|
Diskusní fórum www.military-paintball.cz Vítejte na sdruženém fóru paintballových klubů a přátel značkovacích zbraní, hrajících military paintball v lesích, domech, hřištích a všude kde se sejde dobrá parta lidí, kteří si rádi zahrají
|
|
 |
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
brdeckaf
|
Zaslal: čt prosinec 27, 2007 9:13 am Předmět: A5 a siceni CO v hlavni |
|
|
CAu lidi je normalni kdyz propojim bombu tak mi v hlavni malilinko sici ten vzduch??
Je to fakt uplne sotva slysitelny.ale uchazi. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Igoreso

|
Zaslal: čt prosinec 27, 2007 9:31 am Předmět: Re: A5 a siceni CO v hlavni |
|
|
brdeckaf napsal: | CAu lidi je normalni kdyz propojim bombu tak mi v hlavni malilinko sici ten vzduch??
Je to fakt uplne sotva slysitelny.ale uchazi. |
neni,projdi si tesneni ktere je poskozene a vymen ho.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
brdeckaf
|
Zaslal: čt prosinec 27, 2007 9:50 am Předmět: |
|
|
A jake tesneni by to mohlo byt?? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Paintball Březová

Založen: 20. 11. 2006 Příspěvky: 48 Bydliště: Březová u Sokolova
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
brdeckaf
|
Zaslal: čt prosinec 27, 2007 3:40 pm Předmět: |
|
|
a co musim vsechno rozdelat abych se tam dostal?? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Borodov ADMIN

|
Zaslal: čt prosinec 27, 2007 4:08 pm Předmět: |
|
|
Byt tebou tak zkusim manual. Je to tam pekne rozkreslene (rozborka) _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
brdeckaf
|
Zaslal: čt prosinec 27, 2007 4:14 pm Předmět: |
|
|
jj to jsem nasel na tom rozlezenym obrazku ale ubec nevim jak se k tomu dostat |
|
Návrat nahoru |
|
 |
patras

|
Zaslal: čt prosinec 27, 2007 4:29 pm Předmět: |
|
|
muze to byt i vadna jehla |
|
Návrat nahoru |
|
 |
brdeckaf
|
Zaslal: čt prosinec 27, 2007 4:32 pm Předmět: |
|
|
no prave |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Paintball Březová

|
Zaslal: čt prosinec 27, 2007 6:31 pm Předmět: |
|
|
vyndej ze zbraně power tube (plastový válec, pokud máš základní). Uvnitř bude hliníkový válec, ten vytlač z power tubu. uvnitř hlíníkového válce bude o-kroužek, pod ním podložka, dále pružina a nakonec jehla. Zkontroluji jehlu, jestli na ní není nějaké smetí. Nejčastěji je problém v tom o-kroužku. Když ho budeš vyndavat, tak si zapamatuj jakou stranou byl ve válci uložen. Až to budeš dávat dohromady, tak ten o-kroužek jen otoč. Většinou to tak stačí. _________________ www.paintballbrezova.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hogi MG Team

|
Zaslal: čt prosinec 27, 2007 7:57 pm Předmět: |
|
|
Pokud se nepletu a myslíme oba stejnej okroužek, tak se k němu dá dosttat i přes přívod plynu (vyndám kolik co ho aretuje, vysunu a sem u něj...) Jinak podle mě je nesmysl dávat 41Kč za "originál" USA okroužek, když stačí znát rozměr, zajít do prodejny s těsněníma a tam příslušnej okroužek koupit za pár korun... _________________ http://www.hrajpaintball.com/
http://www.airsoft-arena.cz/
http://www.pitbajk.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tracker
|
Zaslal: pá prosinec 28, 2007 9:05 am Předmět: |
|
|
A ještě možná kvalitnější - co se používají v autoopravárenství nebo do automat. strojů. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Paintball Březová

