Diskusní fórum  www.military-paintball.cz
Vítejte na sdruženém fóru paintballových klubů a přátel značkovacích zbraní, hrajících military paintball
v lesích, domech, hřištích a všude kde se sejde dobrá parta lidí, kteří si rádi zahrají
 
 FAQ   Hledat   Seznam uživatelů   Uživatelské skupiny   Registrace 
 Nastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   Přihlášení 

Oheň
Jdi na stránku 1, 2  Další
 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra www.military-paintball.cz -> Diskuze o nadcházejících nebo proběhlých akcích
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mastodont



Založen: 08. 02. 2008
Příspěvky: 1592

PříspěvekZaslal: ne květen 01, 2016 8:43 pm    Předmět: Oheň Odpovědět s citátem

Takže přátelé .
Já děkuji organizátorům za vynikající nápad a úžasný prostor ve kterém jsme mohli hrát.Organizace na výši jen Mula je furt stejně ošklivej ,takže bych prosil příště nějaký lepý děvy v bikinách třeba se víc týmů připojí k plnění úkolů zadaných pořadatelem.
Já byl součástí týmu slepeného z z BB a TT plus nějaký náplavy co si přijeli přihřát polívčičku a zkusit jestli ještě něco trefí.
Hra se přes den odvíjela velice slušně.Jen Domase sem byl nucen slušně požádat at mi do té hlavy pořád nestřílí protože pro mě jako pro starce je každá rana životu ohrožující.Věřím že to nedělal schválně jen mi bylo divné proč se u toho tak tlemí zřejmě byl trochu na nervy když po tom co pozabíjel nás(některé mnohokrát)začal v klidu vraždit svoje spolubojovníky.
Ale to co přinesla noc pro mě bylo naprosto šokující.Hraju paintball už nějakou dobu kdo mě zná ví že občas malinko se lehce popudím ovšem tady jsem se nasral jak sviňa.
Ovšem po pořádku.Dostali jsme se po splněných misích ke koordinátům ohništ ostatních skupin a samozřejmě jsme se po půlnoci vydali se podívat.Ohniště týmu složeného z Žoldáků,Blitzkrieg a Anomynous snad jsem to napsal správně pokud ne prosím o shovívavost.|To že ohen byl vidět pouhým okem z cesty bylo sice podivné ovšem každý se připravuje jak umí.Byla to jejich volba když jsme se nepozorovaně dostali až na 15m k nim nebot nepostavili hlídku prosím opět jejich volba.Na začátku byli vyzváni at se vzdají nechtěli jsme střílet do spacáků zvolili boj to je také v pořádku.Jen si tuto hru spletli s country strikem načítovaným na nesmrtelnost.Lubo od nás je oběhl a začal střílet do zad to jim nebránilo nejenže nepřiznávat zásahy ale pokřikovat na domnělé vlastní hráče za nimi at do nich nestřílí a nerušeně pokračovali ve střelbě na nás.Pánové měli jsme dvě termovize a jedno noční vidění takže bohužel pro vás jsme to velmi dobře viděli.Dále bych chtěl podotknout že spacák není neprůstřelná vesta takže pokud někdo někoho zasáhne ve spacáku měl by skončit boj.To že nějaký týpek po prokazatelném zásahu ještě nasvicuje baterkou o tom ani nemluvím.Na závěr přišla perlička. Holčina v jejich týmu na nás zakřičela že jsou všichni mrtví a at deme uhasit ten oheň.Bral jsem to jako výzvu poraženého protivníka který chce ušetřit svoje věci další ujmě ve formě barvy z kukí. Ještě jednou jsem se dotázal jestli opravdu ano a po kladné odpovědi jsem zakřičel že se zvedáme a jdeme k nim.Ušel jsem k ohništi asi 3 metry a dostal jsem další dávku to už na mě bylo trochu moc a velmi sprostě jsem dotyčnému (byl to Venca ze Žoldáků)vynadal a dal na jevo co si o něm myslím. Od člověka s jeho reputací bych to nikdy nečekal a hrozně mě to překvapilo.
Na závěr chci je dodat že hráči těchto týmů nikdy nebudou moci na hry pořadaných mnou a doufám že i ostatní organizátoři si budou tyto týmy pamatovat protože to co je hlavní potřebou military paintbalu a to je smysl pro čest ve formě přiznávání jim je zcela cizí.
Paintbalu zdar Mastodont.
_________________
Ouplně první mrtvola LV 2010 a ta nejblbější
První mrtvola na Krvavý silnici 2011 a ta nejnasranějšíSmile
Držitel ocenění ŠKVAREK ROKU 2011
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
tracker



