Diskusní fórum  www.military-paintball.cz
Vítejte na sdruženém fóru paintballových klubů a přátel značkovacích zbraní, hrajících military paintball
v lesích, domech, hřištích a všude kde se sejde dobrá parta lidí, kteří si rádi zahrají
 
 FAQ   Hledat   Seznam uživatelů   Uživatelské skupiny   Registrace 
 Nastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   Přihlášení 

Regulátor tlaku

 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra www.military-paintball.cz -> CO2, Vzduch, Regulátory
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
GEorGE



Založen: 01. 06. 2006
Příspěvky: 1199
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: so červenec 22, 2006 4:36 pm    Předmět: Regulátor tlaku Odpovědět s citátem

Doporučil popř. prodal by mi někdo regulátor tlaku - CO2 - na spydera za rozumnou cenu?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
No55
MG Team


Založen: 18. 01. 2006
Příspěvky: 801
Bydliště: Březová

PříspěvekZaslal: po červenec 24, 2006 10:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

myslíš takovejt ten budík co ti tam pěkně ukazuje volume? Very Happy
_________________
Hong cuang ťeie tong - staré vietnamské přísloví, doslovný překlad zní "Máš-li deštník v prdeli, neotvírej ho!"

Vítěz ve skákání v pytli 86
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Anonymní






PříspěvekZaslal: po říjen 09, 2006 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To Slep ty máš ale vzduch ten regulátor tlaku z toho spydera jde na normální flašku CO2. A kolik stojí koukal jsem na ten za cca 1500,-. Který je přímo i s ventilem na CO2 lahve rozsah 200 až 900. Ten ze spydera bude asi lepší co?
Návrat nahoru
Anonymní






PříspěvekZaslal: po říjen 09, 2006 10:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jeslti je nejakej regulovatelnej za 1500 tak je to dobra cena. ten spyder regulator bude stredni trida, nic extra, ale je od 0 do 1500psi. jde pouzit jak na co2 tak na cokoli jinyho, takze i na vzduch, pouzivam ho na snizeni z 850 na 600psi.
Návrat nahoru
Death



Založen: 07. 09. 2006
Příspěvky: 10
Bydliště: Podbořany

PříspěvekZaslal: út říjen 10, 2006 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mrkni na něj na www.paintballshop.cz stojí 1590,- Zajímalo by mě kolik psi má Tippman C98 a jestli se to mění nějak rapidně. Radar mi ukazuje 290 až 310 fps ale někdy i jen okolo 280fps Crying or Very sad (mam ho dva měsíce) co výstřel skoro jiná hodnota. Myslím že se to projevuje i na přesnosti, každá koule letí pod jiným tlakem = rozptyl. Změní se tohle s namontováním toho regulátoru? A stačí ten do 900 psi? Jakej je optimální tlak pro Tippmana? Jo a mam 14“ hlaveň rozptyl se rapidně zlepšil oproti originálu. Ale pořád to není ono Laughing .
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Death



Založen: 07. 09. 2006
Příspěvky: 10
Bydliště: Podbořany

PříspěvekZaslal: st říjen 11, 2006 5:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LPK to jsou hříšný prachy pak ještě lahev, a to plnění. Teď jsem objednal kovový tělo pístu a samomazný závěr z pb shopu. Četl jsem tvůj popis na rozebrání válce nic jednoduchého. Koupím ještě to nastavování do zadu s těma pružinami. Ale pustit se na tu ve válci no nevím nevím. Poraď nějakej ten regulátor značka typ dík.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Anonymní






PříspěvekZaslal: st říjen 11, 2006 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

at se spis vyjadri nekdo kdo ma i jiny regulator, nemuzu radit neco co jsem nemel, doporucil bych nejakej regulovatelnej, ne za extra velky prachy. Pokud ovsem strilis na semi. Pokud strilis hodne auto nebo velmi rychle (13+) musis mit takovej regulator, kterej bude stihat regulovat pri takove kadenci, coz jsou prave ty drazsi. Anodizovane telo pistu + nahradni ventura, dej vedet, obavam se ze vyhozeny prachy, ale rad bych slysel opak.
Návrat nahoru
POtkan



