy paintballisti Smile

Jinak AS muze bejt zajimavej, ale ja proste vzdycky chciju smichy, kdyz v metru nebo v buse potkam americkyho vojaka v plny polni s helmou na hlavě a s igelitkou, co z ni couha hlaven. Pardón, ale takoví lidé to nemají pod tou helmou uplne v poradku Smile Smile Smile
_________________
Hardcore winter biker
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Slep
Pohanský Pes


Založen: 12. 05. 2005
Příspěvky: 269
Bydliště: Chelyabinsk-70

PříspěvekZaslal: po leden 08, 2007 11:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no, nejak me nanapada jak by si na takove akce chtel jezdit jinak, pokud nemas karu, navic pred tim ze jsou schopni jezdit se vsim ponekud smekam protoze ac mam militarie hodne rad, i rad to oblekani tak do metra v plny polni vlezu s citelnym odporem ke vsem kolem sebe jak na me stale cumej jak na hovado co se asi pomatnul Laughing . Uvedom si ze kdyz by mu nekoukala z igelitky, asi by ho prvni fizl sebral. nevim, ale kdyz sem jezdival na cundracky, az na tu hlaven a US komplet jsem nevypadal jinak takze v tomto ohledu nejak nechapu podstatu toho co pises, snad jen ze vic zeres cyklistiku nez pb? to je preci ok. ale jsou i jini. Laughing je ovsem i dost mozne, ze jsem si tvuj prispevek vylozil zcela spatne Laughing
_________________

Slep
Советский Солдат
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
setler
Pohanský Pes


Založen: 28. 02. 2006
Příspěvky: 380
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: po leden 08, 2007 11:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no ja naopak obdivuju, ze je nekdo ochotnej jet na akci sockou a pak treba vlakem, a zbytek dojit pesky.


2slep: odpor je jiste vzajemny Smile)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bill 98



Založen: 09. 11. 2005
Příspěvky: 5
Bydliště: Praha 4

PříspěvekZaslal: po leden 08, 2007 11:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile no ja to nemyslim zas tak hrr. Jen jsem tim chtel naznacit, ze proste takhle vohaklej a ovesenej nozema a vsim tim harampadim bych si stejne jako ty pripadal jak od cirkusu. Jasne ze ja to mam taky rad tyhle kravinky okolo a PB se s zalibenim v biku netluče Smile ale mam taky nejakou soudnost Smile vobčas teda Smile
_________________
Hardcore winter biker
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bill 98



Založen: 09. 11. 2005
Příspěvky: 5
Bydliště: Praha 4

PříspěvekZaslal: út leden 09, 2007 12:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile no prave, resis tady volovinu Smile a ja sem se do toho nechal zatahnout Smile Smile ja se smeju spouste lidi, stejne jako se jich spousta smeje me. a to je dobre, pac jsme ve svobodny zemi. jestli me nekdo sere, tak to jsou jen pseudomoralisti a mladí komunisté Smile Smile Smile
_________________
Hardcore winter biker
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Slep
Pohanský Pes


Založen: 12. 05. 2005
Příspěvky: 269
Bydliště: Chelyabinsk-70

PříspěvekZaslal: út leden 09, 2007 2:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Laughing Laughing
_________________

Slep
Советский Солдат
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra www.military-paintball.cz -> Paintball - Různé, off-topic Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Strana 1 z 3

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Design by SkaidonDesigns | Distributed by Olate