Diskusní fórum  www.military-paintball.cz
Vítejte na sdruženém fóru paintballových klubů a přátel značkovacích zbraní, hrajících military paintball
v lesích, domech, hřištích a všude kde se sejde dobrá parta lidí, kteří si rádi zahrají
 
 FAQ   Hledat   Seznam uživatelů   Uživatelské skupiny   Registrace 
 Nastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   Přihlášení 

MPCC 2011
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra www.military-paintball.cz -> Archiv proběhlých akcí - 2011
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
sup



Založen: 01. 06. 2009
Příspěvky: 102

PříspěvekZaslal: čt srpen 04, 2011 10:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No mi jen ze bysme potrebovali natlacit dve velky flasky abych nemusel hned rano as v patek pridu sprace nekde hned litat takze pokud by to slo rano pred hrou fouknout byl bych rad diky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Rejmi



Založen: 21. 01. 2007
Příspěvky: 162
Bydliště: Litomyšl

PříspěvekZaslal: ne srpen 07, 2011 7:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

škoda no že už to nejsou klasický dřívější MPCC možná by se to mělo jmenovat jinak...... A ta hranice letos Twisted Evil bylo fajn když pár střelců lítá 10 metrů od stanů ..... Idea
_________________
Paintball Forest Litomyšl

kurva kdo kurva já a kurva
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Burnes



Založen: 07. 12. 2008
Příspěvky: 749

PříspěvekZaslal: ne srpen 07, 2011 10:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No mě se naopak myšlenka a průběh hry líbil nadmíru.
_________________
Connane, co je v životě nejdůležitejší? Rozdrit nepřítele a hnát ho před sebou...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ZOD



Založen: 23. 01. 2008
Příspěvky: 610

PříspěvekZaslal: ne srpen 07, 2011 12:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Každé MPCC je trochu odlišné od ostatních-aspon to není pořád stejné a ohrané a z 50% si stejně hráči hru dělají sami(sehranost,znalost terénu/mapy a hlavně znalost pravidel)Ne všichni zůčastnění hráči jezdí na akci připraveni.
Jako spolupořadatel mohu říci,že každé MPCC bylo něčím výjimečným a na každém se našly nějaký ty blešky.
Prostě 100 lidí=100názorů
_________________
Nikdo není dokonalý.........i hovno má svoje mouchy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hellboy



Založen: 16. 09. 2006
Příspěvky: 1904
Bydliště: Reichenau Farbenkugel Manschaft

PříspěvekZaslal: ne srpen 07, 2011 2:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koncept hry byl naprosto v pořádku a skvělé bylo i to, že se v půlce prohodily strany a tak si obě skupiny mohly vyzkoušet hru v obou variantách. Z pořadatelského hlediska to letos bylo v cajku a těch pár věcí co úplně nedopadly nemíním kritizovat, protože pořád je to tuna práce, která si zaslouží pochvalu už jen za snahu něco podobného vůbec dělat.

Co ovšem mě již tradičně nakrklo a nejen mě, byly opět někteří hráči. Některé teamy proto přestaly na MPCC jezdit úplně, protože prostě nemají chuť se zase s někým handrkovat kvůli ohýbání pravidel, nebo přímo do očí bijícímu podvádění. Nás to pořád baví, ale to neznamená, že se nám to musí líbit.

Chápu, že na akci jezdí i nováčci a že to je vlastně i jeden z účelů proč je tak otevřená. Nijak mi proto nevadí, když někdo na dotaz ODKUD JSI, odpoví Z BRNA, místo ze které skupiny (což se fakt stalo Smile a když je to trochu větší chaos než by bylo zdrávo, protože část lidí prostě běží tam kde se střílí. Letos se ovšem zase ukázalo proč jsou jiné akce uzavřené a díky tomu lepší.

Jen tak namátkou. Nechápu, jak někoho může vůbec napadnout "vychytralý plán", že nám vpadne do zad skrze tábor a bude se při tom krýt za auta a stany a pohybovat se mezi lidma a malýma dětma bez masek. To, že to je proti pravidlům je jedna věc. To, že to je nezodpovědná a nebezpečná bezohlednost je věc druhá i kdyby to v pravidlech bylo povolený. To že trvalo dobrých pět minut, než se nám podařilo dané jedince (pod velením Metuda) odtamtud vyhodit je pak už naprosto donebevolající (a taky jsem se neskutečně nasral).