Založen: 29. 06. 2007
Příspěvky: 1660
Bydliště: UL

PříspěvekZaslal: po květen 02, 2016 7:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Smutná zkušenost, bohužel se mi jen potvrdil narůstající trend, který byl i na Battle Zone u Bubáka.
_________________
Jsem jaký jsem, někdo musí být zlý.
www.yourshirts.cz - textil shop
http://conflictshop.cz/ - Military trička
http://www.idj.cz/tracker88/
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Burnes



Založen: 07. 12. 2008
Příspěvky: 749

PříspěvekZaslal: po květen 02, 2016 7:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Potvrzuju, že Mastodonta to kapánek rozčílilo, protože jeho klení slyšeli i my a to jsme byli 1km od nich. To se neslo celým prostorem i my jsme v ten moment měli strach Smile
_________________
Connane, co je v životě nejdůležitejší? Rozdrit nepřítele a hnát ho před sebou...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ŠOTEK



Založen: 17. 07. 2007
Příspěvky: 223
Bydliště: Forest

PříspěvekZaslal: po květen 02, 2016 11:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně jak píšepíše Tracker a my si to mysleli delší dobu. Takový lidi kurvy military paintball a poctivým hráčům to kazí. Jestli si myslí že jsou robokopové musí přejít na jinou scénu a nebonebo se nad sebou zamyslet.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Marťas



Založen: 25. 08. 2008
Příspěvky: 72
Bydliště: Mokré

PříspěvekZaslal: po květen 02, 2016 12:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Už jsme se o tom zmiňovali a snažili na to upozornit po akci u bubáka. Dohodli jsme se a souhlasili že ukazovat na někoho a tahat ho jako špínu po internetu nemá cenu že je lepší je prostě chytit při hře a předevšema je prostě vyhodit z akce a nikam už nezvat!! Plně s tebou Bohouši souhlasím a věř že to nesere jen tebe když tohle někdo při hře udělá a ještě schválně a kurva všem na očích.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Beetle



Založen: 25. 05. 2008
Příspěvky: 233
Bydliště: Schwarzkosteletz

PříspěvekZaslal: po květen 02, 2016 12:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A jak se asi ostatní organizátoři her dozví o takovýchto jedincích, potažmo týmech, když si to chceš s dotyčným vyřídit jen mezi čtyřma očima? Nijak, maximálně per huba, ale pochybuji, že před začátkem každé hry organizátoři sesednou s veliteli týmů aby si "doplnili" blacklist.... Rolling Eyes
Za mě hovoříce - takhle mají možnost se k incidentům vyjádřit obě strany, což již mnohé neshody v minulosti osvětlilo. Tím nechci obhajovat nic a nikoho, jen selským rozumem poukazuji na (mimo jiné) smysl tohoto fora...
_________________
http://www.nordicarea.cz
....a Gagarinův bratr Wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
kenny858



Založen: 10. 01. 2016
Příspěvky: 3

PříspěvekZaslal: po květen 02, 2016 1:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj píši ohledně těchto nesrovnalostí
Za tým Anonymous mohu říct jen to že hrajeme ani né rok a sme rádi za každou akci na kterou můžeme jet. Doufám že těma náplavama sme nebyly myšleny my.. a co se týče problémů ktéré vznikly tak jen to,že nemáme za potřebí zapírat zásahy ale je pravda že sme si mysleli že do nás střílí vlastní hráči a v zápalu adrenalinu a bránění tábora sem pokračoval ve hře tímto se omlouvám-měl sem asi i po zásahu od vlastního hráče asi skončit . Dále jak píšete že ste měli noční vidění,tak tedy nechápu proč po zásahu našeho hráče (který se odebral ke stromu a sedl si pod něj) dále dostal min. 3 přesné kuličky. A s tím že se optáte jestli někdo žije,aby ste nemuseli stávat a jít k ohni,taxe nedivte že Vám nikdo neodpověděl-když bránil oheň třeba mířil na kanystr a jen čekal...mohl být poslední kdo by ubránil vodu.. A s tou holčinou to bylo také jinak......Vy ste se ptaly je někdo živí???? a ona odpověděla my sme mrtví.!!!! ale všichni mrtví nebyly!!! z naší strany nikoho nesoudíme jen reagujeme a pokavaď to pomůže tak se tedy celý náš tým omlouvá všem.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
taunus