Založen: 30. 09. 2006
Příspěvky: 71

PříspěvekZaslal: čt říjen 12, 2006 10:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Slep napsal:
Dalsi varianta je primo LPK kit pro Tipa, kterej snizi operacni tlak na nejakych 400-450 PSI. Za 4500kc sem se ovsem rozhodl udelat vlastni upgrade, slabsi pruzina do valce, silnejsi dozadu, jiny kladivko a snizit tlak na 500-600 coz sice neni na hranici LPK ale je to lepsi nez 900Psi a jede to o poznani presnejc. Investice byla cca 1900 do titanovyho kladivka a pak asi 300 do pruzin.


mozes presne napisat jake kladivko a jake pruziny, pripade i ktoru zbran mas Smile

mam a-5 a chcelo by to nejaky ten upgradik a do LPK sa mi ist vobec nechce kvoli tej cene a nutnosti kupit este regulator k tomu
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Death



Založen: 07. 09. 2006
Příspěvky: 10
Bydliště: Podbořany

PříspěvekZaslal: čt říjen 12, 2006 6:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To amonim: pak sem hodim jak to bude šlapat v pátek to má přijít a v sobotu jdem hrát. Snad to udělám ať to můžu zkusit.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
BR4DeK



Založen: 07. 08. 2006
Příspěvky: 431

PříspěvekZaslal: ne říjen 15, 2006 8:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Když už stojí ten LPK takovou škváru, poznám alespoň zlepšení přesnosti na první pohled? (tedy spíš na první kuličku Very Happy )
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Fluffy



Založen: 15. 01. 2007
Příspěvky: 114

PříspěvekZaslal: pá květen 18, 2007 11:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak jak to dopadlo s tím regulátorem? celkem mně to zajímá ! !
_________________
(\__/) | šalamounovo h...o
(+'.'+) | mám ho plnou palici
(")_(") | takže sem moc chytrej
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
johnyz



Založen: 25. 04. 2007
Příspěvky: 88

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2007 10:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem si cca před 3 týdny koupil tento regulátor, který delší dobu nebyl a teď prý dostali 7 kusů a další už asi nebudou. http://www.paintballshop.cz/zbozi/6329-spyder-regulator-upgrade-kit
Bohužel jsem ho po první hře musel poslat zpět, protože pokud jsem si nastavil nižší tlak než byl bez regulátoru, tak po výstřelu klesnul tlak mezi regulátorem a zbraní o cca 50psi a trvalo min 0,5s, než opět stoupnul na nastavenou hodnotu. Díky tomu, když jsem vystřeli 3kule rychleji za sebou, tak už tlak klesnul o 150psi (o víc už dolů nešel) a každá ta kule letěla úplně jinak. Navíc mi bylo řečeno, že je od 0 do 800 psi, ale pod 500psi jsem se nedostal. Po drobných úpravách mi moje Xtra spolehlivě běhala i na těch 500psi, ale když po třech výstřelech klesnul tlak na 350psi, tak už "kulometila" a závěr nezůstal vzadu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
johnyz



Založen: 25. 04. 2007
Příspěvky: 88

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2007 10:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli tomu dobre rozumim, tak jednoznacne nejvetsi nevyhodou CO2 oproti vzduchu je ta nestalost tlaku pri ruznych podminkach (teplota, naplneni lahve, spatna konstalace hvezd a pod.). Uvital bych odpoved od nekoho zkuseneho a zasveceneho na otazku, zda tento problem spolehlive vyresi regulator (coz by podle mne mel) a jestli se pak CO2 vyrovna stlacenemu vzduchu. A pokud tomu tak neni, tak proc? Diky.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Slep
Pohanský Pes


Založen: 12. 05. 2005
Příspěvky: 269
Bydliště: Chelyabinsk-70

PříspěvekZaslal: st červenec 11, 2007 12:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

sice to tu bylo uz asi 10x nekde psano ale budis.

Kdyz bys vzal dve lahve, do jedne dal vzduch a do druhe co2 bez jakychkoli regulatoru (jde o predstavu protoze vzduch bez regulatoru se nedela) tak vysledky budou rozdilne v tom ze vzduch ma mensi tendenci se tlakove rozpinat nebo naopak snizovat nez co2 v zakladu. Takze i bez jakychkoli regulatoru je vzduch lepsi, ale neznamena to ze vzduch resi rozpinavost uplne. Napriklad pneumatiky se plni standartne vzduchem ale vis ze je musis v lete upoustet a v zime dofukovat (teorie). Abys docilil stejneho tlaku v pneu za vsech rocnich obdobi, musis si nechat nafouknout dusik kterej nemeni tlak.