To, že si zase půlka lidí nepřečetla pravidla a pak hráli s medikem, kterého měli zakázaného, eventuelně na barvu místo na zásah je opět jen něco, co celou hru všem naprosto kurví.

Moc jsem nepobral ani takový detail, jako když jsme skoro třičtvrtě hodiny stáli na mrtvolišti a čekali až se nepřítel "rozmístí" což nakonec znamenalo, že se "rozmístil" 50m všude kolem našeho mrtvoliště a my tak startovali přímo do jejich palby a ještě měli kvůli tomu o půlhodinu zkrácenou hru oproti protistraně, což je poměrně značné znevýhodnění.

Každá takováhle "drobnost" dokáže jednak zcela zvrátit nefér způsobem výsledek hry, ale ještě všem zkazit náladu, nasrat je a vzbudit atmosféru podezřívání a nevraživosti, která určitě ničemu nepřidá.

Takže jeden vzkaz pro všechny ohýbače a nepřiznávače na kterékoli straně, kteří si myslí jak je to skvělé když dokáží s ostatními pěkně vyjebat, když je oběhnou někudy, kudy se to nesmí, nebo když nepřiznají zásah, protože je ve křoví nikdo nevidí. Jestli nedokážete porazit protivníka jinak, než otíráním zásahů o lopuchy a lhaním, jste neschopní chudáci i kdyby jste tisíckrát "vyhráli".

Hru pak nekurvíte jen ostatním, ale i sobě, protože jestli si myslíte, že si vašeho počínání nikdo nevšiml, když vás z toho křoví nevytáhnul za flígr a nenaboncoval organizátorům, tak se pletete. To žes vámi pak nikdo nechce hrát je proto, že o vás všichni vědí, že podvádíte, jenom nemají potřebu vám to sdělovat a dohadovat se s vámi. Pak si můžete hrát proti sobě někde doma na plácku prskat, že vás nikdo nikam nezve. A to že na vás pak všichni vztekle řvou a místo hladkého průběhu hry si lidi nadávají je taky vaše práce.

Organizátoři naštěstí letos ty největší excesy hned penalizovali, za což jim patří dík. Příště by to ještě chtělo při závěrečném vyhlašování rovnou říct, že kromě oficiálně uznaných bodů se letos udílely i body trestné (alespoň tak nám to bylo řečeno při hře) a rozdíl ve výsledku by tak byl ještě o hodně větší.
_________________
Zbraně nezabíjejí, to Chuck Norris.
www.danielvavra.com
BT TM-15 | Solenoid V2 | TM Ripclip | Flasc Barrel | NCStar 40mm red dot + laser || Custom MR1 | Ripclip | Apex
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Salfa



Založen: 18. 04. 2007
Příspěvky: 1211
Bydliště: Přední Poříčí, okr. Příbram

PříspěvekZaslal: ne srpen 07, 2011 4:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak koukám, že se opět našlo pár vypečenců Twisted Evil tak to jsme zvědavej jaký bude další ročník a kdo tam přijede Crying or Very sad jestli nějaký bude.....
_________________


www.frogman.cz
Život je boj, tak se pozabíjejte a já bych s dovolením prošel!!
mé indiánské jméno je SPÁLENÉ OUŠKO, říkejte mi tak prosím
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Burnes



Založen: 07. 12. 2008
Příspěvky: 749

PříspěvekZaslal: ne srpen 07, 2011 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nebylo by pěkné, aby se tu vytvořil obraz, že MPCC je plná lidí, kteří nic nerespektují a jsou tam konflikty. Bylo tam dvě stě lidí a na takové akci se vždy najdou černé ovce.To je na každé masové akci. Ale můžu říct ,že jsem zažil daleko menší a konfliktnější akce. I když teda já osobně jsem s protistranou, tedy modrými, problém neměl. Sice jsem tam také viděl ne ohýbání, ale přímo porušování nejzákladnějších pravidel MP i od skalních hráčů (velících), ale pro to nebudu MPCC kritizovat. Byla to skvělá akce.
_________________
Connane, co je v životě nejdůležitejší? Rozdrit nepřítele a hnát ho před sebou...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hellboy