Založen: 24. 10. 2008
Příspěvky: 518

PříspěvekZaslal: po květen 02, 2016 2:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj vsem z nekterych komentaru jsem se malem pochcal smichy domas ,maca atd bavi te me . jinak bych to nehral.
sem rad ze se ozval i cast tymu ktery byl u incidentu. vec se mela tak ze nas bylo 6 utocniku z toho 1 nocni videni a dve thermovize. takze druha polovina tymu strilela na pozice vasich baterek ktere jste si rozsvitili vzdy kdyz jste nas chteli strilet. od nas LUbo uz davno lezel mezi vamy nekde v prostoru kde byla vase holcina a strilel pres thermal do vas.jedine slecna (pani)jiz nehrala. ostatni pokracovali ac meli zasah. a k tomu nahlas komenty to jsem ja nestrilej na me.Do toho se jeste v tu chvilu pobaveny bohous zasmal a nahlas rekl zabili si vlastniho. nebot vizualni kontakt jsme meli v tymu ja bohous a vlevo Boid. o ostatnich nasich jsem ja nevedel jestli ziji nebo jsou mrtvi .o jedinem mrtvem jsem vedel a to o nasem starickem veliteli jmenem Krapa.Ten pak vznesl dotaz zda jste uz vsichni mrtvi ci ne at tam nelezime vecne. holcina rekla ze ano. proto hromotluk (ten jak ma ty dva psy)vstal a hned na nej sla davka a zaznelo ja jeste nejsem mrtvy. Sam jsi napsal ze jste si mysleli ze do vas strili vlastni.TOJE PRECE NEPRIPUSTNE aby jsi pokracoval dal v boji zasah jako zasah preci je to jedno ci kulka te zabije.
co se tyka dalsich zasahu do vas. jak rikam s bohousem jsme do vas vysypali kolem 200 naboju kazdy. a ani jeden jsme nestrileli dle nocniho videni bo jsme chudi jak kostelni mysi. jen nam hodne pomohlo vase rozsviceni baterek. jediny mnou potvrzeny zasah byl do spoluhrace LUba ktery se zvedl a jeho siluetu jsem zahledl a strelil jsem jej v domneni ze je to jeste nekdo z vas.
Akce jako takova pecka.abych se vyvaroval sikany ze strany toho dvoumetroveho mamuta(bohouse)jsem radsi prijal rozkaz ze musim obejit vsechny ukoly tak jsem chodil z jedne strany prostoru na druhy a snazil se vcas byt u muly a jeho bonzackeho psa,ktery vzdy vedel kde kdo je . priste mu dej pres oci satek a do nosu tampony po tve stare. at nas nemuze najit.
priste pojedu zase. povenujeme se trosku vice vyberu terminu a verbovani linejch tymu a bude to jeste vetsi pecka.
na zaver meli jsme stestii jak svina a Deda mel svuj den a jeho rozhodnuti o preskupeni poctu lidi atd opravdu vyslo. a to me bavi.
takze kluci zase brzo na videnou .
taunus

PS: az nasemu velicimu Krapovi vyprchaji sedativa z toho rozcileni tak sem urcite napise.

kenny 858 zakladni vec je ctit pravidla fair play pak to nema smysl.prece si tim nechcete zavrit dvere.
_________________
2x carbine ,1x mk 48 para (sp1 vnitrnosti),2x 26ci/3000psi vzduch ,tiberius T8.1

EX Falcon painball team
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kra.pa



Založen: 01. 09. 2009
Příspěvky: 421

PříspěvekZaslal: po květen 02, 2016 2:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak teď se nestačím divit. Byl někdy někdo na nějaké akci, kde neplatí zásah od vlastního hráče? Byl někdy někdo na nějaké akci v noci, kde neplatí zásah do spacáku ve kterém někdo leží? Jé tedy ne a to hraji trochu déle než rok. Při přepadení jsem byl vyřazen jako první po té, co jsem se dostal přímo k ohni a zakřičel, že jste obklíčení a zda se nechcete vzdát. Všechny jsem vás měl kolem jak na dlani a nokťákem vše jasně viděl. Nestřílel jsem jako první na spící lidi bez masek. Ať se tu někdo vyjádří k tomu jestli měl nasazenou masku, popř. brýle. Já nic takového neviděl a přitom je to při akci v noci povinnost! Ono se potom pěkně střílí po útočnících kteří mají nasazenou masku a kteří nestřílí, protože je jim milejší oko protivníka než chvilkový pocit slávy, že Venco. Vy na nočních akcích nepoužíváte brýle a hrajete na to, kdo dřív komu vyrazí oko? Po zásahu jsem padl a ani nepípl, vše dle zavedených pravidel. To mi ovšem nebránilo sledovat, co se děje kolem. Bylo mi z toho chmurno. Nepřiznání nebylo ojedinělé, ale systém. Proti něčemu takovému se v noci, která je zvlášť o fair-play nedá hrát. Osobně jsem to ještě na akci tohoto typu nezažil!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kra.pa



