Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
No55 MG Team
|
Zaslal: po duben 22, 2013 12:02 pm Předmět: Alamo MG 26.5. 2013 |
|
|
Tak po dlouhé době sem nositelem špatných zpráv. Po několika letém působení u Milovic definitivně opouštíme prostor Na Vinicích, 16.6. se zavřou brány naposled a tak tu na poslední chvíli dohánim jednu povinnost co jsme za ta leta nestihl a to uspořádat na těhlech 12 hektarech lesa a pár budov nějákou tu militantní hru. Inu ztráty patří k životu a některé bitvy se nedaji vyhrát.....takže i proto název hry Alamo MG...
Bitva o Alamo byla jednou z nejvýznamnějších bitev Texaské revoluce, během níž se Texas odtrhl od Mexika. Na konci února roku 1836 byla bývalá missie Alamo obsazena posádkou cca 100 mužů, kteří se po třináct dní bránili nekolikatisícové přesile mexických jednotek. Všichni obránci Alama při jeho obraně padli a pro Američany se Almo stalo symbolem heroického odporu.
Později americká armáda u San Jacinta narazila na početnější mexickou armádu a došlo k finální bitvě, kde mexičani ačkoliv v převaze utrpěli fatalní ztráty.
takže toliko na uvod o Alamu.
Průběh akce:
Učastníci se rozdělý na dvě skupiny, (na místě) takže si rozmyslete kdo s kym jak a kde a začne postupné dobívání prostoru.
K dobívání bude 5 objektů (areál kotelny, polní základna s lesem, muniční kryt Granit 3, kinosál s okolím a dvě budovy velitelství). Dobívání probíhá postupně v řadě a na čas. Mezi jednotlivými etepami budou časové přestavky, pro přesun obránců, do dalších pozic.
Po dobití kompletní řady objektů Alamo padlo a strany si prohodí role. Dobytí se počitá tak že je prostor kompletně zajištěn a vyčištěn.
Recyklace:
Utočnici: na určeném místě recyklují vždy jen útočníci a to na každou etapu přidělenými dýmovnicemi. Kolik dýmovnic ušetří při každé etapě tolilk jim zbyde na finální bitvu v celem prostoru dvou armád.
Obranci: nerecyklují maji pouze jeden život. po zásahu se stahuji na určené místo a připravují se do dalších obranných pozic.
Finální bitva u San Jacinta - recyklují všichni z vyšetřených dýmovnic. Komu dřív dojdou recykalční dýmovnice a umřou všichni bojovnici ten prohrál kupodivu
Zbraně: hrajeme podle MP pravidel, tudiž 50 ks kulice zásobník na život kapacita 150 ks munice celkem (na život). Munice dovoleno sdílet.
Zásah do zbraně vyřazuje zbran, ne vojáka. Pokud máte záložku použijte záložku, pokud vedle leží mrtvola použijte od mrtvoli. Takže kdo je mrtvej nejspíš pro svý partáky bude dobrý chvíli zustat na místě a válet se a bejt potichu.
Zasáh kamokoliv jinam vyřazuje a podle uvážení po jaké době se osoba vydá na mrtvoliště nebo na recyklaci.
Ve finální bitvě recyklují obě strany do vyčerpání dýmovnic na určených místech.
Startovné 150 kč/os
Takže pokud někdo někomu hodte připomínky....je to tak trochu jednoduchý jako u prvních WZ ale berte to jako poslední taškařici na tomhle kusu země. Jo je tam 12ha prostoru takže použijeme komplet prostor.
Pak bude v pozvánce i mapa kde parkovat aby se auta nepletla mezi prostor a hlavně taky vyznačení herního prostoru....
díky za pozornost
každý má své Alamo
Aktualní pozvánku s veškrým info najdete na webu MG (ted ještě ne) _________________ Hong cuang ťeie tong - staré vietnamské přísloví, doslovný překlad zní "Máš-li deštník v prdeli, neotvírej ho!"
Vítěz ve skákání v pytli 86 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fery