Založen: 16. 09. 2006
Příspěvky: 1904
Bydliště: Reichenau Farbenkugel Manschaft

PříspěvekZaslal: ne srpen 07, 2011 5:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky bych nerad aby to celé působilo, že MPCC je na hovno, protože není. Ale na druhou stranu, tohle jsem já osobně viděl a nerad bych, aby to zase tak nějak vyšlo do ztracena. Jinak pokud jsi viděl někoho od nás jak porušoval pravidla, můžeš být konkrétnější? Pokud nechceš tady rozpoutávat flame, tak klidně do PM.
_________________
Zbraně nezabíjejí, to Chuck Norris.
www.danielvavra.com
BT TM-15 | Solenoid V2 | TM Ripclip | Flasc Barrel | NCStar 40mm red dot + laser || Custom MR1 | Ripclip | Apex
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Rajče



Založen: 27. 05. 2010
Příspěvky: 72

PříspěvekZaslal: ne srpen 07, 2011 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Salfa napsal:
jsme zvědavej jaký bude další ročník a kdo tam přijede Crying or Very sad jestli nějaký bude.....


To doufám. Já byl letos poprvé a odjížděl jsem nadmíru spokojenej...při takové účasti je dost pravděpodobné, že se najdou jedinci, který sem tam něco poser*u, nebo si prostě nepřečtou propozice pořádně a poruší pravidla, ale to by nemělo kazit celkovej obrázek celé hry, protože to se prosě děje... Na celym dni bylo vidět, že organizátoři si s přípravou dali práci a rozhodně stálo za to přijet.

Osobně jsem byl u jedné jediné sporné situace (kterou tu popisoval i Hellboy) a to byl moment ,kdy jsme se chvíli před koncem první hry pohybovali v asi dvacetičlenné grupě modrých lesem podél jižní hranice kempu, kterou jsme brali jako hranici herní plochy (alespoň podle ofi herní mapky) a nečekaně to na nás začla sypat skupinka asi pěti červených a to z pole, kde jsme je teda určitě nečekali (pole jsme brali jako neherní vymezenej prostor) - chvilku jsme na sebe pořvávali a ujasňovali si situaci, ale pak se hrálo dál...


Jinak mohl by sem někdo hodit konečné počty bodů z první i druhé hry, pls? Musel jsem odjet hoďku po druhé hře, protože jsem měl dlouhou cestu domů a potřeboval jsem bejt už večer doma....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hellboy



Založen: 16. 09. 2006
Příspěvky: 1904
Bydliště: Reichenau Farbenkugel Manschaft

PříspěvekZaslal: ne srpen 07, 2011 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě abych vysvětlil a nevypadalo to, že chci jen házet špínu - jsou i jiné akce, kde je 200 a víc lidí a excesy jsou na nich naprosto minimální a obvykle plynou spíš z nedorozumění a vysvětlí se - Siberka, Patrola, Mordloch a mnohé další... MPCC má u mě hodnocení tak 70% a to ne kvůli organizaci, ale kvůli NĚKTERÝM "hráčům". Ano MPCC byla i letos dobrá akce a zažil jsem tam spoustu skvělých momentů. Bohužel jsem zažil i spoustu momentů, kdy jsem po někom musel sypat jako protržený aby konečně zvednul pracku a kdy hrozilo, že celá naše snaha půjde do kopru jenom proto, že nepřítel si ohnul pravidla a "přelstil" nás nefér způsobem. K čemu se má velení snažit, když nakonec stejně výsledek záleží jen na tom kolik se najde vychcánků a jak se ohnou pravidla a všem ostatním jde místo o splnění úkolu jen aby se někde mohli pořádně pořezat? Celá řada lidí tam přesně z tohohle důvodu letos nejela a možná by stálo za to popřemejšlet jak tomu příště co nejvíc zabránit.
_________________
Zbraně nezabíjejí, to Chuck Norris.
www.danielvavra.com
BT TM-15 | Solenoid V2 | TM Ripclip | Flasc Barrel | NCStar 40mm red dot + laser || Custom MR1 | Ripclip | Apex
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
f3



Založen: 25. 03. 2009
Příspěvky: 418
Bydliště: PROGRESSIVE PAINTBALL

PříspěvekZaslal: ne srpen 07, 2011 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Po syberce se strhla hlavně po videích docela nepěkná mela, která tu jinak spíše skvělou hru následně dost degradovala. Berte na vědomí!