Založen: 01. 09. 2009
Příspěvky: 421

PříspěvekZaslal: po květen 02, 2016 2:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To Taunus: Já ti dám dědu Evil or Very Mad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hancek



Založen: 11. 01. 2016
Příspěvky: 5

PříspěvekZaslal: po květen 02, 2016 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zdravim docela me zarazi pri utoku na nas jsem stihl pouze strilet ani ne jeden zasobnik( 20k. ) . pote sem ji dostal a byl na miste u stromu a nestrilel neubehlo ani pul minuty dostal sem ji od borce co se dostal za nas rikam uz sem mrtvej a ano dalsi ani ne pul minuta a dostal sem ji primo do drzky pres masku a jeste jak tam nekdo psal 200 kuli kazdy to cely den nehral ?? kdyz byl omezenej pocet kuli na osobu 300 ? a vtu dobu kdy nasi spoluhraci rekli ze tu nekdo je ja osobne jsem masku mel !! a urcite sem nebyl sam...... a dalsi vec je od vas fajn ze ste nas upozornili na utok , ale to ptat se zda je tam nekdo zivej by ti treba v libyi taky moc nepomohlo.... kdyz uz tady jdem takle do podrobnosti. samozrejme uznavam chyba se nejspis stala ale konkretne ja mam hlavu cistou masku sem mel a pozasahu jsem tez nehral a jako mrtvola sem jich par jeste dostal.. hancek.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pavlas.na



Založen: 20. 12. 2014
Příspěvky: 7
Bydliště: Náchod

PříspěvekZaslal: po květen 02, 2016 3:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cau. Chci take neco rict jak to je v mych ocich odehralo... vecer v dobe utoku sem spal zabalenej ve spacaku az nad ke krku zima jak svina me zaskocila vedle me lezeli dalsi 2 hraci z Blitzkriegu.. take spali navic pouze jeden znas nemel u sebe zbran tudiz strilel dokud ho nevyndali dale -> ja hlupak (slabe slovo) dokonce nemel nasazene bryle diky bohu ze sem byl ve spacaku i s hlavou v tu chvili (ma vylizanost ze sem usnul vedle nich) me osobne probudili prvni vystreli ktere smerovali nasim smerem docela sem se lekl poslepu sem hledal bryle ale marne..tudiz sem se zaboril do spacaku jeste vic nez sem byl a cekal na konec..vedle ze spacaku se jen ozvalo kurva nehejbejte se ... kule nasim smerem sli minimalne..asi logicke kdyz odpor byl jen na druhe strane kde taborili Anonymous.. to co se stalo tam stim priznanim nepriznanim uz kolega vysvetlil.nemyslim ze to udelal schvalne hold kazdy nekdy muze pochybit? Nebo snad ne??..ale zas nadruhou stranu je docela ferove vystoupit a rict ano udal sem to mrzi me to.. za Vencu se vyjadrovat nebudu forum cte muze sam rict svuj nazor.. ale pokud ho nikdo nesundal hral proste dal.. nas tabor byl na dva sektory tudiz je dost mozne ze nekdo proste prezil... ale pokud muzeme za VESKERE problemy tak do nas..ale my hrajeme paint pro zabavu a ne proto abychom byli nejlepsi a nesmrtelni picusove nebo jak nam rikate.. bohuzel 100 lidi 100 nazoru.. ale pokud onekom na akci vite tak mu to vpalte primo na miste a ne zpetne online..prece jen asi je to adekvatni resit hned !!! Urcite jezdime mesicne pres 1000km po akcich jen proto aby sme nepriznavali a byli nejlepsi.. pak teda nevim proc sem vic na mrtvolisti nez ve hre..cest
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
samuraj



