Diskusní fórum www.military-paintball.cz Vítejte na sdrueném fóru paintballových klubů a přátel značkovacích zbraní, hrajících military paintball v lesích, domech, hřitích a vude kde se sejde dobrá parta lidí, kteří si rádi zahrají
Nejrealnejsi hrou je pro me Hidden And Dangerous II, kde jsem take asi 2 roky hral a zalozil uspesny klan CLC, ale to asi nikomu nic nerika, naprosto realny, i kdyz v MP casto chybova hra - doporucuji!!!!!!
.....
Taky jsem hraval H&D2 za EAS, jestli ti to neco rika - vivat patch 1.3 )
JJ vim byli jste velky souperi s MAU, pak ste to prestali hrat a souperili jsme s nima my.......v sucasny dobe clan pora fugnguje ale hrajou CoD2....
Zdravím. Take i já jsme měl monost přečíst si článek o paintballu v LEVELu. Z pohledu člověka, který o paintu neslyel či o něm ví z doslechu .. získal díky článku ucelený přehled o čem to vlastně je. Pro neználka bohatě postačující.
Nehledal bych tam ádné nepřesnosti či mystifikace .. myslím si, e mé hodnocení je "suprové".
Děkuji za prezentaci military-paintball webu v článku a to hned na dvou místech . Díky!! _________________ C H A R L I E
Military-Paintball
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku Předchozí1, 2, 3
Strana 3 z 3
Nemůete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůete hlasovat v tomto fóru