Pokus o objektivní plusy a mínusy:

+ volný terén
Tohle je podstatný parametr. Jinak by tam byly stejné zásekové body jako dříve. Po opětovném pročtení jsem nenašel zmínku že kemp není průchozí, respektive že to není možné kolem dokola obejít pod hnojiště (jak se už vícekrát hrálo). To že je blblost jít přes otevřenou krajinu beru jako vysoké riziko, které normálně člověku asi neprojde. My jsme do toho dvakrát šli.
+ scénář na velké vzdálenosti
Nevím zdali to bylo dobře vysvětleno a pochopeno, ale někam se probojovat, najít něco a nahlásit kód, transportovat VIP atd. je klasika a nevím o co jiného by se mělo v jakékoliv hře bojovat
+ banda se kterou jsem hrál
Ranní mise (skupina morava) šla jasně v pořadí průzkum, siloví vojáci a ochrana VIP. Taktéž nevím jak by se tohle mělo hrát lépe. To že jsme to tam zbytečně místama drbali je jen náš problém a plus pro protivníka, kterého bysme jinak smetli.
+ nepříjemné počasí, které ale bylo v pohodě. Odpoledne se všem asi dvě hodiny hodně mlžilo ale jinak kdyby bylo moc pěkně tak by to bylo jak pro slečinky...
+ catering
Mít kde posedět a kde se pobavit i při slejváku beru jako plus. Sám se ale ožralecké společnosti poslední dobou vyhýbám takže takový servis na žádné akci nepotřebuju...

- příprava
Zaběhlé a starší týmy musí před akcí vyjádřit vlastní aktivitu, nebo se jí vzdát/delegovat. Je to totiž od nich automaticky očekáváno, protože nebude velel mladej jouda starému pardálovi. Příprava nebyla žádná a je to podruhé co mám pocit, že MPCC je úmyslně z nějakých pro mě neznámých důvodů shazované. Na jednu stranu je lepší to valit bez přípravy podle aktuální situace (než 10+ hod příprava na fóru a hra v reálu oničem) na druhou kemp a vyřešení hranic hry kolem něj je důležitým faktorem.

to co si beru z tohoto ročníku:
hra mě dostatečně zatížila, volný a velký prostor, spolubojovníci v pohodě. Lepší vytížení než ročníky minulé. Takže 100%. Že něco nebylo úplně podle něčích představ mě nezajímá.


Naposledy upravil f3 dne ne srpen 07, 2011 7:41 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
KoyoT



Založen: 26. 09. 2005
Příspěvky: 1239
Bydliště: Lihomyšl

PříspěvekZaslal: ne srpen 07, 2011 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro Rajče, Hellboyoe - téma hraní mezi stany...Ohledně neherního prostoru campu jsem ty mapy podělal, páč jsem vyznačil celou pískovnu, což byla chyba...si porovnejte mapku od požadatele o pár stránek zpět a uvidíte... tímto se velice omlouvám, dělal jsem mapy na rychlo a tento detail mi uniknul... pokud se ale druhá strana pohybovala i v prostoru kde to má zakresleno pořadatel, tak to je jiná...
Jinak díky všem velícím za super spolupráci a celkově modrým, za bezmeznou poslušnost... šlapalo to jak mašina přátelé a za to Vám dík...
_________________

KoyoT
MPC Forest

VĚČNÝ KUTIL, STAVITEL A OPRAVÁŘ

"... je dobré slyšet svoje kroky... " J. Kulhánek -Noční klub
"Když už si hraju na vojáčky, tak pořádně."
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
f3



Založen: 25. 03. 2009
Příspěvky: 418
Bydliště: PROGRESSIVE PAINTBALL

PříspěvekZaslal: ne srpen 07, 2011 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JEŠTĚ PŘIPOMÍNKA:

podle tohoto obrázku jsem nepochopil že žlutá značí hranici/neherní plochu:

http://kamkam.rajce.idnes.cz/MPCC_2011_KORA_mapa#KORA_final.jpg

Žlutou sjem bral jako koryto pískovny plus plocha vedle. Ne jako neherní prostor! Viz dvě žluté části výše nad vlastní pískovnou...