Založen: 07. 08. 2007
Příspěvky: 92

PříspěvekZaslal: po květen 02, 2016 3:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chlapáci co blbnete??Přece když jí koupím tak jsem vyřazenej a nehraju!!Je uplně jedno od koho!!Nejsme na compu kde se da zapnout a vypnout friendly fire!!Hraju nějakej pátek už a člověk i když si neni jistej jestli ji dostal nebo ne,raději řekne že ji má!!Prostě tak to je!!My všichni tady jsme snad jedna rodina a nemáme zapotřebí se hádat a nebo slovíčkařit!!Jdeme si zahrát,odreagovat se a užít si hru!!A ne si ji navzájem kazit!!Poslední půl rok-rok se opakují ve spojení s nepřiznáváním stejní lidé!Docílíte toho že si pak budete jezdit hrát max na Benešov (a tím ho nijak nesnižuji) a na pořádnou akci Vás nikdo nevezme!!A to je škoda!!Všichni se tu známe ,nemáme důvod ohýbat pravidla aby jsme se ukázali!!Máme k sobě úctu a respekt!!Tak že příště na to myslete!!Nikomu se nelíbí když někdo podvádí...
_________________
když prach a špíná pokrývá,tvoji rodnou zem,Nic jiného Ti nezbývá zbraň do rukou vem.A bojuj s hlavou vztyčenou než Ti dojde dech,braň svoji zemi zničenou buď hrdej že jsi ČECH!!!!!!!!!!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
kra.pa



Založen: 01. 09. 2009
Příspěvky: 421

PříspěvekZaslal: po květen 02, 2016 3:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1. Nikdo z nás nešel do akce s municí nad limit.
2. To, že lidé od vás nepřiznávali je holá skutečnost (jestli to bylo u dvou, nebo deseti je v podstatš jedno - prostě se nepřiznávalo)
3. Viděl jsem lidi bez masek, brýlí
4. Když se zdržuješ v noci v centru střelby, byť vyřazen, musíš počítat s tím, že dostaneš nějaký zásah navíc - já jich dostal celkem dost a nenapadlo by mne to tu řešit Shocked
5. Mrtvola nenasvicuje nikoho baterkou Evil or Very Mad
6. Nejsme v Libii, ale dodržujeme pravidla akce
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Burnes



Založen: 07. 12. 2008
Příspěvky: 749

PříspěvekZaslal: po květen 02, 2016 3:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je normální, že dostáváš i jako mrtvola, někdy je to nejasné, tak je lepší střílet. Na některých akcích, i našich, se mrtvoly používají jako štíty a nikdo nesmí ani pípnout. Ale není normální nepříznavat. Zásah je zásah. Neberte to někteří zle, ale je prostě třeba si ujasnit, jaký styl kdo preferuje. Kdo nebere v potaz zásahy od spoluhráče, stačí mu sumky od mil-tecu, na akci párek a točené pivo, prostě woodsball, tak ať nejezdí na military. Já třeba woodsball nemám rád, ale vůbec jej neodsuzuju. Každému to, co se mu líbí. Na woodsball prakticky nejezdím. A když tam pojedu, tak se nebudu rozčilovat, nad specifiky tohoto druhu paintballu a budu je muset přijmout jako fakt. Nic proti woodsballu, speedu, ale je prostě třeba si ujasnit jaký styl komu vyhovuje, to je celé. Pak si lidé vzájemně hru kazí a jsou nesváry, proč? Na military je velmi důležitý poctivý přístup ke hře, protože nejsou rozhodčí, nejsou pozorovatelé, kteří hodnotí chování jednotlivců. Zde je to o osobní cti. Každému se težce někdy přiznávají zásahy, ale bez toho by to celé nemělo smysl. Hoši, není nad to jít večer spát a říct si: to sem byl zase poctivej...
_________________
Connane, co je v životě nejdůležitejší? Rozdrit nepřítele a hnát ho před sebou...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hancek



Založen: 11. 01. 2016
Příspěvky: 5

PříspěvekZaslal: po květen 02, 2016 3:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak chces rict ze sem po zasahu svitil??? tyvole ja tam sedel ani sem se nehnul snad jako prvni zasazenej. Hele je to vas nazor ja vim co sem delal asi nejlepe a urcite to nebylo proti pravidlum tudis mam hlavu cistou......tim bych to uzavrel zme strany.a pokud sem nekomu uskodil jako prvni okamzita mrtvola tak se omlouvam:-D Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ale nejsem si toho vedom
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kra.pa