Dalsi vyhoda vzduchu oproti co2 je, ze je vlastne oproti cocku cistej, takze neni potreba zbran temer vubec mazat protoze vzduch ma teplotu okolniho prostredi ne jako co2 a taky se zbran nezasira sajrajtem kterej zanechava co2 coz je vubec asi jeden z nejspinavejsich plynu.

Kdyz pokrocis dal a rozhodnes se si poridit regulator, ten dela vlastne to ze se snazi udrzet nastavenou hodnotu PSI na stale stejne hodnote az do doby, nez mnozstvi media v lahvi ubyde natolik, ze tlak v lahvi je jiz mensi nez tlak na regulatoru, jinak receno dosel plyn - vzduch.

Vliv na strelbu je ten, ze regulator se snazi udrzovat stale stejny vystupni tlak, a tim padem udrzovat obrazne co nejmensi rozdily tlaku pri strelbe. Rozptyl kulicek v idealnim pripade bude mensi nez na neregulovane zbrani, zvlast pokud strilis rychle.

Rychla strelba je to co CO2 primo nesnasi, tlak v lahvi zacne rychle kolisat a zmensovat se, protoze co2 ma tendenci zamrzat a kdyz je teplota nizka, co2 se smrstuje a tim se snizuje tlak. Vzduch ma sice stejny problem ale asi 10x min znatelny, respektive nizkou teplotou se take snizuje ale mene znatelne nez co2 viz pneumatiky.

Dalsi vec je jaky regulator. Ty obycejne bohate udrzi stabilni tlak za pomale strelby (3-4 bps) ale pokud strilis opravdu rapidne rychle, nebo chces docilit rychlosti sportovnich zbrani, potrebujes poradnej a kvalitni regulator, kterej je schopen udrzen tyto zmeny tlaku i za rychle strelby. To obycejne a levne regulatory neumi, a potom se stane to ze tlak klesa rychleji nez je regulator schopen stihat a vlastne se stane to same jako kdyz mas zbran neregulovanou. Navic, nektere regulatory jsou nastaveny napevno na nejakou hodnotu, obvykle oznacovane jako vysokotlaky a nizkotlaky kdy jsou ty hodnoty treba 850 pro VT a 400 pro NT coz plati predevsim o regulatorech na vzduchovych lahvich a dale jsou regulatory klasicke regulovatelne, kdy si nastavis jaky tlak vlastne chces. Samozrejme si muzes nastavit jen takovy rozsah tlaku, pri jakem tva zbran umoznuje jeste stabilne fungovat.

Idealni reseni je docilit co nejvetsiho mnozstvi media vpousteneho do zbrane, pri co nejnissim moznem operacnim tlaku zbrane. Jinak receno ustova rychlost na MAX a tlak na MIN. Tak docilis stejne rychlosti ale vetsi presnosti. Opet zalezi predevsim na typu zbrane, necekej ze udelas ze spydera bez brutalnich uprav vnitrnich dilu nizkotlak.

Jinak s regulatory uzce souvisi i FPS protoze pokud rano narazis na zbran CO lahev ve ktere je napriklad momentalni tlak 850 PSI, tak jak den ubiha a teplota okoli se zvetsuje, zvetsuje se i tlak v lahvi. Potom pri stejne nastavenem svabu mas misto 850psi treba tlak 1100 PSI a to znamena ze to do zbrane zene mnohem vetsi tlak, svab na FPS je stale stejne otevreny jako rano a hle, mame zde 380 FPS. Takze regulator se nastavi napriklad na 800 PSI (musi byt pochopitelne nastaven na mensi hodnotu nez je tlak ve flasce aby byl funkcni) a bude ti udrzovat stale stejny tlak do zbrane, tudis i FPS. Jakmile tlak v lahvi, a tedy mnozstvi media poklesne natolik ze se dostanes pod nastavenou hranici, regulator nereguluje.

U drazsich nizkotlakych zbrani, je jeste potreba pokud se pouziva vzduch koupit jeden inline regulator, kterym snizujes vystupni tlak z lahve na vstupni tlak ktery zbran prijma. Napriklad pokud treba zbran pracuje na operacnim tlaku 90 PSI a koupis si CO2, staci ti nastavit na jedinem regulatoru 90 PSI a je to. Pokud si ale chces poridit vzduch, kterej se dela s vystupy 400 a 850 psi, musis si jeste poridit regulator, kterym snizis hodnotu z vystupu O2 lahve do tve zbrane, tedy na 90 PSI.