A ještě dotaz - dostal se k někomu nějaký předmět s nápisem LOST? Je to pozvánka na akci viz níže:
_________________
Nejlepší paintball na světě ? http://www.progresivni-paintball.cz/
Vyber si svou stranu: žoldák, vědec, civil, voják [LOST]
Dobrá zpráva pro lidstvo: všichni tady zdechneme.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Rajče



Založen: 27. 05. 2010
Příspěvky: 72

PříspěvekZaslal: ne srpen 07, 2011 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hmm, teda pravda, že na ofi mapce celej kemp včetně louky pod ním (kde byl i stan Forestů) ohraničenej červeně není
http://kamkam.rajce.idnes.cz/MPCC_2011_KORA_mapa#KORA_final.jpg

Tak ale bral jsem to tak, že je samozřejmé, že hrát někde, kde máme rozestavěný stany, auta a kde se pohybujou osoby bez brejlí, je nesmysl, nebo nééé?

KoyoT napsal:
Jinak díky všem velícím za super spolupráci a celkově modrým, za bezmeznou poslušnost... šlapalo to jak mašina přátelé a za to Vám dík...

Salute
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hellboy



Založen: 16. 09. 2006
Příspěvky: 1904
Bydliště: Reichenau Farbenkugel Manschaft

PříspěvekZaslal: ne srpen 07, 2011 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přes kemp se nemohlo a oni šli přes kemp jeho středem okolo aut.

S tou loukou a mapou tam nastalo nedorozumění s prvním člověkem, kterej nás pokropil a my ho za to opravdu vyjebali. Snad se to vyřešilo a já se mu nakonec omluvil a šli jsme dál, protože bylo málo času. Pak se tam lidi ještě dohadovali jak to je, ale beru to prostě jako nedorozumění plynoucí z blbé mapy. Jen tak pro zajímavost, my co jsme se tam dohadovali jsme přes tu louku později sami nelezli, když už jsme takhle zazmatkovali a chtěli to samé po nepříteli. Takže ve výsledku to byla pro červené spíš výhoda - my jsme se svojí blbostí připravili o kus herního prostoru pro manévrování.

V každáým případě je to poučení pro příště. Info o prostoru proběhlo jen na fóru a to kam se může a kam ne se ještě měnilo, navíc jasná hranice tábora a louky neexistovala. Tohle šlo pořešit líp.
_________________
Zbraně nezabíjejí, to Chuck Norris.
www.danielvavra.com
BT TM-15 | Solenoid V2 | TM Ripclip | Flasc Barrel | NCStar 40mm red dot + laser || Custom MR1 | Ripclip | Apex
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
camel



