|
Diskusní fórum www.military-paintball.cz Vítejte na sdruženém fóru paintballových klubů a přátel značkovacích zbraní, hrajících military paintball v lesích, domech, hřištích a všude kde se sejde dobrá parta lidí, kteří si rádi zahrají
|
|
 |
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
tomas hanis
|
Zaslal: po říjen 06, 2008 5:40 pm Předmět: |
|
|
Nepatrně zdržet znamená těžce oslabit. Rejmi napsal: | jestli se můžu přidat že za prwní dvě hodiny sme hráli frašku byla taky ftom ,že nás bylo asi o 20 miň a my (co sme se nepatrně zdrželi)sme šli do boje asi ve skupině 13 lidí tak si to spočítej a nebudeš tam mít 30 lidí a to je moc! |
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
tracker
|
Zaslal: po říjen 06, 2008 5:50 pm Předmět: |
|
|
já bych to nějak nehrotil, Jsem vůbec rád že jsem si mohl zahrát a prožít super den. A hlavně se nikomu nic nestalo ( třeba proražená lebka o větev stromu, zavalení člověka nestabilní budovou.....).
osobně si myslím že kvalitní hru má na svědomí nepřítel daného hráče - díky nepříteli byl váš spoluhráč donucen k myšlení a k nějakým fizickým výkonům ač byli malé nebo velké. je poznat už na situaci že SZ Action nás rozdělili absolutně geniálně, protože to opravdu bylo hodně vyrovnané a upřímně, kdybych měl před sebou slabého protivníka - patřil bych mezi první co odjíždí...prostě by to byla nuda
A takto nebyla - dokonce si to budu pamatovat, protože se mi moc dobře vedlo ( kdybych hodil zde na foru číslo skalpů tak by jste mě měli za lháře ) a mooc mě to byvilo - taky to uteklo.
ráno jsem přijel a frrnk - slunce bylo na druhé straně  _________________ Jsem jaký jsem, někdo musí být zlý.
www.yourshirts.cz - textil shop
http://conflictshop.cz/ - Military trička
http://www.idj.cz/tracker88/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dvorzak
|
Zaslal: po říjen 06, 2008 6:15 pm Předmět: |
|
|
Hellboy napsal :
Na body to skoncilo 2237 : 2556 kdyz se to vsechno secte a ne odecte, jak to zakerne udelal George Takze to bylo docela vyrovnane a to i presto, ze nam od zacatku chybelo 20% lidi a troufnu si tvrdit, ze klidne dalsich 20 odjelo v prubehu dne, protoze velkou cast lidi jsem na mrtvolisti od zahajeni nepotkal. (Navic jste meli vyhodnejsi stranu, ale na to je jen dalsi konspirace ze strany SZ )
To že někteří nedorazili, mě taky pěkně sere a to, že někteří odjíždí z akce dřív (nebyly to jen Svině které to vysvětlili ) by se asi taky měli zveřrejnit, ať víme kdo je co zač Mě jde o to že tu pak čtu věci jako jeli jsme si zagrilovat a podobně To že si jel někdo jen tak zastřílet přeci neni nic špatného, ale to že někdo ovlivní průběh hry mě štve Jinak nic ve zlém, ale nevim co si o takových hláškách myslet  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jaroslav Pohanský Pes

|
Zaslal: po říjen 06, 2008 6:20 pm Předmět: |
|
|
Dvorzak napsal: | Jinak nic ve zlém, ale nevim co si o takových hláškách myslet  |
nic, vetsinou sou to jen keci............ me bolej nohy jeste ted, skoro sem nemoh v nedeli chodit, nebyl sem za celej den na mrtvolisti dele nez 5 minut a uz sem hnal v dalsim okne pryc (kecam, jednou sem si vychutnal 15 min) a myslim ze takovych bylo vic, videl jsem vsak na nasem mrtvolisti lidi, co se opalovali nebo odpocivali nekolik oken za sebou, ale ti se tu nevyjadruji a pokud ti jde o hlasky na nasem foru pred hrou, ty byly vedeny jen proto, abychom svym spolubojovnikum dali jasne najevo, ze na nas se tentokrate spolehat nemaji, coz vsak zjevne nepochopili  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dvorzak
|
Zaslal: po říjen 06, 2008 6:32 pm Předmět: |
|
|
Jaroslav napsal: | Dvorzak napsal: | Jinak nic ve zlém, ale nevim co si o takových hláškách myslet  |
nic, vetsinou sou to jen keci............ me bolej nohy jeste ted, skoro sem nemoh v nedeli chodit, nebyl sem za celej den na mrtvolisti dele nez 5 minut a uz sem hnal v dalsim okne pryc (kecam, jednou sem si vychutnal 15 min) a myslim ze takovych bylo vic, videl jsem vsak na nasem mrtvolisti lidi, co se opalovali nebo odpocivali nekolik oken za sebou, ale ti se tu nevyjadruji a pokud ti jde o hlasky na nasem foru pred hrou, ty byly vedeny jen proto, abychom svym spolubojovnikum dali jasne najevo, ze na nas se tentokrate spolehat nemaji, coz vsak zjevne nepochopili  |
Nejhorší na tom je, že zde odpovídají lidé, které jsem neměl na mysli Jediné vysvětlení je, že soutěží s Hellboyem o největšího plkala  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jaroslav Pohanský Pes