Samozrejme ze se stim da libovolne kravit a ladit ale to je na jinou, konkretnejsi diskusi.

jo a jeste dodatek, nektere levnejsi regulatory co jsou regulovatelne i od 0 nezvladaji dobre drzet tlak pokud je nastaven nizko (500 a mene) takze pokud mas nizkotlakou zbran, je vhodne koupit neco jako maxflo a pod. protoze klasicky spyderovsky levny regulatory to sice umoznujou nastavit ale stabilne nizky tlak asi dobre neudrzi.
_________________

Slep
Советский Солдат
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
johnyz



Založen: 25. 04. 2007
Příspěvky: 88

PříspěvekZaslal: st červenec 11, 2007 12:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky za tento obsáhlý příspěvek. Je to tam pěkně vysvětlené. Takže je to v podstatě tak, jak jsem napsal výše. Stačí na CO2 použít dostatečně kvalitní regulátor, který udrží ve zbrani konstantní tak např. 600 psi i při rychlejší střelbě a výsledek by měl být zhruba stejný, jako kdybych použil lahev se vzduchem s výstupním tlakem 600 psi. Všechny výkyvy tlaku ve zbrani směrem nahoru se nekonají a dolů jedině, když už dochází plyn (k čemuž dochází ale stejně u CO2 jako u vzduchu). Výsledek velmi podobný, ale investice mnohonásobně nižší než při přechodu na vzduch. Rozumím tomu dobře?
Co se týká čistoty CO2, tak mi několik zde diskutujících nezávisle na sobě řeklo, že čistota CO2 je vyloženě záležitostí čistoty lahve (hasičáku) ze které se plní. A i kdyby byl skutečně CO2 pro hasící přístroje "špinavější", tak by se to asi dalo odstranit použitím potravinářskéhoCO2 ne?
Pak by už měl být rozdíl mezi použitím CO2 nebo vzduchu opravdu minimální.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Slep
Pohanský Pes


Založen: 12. 05. 2005
Příspěvky: 269
Bydliště: Chelyabinsk-70

PříspěvekZaslal: st červenec 11, 2007 1:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

domnivam se ze pouzivat co2 a regulator je blbost protoze vyhodis 1500 za regulator a litr za lahev a za 3litry mas uz vzduch s regulatorem (zakladni). dalsi rozdil a to podstatny je i v tom ze vzduch je mnohem lepsi pro kulicky, nizsi teplota media. co2 je spina, mel sem ho a cistil sem zbran porad, musel menit okrouzky a mazat. se vzduchem nemusim nic, cistim jen kdyz dostanu do zbrane zasah nebo tzv. servisni cisteni 1x za 5 her a krouzek ve zbrani sem nemusel menit od doby co mam vzduch tj asi 2 roky.

Jinak je da se rici pravdou co pises a pochopil si to naprosto spravne, stale si ale myslim ze vzduch vykazuje lepsi podminky a ta cena uz zase o tolik vysoka dnes uz nebude. Pokud pouzivas CO2 mel bys urcite premejslet o expansni komore ktera prispeje k tomu ze se zbran nebude tak zasirat tekutym co2 (zmrzly spraskany okrouzky a pod) a bude to i presnejsi. potom uz to ale je stejny jako vzduch cenove.
_________________

Slep
Советский Солдат
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jarda



Založen: 29. 07. 2006
Příspěvky: 66
Bydliště: Holubov/Č.Krumlov

PříspěvekZaslal: st červenec 11, 2007 8:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky mám dilema,jestli přejít z CO2 na vzduch.Ta investice do láhve fakt není tak velká,ale je tu další investice do něčeho,z čeho budu plnit (potápěčská láhev) a pak taky do nějaké redukce.V našem týmu jsem bohužel zatím sám,kdo o vzduchu vážně uvažuje,takže se mi moc nechce dávat 3 litry za láhev,patnáct stovek za redukci a dalších 5 litrů za starší potápěčskou láhev.Asi budu do nich ještě muset chvilku hučet... Laughing.Vnikání tekutého CO2 do zbraně omezím i použitím hadice a tím,že mám láhev na zádech vertikálně ne?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
johnyz



Založen: 25. 04. 2007
Příspěvky: 88

PříspěvekZaslal: st červenec 11, 2007 9:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vyhodis 1500 za regulator a litr za lahev a za 3litry mas uz vzduch s regulatorem (zakladni)