Založen: 04. 03. 2007
Příspěvky: 583
Bydliště: tým Leones

PříspěvekZaslal: ne srpen 07, 2011 10:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Veliké poděkování všem účastníkům naší akce, že i přes nepřízeň počasí oni nám i paintballu přízeň zachovali a jsem rád že většina lidí měla pozitivní ohlasy. Na akci přijely všechny týmy, které se přihlásily že přijet chtějí. Koncept sobotní hry se ukázal jako zdařilý. MPCC je trošku i o tom kempení - komunitním setkání, takže mě trošku mrzelo že moc lidí se nezdrželo déle, ale chápu že asi dost lidí bylo mokrejch a navlhlejch tak neměli chuťe se někde družit. Ti co nevytrvali přišli o dobrou zábavu. Sobotní hru jsme dělali kratší abysme do soboty časově vecpali i střeleckou soutěž, vpodstatě nikdo možnost nevyužil a tak se nekonala - hmm našli se pouze tři zájemci. Příště radši uspořádám 12 až 24 hodinovou hru. Taktéž v pátek mě trošku zklamalo, že noční přestřelky se účastnilo 9 zájemců + 2 kluci od nás (a to proběhla v bezdeštivém časovém okně) a dalších dvou připravených her nikdo.
S průchodem některých hráčů skrze tábor je to tak, že nás jako organizátora vůbec nenapadlo, že do toho otevřenýho prostoru by se někdo odvážil jít a ani to, že by se někdo zkoušel procházet skrze tábor - prostě z logiky věci vycházelo že to nikdo dělat nebude. Holt na všecko se pamatovat nedá. Určitě si z toho vezmem ponaučení do budoucna, vyznačím na mapě a zdůrazním při brífingu. Venkovní hranice prostoru, jak bylo sděleno zde na netu, i na brífingu, byly pouze orientační. Z venkovní strany bylo možno hrát i mimo tyto hranice - pouze to nebylo pro hráče moc účelné z hlediska hladání extrakčních zón (body prostě za hranicema nebyly) a přepravy VIP protože by si zacházeli moc velkými oklikami.
K Helboy jedné z připomínek: Možná ti to připadlo jako třičtvrtě hodiny, ale skutečnost je ta, že to bylo DESET minut po odstartování hry, kdy povstalci s ohledem na scénář jako "domácí" dostali desetiminutový náskok k rozptýlení se po prostoru. Stejný náskok dostala Vaše strana, když hrála za povstalce v prvním kole (toho jste si ale zřejmě nepovšimli, ani Vám to nevyčítám, protože to nebylo nijak ohlašováno a hráči to před startem hry ani neměli vědět). Jinak Halboyi, pokud víš který tým to byl - kdo si utíral zásahy lopuchem, pošli mě info do PM. Na Vašem mrtvolišti jsem od tebe nic takovýho po celý den neslyšel, akorát to ohledně procházení táborem a medika skupinky červených a tyto problémy jsme vyřešili hned na fleku. Dále červená strana přetransportovala všechny své VIP za 2,5 hodiny, Vaše strana za stejný čas, akorát ale teda 9. Čas Vaší půlky se omezoval z důvodu deště a střelecké soutěže.

Pokud si dobře pamatuju, protože záznamy má Boris, tak skóre bylo:
MODŘÍ: červeným zajali 2 VIP a 9 ze svých VIP dopravili kam měli. Našli všech 5 extrakčních bodů. Jednoho svého VIP nechali ve svém základním táboře (mrtvolišti)
ČERVENÍ: modrým nezajali ani nezabili žádného VIP a dopravili 7 ze svých VIP kam měli. Našli 4 extrakční body z 5.

Vyhráli modří.

Obě strany měly 10 VIP které měly za úkol přepravit bez úhony herním prostorem na místo určení.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Rejmi



Založen: 21. 01. 2007
Příspěvky: 162
Bydliště: Litomyšl

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2011 12:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

příště by se možná měli udělat ty forum pro obě strany třeba by se nějaký mouchy našli předem:)
_________________
Paintball Forest Litomyšl

kurva kdo kurva já a kurva
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
GreenPop



Založen: 24. 01. 2010
Příspěvky: 215
Bydliště: Český Brod

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2011 6:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže jak řekl nekterý z modřích spolubojovníků:"Vivat Blů-e, vole!"
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Hlubina



Založen: 27. 10. 2008
Příspěvky: 12
Bydliště: Moravští Orli

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2011 11:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Opět výborná akce. Že pršelo, to mě vůbec nevadilo - to k tomu taky patří. Co jediné mě mrželo, že spousta lidí odjížděla a to i v polovině hry. Za celý tým moravských orlů děkujeme organizátorům za skvěle připravenou akci a dobré zázemí.[/img]
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Rajče



Založen: 27. 05. 2010
Příspěvky: 72

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2011 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlubina napsal:
Opět výborná akce. Že pršelo, to mě vůbec nevadilo - to k tomu taky patří. Co jediné mě mrželo, že spousta lidí odjížděla a to i v polovině hry. Za celý tým moravských orlů děkujeme organizátorům za skvěle připravenou akci a dobré zázemí.


