|
Diskusní fórum www.military-paintball.cz Vítejte na sdruženém fóru paintballových klubů a přátel značkovacích zbraní, hrajících military paintball v lesích, domech, hřištích a všude kde se sejde dobrá parta lidí, kteří si rádi zahrají
|
|
 |
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ra.rasch.ek

|
Zaslal: út říjen 09, 2012 6:59 pm Předmět: |
|
|
-INDY- napsal: | Nejdřív čapku nikdo nechtěl, a teď ji nikdo nechce vrátit.  | Si radši vyčisti hejkala, máš to nějaký špinavý ... (se tímto omlouvám za smrt stařešiny a zasvinění ) _________________ Na wůdsbálek Etek 2
Na tůristiku Pro Carbine + Tiberius 8
Black Dogs Teplice |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellboy

Založen: 16. 09. 2006 Příspěvky: 1904 Bydliště: Reichenau Farbenkugel Manschaft
|
Zaslal: st říjen 10, 2012 12:19 am Předmět: |
|
|
Jinak Rajko ta logistika odjezdu - kluci co šli z cíle k autům naší strany pěšky, tam byli dřív než mi autem, přičem podle všeho to bylo pěšky asi o 500m dál, než pěšky k autu, který rozváželo ALe to je detail. Když si vzpomenu jak jsme tam posledně bloudili, tak vím čemu ses chtěl vyhnout, jenže tenkrát neměl každej člověk u sebe navigaci  _________________ Zbraně nezabíjejí, to Chuck Norris.
www.danielvavra.com
BT TM-15 | Solenoid V2 | TM Ripclip | Flasc Barrel | NCStar 40mm red dot + laser || Custom MR1 | Ripclip | Apex |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Salfa

Založen: 18. 04. 2007 Příspěvky: 1211 Bydliště: Přední Poříčí, okr. Příbram
|
Zaslal: st říjen 10, 2012 6:40 am Předmět: |
|
|
Rejpale!!  _________________
www.frogman.cz
Život je boj, tak se pozabíjejte a já bych s dovolením prošel!!
mé indiánské jméno je SPÁLENÉ OUŠKO, říkejte mi tak prosím |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
|
 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|