To jo. Kdyby to bylo tak jednoduché, tak by nebylo co řešit, ale ten rozdíl je bohužel větší. Láhev na CO už mám a Xtra už má expanzní komoru v základu, takže pro zlepšení CO2 by mi stačil regulátor jak říkáš za 1500,-. Zatímco, jak je popsáno v příspěvku nade mnou, k tomu abych přešel na vzduch potřebuji min tři věci: lahev, potápěčskou láhev a plnící redukci v celkové hodnotě min 8000,-. Proto spousta lidí hledá cestu, jak se s CO2 ( co do parametrů střelby) nejvíc přiblížit pohonu na vzduch.
Protože se v regulátorech moc nevyznám a už jsem si jeden regulátor na prd koupil. Mohl by jsi mi (nám všem tady) prosím poradit nějaký slušný regulátor, který:
1) pracuje s CO2
2) má nastavitelný rozsah výstupního tlaku min 500-900psi
3) zvládne kadenci alespoň 5-7 výstřelů/s
4) půjde použít na Spydera a Tippmana (možná to budou dva různé)
Díky.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Slep
Pohanský Pes


Založen: 12. 05. 2005
Příspěvky: 269
Bydliště: Chelyabinsk-70

PříspěvekZaslal: st červenec 11, 2007 1:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo je pravdou ze pokud nemate v okoli potapece co plni, je investice do vzduchu trochu vetsi. my mame to stesti ze mame potapece za prdeli co jsou schopni natankovat i 5000psi (mimojine si od nich paintballove kluby pujcuji na turnaje bomby) a plneni lahve vyjde na 15 korun (:

Dokonce prodavaj snad i starsi potapecske lahve okolo 2-3 tisic.
ja sem to vyresil tim ze sem si koupil flasku s vetsim obsahem asi do 5000 psi takze kdyz to nafouknou plny vystaci me to na vic her a pokud hraju s tracerem tak vystacim i na 4 hry s jednou lahvi.

ohledne regulatoru, pokud ho chces pouzivat na spyder tak ti bohate postaci regulator primo na spyder. Ja jeden takovej mam, je regulovatelnej od 0 do 1500 PSI a myslim ze ho maj na PBshopu v nabidce a dokonce za mnohem lepsi prachy nez sem ho kupoval ja. Pouzival sem ho driv na CO2, pak sem presel na vzduch a nyni ho pouzivam jen jako pridavny regulator protoze vzduch ma jeden vlastni na lahvi s vystupem 850 psi takze si na tomhle davam 650-700 po mirne upravenym systemu pruzin aby to zbran zvladala.

Jinak receno, pokud ve zbrani neudelas zadne upravy, nastavuj na regulatoru min.700 protoze pokud das min, spyder to nebude dobre pobirat. Dale jak sem psal, cim min na takovym levnejsim regulatoru nastavis, tim hur to bude zvladat regulovat, je to preci jen levnejsi regulator.

Jestli chces nejakej regulator co je kvalitni a zvlada rychlou strelbu , je to spis investice do budoucna kdybys pak chtel jinou zbran, prolez diskuzi, myslim ze tu jsou lidi co maji maxflo a pod. Je to ale drazsi nez samotny spyder (: i kdyz ja myslim ze tech 7bps zvladne i ten muj v klidu, ale je to asi rozumna maximalni hranice.

Na dotaz jestli hadice resi problem s rozpinanim co2 tak do jiste miry ano, ale rozhodne neresi to ze plyn poradne expanduje od toho je tam ta komora ktera je vetsi nez hadice v prumeru. Kombinaci hadice a expansni komory spis povazuju za idealni stav.

jinak ten regulator pouzivam na tippmanovy ale nemam ho na zbrani ale na lahvi, po mirne uprave tam ale de v klidu namontovat.
_________________

Slep
Советский Солдат
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
POtkan



Založen: 30. 09. 2006
Příspěvky: 71

PříspěvekZaslal: st červenec 11, 2007 1:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Slep napsal:
... co2 je spina, mel sem ho a cistil sem zbran porad, ...


jaka spina? potravinarske co2 sa pouziva v kazdej krcme, to mi chces povedat ze pijes spinu? je to nezmysel, co2 je ciste, este som v zbrani nenasiel bordel odtoho, zalezi ale samozrejme ci je to potravinarske a ci nemas spinu vo flasi, inak tam nema co byt

nechcem vyvolavat nejaky flame na tuto temu....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
johnyz



Založen: 25. 04. 2007
Příspěvky: 88

PříspěvekZaslal: st červenec 11, 2007 4:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Můžeš mi prosím tě poslat odkaz na ten regulátor? Já jsem si koupil tenhle: http://www.paintballshop.cz/zbozi/6329-spyder-regulator-upgrade-kit
a jak už jsem psal o pár příspěvků výš, tak stál za prd. Po každém výstřelu klesnul tlak a trvalo relativně dlouho, než se zvýšil na nastavenou hodnotu, a to tak, že pokud bych chtěl vystřelit víckrát za sebou se stejným tlakem, tak bych z toho nedostal větší kadenci jak 1-2 výstřely/s.