On vám (červeným) někdo odjel v průběhu hry? Na naší straně jsem si toho nevšiml...Hmm, to je mrzutý Sad

EDIT: pokud vás během druhé hry ubylo, tak to mohlo mít vliv na její výsledek Sad


Naposledy upravil Rajče dne po srpen 08, 2011 12:57 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
camel



Založen: 04. 03. 2007
Příspěvky: 583
Bydliště: tým Leones

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2011 2:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jinak máme nějaký ztráty a nálezy, tak se kdyžtak ozvěte do PM:

- klobouk vz. 95
- 50-tková tuba zelená "OPSGear"
- zavírací nožík zn. Hart s bílou šňůrkou
- velký švédský batoh zelený s různejma tubama s kuličkama, s nápisem II/12
- helma plastová, typ myslím MITCH 2000, s potahem multicam
- nepromokavé pončo woodland
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
KoyoT



Založen: 26. 09. 2005
Příspěvky: 1239
Bydliště: Lihomyšl

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2011 3:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

klobouk95CZ se měl najít v lese a patří Dvořkovi od Forestu... aspoň doufám...
_________________

KoyoT
MPC Forest

VĚČNÝ KUTIL, STAVITEL A OPRAVÁŘ

"... je dobré slyšet svoje kroky... " J. Kulhánek -Noční klub
"Když už si hraju na vojáčky, tak pořádně."
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
Hellboy



Založen: 16. 09. 2006
Příspěvky: 1904
Bydliště: Reichenau Farbenkugel Manschaft

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2011 4:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Camel, nechci šířit blbou náladu Smile Jen mě lezou některý věci krkem a v poslední době je zažívám jen a pouze na akcích tak otevřených jako MPCC, je to daň za tu otevřenost a moje kritika směřuje především na individua, která za to můžou, což v tomto případě nejste vy.

Jinak moje výtka na nepřiznávače je všeobecná. Něchytil jsem nikoho za flígr, ale několikrát jsem nejen já měl pocit, že bylo potřeba vyprázdnit po někom podstatně větší dávku něž je normální aby to zabralo. Situace, vzdálenost, čas a terén tentokrát neumožnila to řešit na místě a vykřikovat něco na mrtvolišti by ničemu nepomohlo a jen by to všechny ostatní nasralo a zkazilo jim to hru, takže proto ten vzkaz všem, kdo si myslí jaká to je machrovina podvádět.

Stejně tak bych nerad, aby si to na sebe vztáhli všichni červení. To v žádném případě.

S tím táborem je to jasné. Se startem vím, že jsme čekali 10 minut od zahájení hry, ale na místě jsme byli podstatně dýl. Fakt, že po takovém prostoji byl najednou nepřítel všude kolem nás nám na náladě nepřidal.

Může někdo z červených vysvětlit jak k tomu došlo? Protože museli jít prakticky na jisto. Viděl nás někdo z tábora, což asi bylo možné, nebo jsme tak hulákali, že jsme byli slyšet přes celý les? Že to byla úplná náhoda se mi moc věřit nechce.

Jinak příští rok bych střeleckou soutěž rád viděl, ale bylo by asi lepší hodit jí hned první den tak jako loni. Ani my jsme neměli čas na to zůstávat kvůli tomu až do neděle, ale v pátek bysme do toho rozhodně šli.
_________________
Zbraně nezabíjejí, to Chuck Norris.
www.danielvavra.com
BT TM-15 | Solenoid V2 | TM Ripclip | Flasc Barrel | NCStar 40mm red dot + laser || Custom MR1 | Ripclip | Apex
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Burnes



Založen: 07. 12. 2008
Příspěvky: 749

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2011 4:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Červení nešli tozhodně na jisto. Jen zvolili nejlogičtější a nejsnažší cestu.Navíc jsme neotáleli a vyrazili ihned po zahájí hry, takže jsme neměli žádné prostoje a vše si domlouvali už prakticky po cestě na mrtvoliště.
_________________
Connane, co je v životě nejdůležitejší? Rozdrit nepřítele a hnát ho před sebou...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
rusty



Založen: 19. 09. 2007
Příspěvky: 44
Bydliště: Potštejn

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2011 5:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

když jsme u dotazů tak bych se rád zeptal na první hru jak je možné než jsme začali (červený) tak jsme měli kolem mrtvoliště rozestoupený modrý tým???děkuji za odpoved
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
kubulec