Založen: 01. 09. 2009
Příspěvky: 421

PříspěvekZaslal: po květen 02, 2016 4:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hancek napsal:
Tak chces rict ze sem po zasahu svitil??? tyvole ja tam sedel ani sem se nehnul snad jako prvni zasazenej. Hele je to vas nazor ja vim co sem delal asi nejlepe a urcite to nebylo proti pravidlum tudis mam hlavu cistou......tim bych to uzavrel zme strany.a pokud sem nekomu uskodil jako prvni okamzita mrtvola tak se omlouvam:-D Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ale nejsem si toho vedom

Nevztahuj si to na sebe. Píšu o celkové situaci. Co jsem viděl a slyšel. Vůbec tě neznám. Poznám od vás jen Vencu. Toho i po hlase. Řval střílejte, když někteří od vás jěště byli bez ochrany očí. Beru vás jako celek, ne jako jednotlivce. Konec
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
venca



Založen: 04. 06. 2006
Příspěvky: 406
Bydliště: Náchod

PříspěvekZaslal: po květen 02, 2016 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nazdárek chlapi já si řeknu taky svoje k týhle hře, jel jsem na ní po prvé i naposled nevím kde se stratilo těch 30lidí přes den naše tlupu nepřiznavaču potkala do devíti hodin večer osm lidí ,a největší přestřelka byla u bungru tam vás bylo možná 11 ze dvou tímú,pak jsme získali mapu vašich ohnů a šli jsme do tábora .A na noční útok nebyli ve spacáku celej tým z hradce kteří byli o pět metru dál než jsme měli nataženou plachtu pod kterou jsme spali bez masek ,po zakřičení klukú z hradce že někdo jde jsem si masku nasadil vylezl ze spacáku a měl na sobě hokejový rybano přes který bych to asi cejtil kdybych dostal zásah ,tři lidi z náchodáku leželi bez střílení a nehráli střílel jsem já a marcel kterého po vyprázdnění dvou flint na spodek a záložky trefili a spadl k zemy kuličky od vás lítali všechny do plachty ze spoda na mě padali jen skořápky z nich a jestli někomu budu odpovídat jetli jsem mrtvej tak já určitě né na to jsem nikdy nehrál a nebudu pro mě to je trapas a jestli jste měli takovou výbyvu nočního vydění a dalších sraček tak v tom případě nevím proč nokdo nehrál přes ten den ,že jsme nestíhali přijít v čas na ty čekpointy to je naše blbost ,takže dík za hru a zkušenost o noční hře u nás používám baterky který znázornujou výstřel takže zdar chlapi tot můj postřeh
_________________
Žoldáci - military paintball tým
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Kaky88



Založen: 23. 01. 2014
Příspěvky: 26

PříspěvekZaslal: po květen 02, 2016 5:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevim nevim,ale tohle je zrale na namrskaní do ... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Kostra Kostroun



Založen: 25. 12. 2014
Příspěvky: 2

PříspěvekZaslal: po květen 02, 2016 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mluvím za sebe a rád bych něco napsal k tomu jak jsem to viděl z mé strany.Ležel jsem v masce se zbraní ve spacáku,když jsem uslyšel praskání větví kolem naší základny.Najednou se asi z dvaceti metrů ozvalo ´´jste mrtví nebo budem střílet ´´ na to jim bylo odpovězeno ´´střílejte,střílejte´´ začlo se střílet a co se dělo na druhé straně tábora jsem za tmy neviděl,k tomu se vyjádřil team Anonymus.Byl jsem na druhé straně základny, kde zbytek teamu Blitzkrieg spal a jedinej,kdo střílel jsem byl já s Vaškem ze Žoldáků.Stihl jsem do tmy odkud jsem slyšel střelbu vystřílet necelý zásobník než jsem dostal zásah do vesty z boku po které jsem lehl na zem položil zbraň a dělal mrtvolu.Po chvilce se ozvalo opět asi z dvaceti metrů ´´ jste všichni mrtví? ´´na volání z lesa jsem nereagoval protože mě přišlo divné odpovídat někomu jestli jsem mrtví! Jediný,kdo reagoval na volání z lesa byla slečna od Anonymus která odpověděla ´´jo jsme´´ nevím proč to řekla a mluvila za ostatní,když nevěděla jestli někdo žije.Jediný kdo nebyl mrtví byl Vašek ze Žoldáku a ten na někoho vystřelil poslední a byla hádka a konec. Rozhodně se za svoje jednání nebo hru nestydím a omlouvat se nikomu nebudu,nikdy jsem nepodváděl a nic jsem podle svého názoru neudělal špatně
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kra.pa



