Diskusní fórum www.military-paintball.cz Vítejte na sdruženém fóru paintballových klubù a pøátel znaèkovacích zbraní, hrajících military paintball v lesích, domech, høištích a všude kde se sejde dobrá parta lidí, kteøí si rádi zahrají
hehe. no tak sedim si takhle na zahrade se sefem a kecame kdy mi da dovolenou atd. mezitim mi rika '' hele jak vubec vypada ta tvoje pistol (znackovac)'' . rikam ''' pockej mam ji v aute parkrat si strelis '' no a jak jdu k autu zdalky vidim jak se couraj dva zive terce cerne pleti a skubou jabka prez plot. no kdo by si nepral vtu chvilku aby s jeho stromku taky neuskubli nake to ovoce ze? no vratim se spátky za sefem mezitim napichnu flasku a dosypu strelivo. tak ukaz jak ti to lita rika sef no a najednou se to stalo. jeden skocil na plot natah ruku na jabko a PLESK,PLESK na bruch jednu do skeble druhej dostal do zad atd. kriceli mi do èur..u atak dal to me nasralo nejvic protoze jsem na tuhle smetanku dost vysazenej. no seskocil s plotu a utíkali barevny jak cirkusovy kone . sef ten se valel ve smichu po trave tak sem donej taky jednu nasil ad vy jak je to bolelo. . panak to pak spravil a dovolenou jsem dostal.
P.S. kdyby jste si šly nekam zahrat v tejdnu a jeden vam chybel nebo jen tak, tak se mi ozvete rad bych prijel si zahrat . kdyz mam tu dovolenou
Zaslal: ne záøí 28, 2008 7:53 am Pøedmìt:
ti parchanti jsou pìknì voprsklý, u nás lezou do bytù když tam lidi spìj.
Sice nìkdy sním nesouhlasím - ale Èunek je na správném místì ( jen škoda že nedìlal starostu našemu mìstu ). _________________ Jsem jaký jsem, nìkdo musí být zlý.
www.yourshirts.cz - textil shop
http://conflictshop.cz/ - Military trièka
http://www.idj.cz/tracker88/
ti parchanti jsou pìknì voprsklý, u nás lezou do bytù když tam lidi spìj.
Sice nìkdy sním nesouhlasím - ale Èunek je na správném místì ( jen škoda že nedìlal starostu našemu mìstu ).
no tak to je taky hezky. ja se vzbudit a videt ho stat v obejvaku tak ho tam snad umlatim kvetinacem nejhorsi je to ze se jich lidi bojej. proto si tak dovolujou.
Fakt nikdo nebude hrat v tejdnu ? prijedu kamkoliv.
Èasy uvádìny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku Pøedchozí1, 2, 3
Strana 3 z 3
Nemùžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemùžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemùžete upravovat své pøíspìvky v tomto fóru Nemùžete mazat své pøíspìvky v tomto fóru Nemùžete hlasovat v tomto fóru