Založen: 18. 05. 2010
Příspěvky: 30
Bydliště: Česká Třebová

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2011 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Souhlasím s Rustym, ta tlupa modrých tam byla opravdu hodně rychle Question
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
GreenPop



Založen: 24. 01. 2010
Příspěvky: 215
Bydliště: Český Brod

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2011 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To jsme byly nejspíš my. Na pravé straně byla Basandy s týmem,který hlídal hranu Campu a po naší levé straně byli Brňáci s Krapou. Prostě jsme taky šli podle instrukcí velení a padli na cca. 20-25 ks červených. Jelikož nás bylo 7 statečných (a ještě nejací houbaři-civilové),tak jste nám n a úvod natrhli šos. Co vím,tak jsme prostě odhadli směr a hledali kontakt a VIP.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
kra.pa



Založen: 01. 09. 2009
Příspěvky: 421

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2011 10:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

GreenPop mne předešel,takže jenom potvrzuji. Začínali jsme na pokyn organizátora s předstihem před stranou červených-přesně totéž, předpokládám proběhlo po otočení scénáře odpoledne. Nevěřím,že byl někdo zvýhodněn. Žádné nepřiznávání jsem nezaznamenal a zvláště odpolední část jsem si hodně užil. Modrá strana šlapala velmi dobře a výsledek podle toho vypadal.Dík Koyotovi za chrabré velení.
PS: Na této akci k tomu sice nedošlo,ale pokud se mne někdo v budoucnu zeptá odkud jsem, odpovím samozřejmě ,,z Brna" - pokud se nepřestěhuji,což nepředpokládám.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Dan Vladan



Založen: 07. 09. 2006
Příspěvky: 236

PříspěvekZaslal: st srpen 10, 2011 1:37 pm    Předmět: Jen krátce: Odpovědět s citátem

Tak nevím. Během celé hry jsem od nikoho neslyšel žádnou stížnost na nepřiznavače. Ne že se to někde nemohlo stát, ale kdyby to na akci bylo tak časté jak tu čtu, čekal bych že si někdo alespoň během hry postěžuje, nebo se bude alespoň otráveně tvářit (teda Hellboy se vážně trochu mračil, ale já myslel že to je tvůj normální výraz Smile.
U problémů s procházením tábora jsem nebyl, takže ani tady si nemám na co stěžovat. Scénář byl vynikající, velení fungovalo, ti co jsem jim velel já poslouchali, soupeř byl odhodlaný a tvrdý... já si zkrátka nemám na co stěžovat (až na počasí).
Jo a píšu to jen proto, že po přečtení téhle diskuse jsem měl pocit, jako by ta akce byla celá špatná. To ale fakt nemám.
_________________
Zážitky nemusí být dobré, hlavně že jsou silné!
www.paintballshop.cz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
rusty



Založen: 19. 09. 2007
Příspěvky: 44
Bydliště: Potštejn

PříspěvekZaslal: st srpen 10, 2011 3:38 pm    Předmět: Re: Jen krátce: Odpovědět s citátem

Dan Vladan napsal:
Tak nevím. Během celé hry jsem od nikoho neslyšel žádnou stížnost na nepřiznavače. Ne že se to někde nemohlo stát, ale kdyby to na akci bylo tak časté jak tu čtu, čekal bych že si někdo alespoň během hry postěžuje, nebo se bude alespoň otráveně tvářit (teda Hellboy se vážně trochu mračil, ale já myslel že to je tvůj normální výraz Smile.
U problémů s procházením tábora jsem nebyl, takže ani tady si nemám na co stěžovat. Scénář byl vynikající, velení fungovalo, ti co jsem jim velel já poslouchali, soupeř byl odhodlaný a tvrdý... já si zkrátka nemám na co stěžovat (až na počasí).
Jo a píšu to jen proto, že po přečtení téhle diskuse jsem měl pocit, jako by ta akce byla celá špatná. To ale fakt nemám.



má pravdu ten chlapec!! Very Happy Laughing
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra www.military-paintball.cz -> Archiv proběhlých akcí - 2011 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Strana 3 z 5

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Design by SkaidonDesigns | Distributed by Olate