Založen: 01. 09. 2009
Příspěvky: 421

PříspěvekZaslal: po květen 02, 2016 5:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kaky88 napsal:
Nevim nevim,ale tohle je zrale na namrskaní do ... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Very Happy Very Happy Very Happy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Majkl.na



Založen: 20. 12. 2014
Příspěvky: 1

PříspěvekZaslal: po květen 02, 2016 6:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravim, souhlasim s Vaskem i s Kostrou a za sebe dodam, ze s Vencou jsem prezil i ja. To ze sem nerozsvitil pri vystrelu je moje chyba i kdyz vylezlej ze spacaku a klepajici kosu to byla posledni vec na kterou jsem myslel. A podle me je trochu mimo ptat se nepratel jestli jeste nekdo zije, obzvlast s tou vybavou co meli a podle jejich slov vsechno videli... Podle me se tu jen nafukuje nejaka bublina ke ktery se pridavaji mindraky z minulosti.. paintu zdar
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
venca



Založen: 04. 06. 2006
Příspěvky: 406
Bydliště: Náchod

PříspěvekZaslal: po květen 02, 2016 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dobře michal nejseš ta vrána Laughing já se už musím trošku smát
_________________
Žoldáci - military paintball tým
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
mastodont



Založen: 08. 02. 2008
Příspěvky: 1592

PříspěvekZaslal: po květen 02, 2016 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já se omlouvám jediný nepřiznavač když to tak čtu jsem byl asik já tak doufám že mi odpustíte jsem nezralý a nezkušený lehce nad 15. tak PARDON.
Ovšem platí že pánové z těchto týmů nejsou na našich hrách vítáni a nesmí na ně.
_________________
Ouplně první mrtvola LV 2010 a ta nejblbější
První mrtvola na Krvavý silnici 2011 a ta nejnasranějšíSmile
Držitel ocenění ŠKVAREK ROKU 2011
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
venca



Založen: 04. 06. 2006
Příspěvky: 406
Bydliště: Náchod

PříspěvekZaslal: po květen 02, 2016 7:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chlapi dík že jsme se mohl vrátit do starejch času kdy mnozí z vás měli dvoustovku na flintě a věděli kulový o střílení ale tedka nej HC military paintbalisti
a šotku že dovolíš přilejvat olej do ohně na kterým si ani nebyl ,a když vám dávaj ty čtyři kluci na prdel protože hrajete pořád sto let každej sám na sebe tak to seš borec chlapi už to ukončeme stejně to stojí za hovno tahle scéna zdar venca
_________________
Žoldáci - military paintball tým
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
taunus



Založen: 24. 10. 2008
Příspěvky: 518

PříspěvekZaslal: po květen 02, 2016 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

panove osobne nikoho z vas neznam.takze proti vam nemuzu byt zaujaty.
ted k par bodum
munici nad limit jsem nemel.
po prestrelce jsem si munici vzdy doplnil od mrtvol takze jsem mel plny pocet nebot jsem moc stretu nemel. takze mi zbylo asi 30 kuli. v zasobniku a sel sem tam s 250 kulema na vas.
v te ztracene sumce nevim jestli neco zbylo.
Dale kdyz se utoci takle v noci tak na prvnim miste bylo hlavne vase bezpecnost proto Krapa zvolal "vzdejte se nebo budem strilet.!"jak nekdo z vas rikal a potvrdil vsichni nemeli bryle. od toho je zodpovedny velitel. nekteri se zachovali spravne ze zustali schovani ve spacaku a neucastnili se kdyz nemeli ochranu .
Vas asi velitel venca zavelel strilejte tak jste zacstrilet. do teto doby bylo vvse v poradku. My opetovali palbu . V poradku nebylo jak potvrdil od vas KENNY ze jste byli strileni nasim clovekem co byl mezi vama do zad. kolik jich trefil osobne nevim . holcinu dal dle infa z blizka na "bajonet" ostatni strelil a kdyz pokracovali strilel dal .
Hancek nemuzes to svadet nebo smerovat ze mluvime primo o tobe vzdyt te nezname tak nemuzem rict.