Založen: 24. 05. 2006 Příspěvky: 1047 Bydliště: Forest - Voděrady City
|
Zaslal: po duben 22, 2013 4:06 pm Předmět: |
|
|
Pěkný A to že je to neděle je v pohodě jo? _________________ Komunikace a spojení - Forest
Administrativní velitel Sudeta Óre
Kdo hledá řád, najde především hojnost chaosu. Chaos vždy vítězí nad řádem, protože je lépe organizován.
Filozof Li-Tin O'Wevidle
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jaroslav Pohanský Pes

|
Zaslal: po duben 22, 2013 4:13 pm Předmět: |
|
|
no ja myslim ze tech 100 amiku dohromady date, ale jak date dohromady tech nekolik tisic usmudlanejch mexikanu to teda nevim  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
No55 MG Team
|
Zaslal: po duben 22, 2013 4:37 pm Předmět: |
|
|
Fery časově sem trochu bezradnej... jako raději bych sobotu ale bohužel ty termíny sou do 16.6. tak neštěstný že sem z toho neštastnej celej vedle sebe =D.... všechno tak neštěstastně roztrkaný bych blill pak jedině ještě 1 června když by to vše dobře dopadlo...to by na sobotu vyšlo...
Jaroslav: tisíc mexikánu tady dáme dohromdy hravě.... "Pyčo železo more" a máš jich tam přehršel  _________________ Hong cuang ťeie tong - staré vietnamské přísloví, doslovný překlad zní "Máš-li deštník v prdeli, neotvírej ho!"
|
Návrat nahoru |
|
 |
Uziel Gal

|
Zaslal: po duben 22, 2013 7:00 pm Předmět: |
|
|
tak jestli tam sezenes tyhle mexikany, jedu hrat za amiky. doufam ze jsi srozumen ze spousta z nas nebude strilet barevne koule  _________________ --------HAD-------
www.skalkajda.cz
Pokud nezvracíš, piješ pod své možnosti. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rajko

|
Zaslal: po duben 22, 2013 7:12 pm Předmět: |
|
|
Možná by pro tenhle případ mohl Hogi obnovit výrobu plastových Když jsem viděl co to dokáže určitě by to byla hodně zajímavá akce  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
No55 MG Team
|
Zaslal: po duben 22, 2013 7:23 pm Předmět: |
|
|
No a taky by se ušetřilo za označování =D tak to bychom měli tyhle forky =D _________________ Hong cuang ťeie tong - staré vietnamské přísloví, doslovný překlad zní "Máš-li deštník v prdeli, neotvírej ho!"
|
Návrat nahoru |
|
 |
Uziel Gal

|
Zaslal: po duben 22, 2013 7:27 pm Předmět: |
|
|
nojo, ale co s recyklaci  _________________ --------HAD-------
www.skalkajda.cz
|
Návrat nahoru |
|
 |
No55 MG Team
|
Zaslal: po duben 22, 2013 7:53 pm Předmět: |
|
|
Oni o ní nebudou vědět  _________________ Hong cuang ťeie tong - staré vietnamské přísloví, doslovný překlad zní "Máš-li deštník v prdeli, neotvírej ho!"
|
Návrat nahoru |
|
 |
KoyoT

|
Zaslal: po duben 22, 2013 8:45 pm Předmět: |
|
|
TAK TO JE JEDNA Z NEJHORŠÍCH ZPRÁV, CO JSEM ZAP OSLEDNÍ DOBU SLYŠEL... pokecáme na Vojáčkovi, pokud teda jedete, páč toto je na dlouhé povídání... Škoda... velká škoda...  _________________
KoyoT
MPC Forest
VĚČNÝ KUTIL, STAVITEL A OPRAVÁŘ
"... je dobré slyšet svoje kroky... " J. Kulhánek -Noční klub
"Když už si hraju na vojáčky, tak pořádně."
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
No55 MG Team
|
Zaslal: st duben 24, 2013 4:30 pm Předmět: |
|
|
No Koyote tak po sedmi letech nezustalo oko suché ale je třebas to brát že všechno zlý je pro něco dobrý  _________________ Hong cuang ťeie tong - staré vietnamské přísloví, doslovný překlad zní "Máš-li deštník v prdeli, neotvírej ho!"
|
Návrat nahoru |
|
 |
No55 MG Team
|
Zaslal: ne duben 28, 2013 3:39 pm Předmět: |
|
|
Tak oficiální pozvánku najdete na webu včetně přiložených fotografií z místa krutých obranných bojů
http://www.militarygame.cz/?option=com_content&view=article&id=336
kdo chce jet tak se registrujte tady na mp.. mapy ohledně místa reckylce dodám později... _________________ Hong cuang ťeie tong - staré vietnamské přísloví, doslovný překlad zní "Máš-li deštník v prdeli, neotvírej ho!"
|
Návrat nahoru |
|
 |
No55 MG Team
|
Zaslal: út květen 21, 2013 1:39 pm Předmět: |
|
|
Tak tuto neděli termína alama.. poprosil bych zájemce kdo by chtěl přijet at se nacvakne zde do pozvánky k akci.. děkuju  _________________ Hong cuang ťeie tong - staré vietnamské přísloví, doslovný překlad zní "Máš-li deštník v prdeli, neotvírej ho!"
|
Návrat nahoru |
|
 |
No55 MG Team
|
Zaslal: so květen 25, 2013 11:09 pm Předmět: |
|
|
tak vzhledem k tomu že sem dneska prolítl maily tak s hrouzou zjištuju že někteří lidé odřekli akci už tak početně na hranici, a vzhledem k tomu že ted je vyloženě podstav upozornuji na toto riziko.. nicméně ikdyby nás bylo méně tak si v rámci možností vystřelime na daných pozicích... takže upozornění sem vyvěsil a zitra těm co se nebojí přijet naschle....
keby niečo tak tel na mne 608 608 086 _________________ Hong cuang ťeie tong - staré vietnamské přísloví, doslovný překlad zní "Máš-li deštník v prdeli, neotvírej ho!"
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zidas35