Jinak jsem na své Xtře udělal všechny úpravy co jsou na těchto www: http://www.pgp.mysteria.cz/ladeni_Spyder/Ladeni_Spyder.htm a tím jsem dosáhl toho, že spolehlivě fungovala i na 500psi. (pokud se dá věřit tomu budíku na regulátoru).
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Slep
Pohanský Pes


Založen: 12. 05. 2005
Příspěvky: 269
Bydliště: Chelyabinsk-70

PříspěvekZaslal: po červenec 16, 2007 9:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

POtkan napsal:
Slep napsal:
... co2 je spina, mel sem ho a cistil sem zbran porad, ...


jaka spina? potravinarske co2 sa pouziva v kazdej krcme, to mi chces povedat ze pijes spinu? je to nezmysel, co2 je ciste, este som v zbrani nenasiel bordel odtoho, zalezi ale samozrejme ci je to potravinarske a ci nemas spinu vo flasi, inak tam nema co byt

nechcem vyvolavat nejaky flame na tuto temu....


Spinavy spis mysleno agresivni ktery neustále narušuje vnitřek lahví ve kterých je uchováván což samozřejmě k jeho čistotě také nepřispívá.
Prakticky pak neni problem cistit telo zbrane od sracek ktere tam zanechava, jak zminuje nekde vedle Hogi, ale treba v moji T98 sem mel od co2 zasranou celou oblast valce kde ty usazeniny vycistit proste jentak nejdou, nemluve o tom ze praskani krouzku zpusobuje CO2 a u vzduchu je uvnitr zbrane proste pralticky nemenis.

Tohle preci neni diskuze CO2 vs Vzduch ale rozdily techto dvou plynu pro paintball, a ty tu celkem byli popsany.
_________________

Slep
Советский Солдат
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Slep
Pohanský Pes


Založen: 12. 05. 2005
Příspěvky: 269
Bydliště: Chelyabinsk-70

PříspěvekZaslal: po červenec 16, 2007 9:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

johnyz napsal:
Můžeš mi prosím tě poslat odkaz na ten regulátor? Já jsem si koupil tenhle: http://www.paintballshop.cz/zbozi/6329-spyder-regulator-upgrade-kit
a jak už jsem psal o pár příspěvků výš, tak stál za prd. Po každém výstřelu klesnul tlak a trvalo relativně dlouho, než se zvýšil na nastavenou hodnotu, a to tak, že pokud bych chtěl vystřelit víckrát za sebou se stejným tlakem, tak bych z toho nedostal větší kadenci jak 1-2 výstřely/s.

Jinak jsem na své Xtře udělal všechny úpravy co jsou na těchto www: http://www.pgp.mysteria.cz/ladeni_Spyder/Ladeni_Spyder.htm a tím jsem dosáhl toho, že spolehlivě fungovala i na 500psi. (pokud se dá věřit tomu budíku na regulátoru).


Ja si myslim ze bys mel normalne ten regulator odeslat na reklamaci protoze top co ti to dela by i levny regulator delat nemel, nic jineho bych na ten spyder necpal, tohle musi stacit. Reklamuj, opravej ti to.
_________________

Slep
Советский Солдат
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
johnyz



Založen: 25. 04. 2007
Příspěvky: 88

PříspěvekZaslal: út červenec 17, 2007 7:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jj. už se stalo. čekám jak se k tomu postaví.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
johnyz



Založen: 25. 04. 2007
Příspěvky: 88

PříspěvekZaslal: út červenec 17, 2007 10:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak mi dneska volali z PBshopu, že to bylo jen nějaké vypadlé těsnění či co. Už by to mělo být OK, takže mi to posílají zpět. Jsem na to zvědavý jak to bude chodit.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra www.military-paintball.cz -> CO2, Vzduch, Regulátory Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Design by SkaidonDesigns | Distributed by Olate