|
Zaslal: po říjen 06, 2008 6:37 pm Předmět: |
|
|
Dvorzak napsal: | Nejhorší na tom je, že zde odpovídají lidé, které jsem neměl na mysli Jediné vysvětlení je, že soutěží s Hellboyem o největšího plkala  |
a vedu moc se omlouvam za ten spam, ale je to tezky souper  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
setler Pohanský Pes

|
Zaslal: po říjen 06, 2008 6:41 pm Předmět: |
|
|
Hellboy ten pocet prispevku stejne za chvili dohoni
ale bylo to prijemne zpestreni vikendu  _________________
JE TĚŽKÉ BÝT DEBILEM, PROTOŽE KONKURENCE JE VELIKÁ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellboy

Založen: 16. 09. 2006 Příspěvky: 1904 Bydliště: Reichenau Farbenkugel Manschaft
|
Zaslal: po říjen 06, 2008 6:53 pm Předmět: |
|
|
Nevim jak mam dohonit Jaroslavuv generator nahodnych prudicich prispevku. Nejsem prorgamator  _________________ Zbraně nezabíjejí, to Chuck Norris.
www.danielvavra.com
BT TM-15 | Solenoid V2 | TM Ripclip | Flasc Barrel | NCStar 40mm red dot + laser || Custom MR1 | Ripclip | Apex |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirasz

|
Zaslal: po říjen 06, 2008 7:46 pm Předmět: |
|
|
Po stopadesaté,ale znovu Dík za sqělou akci a příjemně strávený den.Už se těším až vstanu z postele ty puchejře budou asi na dýl.  _________________ TPN Bravo one Tactical,All American 14" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
feek
|
Zaslal: po říjen 06, 2008 9:57 pm Předmět: |
|
|
no asi by bylo fajne si to příští rok zopakovat ... třeba se karta obrátí ...
jinak jak psal Predators SK - věř že takovejch lidí bylo víc kterým došla munice ... a néé jen u modrých
tak zase za rok ... myslím že farma se už těší   |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ondraus
|
Zaslal: po říjen 06, 2008 10:06 pm Předmět: |
|
|
Mirasz napsal: | Po stopadesaté,ale znovu Dík za sqělou akci a příjemně strávený den.Už se těším až vstanu z postele ty puchejře budou asi na dýl.  |
No jo. Koukám prokletí nových a nevyšlápnutých kanad... Jsme na tom asi stejně.  _________________

Naposledy upravil Ondraus dne po říjen 06, 2008 10:42 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ondraus
|
Zaslal: po říjen 06, 2008 10:41 pm Předmět: |
|
|
Dvě otázky:
Je nějakej přehled o poču hráčů, kteří se zúčastnili?
Je tu někdo kdo pořídil alespoň nějaký video z bojů a plánuje ho sem přidat? _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bu11eT
|
Zaslal: út říjen 07, 2008 8:47 am Předmět: |
|
|
1) Je nějakej přehled o poču hráčů, kteří se zúčastnili?
2) Je tu někdo kdo pořídil alespoň nějaký video z bojů a plánuje ho sem přidat?
1) No papiry z registrace ale stim se asi budete muset obratit na George jeste je treba uz nevyhodil
2) Obavam se ze bohuzel ne alespon z organizatoru ne a z hracu o zadnem nevim |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ageso
|
Zaslal: út říjen 07, 2008 9:11 am Předmět: Počty |
|
|
Počty hráčů byli:
Modří - 86
Rudí - 104
Seznam hráčů kteří na akci byli či měli být zatím nezveřejňujeme. Je do z důvodu řešení jednoho hráče, který způsobyl pár kyksů. Pár lidí si pro něj muselo dojít :( a podle mého včerejšího zjištění pravděpodobně 2x. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GEorGE