Založen: 04. 06. 2009 Příspěvky: 400 Bydliště: Praha - Mariánské Lázně
|
Zaslal: po květen 27, 2013 12:12 pm Předmět: |
|
|
REPORT a FOTOGALERIE z akce
http://www.totalmag.cz/paintball/72-akce/3597-alamo-mg-2652013.html
Díky za fajn neděli a další militantní lekci pro dceru
Vali: "Stejda Jeník a Mlaďásek jsou taky fajn, ale Bubák je lepšejší."
Vali mámě: "Mami střelili mě do obličeje, ale nic to nebylo. Byla to moje blbost!"  _________________ Vyskytl jsem se... a tak prostě jsem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
f3

Založen: 25. 03. 2009 Příspěvky: 418 Bydliště: PROGRESSIVE PAINTBALL
|
Zaslal: st květen 29, 2013 8:50 am Předmět: |
|
|
nechci tady moc prudit, ale když nemá rozum "fotr", tak by mohli mít zbylí hráči. moje devítileté dítě (taky holka) chodí do hudebky na klavír a na housle. ne na paintball si rozstřílet držku....  _________________ Nejlepší paintball na světě ? http://www.progresivni-paintball.cz/
Vyber si svou stranu: žoldák, vědec, civil, voják [LOST]
Dobrá zpráva pro lidstvo: všichni tady zdechneme. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Uziel Gal

|
Zaslal: st květen 29, 2013 9:03 am Předmět: |
|
|
je to na tebe snad malo progresivni? _________________ --------HAD-------
www.skalkajda.cz
|
Návrat nahoru |
|
 |
f3

|
Zaslal: st květen 29, 2013 11:13 am Předmět: |
|
|
je to narušení výchovy dítěte. špatné "obrázky" a vzorce chování pro prožívání. nechci to tu rozvádět. na takové akce má ta holka deset let čas.
taky nesnáším když mi malé děcka na hřišti někde za stromama fňukají. hromadu 13ti-14ti letých jsem odmítl a poslal ke konkurenci. děcka u nás na hřišti nechci vůbec vidět. _________________ Nejlepší paintball na světě ? http://www.progresivni-paintball.cz/
Vyber si svou stranu: žoldák, vědec, civil, voják [LOST]
Dobrá zpráva pro lidstvo: všichni tady zdechneme. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zidas35

|
Zaslal: st květen 29, 2013 12:32 pm Předmět: |
|
|
Jasně, takže pokud bych to shrnul, holka by si mohla jít zastřílet s pěti lidmi až jí bude devatenáct, aby nebyla narušená její výchova. _________________ Vyskytl jsem se... a tak prostě jsem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jaroslav Pohanský Pes

|
Zaslal: st květen 29, 2013 1:17 pm Předmět: |
|
|
Zidas bud v klidu, podobne jsem deformoval i svoje dite. Vitej v klubu deformistu, co davaj spatnej vzorec chovani. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Uziel Gal