|
Zaslal: pá prosinec 28, 2007 10:34 am Předmět: |
|
|
Samozřejmě je k tomu o-kroužku dostaneš když sundáš botom-line, ale asi se ti bude velmi špatně dávat zpátky přes tu pružinu. Proto je lepší válec rozebrat. Celou výměnu o-kroužku i s rozebráním a složením žením zbraně zvládne alespoň trochu zkušený člověk max. za 2 minuty. Tippmanny a-5 používám ve větší míře více jak 4 roky, tak jsem také uvažoval o používání jiných o-kroužků než originály. Zkoušel jsem silikony, i klasické gumové, ale nakonec to byli jen vyhozené peníze. Většinou těsnili jen jednou a při nasazení nové bomby už přestali těsnit a museli se znovu vyměnit. Samozřejmě můžeš testovat další a další o-kroužky, ale pokud použiješ originál, tak ho určitě nebudeš muset měnit každou druhou hru. Pokud máte jen vlastního Tippmanna, tak mít jeden originál náhradní o-kroužek zas není snad takový problém. Navíc, jak jsem už napsal, většinou stačí o-kroužek jen otočit a zase funguje jak má. Pokud není viditelně poškozený. Navíc pokud ti uchází jen málo, tak kolikrát stačí přitlačit botom line směrem k okroužku a někdy to přestane. U A5 botom line jen dosedá k tomuto o-kroužku, tak mohl jen špatně dosednout. Nebo nechat zbraň v klidu i s puštěným CO2. O-kroužky se tlakem mírně roztahují, a tak se dotěsní. Nesmí ti na něj jít ale tekuté CO2 ani nesmí ucházet ve větší míře. Potom ti okroužek zamrazí. V zimě to ale fungovat nebude. _________________ www.paintballbrezova.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KeXo

|
Zaslal: po únor 18, 2008 1:54 pm Předmět: |
|
|
No v zime to urcite nefunguje a kazi sa to ovela castejsie, kedze tesnenie stuhne a az tak netesni. Ja by som k tomuto vsak len podotkol, ze vzhladom na to ze pises ze pocut sicanie az z hlavne, tak problem nebude v tomto o-kruzku ale nejakom inom. Pokial totiz prepusta medium az do hlavne, tak to znamena ze musi prepustat ihla. Ja som uz jednu vymenil a musim povedat ze som ju mal pekne znicenu, doteraz vsak neviem od coho. Najlepsi sposob ako zistit kde to fuci je vybrat zo zbrane ten komplet PowerTube zasunut do neho ten oblucikovy protikus, ponorit do vody a pustit do toho medium. Podla toho kde budes vidiet vychadzat bublinky zisitis co netesni. V podstate Ti moze netesnit bud ten O-kruzok ako tu bolo pisane, alebo ta ihla co sa prejavi ze bublinky budu unikat z druhej strany PowerTube. Ak by to bol ten O-kruzok, tak doporucujem kupit silikonovy alebo teflonovy (neni tak citlivy na teplotu) s rovnakym vonkajsim priemerom, ale o nieco vacsim prierezom. Inak v tomto ohlade je Tippmann pekne nedomysleny, fakt achylova pata. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
w.i.go

|
Zaslal: út únor 26, 2008 10:50 pm Předmět: |
|
|
Já tam dávám gumičku z rychlospojky na zahradní hadici je vyšší a déle vydrží Jsem s tím moooc spokojený a problémy od té doby co ji používám nemám  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
venca

|
Zaslal: pá březen 14, 2008 10:48 am Předmět: |
|
|
no ja jsem koupil tesneni z rubeny primo ty velikosti co jsem potreboval a ze ti to uchazi do hlavne tak me to dela obcas taky chce to vymenit tesneni co je pod hadici a nebo by to mohlo byt jak to rika patras v jehle je tam plochy tesneni a muzuo ne nem byt otrepy z ventilu proste bordel a ten to chce odstranit a nebo tu gumicku na jehle otocit ma to vyskouseny sic mam carabinu od tipmana ale vnitrek je hodne podobnej _________________ Žoldáci - military paintball tým |
|
Návrat nahoru |
|
 |
xlcookie
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
|
 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|