|
Zaslal: út říjen 07, 2008 12:55 pm Předmět: |
|
|
Dámy a pánové,
tým SZ vám děkuje za účast na druhém ročníku SZ WARu. Obávali jsme se nízké účasti, ale nakonec chuť hrát paintball převládla nad různými nemocemi a opět se jednalo o big game. Snažili jsme se pro vás oproti loňsku připravit pár novinek, kterými byla slepá mapa, nebodované intervaly a 20 minutová okna pro recyklaci. Nápady se ujaly velmi dobře a naprosto splnily náš záměr – hledat, nekempit a recyklovat ve větších útvarech. Někteří si myslí, že herní prostor jsme oproti loňsku zvětšili, ale není tomu tak (možná o malinko). Právě nová pravidla výrazně zrychlila hru a donutila hráče prozkoumávat i ty nejzazší kouty herního prostoru. Upřímně jsem neočekával až takovou fyzickou náročnost, ale z výrazů hráčů bylo vidět velkou vyčerpanost, i přesto se stále s elánem a touhou po vítězství vrhali do bojové zóny. Přálo nám i počasí, a tak jsme zažili krásný slunečný podzimní den. Z našeho pohledu proběhla akce bez sebemenších problémů a až na pár vyjimečně vyjimečných výjimek s absolutním dodržovaní pravidel. Za tuto pohodovou a kamarádskou atmosféru vám také patří poděkování. V takovémto kolektivu je prostě radost pracovat.
Výsledky jsem již zveřejnil ve fóru a za celé SZ gratuluji červeným k vítězství.
Paintballu zdar
GEorGE |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jaroslav Pohanský Pes

|
Zaslal: út říjen 07, 2008 3:59 pm Předmět: |
|
|
tak uz muzu ta oddelena fora smaznout ??? _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cita.s
|
Zaslal: út říjen 07, 2008 5:05 pm Předmět: |
|
|
Smaz to
Docela by mne zajimalo kdo vymyslel ze chceme hrat woodsball proti MP
ja osobne o tom nevim, my jsme meli jen pozadavek aby Farma pokud mozno hrala pospolu.Tot vse o nicem jinem nevim a zbytek teamu nam byl pridelen poradatelem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
holoubek

|
Zaslal: út říjen 07, 2008 11:06 pm Předmět: |
|
|
Jaroslav napsal: | tak uz muzu ta oddelena fora smaznout ??? |
ještě je nemaž, teď jsem dorazil z germany a chci se s tím taky pomazlit  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
holoubek

|
Zaslal: út říjen 07, 2008 11:07 pm Předmět: |
|
|
hmmm, už je to pryč .... musíme udělat debriefing někde v hospodě a musíte mi to celý převyprávět, abych mohl zaujmout správný stanovisko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Heckler
|
Zaslal: čt říjen 09, 2008 12:49 am Předmět: |
|
|
Jak tak na to koukám, tak SZ WAR prokázala, že důvody, které jsou tu zmiňovány pro uzavřené hry jsou z části liché. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GEorGE

|
Zaslal: čt říjen 09, 2008 7:24 am Předmět: |
|
|
Heckler napsal: | Jak tak na to koukám, tak SZ WAR prokázala, že důvody, které jsou tu zmiňovány pro uzavřené hry jsou z části liché. |
Není akce jako akce. Uvědom si, že na jedné straně stála Farma zvířat a na druhé "MPB" - to už zaručuje dodržování pravidel u nějakých 100 lidí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jaroslav Pohanský Pes

|
Zaslal: čt říjen 09, 2008 7:47 am Předmět: |
|
|
Heckler napsal: | Jak tak na to koukám, tak SZ WAR prokázala, že důvody, které jsou tu zmiňovány pro uzavřené hry jsou z části liché. |
mne akce jen potvrdila, ze duvody pro ktere urcite typy her musi byt uzavrene jsou potvrzeny
Preci neni jedinym duvodem pro uzavirani her pohodovy a bezkonfliktni prubeh, to je jen jeden z aspektu. Stejne podstatnym je napriklad schopnost kooperace a podrizeni se veleni (+ plneni nevdecnych ukolu typu hlidani nekolik hodin zadni bod). A toho tady ti lide (na strane modrych) schopni nebyli a ani se za to na ne nezlobil, nebot ten charakter akce byl takovy. Tedy akce jako je Alej prokleti, ktera je bytostne zalozena na kooperaci nemohou byt otevrene, uz u takove Warzony je to celkem problem, ze je az tolik otevrena. Naopak u SZWar je to otevreni pozitivni. Takze podle mne by vzdycky organizator mel uvazovat nad tim, co akci sleduje a podle toho ji bud otevrit nebo uzavrit. Je nesmysl delat jako otevenou hru ve ktere je nutna vysoky stupen kooperace stejne jako uzavrenou akci, kde jde jen o pifani, pripadne o ukoly, ktere jsou schopny plnit i male jednotky bez vzajemne souhry.
ale vlastne mas pravdu z casti se potvrdilo, ze scena se nam vyviji pozitivnim smerem k dodrzovani pravidel, za coz sem vice nez jen rad _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GEorGE

|
Zaslal: čt říjen 09, 2008 7:51 am Předmět: |
|
|
Pifat si jdi na Alej, ty Pomlouvačný Pecivále  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GEorGE

|
Zaslal: čt říjen 09, 2008 8:56 am Předmět: |
|
|
Jé tak krásně ho popíchnu a on si teď hraje na práci  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fanas Pohanský Pes

|
Zaslal: čt listopad 20, 2008 1:21 am Předmět: |
|
|
Myslim, ze vse uz bylo vyrceno. zamykam. _________________ www.swat.cz
CRASSA ET TARUS PARAILURUS |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
|
 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|