|
Diskusní fórum www.military-paintball.cz Vítejte na sdruženém fóru paintballových klubů a přátel značkovacích zbraní, hrajících military paintball v lesích, domech, hřištích a všude kde se sejde dobrá parta lidí, kteří si rádi zahrají
|
|
 |
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
tracker
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
súč
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gordi

|
Zaslal: so červenec 07, 2012 12:45 pm Předmět: |
|
|
Myslim že to je F3 ..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
f3

Založen: 25. 03. 2009 Příspěvky: 418 Bydliště: PROGRESSIVE PAINTBALL
|
Zaslal: čt červenec 12, 2012 4:22 pm Předmět: |
|
|
jo, to je firemní auto . Nechal sis u mě ponožky nebo co?
Jinak sorry za pozdější odpověď. Čtu to tady až teď. Znovu opakuji, že kritika byla dobře míněná. Takže jestli se někdo zase urazil, tak zbytečně. Skvělá zátěžová hra. Jinak z logiky nevypočítatelnosti lidského faktoru je třeba nastavovat hry (bodově/časově) vyváženě. To že to zrovna vyšlo je dobře, ale příště se to nemusí opakovat... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
laki

|
Zaslal: ne srpen 05, 2012 9:23 pm Předmět: |
|
|
f3 napsal: | Znovu opakuji, že kritika byla dobře míněná. Takže jestli se někdo zase urazil, tak zbytečně. |
Kdybys náhodu měl na mysli mě,tak buď v klidu,naše vztahy tvoje kritika nenarušuje.
Mám prostě jen bojovného ducha a vznětlivou povahu,a asi někdy kritiku nesu těžce a to zvlášť,když cítím,že je neoprávněná.
 _________________ Shadow Company |
|
Návrat nahoru |
|
 |
vacul_78
|
Zaslal: út srpen 07, 2012 6:00 pm Předmět: |
|
|
laki napsal: | f3 napsal: | Znovu opakuji, že kritika byla dobře míněná. Takže jestli se někdo zase urazil, tak zbytečně. |
Kdybys náhodu měl na mysli mě,tak buď v klidu,naše vztahy tvoje kritika nenarušuje.
Mám prostě jen bojovného ducha a vznětlivou povahu,a asi někdy kritiku nesu těžce a to zvlášť,když cítím,že je neoprávněná.
 |
Ty jo ... nas tu je  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
|
 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|