MAJKl.na -- nikde nebylo napsano v pravidlech ze musis svitit baterkou kdyz strilis.
Dalsi vec situace se vyhrotila jiz zminenim nepriznanim nekolikrat strelenim od LUBA .
to pak misto zajimaveho stretu zbyla jen nasranost ze to vlastne nema smysl utocit kdyz barevnej clovek strili dal.
To ze nas velitel vznesl dotaz bylo. bylo v teto situaci na miste. on by jej nikdy nevznesl pokud by to fungovalo jak melo. a my bychom si to docistili a zkontrolovali kazdeho.
Slecna asi dostala taky par zasahu tak uz byla rada ze to bude u konce. ono ta sprcha kuli bohuzel neni nic prijemneho. ale nedalo se nic delat kdyz neustale byl videt strelec co strili a mel byt mrtvy.
proto rekla ze ano jste mrtvy.
Po jejim zvolani se postavil krapa a vedle me bohous a clovek co lezel u ohne (venca jak mi kluci rikali ) vystreli na bohouse a pak zacne rvat ja nejsem mrtvy. no nevim .
priste volim cestu ze pouziji veskerou munici pro ujisteni . ze sou vsichni mrtvi .
Nas bylo 6 ztraty jsme meli dve -Velitel a Lubo ktereho jsem strelil ja.
no mrzi me to o to vic ze stret to mohl byt krasny kdyby nekteri to neposrali svym nepriznanim.
Uz se ozval ten druhy co nasvecoval s baterkou z naseho pohledu utoku v pravo? po levici asi 10m od Venci?
to byl jeden z tech ktere lubo trefil a fungoval. dal.
_________________
2x carbine ,1x mk 48 para (sp1 vnitrnosti),2x 26ci/3000psi vzduch ,tiberius T8.1

EX Falcon painball team
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ŠOTEK



Založen: 17. 07. 2007
Příspěvky: 223
Bydliště: Forest

PříspěvekZaslal: po květen 02, 2016 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Venco, nepřilévám do ohně, ale stalo se nám to osobně a podle lidí co říkají nejsme sami. Nechápu kde nám dávají na prdel, ale co vím tak to je jinak. Odehráli jsem pár her u Šimona a víme jak to dopadlo. Nechci na nikoho házet špínu, ale jestli se tě to nějak dotklo tak promiň.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kra.pa



Založen: 01. 09. 2009
Příspěvky: 421

PříspěvekZaslal: po květen 02, 2016 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak abychom to tu nějak uzavřeli. Žádnou averzi vůči nikomu nemám. Proč? Jestli Venca někam pojede nebo nepojede, je mi lhostejné, stejně jako Venca samotný. Celý můj pohled na věc vystihl Taunus v posledním příspěvku, za tím stojím. Nepřiznávat na jakékoliv akci je hooodně špatně a v noci dvojnásob.
Oheň jsem si užil stejně jako minulý rok. Dík Nordice za zorganizování. Super víkend s lidmi, které mám rád a pokaždé zažiji spoustu legrace. Na tom žádný noční konflikt nic nemění.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kenny858



Založen: 10. 01. 2016
Příspěvky: 3

PříspěvekZaslal: po květen 02, 2016 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zdar už bych to asi přestal nafukovat a zveličovat chyby byly na více stranách. žádnej robokop kurva nejsem a snažím se ctít všechny pravidla a přiznavat. Já koule mám a proto sem to sem napsal že sem JEDEN z těch co nepřiznal-vííím že se musí přiznat vždy!!!!!! newím měl sem asi zkrat v palici protože sem se domníval že sem byl střelen naší hračkou.. dostal sem kuličkou a řekl sem neblbni ty vole to jsem já.... v zápětí sem dostal druhou ránu a okamžitě sem řekl tvl. co blbnes.. to jsem já.. OMLOUVAM SE ZA TO!!!!takže byly to dvě kuličky které mě trefily-útočník mohl řict si mrtvola a ja bych okamžite lehl.. prostě sem debil a nechtěl sem lehnout -když sem se domníval že šlo o chybu z naší strany.. jestli chcete potopit všechny naše týmy které tam byly,tak je to vaše volba,ale přijde mi to zbytečné..tak prosím neházejte všechny do jednoho pytle!! taxi smlsněte na mě.. vynadejte mi nebo my dejte deset kulí zblýzka a já si to budu pamatovat,ale myslím že po této zkušenosti si to zapamatuji dost jasně.je to na Vas.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Burnes



Založen: 07. 12. 2008
Příspěvky: 749

PříspěvekZaslal: po květen 02, 2016 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kaky88 napsal:
Nevim nevim,ale tohle je zrale na namrskaní do ... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy


Smile
_________________
Connane, co je v životě nejdůležitejší? Rozdrit nepřítele a hnát ho před sebou...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra www.military-paintball.cz -> Diskuze o nadcházejících nebo proběhlých akcích Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Design by SkaidonDesigns | Distributed by Olate