|
Zaslal: st květen 29, 2013 1:55 pm Předmět: |
|
|
ja v tom problem nijak taky nevidim. dokonce si myslim ze ji to muze i posunout mentalne trochu dal, zjisti ze zivot boli  _________________ --------HAD-------
www.skalkajda.cz
|
Návrat nahoru |
|
 |
f3

|
Zaslal: st květen 29, 2013 2:50 pm Předmět: |
|
|
hehehe ztohohle určitě flamewar nebude, ale "řeknu" vám jeden vtip:
potkají se dvě 9leté holky a řeší co dělaly o víkendu. já jsem byla na předehrávkách, říká první, - hráli jsme tam na nástroje a s dalšíma děckama tančili.
druhá: já jsem byla na paintballu, a protože jsem hrála pouze v brýlích tak jsem to koupila ze tří metrů do držky.
konec vtipu.
každý vychovovává podle sebe....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jaroslav Pohanský Pes

|
Zaslal: st květen 29, 2013 2:59 pm Předmět: |
|
|
to je pravda a nevim co si zatim vychoval ty, nebo jestli si i v tehle veci jen vychovatel teoretik, takovy internetovy vychovatel....
ver mi ze je to vse jen otazkou pohledu na vec, nicmene ja uvazuji takto: zastirat pred detma ze existuje nasili je ta nejvetsi pitomost, naucit je bojovat se strachem naopak povazuju za pozitivni, proste jeden vychovava v bavlnce, druhy v tvrdsich podminkach, ackoliv mam tri deti netroufam si rikat, ze jedine ma vychova je ta spravna _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zidas35

|
Zaslal: st květen 29, 2013 7:04 pm Předmět: |
|
|
Jarda: Ono je to kus od kusu a hlavně o zájmu. Třeba starší holka poté co v rámci výchovy schytala headshot řekla paintu radikální ne... kdežto ta o pět let menší mě otravuje kdykoliv někam jedu, aby mohla taky  _________________ Vyskytl jsem se... a tak prostě jsem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RUDA
|
Zaslal: st květen 29, 2013 7:09 pm Předmět: |
|
|
No, mě je fuk, jak kdo vychovává dítě. Dokonce i já patřím k otcům, kteří brali své tenkrát nedospělé děti do akcí sebou. Ale pokud dcerku necháváš hrát jen v brýlích (doufám, že to bylo jen kvůli focení). Ale pokud ji necháš hrát bez celoobličejový masky, tak jseš normální šílenec a měl by si navštívit nějakýho dobrýho psychiatra. Pokud rozstřelí hubu někdo tobě,tak to je tvoje volba,ale hazardovat zdraví u mladý. No,nevím |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marty+

|
Zaslal: čt květen 30, 2013 8:15 am Předmět: |
|
|
Hmm taky patřím k deformistům.
Dcery (2ks) umí s mapou a v přírodě víc jak kdejaký můj vrstevník.
A dost překvapí jejich příprava na cokoliv - plánování strategie, taktika i když se jedná o obyčejný výlet s jejich kamarády.
Baví pak ty komenty o klucích: "Tati oni jsou úplně neschopní, brzdy a naprosto nepoužitelní panikáři
Starší stíhá tancovat a mladší volejbal a výtvarku, a pořád jsou to slečny, s holčičími zájmy:lol:
Ale pokud má střílat, tak jedině v celomasce a navlečené.
Tož tak _________________ Politruk ŽABÍ CREWe
Taktické vybavení http://www.frogman.cz
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BOBULL

Založen: 05. 05. 2011 Příspěvky: 104 Bydliště: Česká republika
|
Zaslal: čt květen 30, 2013 9:18 am Předmět: |
|
|
Taktéž se hlásím k deformistům, ikdyž se mi nikdy mou ratolest nepodařilo navléknout kompletně do maskáčů a vždy nějaký ten růžový svršek zůstal (viz Šáfandy svatba).
PS: mám dceru a jsem na to hrdý, nedělám z ní kluka jen pro pořádek _________________ Kolik třešní, tolik višní... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
proste_BOBR

Založen: 15. 03. 2010 Příspěvky: 140 Bydliště: Two Towers - Ganja Group
|
Zaslal: čt květen 30, 2013 10:59 am Předmět: |
|
|
neuveritelny, jak ten pan dokaze mluvit do vseho  _________________ www.twotowers-team.cz
tyhle výplody jsou čistě z mé hlavy a nemají nic společného s názory TT, od toho tam máme jiný |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|